Zacke ft. Movits!

Movits har en ny låt, eller rättare sagt de är en duett med Zacke ! Och svin bra ären !!

Zacke ft. Movits! - Spela mig på radion!

En hopplös sommar romans del 1 !

En hopplös sommar romans.

Det var en varm juli för middag och jag och min familj som består av min mamma Åsa, min pappa Pär och min lilla syster på 3 år Sanna skulle åka till ett nytt semester ställe med våran nya båt. Solen sken och håret mitt lekte med vinden, denna dag var bara helt perfekt.


Själv heter jag Ida, jag är en och sjuttio lång och har långt mellan blont hår. Mina ögon var isblåa, och mina läppar var som röda. Jag hade nyss firat min sjuttonde födelsedag.


Efter att vi hade åkt en ganska lång stund så kunde man se hamnen som vi skulle in i . Det första som kom in i mitt huvud var. "Fantastiskt, jag här med min familj i 3 veckor utan internet eller någon av mina kompisar, detta kommer att vara otroligt tråkigt" När vi kom in i hamnen och började styra in mot den perfekta fickan, så kom det en ung kille springandes för att hjälpa oss in, han såg ut att vara i 17-18 års ålder, han var riktigt snygg.Han hade röd/brunt hår, som var fixat, och stod lite åt alla håll. Han hade på sig en vit t-shirt och ett par vita shorts som gick nedanför hans knän.


Jag gick av båten så fort som möjligt, det var nästan så att jag sprang. När jag kom av båten, så började jag gå mot stranden, jag kunde inte fatta att det var en sådan fin dag och det fanns knappt något folk här, och stranden var nästan tom. Jag började plan löst gå omkring på stranden som någon dåre, men jag ville hitta en plats var jag kunde vara själv, inte för att det var så svårt, men jag ville verkligen inte bli störd.


Jag hittade en plats kanske 40 meter från alla andra, där fanns det inga stolar eller något dyrlikt, så jag fick nöja mig med att sätta mig på sanden. "Varför tog jag inte på mig shorts i ställer för dessa jeans" muttrade jag för mig själv. Det var verkligen jätte varmt idag.


Jag tog upp min telefon från min ficka, och det första jag möttes av på displayen var "ingen mottagning". " Helvete !!" skrek jag ut för hela stranden, och tittade mot alla andra som var där, som också tittade på mig.

" Men inte ska väl så fina flickor som du svära så" Hörde jag en röst säga, jag hoppade till och vände mig mot höger, och där stod han, den snygga killen som hade hjälp oss med båten. "förlåt muttrade jag mot honom". Han började skratta " Men Herregud inte behöver du be om förlåtelse" sa han och log mot mig. Och sedan satte han sig bredvid mig på sanden. "jag heter Alex, vad heter du? " Jag började tänka, ska jag säga vad jag heter eller ska jag ljuga till något finare namn, äh det är bäst att inte ljuga, han kommer få reda på det i alla fall. " Jag heter Ida" Svarade jag och log, och han tillbaka mot mig. Jag tittade in i hans ögon, de var riktigt honungsfärgade, och han såg helt underbar ut. Det var som kärlek i första ögonkastet.


" Ida.... Ja, det är ju ett väldigt fint namn, hur gammal är du då?" Okej, åldern, är det en sak man ska ljuga om då? Ser jag verkligen ut som 17? " Jag fyllde nyss 17" Svarade jag ganska så fort, och var inte alls säker på om han skulle höra någonting alls om vad det var jag hade sagt till honom. "hur gammal är du själv?" Frågade jag väldigt tyst, än en gång inte säker på att han skulle höra mig.

" Jag är snart 19 år jag tittade på honom och såg att han tittade på mig och log. "vill du ha en guide igenom ön?"  Jag började tänka igen, tänk så får jag inte, men mamma och pappa hade ju redan träffat Alex och de måste ju tycka att han är snäll eftersom att han hade hjälp oss att få in båten, och jag lovar pappa hade ju säkert inte ens fått in båten om det inte hade varit för honom. " Ja gärna" och började le ännu större nu än vad han redan hade gjort. "toppen, ska vi ta det nu eller senare?" " Vi kan ta det nu ".

Alex ställde sig snabbt upp och stärkte ut sina armar mot mina för att hjälpa mig upp. Jag tog tacksamt emot hans händer och drog mig upp. Vi började gå runt lite grann och han visade mig vart det fanns bastu, kiosk och till och med en dator vart man ibland kunde komma ut på internet.  Men han sa att det var väldigt väldigt sällan som man faktiskt kunde få internet på detta ställe.


Vi började gå upp mot ett ställe som jag tyckte var ett berg, med för Alex verkade gå jätte lätt, han verkade inte ens lite ansträngd och jag flåsade för ett helt fotbollslag. Nät vi väl var framme på toppen av det hela så satte vi oss på en lite klippa och vilade. "kan du kolla vad klockan är?" frågade Alex. Jag tog upp min telefon och såg till min förvåning att det faktiskt var jätte bra mottagning. " Jag har mottagning" skrek jag ut. Alex började skratta, så mycket att han vek sig dubbel. "jag vet, jag ville bara visa att det fanns ett ställe här vart det faktiskt finns täckning"


Jag ställde mig upp och försökte dra upp Alex, men det gick inte så bra så svag jag var. Men jag antog att han faktiskt höll i sig i klippan. Men efter måna om och men så klev han upp och ställde sig framför mig och log. " Vart har du bråttom?" frågade Alex. "jag måste tillbaka till båten, mamma och pappa undrar nog vart jag är. Och dessutom lovade jag min lillasyster att jag skulle bada med henne idag" Svarade jag. "Okej coolt, får man hänga med och bada?" frågade Alex. " ja, det får du väl.


Vi började gå ner från det så kallade berget, och när vi kom fram till våran båt så hade Sanna redan på sig sin lilla baddräkt och sina armmuffar, eftersom att hon än inte kunde simma alls. Jag gick in till våran båt och böt om till min bikini, som var röd utan snörning på trosorna och snörning på själva halsen på bhn.

När vi väl kom ner till stranden och till havet så var vattnet svin varmt. Det var säkert 22c varmt, utan att överdriva, kanske till och med varmare. Vi badade inte så jätte länge innan jag lade mig på stranden. Det var så otroligt härligt att ligga på stranden och känna solen värma mot min kropp.


Efter badet var det dags för middag. Idag fick vi grillad och marinerad fläskfilé och grill potatissallad. Det var otroligt gott. Jag såg i ögonvrån hur det blixtrade till. Jag vände mig snabbt mot höger och såg Alex sitta där med en kamera i sin hand. " men hallå!" Alex började skratta jätte mycket och jag gav honom dödar blicken. "men ta det lugnt. Du blev faktiskt jätte fin" jag kände hur rodnanden blossade upp på mina kinder.


Senare på kvällen kom Alex över till våran båt igen. "du Ida, vill du med till en kåta här uppe och grilla med mig?" jag blev lite tveksam, men varför inte. Vad kan hända egentligen? " ja, visst det kan jag väl göra " Alex tog min hand och hjälpte mig ner från båten. Vi började gå in mot skogen. Det var väldigt mycket mygg så jag fick ett antal gånger ta och slå mig på benen och armarna, när jag kände att det stack till. Det tog ett tag att komma upp till kåtan, men när vi väl var framme så började Alex göra upp eld. Det var väldigt mysigt. Och vi satt där flera timmar. Och bara satt och pratade. " Har du någon pojkvän?" frågade han efter några timmar. "nej, det har jag inte. Har du någon flickvän då?" Det blev tyst. Ett ganska så bra tag. " Nej, det tog slut för någon månad sedan" Svarade Alex.


Det började bli kallt och mörkt. Och klockan var redan långt efter midnatt. Jag ställde mig upp och Alex gjorde likadant. Jag såg ingen skillnad på vart i var eller vart vi kom ifrån. Men jag chansade och började gå mot ett håll. Alex började skratta och tog tag i min hand och började leda mig tillbaka till båten.


När vi kom ut på bryggan så ryckte jag min hand från honom . Och jag började gå lite snabbare mot båten. "men får man ingen kram?" frågade Alex. "jo det får du väl" muttrade jag. Jag gick tillbaka till honom och kramade han. Ganska så länge, och mysigt var det. Men efter ett tag kände jag mig tvungen att slita mig ifrån honom. Jag kände rodnaden blossade upp på mina kinder igen, och jag började gå mot båten.


Jag gick direkt till min del av båten och la mig i sängen. Det tog inte länge innan jag somnade. Och det sista jag tänkte på var kramen med Alex.


Bak kategori

Eftersom att jag bakar rätt så ofta så har jag gjort en ny ketegori ! :D Hoppas att den kommer användas mycket ! :DPiteå havsbad !

sitter just nu på pite havs bad och har lånat en dator. jag har inte så jätte kul än. men hoppas att det blir roligare sedan ! ALLA SOM KOMMER/FINNS I PITEÅ SKRIV ! :D

Otrogen med min bästa vän del 3 OMGJORD

Jag läste nyss några av delarna, och märkte att del 3 var lite konstig och kort, så jag gjorde om den, hoppas att ni gillar den. (=

Efter tre dagar på sjukhuset så fick jag komma hem.


När jag kom in till mitt rum, så låg det ett ljus lila brev på mitt skrivbord. När jag öppnade brevet så såg jag att det var från Sara, och så här stod det:


Hejsan Anna! För det första så är jag jätte ledsen över det som har hänt, det var inte meningen att såra dig. Det var aldrig meningen att det någonsin skulle gå så långt att vi skulle börja ha sex med varandra, men tyvärr så gjorde det de, och det ledde till att jag blev med barn. Men bara så att du vet så kommer jag att behålla barnet, och jag och Robin ska flytta ihop när det föds. Hoppas att du mår bättre nu

kram Sara.


När jag hade läst det blev jag så sur, att jag rev sönder brevet i 1000 bitar. Jag kände riktigt hur känslorna i mig började spruta ut, jag kände mig så jätte sårad, förbannad, sviken, jag allt. Jag kunde inte förstå hur de kunde göra så mot mig. Jag älskade båda dom två, så jävla mycket, men endå. Det var nästan så jag kände hur jag började koka inne i mig själv. Jag ville gråta, skrika hoppa omkring som en jävla galning i luften, men jag kunde inte göra någonting, jag bara stod stilla, och bara stirrade in i tapeten, till slut ryckte jag till i mig själv och j ag tog min telefon som var på mitt skrivbord bland en massa pappers bitar, efter de som jag hade rivit sönder och slog snabbt Saras mobilnummer.


- Ja, det är Sara

- Hej, det är Anna. Hur fan kan man sjunka lika lågt som dig, och skicka det där brevet åt mig? Skrek jag i telefonen

- Men jag trodde att du ville veta hur allt var och hur det skulle bli, sa Sara.

- Du tror att jag vill veta varför du har haft sex med min pojkvän, och hur din framtid ska se ut. Nej det vill jag inte! Jag vill inte ha med dig att göra överhuvudtaget! Sa jag och slängde på luren.


Och jag började hysterikiskt att gråta, jag föll ner på golvet att börja skaka, som tur var det ingen hemma så ingen kunde höra mig. Jag hörde att telefonen ringde, så jag ställde mig upp, och samlade mig. Satte mig på stolen för att kunna svara i telefonen.

 


Otrogen med min bästa vän del 23 Sista delen !
Sista delen av otrogen med min bästa vän !


Otrogen med min bästa vän del 23.

6 månader senare...Denna smärta. Jag hade aldrig varit med om denna, någonsin tidigare. Smärtan från när jag blev på körd var inte ens hälften så här plågsam. Jag hade hellre varit med om det 10 gånger om. Men det är så värt det. Jag kommer snart att få hålla min lilla son eller dotter i mina armar.


- Du är 5 centimeter öppen. Sa en av de sköterskorna som fanns i mitt rum.

- Och vad menas med det?, frågade Robin.

- Hon är inte redo för förlossningen än. Svarade barnmorskan.

- Finns det ingenting vi kan göra mot smärtan? Frågade jag.

- Du kan få bada om du vill. Sa sköterskan.

- bra. Nu eller, frågade jag.


Sköterskan gick ut från rummet, när sköterskan hade gått ut så fick jag sätta mig i en rullstol så jag skulle kunna ta mig till badkaret, antog jag. När vi kom till själva badrummet så fanns det ett ganska så stort badkar, och det var fyllt till ca hälften, och det var en massa skum i. När jag satt i badkaret så minskade smärtan lite grann, men den var fortfarande hemsk. Jag tog dusch slangen och spolade varmt vatten på min mage.


När jag satt i badet så kom även min mamma och pappa inspringandes till badrummet. Mamma men en väska i handen sin och pappa med en videokamera i sin.

- PAPPA, jag vill inte att du ska filma ! Skrek jag .

- Men gumman det är för ditt eget bästa. Tro mig både du och barnet kommer vilja se det senare när barnet är några år gammalt, svarade mamma.

- Okej okej, filma då. Men snälla finns det inget mer man kan göra mot smärtan!!, skrek jag ut.


I det ögonblicket tittade alla som var i badrummet på min barnmorska.


- Nej inte nu det är försent. Men du Anna nu måste vi få upp dig från badet, det kanske är dags snart.


Jag klev upp från badkaret, och Robin gav mig en handduk som jag kunde torka mig med. Sedan fick jag på mig någon slags sjukhus dräkt. Jag fick än en gång sätta mig i rullstolen, och denna gång var det min mamma som körde den till mitt rum.


När vi kom in till mitt rum så fick jag lägga mig i sängen, än en gång försvann barnmorskan ner under min dräkt och mätte mig.


- Nu är det dags du är helt öppen, så under nästa värk måste du krysta så hårt du bara kan, sa hon lugnt men bestämt.

- Tror du att du klarar det? Frågade hon sedan ingen.


Jag nickade på huvudet.


Jag kände hur svetten började rinna från min panna, Robin såg det och kom med en blöt handduk och satt den på min panna.


Nu kom smärtan igen. Det gjorde så ont jag kunde inte koncentrera mig. Det gjorde så inte att jag började skrika.


- Anna du måste krysta, sa barnmorskan.


Jag började krysta, jag krystade så hårt jag bara kunde. Jag både skrek och krystade samtidigt. När värken äntligen var över, var jag helt slut. Jag tog hårt tag i Robins hand och höll den kvar där.


- Anna nu ser vi barnets huvud, nu gäller det när din nästa värk kommer så måste du verkligen krysta allt du bara kan.

Jag kände hur den började komma igen, denna gång krystade jag ännu mer, jag tog i för kung och fosterland.

- Okej Anna, en gång till bara, krysta nu ! Sa barnmorskan.

Jag tog i och började krysta igen. Då hörde jag det, barn skrik, det ljuvaste skriket någonsin.

- Det är en flicka, hörde jag Robin säga.

- Inte bara en flicka, utan den finaste lilla flicka jag någonsin sett, sa sköterskan.


Sköterskan satt den lilla flickan på mitt bröst, hon hade satt på henne en liten rosa filt. Hon hade rätt, det var den sötaste flicka jag också någonsin hade sett. Jag tittade upp på Robin som log och tittade på den lilla flickan, och sedan tittade jag ner på henne igen.


- Har ni bestämt något namn? Frågade mamma.


Jag och Robin tittade på varandra, log och kysste varandra, sedan tittade vi på resten och sa i mun på varandra " Rosalie"


lite klipps :P

Hittade Lite videoklipps som jag tyckte var rätt bra Ett klipp med temat  "What if Bella died?".

Kristen och Rob Sjunger

Källa: twilight.blogg.se

7 års olycka

sååå bra låt !!! ÄLSKARE
 


Leave out all the rest !

En svin bra låt som från Twilight ! Personligen gillar jag denna låt väldigt väldigt mycket ! Dock tycker jag att River flows in you är den bästa !
 


Så här kommer den också  :P
Hillary Duff <3 Kellan Lutz !

Såg en video med Hillary Duff för ett litet tag sedan, och såg att snyggingen Kellan Lutz var med i den ! Skiiit snygg var han också !
 


Otrogen med min bästa vän del 22

Detta är den näst sista delen av Otrogen med min bästa vän!

Otrogen med min bästa vän del 22

Nu var den, nu var dagen som jag så länge hade fruktat fast endå inte, idag var det dagen för Saras begravning.

Idag klev jag upp väldigt tidigt, jag klev upp redan klockan 07.00, det första jag gjorde var att väcka Robin, när jag såg honom ligga där bredvid mig, så oskyldig och vacker, det gjorde nästan ont i mig när jag väckte honom
.

Det tog inte så länge innan jag fick liv i honom, det brukade ta längre än vad det gjorde just idag. När jag fick liv i honom släpade jag med honom in i duschen med mig. Det kändes så skönt när de varma dropparna föll på min hud. Robin duschade inte alls så länge, så när han hade gått ut ur duschen passade jag på att raka mig. Jag rakade mig på benen armarna, och under armarna.


När jag klev ut ur duschen så var det Robin som hade gjort frukost åt mig, han hade gjort varmamackor, med ost, skinka tomat och purjolök. Det var inte förän vi flyttat in med varandra som jag märkte att han är faktiskt är jätte duktigt på att laga mat, och han lyckades alltid, allt han gjorde smakade underbart gott.


När vi hade ätit klart och städat undan i köket, så ställde jag mig framför helkropps spegeln, med en hårfön i min hand och började torka mitt hår, när torkningen var klar så vare plattningen som jag började. Jag brukade inte annars platta
mitt hår så ofta, men jag kände att det var passande idag att vara fin.


Nu när mitt hår vara klart så var det sminket som väntade, med tänkte på att det faktiskt var begravning så tog jag inte på min så mycket smink, utan bara Foundation, vattenfast mascara och lite rouge.


När sminket var klart så var det bara kläderna kvar, så jag började gå mot sovrummet och när jag kommer in dit så ser jag Robin, det såg inte alls ut som honom utan det här var inte alls likt honom. Han hade på sig en svart kostym, med en vi skjorta och en mörkgrå slips. Han var helt enkelt ursnygg.


Jag gick fram till Robin hoppade upp i hans famn och slängde armarna runt hans hals och kysste honom.


•-      Gud vad du är snygg, sa jag till honom.

•-      Inte lika snygg som dig, varför kan inte jag också få gå till begravningen i en röd handduk? Sa han och skrattade.

•-      För att det bara är för tjejer, sa jag och slog till honom lätt med Handduken.

•-      Jag älskar dig Anna.

•-      Jag älskar dig också Robin, mer än du tror, sa jag och kysste honom.


Jag gick fram till min garderob och tog ut den vinröda klänningen som jag hade köpt speciellt till begravningen och mina svarta nylon strumpor.


När vi var framme i kyrkan så hade de precis kommit in med Saras kista. Jag kände hur det började sticka i ögonen, men jag hade bestämt mig att jag inte skulle gråta före jag hade sjungit, och det var det första som skulle ske på hela
begravningen.


Jag såg Annika som satt på den första raden bredvid Saras pappa, jag gick fram till dem och gav Annika och Saras pappa en stor kram. Båda deras ögon var rödsprängda och man kunde se direkt att båda hade gråtit och långe också.


Kyrkan hade börja fyllas med folk, det fanns måna som jag kände igen, och nästan hela våran klass hade kommit hit idag. Jag och Robin satt bredvid Saras föräldrar på den första raden. När kyrkklockorna började ringa så gick jag fram till den lilla förhöjningen som fanns på golvet. Jag hörde hur musiken började spela och jag väntade på att jag skulle få ta
den första tonen.


Det första låten som jag sjöng var Heligmark, och den andra var Halleluja, Jag kände med min riktigt riktigt idag, att rösten skulle verkligen klara av det här, för jag visste att detta var den sista jag någonsin skulle kunna göra för Sara. När jag hade sjunit klart gick jag och satte mig hos Robin igen, det var nu det brast, jag kunde inte hålla igen tårarna igen en
enda sekund, jag började gråta, och jag grät enda tills begravningen var över.


På begravnings kaffet var det många som kom fram till mig och berättade hur duktig jag var på att sjunga, och ur förbryllade dem blev när de fick höra vilken röst jag hade.


Jag såg Robin som satt på en stol, med massa av sina kompisar som också hade kommit på begravningen. Jag gick fram till honom och tog han i min hand och gick ut vars det inte fanns någon annan än vi.


•-      Snälla Robin, du måste ta mig hem, snälla snälla jag kan inte klara av det här nå mer, gnällde jag på honom medas jag grät

•-      Men lilla gumman, det är väl klart att jag kan ta dig hem. Men vill du verkligen det? Vill du inte bara finnas här ett litet tag till, för Annika och för alla andra? Svarade Robin

•-      Joo, det vill jag nog. Svarade jag och gav Robin en lång kram. Det kändes nästan som att jag inte ville släppa taget om honom, jag ville ha kvar honom, jag visste att han inte skulle lämna mig men i alla fall, det kändes bra att vara med honom just nu.


Efter ett tag gick jag in igen, den här gången gick jag till Annika och frågade om vi skulle börja med telegrammen, som vi kom överens om att jag skulle läsa upp. Jag började att läsa upp telegrammen och det var väldigt många, så det tog en 20 minuter innan jag var klar med alla.


När telegram läsningen var klar, så var fikat slut. Så jag och Robin hjälpte Annika och Saras pappa att städa undan allting, Det blev väldigt mycket fika kvar, så jag och Robin fick ta hur mycket vi ville, så jag plockade på mig en massa fika, utan att riktigt tänka på hur mycket jag tog.


När vi hade städad klart gick jag och Robin hem till våran lägenhet. Där gick både han och jag på direkten och böt kläder. Jag tog på mig ett par mjukisbyxor och ett linne och han slängde på sig ett par mjukisbyxor och en svart T-shirt. När vi hade slängt på oss andra kläder gick vi in till vardagsrummet och slog på en film. Och tillslut somnade både jag och Robin i armarna på varandra i våran lilla soffa.  

 


Otrogen med min bästa vän del 21
Otrogen med min bästa vän del 21


Klockan 15.00 så stod jag på bron fram till Annikas hus. Jag knackade försiktigt på dörren, det lät som om att ingen var hemma, men jag knackade en gång till för säkerhets skull, och denna gång mycket hårade. Då hörde jag fotsteg som kom in ifrån huset. Jag hörde hur någon låste upp dörren och tröck i handtaget.


När jag såg Annika så stod hon med bilnycklarna i handen och sin svarta handväska hängandes på sin axel. Vi hälsade glatt på varandra och gick till den svarta Mercedesen som var på grus uppfarten. Vi sa inte så mycket till varandra under resan, utan pratade på allmänt om hur vädret var och lite såna saker.


Det första stoppet som vi gjorde var Begravningsbyrån, Och det första som vi fick göra var att svara på några frågor och kolla upp lediga datum i kyrkan för begravningen. Vi hittade ett perfekt datum, och det var 8 dagar från dagens datum.


Vi fick också bestämma om vi ville att kistan skulle vara stängd eller öppen, både jag och Annika var eniga om att vi ville att kistan skulle vara öppen så man skulle få se henne en sita gång.


Nästa sak som vi fick göra var att hitta den rätta kistan till Sara, så vi fick gå in till ett rum vart det fanns en massa olika kistor, med allt från vita till röda till svarta färger och bok och ek och papp. Jag och Annika, gick ett gansak bra tag och tittade runt.


•-      Vilken färg ska den vara?, frågade jag.

•-      Du vet nog kanske bäst, vilken var hennes favorit färg? Svarade Annika

•-      Hennes favorit färg var Lila.


Just som orden kom från min mun, så såg vi den, både jag och Annika. Den perfekta kistan, Den var mörklila, med en stor silvrig ros på locket, och silvriga handtag som man skulle bära henne i.


När vi var klar hos begravningsbyrån så begav vi oss till en Gucci affär, vart vi skulle leta upp kläder till Sara, När vi var inne i affären så började vi titta omkring, det tog inte länge innan jag såg den klänningen, som Sara bara var tvungen att begravas i, den var vit väldigt enkel den som jag kunde mäta med ögonmottet så skulle den nog gå ner till fotknölarna hennes. Jag visade klänningen till Annika, och när hon också såg den så visste hon också att det var den perfekta klänningen.  


Efter att vi hade varit på affären så körde Annika hem mig, Jag fick berätta åt henne att hon var tvungen att köra mig till en ny adress eftersom att jag nu bodde med Robin för de mesta av tiden.  


När jag var hemma igen efter att ha varit ute med Annika, så var Robin redan hemma och till min stora förvåning så stod han i köket och lagade mat, då kände jag riktigt hur lyckan i mig växte och jag kunde inte hålla igen leéndet som jag riktigt kände hur det växte i mungiporna på mig.

Jag gick fram till Robin och gav honom en bamse kram bakifrån.


•-      Vad lagar du för mat? Frågade jag.

•-      Fläskfilé, potatis, och bearnesås. Svarade han

•-      Ååh vad gott! Svarade jag.


Jag gick fram till skåpen och tog fram tallrikar glas och bestick och började duka bordet. När jag hade dukat fram bordet och plockat fram allt som vi skulle ha så var maten precis klar, Robin hade till och med placerat maten så fint på tallrikarna så jag nästan ville äta upp dem också. Maten smakade så otroligt underbart bra, så att jag ville knappt sluta äta, jag åt både allt på min tallrik och de som fanns kvar i grytorna, och när jag var lika mätt som Robin verkade vara så
började vi städa i köket.


Köket var inte alls så stökigt som det verkade vara så det tog inte så länge att städa det. Så när vi var klar gick jag och tog på mig andra kläder, jag kände inte alls för att sitta med kjol och sånt i lägenheten.

Så jag gick till vårat sovrum och när jag kom in dit så det första som jag såg var en vit spjällsäng, och den var hur fin som helst. Sedan såg jag också att Robin hade varit så duktig att han hade plockat in alla våra kläder i garderoberna också.


Då riktigt kände jag hur lycklig jag var, just vid det tillfället kunde man nog inte hitta någon som var lika lycklig som jag.


Otrogen med min bästa vän

nä nu ska jag ta och skriva en ny del !

New Moon <3

ååh längtar som FAN tills new moon släpps, dock vet jag ju redan allt som ska hända i filmen eftersom att jag har läst boken, men iaf, det kommer ju vara kul att se den eftersom att det kan ju komma ändringar, för det kom ju lite ändringar i Twilight som maninte tänker på när man inte har läst boken :PMen här iaf kommer trailen till den efterlängtade filmen !
 


Otrogen med min bästa vän del 20


Otrogen med min bästa vän del 20

Nästa morgon klev jag upp 09.00 eftersom att jag skulle vara hos gynekologen. När jag hade klivit upp så gick jag först in till duschen för att vakna riktigt. När jag stod i duschen så slog det mig at det var första gången som jag duschade i våran nya lägenhet. När jag hade duschat klart gick jag till vårat sovrum vart Robin låg och sov. Jag smög in för att gå till min väska och hämta kläder eftersom att vi inte hade hunnit sätta in kläderna i garderoben. Men jag tog på mig en svart kjol som gick just nedanför knäna, eftersom att jag troligtvis skulle ligga och bresa med min ben, så om jag har kjol på mig så kanske jag slipper ta av mig den. Jag tog också på mig ett vitt linne, men en vinröd kofta över mig.

Sedan gick jag in till vårat kök och öppnade kylen för att se om det fanns någonting att äta hemma, och till min stora förvåning så var hela kylskåpet fyllt med massa mat. Det måste ha varit Robin som var och handlade medans jag satt hemma hos Annika. Jag kollade igenom hela kylskåpet, och bestämde mig för att äta ägg och bacon. Så jag tog ut, ägg, bacon och smör från det vita kylskåpet. När maten var klar satt jag mig vid det ek färgade bordet och började äta.

Vid 10.00 kom Robin som var helt nyvaken inspringandes in till köket. Och det enda han hade på sig var ett par röda siden kallingar. Och hans går stod åt alla håll och kanter. Jag började skratta för mig själv, när han kom in i köket och började se sig omkring som om att han var på ett ställa som han inte alls kände igen, och som än mindre var hans egen lägenhet.

- AAAH, vad du skräms, skrek Robin. Och jag började skratta som en galen liten idiot.
- Det är väl inte mitt fel att du är mer rädd än en liten 5 åring!

Så var det inte bara jag som skrattade utan då började Robin också skratta.

- jojo, men vart ska du?, frågade Robin
- Oj, juste det glömde jag berätta, jag ska till gyneklogoen. Svarade jag.
- Okej, vill du att jag ska följa med?, frågade han.
- Om du vill, men mamma ska med så du behöver inte om du inte har tid. Svarade jag.
- Men det är väl klart att jag vill det, men hinner jag in i duschen?`
- Jo, det hinner du, för vi ska inte dit före 11.30, Svarade jag
- Bra, då hoppar jag i duschen, sa han.

När Robin var i duschen så fixade jag fram frukost åt honom också, han fick samma sak som mig fast ändå inte, han fick äggröra, eftersom att jag vet att han tyckte om det mycket bättre. Jag var precis klar när Robin kom ut till köket, med bara en svart handduk, virad runt sin midja. Robin som antagligen var jätte hungrig gick snabbt och satte sig och började äta.

När han också var klar med alltig och jag hade plockat undan, så knackade på dörren, det var min mamma som kom. Hon hade aldrig varit hemma hos oss, så jag visade henne en snabb tur runt lägenheten, och hon liksom jag tappade nästan andan när hon fick se hur fint det var vi hade egentligen. När hon hade sett hela lägenheten, så gick vi ner till hennes bil och började åka mot mottagningen, det var inte alls så jätte långt från vart vi bodde, det tog ungefär 10 minuter att åka med bil.

När vi kom in till mottagningen, så gick jag först till receptionen för att anmäla mig om att jag hade kommit, då skickade receptionisten till väntrum A, eller som man också kallar det , de gröna. Och hon hade verkligen rätt med att kalla det de gröna, för allt som fanns i det rummet var gröns, mattan, soffan och tapeterna, ja nästan alltså allt. Det tog rätt länge innan min gynekolog kom, det kändes som att vi fick vänta evig heter, men efter ca 10 min kom han. Han presenterade sig som Hans. Han var i medelåldern, hade svart hår, och en lång vit rock på sig.

När vi kom in till undersökningsrummet så fick jag sätta på mig en slags undersöknings förkläde, och fick inte ha några trosor, eller min kjol. När jag fick sätta mig i den där hemska gynekologstolen, så kändes det värsta konstigt att någon annan än mig och Robin ska liksom se mig.

Jag hajjade till igen när Hans hällde någon jätte kall smörja på mig. Efter ett tag slutade Hans och tog borg salvan på min hud.

- Allting ser bra ut, hjärtslaget är tydligt och du är nog i sjätte veckan, om jag ser rätt. Och du är nog beräknad till 22 April 2010. Sa Hans

När vi var klart hos Hans så for vi till Subway för att ta oss en macka, jag Robin och Mamma. Jag beställde en Sub of the day och när jag fick min smörgås gick vi och satte oss vid ett bord. Tiden bara susade iväg och när jag tittade på klockan så till förvåning att klockan var 14.30 och att det bara var en halv timma innan jag skulle träffa Annika.

Hemma igen

så nu är jag hemma igen, jag tänkte att ajg sak ta och lägga upp bilder och sedan där lagga bildrexter för att förklara helgen :P


Roligt folk i klubbviken !

¨

Stefan " Granberg "Bettan, "lett mega vild av rang! " citat av Granberg !Thomas " Tomme Tomat "Anna-lena
BjörnCamillaMamma & OveRobert

Sedan blev det att leka roligast grimas ! :D


Det var trubadur kväll också :)

Stefan fick spela ägg också :PBettan kika ut från BejjanThomas Handduk hamnade på botten i bottenviken xDSom jag fiskade upp :PSedan hoppade jag i havet och badade ett tagPå kvällen var det disco, och då gick jag och massa andra upp och sjöng, och för mig blev det Everything ChangesLite folk på Dansgolvet!

Så nu får det räcka med bilder :P
Hoppas att ni förstod lite av allt jag gjort iaf :P
 


Hemma, willys klubben ! SNABBT

Okejsan, nu sitter jag hemma igen en jätte snabbis, vi åkte bara hem igen för att packa mer kläder och handla mer mat. Dagarna i klubben har varit jätte roliga nu när vi har varit, så det är ju bra ;) Om två dagar kommer jag hem igen, och då blire att srkiva mycket mer och att lägga in bilder ;)


PUSS & KRAM TA HAND OM ER !!! <333snabbt inlägg

dedtta måste gå snaabbt nu !

Har varit på marknaden idag, köpte en själ och munkar, Emil köpte en svin söt T.shirt som det stod " Tillhör Sandra " på !

Nu ska vi ut medd båten, vi vet itne riktigt vart vi ska än ! Men det verkar som att det blir klubben ! Fan vad kul för har inte varit där på jätte länge !

Bilder på massa saker kommer jag lägga ut när jag  är hemma igen !PUSS & KRAM!!!!!!!!


åååh

bajs bajs bajs bajs

Besöksrekord igår!

besöksrekord igår då va :P hade 54 unika och 166 klick :P Gud vad kul !

Som sagt planer varkar va till för att brytas! Idag ska vi kanske ut med båten ist. Det är inte säkert. men vi ska iaf och hälsa på min mmorfar på sjukhuset. Hojja, jag tycker inte om sjukhus sedan jag var där rätt ofta, hojja !

xoxo


Kellan Lutz

Jag och Malin kollade en film för mågon dag sedan som heter " Prom night " jag hade inte sett den på ett bra tag, men ett tag in i filmen så märker jag att Kellan Lutz är med i filmen ! ååh, det såg verkligen inte ut som han, man kände inte direkt igen honom med blong hår, men när man kollade noga så märkte man på ögonen ögonbrynen, och hans skrattgropar ! ååh gud vad han är snygg ! :DPlaner för imorgon :P

Ja, kan ju berätta lite om mina plaaner för imorgon.

Jag har tänkt baka, och gå med det till Ulla och Hasse, som tack för alla pengar och sånt vi får av dem. Jag vet inte riktigt än vad det blir, men jag antar att der blir kladdkakemuffins, eller kanske cupcakes, men inte choklad denna gång, och isåfall kanske med både frosting, och sockerpasta :P

Sedan ska jag också laga mat, jag antar att jag ska laga kycklinggryta :P som jag brukar göra någongång ibland, och personligen tycker jag att den är jätte god :P

Sedan vet jag väl inte så mycket mer, förutom om att det blir att gå upp tidigt !


xoxo


Idag då :P

idag har jag väl inte gjort så jätte mycket, egentligen typ ingeting, men iaf, jag vakande ju typ vid 13.00 då kollade jag dikta, se, bdb, bloggen och blogglovin :P efter det började jag städa och satte på en film och det fick bli Mamma Mia, eftersom att der är mycket musik i den !

Vid 18.00 åkte vi till tåget, men de där jävla tåger var försent! men iaf, gick in på pressbyron, där inne köpte jag en tidning, Frida, i hopp om att Amir skulle vara med i den, men det var hjan ju inte.  Jag köpte också en bok. haha ovanligt va? xD

Nu vet jag inte riktigt om det kommer någon del på novellen idag, men får väl kanske ta och skriva två delar imorrn, menjag tyckr inte om att skriva så mcyket på denna dator än eftersom att den är så liten. Men nu blire lite bilder på detta och sp ska jag kolla på tv!


Dagens klädselNattens klädselMin bok


Svarar på frågrona :P

Hur måna besökare har du per dag?

Jag har undefär 26 unika besökare per dag, ibland mer. men inte så ofta mindre. Sedan har jag också 8 ´som bevakar mig via blogglovin :P Idag så har jag ön så länge haft 51 personer och 153 klick

Varför började du blogga?

Egentligen vet jag inte riktigt varför jag började blogga, mina kompisar hade skaffat blogg, så jag tänkte att jag också skulle göra det, och nu visade dig att jag är den enda av mitt så kallade gäng som fortfarande bloggar :P

Vad är ditt syfte med ditt bloggande?

Jag har väl egentligen ingen speciellt syfte, utan jag älskar ju att skriva, skirver ju noveller och sånt också, så vill ju på något sätt visa upp det också. Men det är också för att jag bor inte ihop med min mamma utan är bara här på helgerna och vi har inte så jätte bra kontakt, så också för att kunna visa henne på ett bra sätt om vad som händer 25 mil från henne.

Bästa bloggen?

ja, där måste jag nog säga Mjaaaow.blogg.se. Jag gillar sättet hon skriver på och det är alltid intressant att läsa :P

Favorit program ?

Det är Andra Avenyn!

Favorit frukt?

Det är nog äpple eller apelsin, kan inte riktigt bestämma mig om det :P

Hemmakväll eller utekväll?

Det är väldigt olika, på vardagarna föredrar jag hemmakväll men på helgerna utekväll!

Musiksmak?

oj, jag har väldigt konstig musik smak, tycker även jag själv, jag diggar jazz, pop bluse och rapp. och helst alla samtidigt, och då finns det inget bättre än Movits!

så, det var alla frågorna jag hade fått. hoppas att ni är nöjda med svaren (=

xoxo


Luleå snart

Nå, snart åker jag ju till Luleå, till min mamma. Är framme där ca 21.20, så jag kommer skriva ett inlägg då iaf,och sedan skriver jag ju ofc en till del på Otrogen :P Jag har en liten plan för hur det kommer att sluta, det kommer inte bli så många delar till kanske ca 4 eller 5 till. men troligtvis långa iaf :P

Nä måste till moppen snart och hämta mina saker, och sedan fara till konsum för att handla nå mat, för vi har fan ingeting hemma :OxoxoFrågestund
Nå nu hade jag som alla andra tänkt ha en liten rolig frågestund :P


Men för att jag ska veta att det är en fråga till frågestunden, så innan frågan skriv Fråga: eller någonting sånt :P


Enkelt ställ en fråga och jag kommer att svara på den :P

Jag kommer att svara på frågorna ikväll eller inatt :Pxoxo


Haha

nåå, har haft svin tråkigt nu i flera timmar så har varit och sökt roliga historier xD


Tom hade bjudit hem sin mor på middag. Under middagen kunde inte hans mor undgå att lägga märke till att Toms rumskompis Per var väldigt stor och ståtlig. Hon hade länge misstänkt att de två var något mer än bara rumskompisar så hon frågade sin son om det var så att de var mer än kompisar. Men Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor om att de bara var rumskompisar.

En vecka senare sa Per till Tom:
har du sett den vackra soppsleven i silver? Den har varit
borta ända sen din mor var här på middag. Du tror väl inte att hon tagit den?

Tom trodde inte det men han skickade henne ett mail för
säkerhets skull
- Kära mor, jag säger inte att du tog eller inte tog soppsleven men det är ett faktum att den har varit borta enda sedan du var här på middag.

Några dagar senare fick han svar från sin mor
- Kära Tom, jag säger inte att du ligger eller inte ligger med Per, men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng hade han hittat soppsleven för länge sedan.

Sensmoral: LJUG ALDRIG FÖR MAMMA!

En Stockholms playboy var på semester i Gällivare, på kvällen hängde han i baren på Nex där han raggat upp en lokal flicka. På hotellrummet frågade flickan honom förtroligt:
- Hördu.. Stockholms flickor brukar prata om "penis". Vad är det för något??
- Det ska jag visa dig. säger playboyen och drar ner byxorna.
Gällivareflickan studerar apparaten en kort stund sen skiner hon upp och säger:
- Aha, det är ju som en kuk, fast mycket mindre.


Det sitter två vampyrer i en bar och dricker, en amerikan och en tysk. Vid änden av bardisken sitter den tredje vampyren, engelsmannen. Dom lägger märke till att engelsmannen inte dricker, varpå de bjuder honom på ett glas blod. Engelsmannen tackar artigt nej. Amerikanen och tysken vill liva upp stämningen och ropar på bartendern. Tysken beställer ett glas blod, amerikanen beställer ett stort glas blod. Dom skålar och vänder sig till engelsmannen och frågar: -Är det säkert att vi inte får bjuda dig på ett glas? Engelsmannen svarar då: -Okej då, ett stort glas varmt vatten. Tysken och amerikanen skrattar stort och bjuder på engelsmannen på varmt vatten. Då plockar engelsmannen fram en använd tampong och doppar i glaset och säger.-Tee tajm!

Det var en gång tre vamyrer som satt i ett träd. Den första flög iväg och kom tillbaka med en blodfläck på kinden.
-Vart har du fått tag i det blodet? Frågade dom andra.
-Ser ni mannen där borta? Jag tog det från honom.
Andra natten flög den andre vampyren iväg och kom tillbaka med ännu mer fläckar på kinderna.
-Vart har du fått tag i det blodet? Frågade dom andra.
-Ser ni familjen där borta? Jag tog det från dom.
Och den tredje natten flög den tredje vampyren iväg och kom tillbaka med massa blod i hela ansiktet.
-Men oj, vart har du fått tag i allt det där blodet?
-Ser ni muren där borta? Det gjorde inte jag.

jag satt på ett flyg plan en gång och piloterna ropade ut deras vanliga anrop : nu är vi uppe på 2 tusen fot ,,
men så glömde dom och stänga av mikrofonen , så sa den ena piloten till den andra vad skönt det skulle vara med en kopp kaffe och en avsugning,
så rusade flyvärdinan fram för att säg att mikrofonen är på men så säger en bland passagerarna : du , du glömde kaffet !!!!!

Det var en gång 17 blondiner som stod utanför en
nattklubb. Då kom en brunett och fråga:
- Varför står ni här & väntar ?
Då svara blondinerna:
- Vi måste vara 18 för att komma in . :)


En familj sitter runt middagsbordet och sonen frågar om han kan få ställa en fråga. Pappan svarar.

"Ja visst, fråga på bara"

Den unga mannen frågar sin pappa, "Pappa, hur många olika typer av bröst finns det?"

Pappan blir lite förvånad, men svarar, "Jo min son, det finns tre sorters bröst.
I 20-års åldern har kvinnan bröst som är som meloner, runda och fasta.
Runt 30 - 40 Års åldern är brösten som päron, fortfarande fina men lite hängiga.
Efter femtio, blir brösten som lökar.

"Lökar?"

"Ja, när du ser dem, får de dig att börja gråta"

Detta utlägg fick både modern och dottern att se rött, så dottern frågar.

"Kan jag ställa en personlig fråga?
Mamma, hur många typer av penisar finns det?

Mamman blir lite förvånad, men ler, tittar på sin man och svarar.

"Jo min dotter, en man går igenom tre faser.
I 20-års åldern är en mans penis som en ek, ståtlig och hård.
Runt 30 - 40 års åldern är penisen som en björk, flexibel men pålitlig.
Efter femtio blir penisen som en julgran."

"Julgran?"

"Ja, död från roten och kulorna hänger där bara som dekoration."

Äkta make-supervaruhus öppnade nyligen där kvinnor kunde gå och välja en make bland många män. Det består av fem våningar, där männens positiva egenskaper ökade ju längre upp man kom.

Den enda regeln var, när du har öppnat dörren till en våning, MÅSTE du välja en man från den våningen; om du gick upp en våning kunde du inte gå tillbaka förutom för att lämna varuhuset och aldrig komma tillbaka igen.

Ett par väninnor gick till varuhuset för att hitta några äkta makar...

Första våningen: På dörren satt en skylt som sa: "Dessa män har jobb och älskar barn." Kvinnorna läste skylten och sa: "Tja, det är bättre än att vara arbetslös och inte gilla barn, men jag undrar vad som finns längre upp?". Så de gick en våning upp.

Andra våningen: Skylten sa: "Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn och ser extremt bra ut." "Hmmm, " sa damerna, "Men jag undrar vad som finns på nästa våning?"

Tredje våningen: Den här skylten sa: "Dessa män har välbetalda jobb, ser extremt bra ut, älskar barn och hjälper till med hushållsarbetet." "Wow, " sa kvinnorna, "mycket frestande." Men det fanns en våning till så de gick högre upp.

Fjärde våningen: Den här dörren hade en skylt där det stod: "Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn, ser extremt bra ut, hjälper till med hushållsarbetet och är väldigt romantiskt lagda." "Oh, kära nån!" utbrast kvinnorna, "Tänk bara vad som måste finnas på nästa våning!" Så de gick vidare upp till den femte våningen.

Femte våningen: Skylten på dörren sa: "Den här våningen är tom och finns bara till för att bevisa att kvinnor är helt jävla omöjliga att behaga. utgången finns till vänster, vi hoppas att ni ramlar i trapporna.

En gammal historia som gott kan läsas igen så här när vi närmar oss juletid.

Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna. Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig. Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt. En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en slingrande väg och plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som verkade fått punktering. Det var jultomten med säcken full av presenter. Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka med dom så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så började de snart dela ut presenterna. Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.

Bara en av de tre överlevde. Vem?

(Tänk först och titta sen på svaret nedan)
Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.
Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.

Alla vet att jultomten inte existerar... och vad kan man säga om de perfekta männen!!


För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.Bonus för män:

Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen så betyder det att kvinnan körde. Det förklarar olyckan.


Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar det att:
Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda.


Verklig situation som supporten hos WordPerfect har råkat ut för:
"Ridge Hall, supportassistent, vad kan jag hjälpa till med"
"Hej... Jag har problem med WordPerfect."
"Vad för slags problem?"
"Jo, jag satt här och skrev då alla ord plötsligt försvann."
"Försvann?"
"Ja, de försvann?"
"Hmm. Så hur ser din skärm ut just nu?"
"Den är tom."
"Tom?"
"Det står inget på den, och den vill inte visa det jag skriver."
"Är du fortfarande inne i WordPerfect eller kom du ut i DOS?"
"Hur ser jag det?"
"Kan du se DOSprompten?"
"Vad är det för något?"
"Glöm det. Kan du se muspekaren på skärmen?"
"Nej, det finns ingen pekare. Som jag sa, den vill inte visa något som jag skriver."
"Har din monitor en lampa som visar att monitorn är på?"
"Vad är en monitor?"
"Det är den saken med skärm och som ser ut som en liten TV. Har den en liten lampa som lyser, och därigenom visar att monitorn är på?"
"Jag vet inte."
"Ok, kolla baktill på monitorn och se om du kan hitta strömsladden. Kan du se den?"
"Ja, jag tror det."
"Bra, följ den sladden och se om den sitter i stickuttaget i väggen. Gör den det?"
"Ja, det gör den."
"Bra, när du var baktill på skärmen, såg du om det satt två kablar i monitorn, eller bara en?"
"Nej."
"Kolla det, det ska finnas två kablar som ska sitta inpluggade där."
"Det gör det."
"Ok, följ den andra sladden och säg mig om den sitter fast i bak på datorn."
"Jag når inte."
"Nähä, uhm, kan du se om den sitter i då?"
"Nej."
"Inte ens om du sätter knäet på skrivbordet och lutar dig över för att se?"
"Nej, alltså... Jag kan inte se bara för att det är mörkt."
"Mörkt?"
"Ja, lamporna är släckta, och det enda ljuset jag har kommer från fönstret."
"Jamen, kan du inte tända lamporna då?"
"Nej, jag kan inte."
"Inte? Varför då?"
"För att strömmen har gått."
"Har strö... Har strömmen gått? Aha! Ok, jag tror vi har hittat problemet nu. Har du fortfarande kvar lådorna som datorn kom i?"
"Öh ja, jag har dem i garderoben."
"Bra, hämta dem, och packa sedan ner din dator med monitor och allt precis som du köpte den. Ta sedan med lådorna till butiken som du köpte datorn hos."
"Jaså? Är det så illa?"
"Ja, jag är rädd för det."
"Tja.. Ok, antar jag. Vad ska jag säga till dem?"
"Säg att du är för dum för att ha en dator."


En hippie kliver på en buss och får syn på en söt nunna.
Han sätter sig bredvid henne och frågar "Vill du ha sex med mig?"
"Nej" svarar hon, "jag är gift med Gud", sedan reser hon sig och
kliver av vid nästa busshållplats.
Då säger busschauffören, som råkat höra hela konversationen "Jag
vet hur du kan göra för att få ha sex med nunnan."
"Jaså? Och..?" säger hippien.
"Hon åker till kyrkogården varje tisdagsnatt vid midnatt för att be,
så allt du behöver göra är att klä dig i en rock med luva, strö
lite glitter i skägget och dyka upp på kyrkogården och påstå att du
är Gud"
Hippien bestämmer sig för att göra ett försök och dyker upp på
kyrkogården på tisdagsnatten, klädd som chauffören föreslagit.
"Jag är Gud" presenterar han sig för nunnan samtidigt som han håller
huvan långt ned över sitt ansikte. "Ha sex med mig!"
Nunnan går med på det hela utan att ifrågasätta, men ber honom att
enbart hålla sig till analsex eftersom hon absolut inte vill förlora
sin oskuld.
"Gud" håller med nunnan och skrider sedan snabbt till verket. När
han är färdig hoppar han upp och sliter av sig huvan.
"Ha ha!!" ropar han. "Jag är hippien!"
"Ha ha!!" ropar nunnan. Jag är busschauffören!"

Lille Tony är den duktigaste killen i klassen, och är alltid först färdig med proven. För att han inte ska förstöra för resten av klassen, säger fröken en dag till honom:

- Tony, du är så duktig att jag måste ställa dig en extra fråga.
- Det sitter 5 fåglar på en gren. Du har med dig ett luftgevär och skjuter en av dem. Hur många sitter kvar?

- Ingen, svarar Tony.
- Vad menar du...ingen?
- Jo, den ene stupar i backen, och de andra flyr skrämt därifrån.
Fröken nickar motsträvigt:
- Svaret skulle egentligen varit 4, men jag gillar sättet du tänker på.

Lite senare räcker Tony upp handen.
- Ja, Tony?
- Fröken, kan jag få fråga dig om något?
- För all del.
- Okay, 3 damer står vid en glasskiosk, och alla har köpt sig en glass.
- En av dem slickar på glassen, den andra biter i den och den tredje suger på den. Vem av dem är gift?

Fröken rodnar:
- Ehh..jag vet inte riktigt, kan det vara hon som suger på den?
- Nej, fröken. Det är hon som har ring på fingret, men jag gillar sättet du tänker på!


En blondin och en advokat har platserna intill varandra under en flygning från Stockholm till London.

Advokaten frågar om hon har lust med en rolig lek. Blondinen, som är trött och vill försöka slumra till, avböjer artigt och vänder sig mot fönstret för att blunda till lite.

Men advokaten tar ingen notis om detta utan fortsätter med att förklara att det är en väldigt enkel och rolig lek.

Han förklarar:
- Jag ställer en fråga och om du inte kan svaret ger du mig 50 kronor och vise versa.

Blondinen avböjer igen och försöker på nytt få lite sömn.

Advokaten, som absolut inte vill ge sig, säger:
- Okej, om du inte kan svaret ger du mig 50 kronor, och om inte jag kan svaret, så ger jag dig 5000 kronor.

Nu har advokaten lyckats fånga hennes uppmärksamhet, och då hon förstår att han inte tänker ge sig går hon med på att vara med i leken.

Advokaten ställer den första frågan:
- Hur långt är det mellan Jorden och Månen?

Utan att säga ett ord tar blondinen fram sin portmonnä och tar fram en 50-lapp som hon ger till advokaten.
- Okej, säger advokaten, din tur.
- Vad är det som går uppför kullen med tre ben och kommer ned med fyra ben?

Förbryllad tar advokaten fram sin bärbara dator och söker i alla sina databaser, inget resultat. Han kopplar in modemet till sin mobil och söker på internet, inget svar. Frustrerad sänder han mejl till kollegor och vänner, utan resultat. Efter en timme väcker han blondinen och ger henne 5000 kronor.
- Tack så mycket, säger blondinen och vänder sig om för att få lite till sömn.

Advokaten ruskar blondinen och frågar:
- Nå, vad är svaret?
Utan ett ord tar blondinen fram en 50-lapp, ger den till advokaten och somnar om.


En dag var Bosse ute och gick och såg sin kompis Malte-Måns komma åkande i en splitterny cab. Malte-Måns stannade vid Bosse och visade upp ett stort smil, mycket nöjd med sin nya bil!
- Malte-Måns, var har du fått bilen ifrån? frågade Bosse.
- Stina gav den till mig.
- Gav hon den till dig? Jag visste att hon gillade dig, men det här är ju löjligt!
- Så här var det, sa Malte-Måns. Vi var ute och åkte längs kustvägen mitt ute i ingenstans. Helt plötsligt kör Stina in på en lite skogsväg, stannar och kliver ur bilen. Sen kastade hon av sig alla kläderna och sa:
- Malte-Måns! Kom och ta det du vill ha!
Så jag tog bilen och åkte iväg!
- Du är smart, sa Bosse, hennes kläder hade aldrig passat dig!


En dag klagade Frasse till en vän:
- Min armbåge gör väldigt ont, jag tror jag måste beställa tid hos läkaren.
- Gör inte det! Apoteket har nämligen fått in en ny datamaskin som ställer en diagnos snabbare och billigare än en läkare. Ge den bara ett urinprov så kommer maskinen ge dig en diagnos på problemet och vad du ska göra åt det. Det kostar bara 100 kronor!
Frasse tänkte att han hade inget att förlora, så han fyllde upp ett glas med ett urinprov och gick iväg till Apoteket. Han hällde i innehållet och stoppade in en hundring i apparaten. Maskinen började brumma och små lampor blinkade. Efter en liten paus kom en papperslapp fram där det stod:
* Du har tennisarmbåge.
* Doppa armbågen i varmt vatten.
* Undvik tunga lyft och att röra armbågen för mycket.
* Du blir bättre efter någon månad.

Senare på kvällen tänkte Frasse på hur otrolig den nya tekniken var, och hur det skulle revolutionera läkarsystemet för alltid. Då började han fundera på om det gick att lura maskinen, så han bestämde sig för att prova. I en burk blandade han kranvatten, urinprov från hunden, dottern och frugan och som "pricken över i:et" onanerade han i burken. Nästa dag gick han iväg till Apoteket, hällde blandningen i maskinen och stoppade i 100 kr. Maskinen brummade och blinkade och ut kom en lapp med följande innehåll:
* Vattnet i kranen är för hårt, skaffa ett avhärdningsfilter.
* Din hund har mask. Ge den avmaskningskur och vitaminer.
* Din dotter missbrukar kokain. Skicka henne på rehabilitering.
* Din fru är gravid. Det är inte ditt barn, skaffa en advokat.
* Om du inte slutar onanera så blir din tennisarmbåge aldrig bättre


Två präster ska duscha efter ett arbetspass, klär av sig men inser snart att de inte har något tvål. Fader John kommer ihåg att han har tvål på sitt rum och beger sig naken dit, grabbar tag i två tvålar. Halvvägs tillbaka ser han tre nunnor komma mot honom... Det finns ingenstans att fly så det enda han kan göra är att stå blickstilla mot väggen som en staty. Nunnorna stannar, förundras över hur verklighetstrogen statyn är. Ena nunnan sträcker fram handen och drar i hans snopp. I ren chock tappar prästen ena tvålen!
- Åh titta, det är ju en tvålautomat! säger den andra nunnan.
För att testa om det stämmer drar hon också i prästens snopp och han tappar den andra tvålen. Den tredje nunnan vill också testa, hon drar en, två, tre gånger men ingenting händer. Så hon försöker några gånger till och utbrister sedan.
- Titta flickor, flytande handtvål!

En kille satt i en bar och njöt av en drink efter jobbet då en extremt vacker och sexig ung kvinna kom in. Hon var så anslående att han inte kunde ta sina ögon ifrån henne. Den unga kvinnan uppmärksammade hans stirrande och gick direkt fram till honom. Innan han hann ursäkta sig för att han var så oförskämd, sa den unga kvinnan till honom:
- Jag gör vad som helst, precis vad som helst, som Du vill att jag ska göra, spelar ingen roll hur sjukt, för 1000 kronor, på ett villkor.
Helt förbluffad, frågade mannen vad det var för villkor.
- Du måste tala om gör mig vad jag ska göra, med bara tre ord.
mannen övervägde erbjudandet en stund, drog fram sin plånbok från innerfickan och räknade långsamt fram tio hundrakronorssedlar, vilka han la i den unga kvinnans framsträckta hand.
Han tittade henne i ögonen och sa, långsamt och tydligt:
- Måla mitt hus.

En man och en kvinna som älskade med varandra, och plötsligt hör de ett ljud från hallen.
- Det är min man! utbrister kvinnan bestört.
Killen kastade sig ut genom fönstret, men hann inte få med sig sina kläder. Han stod utanför huset bland buskarna en stund och funderade hur han skulle ta sig därifrån. Till råga på allt så började det regna också. Då kom det ett gäng joggare förbi så han hoppade in bland dem. Efter en stund frågar en av joggarna:
- Brukar du alltid jogga naken?
Och mannen svarade att det gjorde han. Efter ett tag till så frågar joggaren igen:
- Brukar du alltid ha kondom på dig också?
- Nej, bara när det regnar

Det var en grabb som hade köpt en gammal motorcykel. När han köpte den fick han en burk vaselin som han skulle gnida in sadeln med om det började regna. En dag när han var ute på landet och åkte fick han bensinstopp, men till slut hittade han ett hus. Han fick tillåtelse att sova där och blev även bjuden på mat. bonden i huset sa att det var viktigt att han var tyst för den som sa något var tvungen att diska. När familjen satt och åt under dödstystnad såg han att det fanns disk för flera månader framåt så han tänkte att här är dom minsann tysta. Han testade därför genom att våldta bondens dotter, men ingen sa något. Då satte han på frun i huset också, men ingen sa något i alla fall. Precis då så började det att regna så han tog fram vaselin-burken. Då skrek bonden:
- Nej, nej, jag ska diska!!

En nygift person som var väldigt oerfaren när det gällde kvinnor gick till sin läkare och ville få kunskap om hur man avlade barn. Detta var ju på femtiotalet så läkaren var inte så frispråkig utan sa till mannen lite kryptiskt att:
- Du tar den kroppsdel som sticker ut längst på dig själv och stoppar det i den kroppsdel som buktar mest inåt på din kvinna. Sen är det bara att vänta på att naturen har sin gång, sa läkaren.
Mannen gick hem och på vägen tänkte han att det måste väl ändå vara näsan på mig som läkaren menade och stjärten på min kvinna. Väl hemma bad han sin kvinna klä av sig och lägga sig på bordet med stjärten uppåt. Själv satte han sig på en stol och körde in näsan i arslet på kvinnan. Efter att ha suttit en stund på detta vis sade mannen desperat till sig själv:
- Har inte naturen sin gång snart så spyr jag!

Kalle är 35 år och har ett problem. Därför gick han till doktorn. Väl där frågade doktorn vad han hade för problem.
- Jo, jag kissar klockan sju.
Doktorn:
- Det låter normalt.
- ...och så bajsar jag klockan halv åtta.
Doktorn:
- Det låter normalt det med, vad är problemet?
- Jo, jag vaknar klockan åtta.

Det var ryssen, tysken och Bellman som stod inför rätta.
- Ni har alla dömts till döden för grova brott, sa domaren, men ni får själva välja hur ni vill bli avrättade.
- Halshuggning! svarade ryssen.
Ryssen halshöggs och tysken stod på tur.
- Jag vill hängas, svarade tysken och hängdes.
Då var det Bellmans tur och han sa:
- Jag vill dö genom HIV!
Bellman fick en HIV-spruta i armvecket, men bara skrattade.
- Vad är det ni skrattar åt? röt domaren.
- Haha! Amen ni fattar ju ingenting, sa bellman. Jag har ju kondom!


Det var en gång ett gammalt par som inte haft sex på länge. De hade provat på allt, men ingenting hade fått den lille soldaten att stå givakt. Så de gick till en doktor och berättade om sitt problem.
- Hmm... Det har inte provats men vi kan testa att operera in en stålbit i ert underliv, sa läkaren, och en magnet i ditt ollon. Men, som sagt det har inte testats förut.
Paret ville gärna prova metoden och kom överrens om att träffa läkaren två veckor senare, för att se resultatet.
Efter två veckor kom gumman ensam in till doktorn, som undrade var gubben hennes hade blivit av.
- Kåken, sa gumman tyst.
- Kåken? utbrast doktorn. Sitter han i fängelse? Fungerade inte metoden?
- Jodå, jag har nog aldrig haft ett så bra sexliv. Men så åkte gubben min till simhallen. Och så kom en 9-åring med tandställning


En tonåring kommer in till doktorn:
- Jag tror jag har ett problem... En av mina pungkulor har blivit blå.
Doktorn undersöker honom noggrant och drar slutsatsen att han kommer dö om inte testikeln opereras bort.
- Är du galen!? Hur kan du bara säga att du ska göra en sån sak? Jag är för fan bara 19 år!
Doktorn replikerar med det starka argumentet:
- Vill du dö?
Killen går med på att operera bort den blåa testikeln. Efter två veckor är han dock tillbaks igen.
- Hrm... eh.. Jo jag vet inte riktigt hur jag ska säga detta... men den andra kulan har blivit blå den också.
Ännu en gång svarar doktorn med att han kommer att dö om han inte skär bort även denna. Ynglingen tvekar, men går till sist med på att ta bort den, eftersom han trots allt kommer att dö om han inte gör det.
Efter att ha varit testikellös i två veckor kommer han en tredje gång in till doktorn.
- Jag tror att det är ett allvarligt fel på mig. Nu är min penis blå!
- Ja, du vet vad som gäller...
- Men... hur kissar jag då?
- Tänk inte på det. Vi installerar bara ett plaströr. Det kommer inte att bli några som helst problem.

Kort och gott, hans penis opereras bort och doktorn tror sig ha löst alla problem. Men efter ett tag kommer killen åter in på doktorns kontor. Väldigt argt ryter han:
- Hörrö du!!! Nu är ju det där förbannade plaströret också blått!!
- Ööhhh, va?!?! svarar doktorn, aningens förvånad.
- Kan du svara mig vad faan som menas med detta!! skriker den könlösa killen.
Doktorn undersöker nu mannen ännu noggrannare, och säger:
- Hmmmm, jag tror att det är jeansen...


Det var midsommardans i Tylösand och en ung kille dansade tätt med en vacker blondin med gigantiska bomber. Rätt som det var plockade hon fram det vänstra bröstet och frågade:
- Ser det ut som jag har punktering på detta?
Killen tittar storögt på kvinnans bröst med saliven rinnande ner på hakan.
- Nä...
Då plockar hon fram det högra bröstet, och ställer samma fråga.
- Ser det ut som jag har punktering på detta då?
Killen dreglar, är alldeles från sig av lycka av det han förväntas höra från tjejen, när han knystar fram:
- Nääää, det är ingen punka på dessa två!
- Fint, säger tjejen, släpp då ner domkraften som du har mellan mina ben!


Eva ville får större bröst, men hon vågade inte göra något kirurgiskt ingrepp. Hon hade blivit tipsad om en läkare inom naturläkemedel och hälsokost som hon besökte.
- Jag har en lite udda metod, sa läkaren, men den kommer hjälpa dig! Varje dag, PRICK kl 16.00 så ska du i 5 minuter massera dina bröst och sjunga "gulligullan koko som en gök KOKO". Då ska du redan inom en vecka ha fått större bröst.
- Du skämtar?! utropade Eva.
- Nej då inte alls, det funkar för alla mina patienter. Fast männen har ju en annan sång om de vill förstora... ja du vet vad. Med det har hjälpt de alla.
- Okej! Det skadar inte att prova.
Efter en vecka av masserande och gulligullan så hade det faktiskt givit resultat. Fast Eva ville ha lite större så hon fortsatte en vecka till. Men så en dag så gick hon och handlade mat och hade helt glömt bort att klockan hade hunnit bli 16.00.
- Shit vad gör jag nu?? Ja ja, jag får gå in mellan några hyllor och göra det lite diskret.
Så där stod hon och masserade och viskade gulligullan. Men självklart blev hon påkommen av sin väninnas make!
- Hej Eva! Här står du...
- Eh.. Hej Mats! Ja... Här står jag och masserar brösten bakom konservhyllan! Det är lite underligt, men varje dag klockan 16 ska jag...
- Herrejävlar! Är klockan redan 16?! Ekorr'n satt i granen, skulle skala kottar


När lille Emil en dag öppnade dörren till badrummet visade det sig att där stod mamma och drog fram och tillbaks pappas snopp. Emil undrade på barns vis vad det var som föregick. Hans mor fann sig snabbt och svarade:
- Jo du förstår pappa har blivit lite rund om magen den sista tiden så jag släpper bara ut lite luft ur honom. Fadern log generat men var lättad över hustruns kvicka svar.
- Det är ingen poäng med det, sa Emil, så fort du åkt iväg till jobbet kommer grannkärringen och blåser upp honom igen.


Två irländska bankrånare bryter sig in i den nya banken en natt. De spränger dörren till kassavalvet, stiger in och möts av många småkassaskåp! De bryter upp ett, men i det finner dem bara vaniljpudding. Hungriga som de äter upp den och går lös på nästa kassaskåp. Samma sak, vaniljpudding, men inga pengar! När gryningen kommer har de öppnat 48 skåp men inte sett skymten av några pengar. Sura, men rejält mätta, lämnar de brottplatsen! De lunkar iväg längs gatan, då den ene vänder sig om och läser: Obrains Spermabank


En man kommer in i en affär och förklarar för den kvinnliga expediten att han är där för att köpa tamponger till sin fru. Expediten säger till honom att de finns längst ner i affären. Mannen tackar och går ner till det ställe tampongerna finns.
Några minuter senare kommer mannen tillbaka med en stor påse bomull och toapapper och vill betala.
Den kvinnliga expediten frågar undrande:
- Jag trodde du var här för att köpa tamponger till din fru?
Då svarade mannen:
- Du förstår det är så här, att igår när jag bad min fru att köpa en limpa cigaretter, kom hon hem med ett paket tobak och ett paket filter. Så jag tänkte, måste jag rulla mina, så ska fan hon också få göra det!


En man och hans fru äter en finare middag på en lyxig restaurang, när en bedövande vacker ung dam kommer fram till deras bord och ger maken en kyss mitt på munnen. Hon säger något om att ses senare och går sen iväg. Frun stirrar förvirrat på maken och frågar:
- Vem i helvete är det där?
- Det är min älskarinna, svarar maken.
- Nääh... det här var droppen! skriker frun. Nu har jag fått nog! Jag vill ha skilsmässa!
- Det kan jag i och för sig förstå, säger maken. Men kom ihåg att då blir det inga fler shoppingturer till Paris, inga fler långsemestrar på Barbados, inga fler weekendturer med segelbåten och ingen BMW i garaget. Det är du som väljer!
Precis när han säger detta kommer en gemensam bekant in i restaurangen tillsammans med en härlig ung brunett.
- Vem är det Roger har med sig? frågar frun.
- Det är hans älskarinna, svarar maken.
Då säger frun:
- Vår är sötare!


6-åriga sonen frågar sin far.
- Pappa, jag har glömt vad det heter. Vad heter det när två människor ligger ovanpå varandra ?
Pappan, något generad:
- Öööhhh... Älska?
- Nej nej.. Det heter något annat.
Pappa, något mer generad:
- Öööhhhhh... Gänga?
- Nej nej.
Pappan, illröd i ansiktet:
- Nuppa ??
- Nej! Men nu kom jag på det! Våningssäng heter det.


Den lille indianpojken kom fram till sin pappa hövdingen och sa:
- Hur får man sitt namn i vår stam?
- Min son, sa fadern, det beror på vad som hände eller vad någon gjorde just då barnet blev till. Åskan gick till exempel när din syster blev till och följaktligen fick hon heta "Lilla Åskan". Då din äldre bror blev till låg vi i strid med Apacherna och hade vunnit slaget vid Big Horn, så han fick namnet "Stora slaget".
- Är det något mer som du vill veta, Spruckna gummit?


Det var en man och en fru som gärna ville bli med barn. Så de hade sex varje dag i ett halvårs tid. En dag gick de till doktorn och frågade om det hade blivit något barn, eftersom frun hade fått större mage. Då sa doktorn:
- Nej, jag är ledsen men det är nog bara gasbildning. Det är vanligt med luft i magen.
Så de fortsatte ha sex varje dag. En månad senare gick de till doktorn igen, varpå de fick samma svar.
- Nej, jag är ledsen men det är bara luft.
Samma sak hände en månad senare efter att de haft sex varje dag.
- Nej, bara luft.
Då tog mannen upp sin dolme på bordet och röt:
- TROR DU DET HÄR ÄR EN JÄVLA CYCKELPUMP ELLER?


Anders sexliv höll på att kursa, då han hade problem att få upp den. Han tog mod till sig och frågade sin bäste vän om råd.
- Vänta tills din fru har somnat, sa vännen, så smeker du henne mellan benen till du känner hennes safter. Sedan smörjer du det under din näsa och då kommer du att få stånd.
Anders gick hem och väntade på att frun skulle somna och han smekte henne och smetade ut hennes safter under näsan.
Och mycket riktigt fick han stånd och väckte då sin fru.
Frun:
- Vad fan väcker du mig mitt i natten för?! För att visa att du har näsblod?


Två kärringar gick omkring på grönsaksavdelningen när den ena plockade upp en jättegurka och sa:
- Den här ser precis ut som Bosse pytt!
Hennes väninna blev imponerad, och efter ett tag hittade hon 2 jättestora potatisar:
- Dom här ser precis ut som Jannes ballar!
- WOW, utbrast hennes väninna, är de så jäkla stora?
- Nej, sa hon, men lika skitiga!!!


Ett äldre par gör sig klara för ett skjut. Frun smörjer in sig med glidmedel "där nere" flera gånger. Mannen ser förvånat på. Så tar han kedjan från sin fickur och snurrar den runt sin mandom
- Varför gör du så, frågar frun.
- Jag sätter på snökedjorna. Det ser ut att bli halt ikväll.xoxo / Olivia


 


Twilight saga för hela slanten !

Ny Kategori ! Hoppas att jag kommer använda den mycket, men man vad ju aldrig =(

Otrogen med min bästa vän logga!

Har nu en logga för otrogen med min bästa vän, inte världens bästa, men det fungerar !


Otrogen med min bästa vän del 19

Denna del blev väldigt lång, men hoppas att ni gillar den i alla fall :P

Otrogen med min bästa vän del 19

Det första jag gjorde när jag såg Annika, var att ge henne en stor kram, det kändes konstigt, jag hade aldrig kramat henne förut fast jag hade varit kompis med Sara hur länge som helst. Efter kramen med Annika såg jag hur hon började gråta, tyst med ändå mycket, jag hade ingen aning om vad jag skulle göra, jag visste inte hur jag skulle hantera en sådan här situation, jag hade ju aldrig varit med om det tidigare. 

Men jag satte min arm runt Annikas midja och drog henne mot soffan, vi satte oss bredvid varandra, och jag började känna efter i mina fickor, efter ett tag hittade jag det, brevet som Sara hade skrivit till mig innan hon hade hoppas ut från fönstret. Jag gav brevet till Annika.

- Vad är det här?, undrade Annika
- Det är ett brev, som jag fick av Sara, svarade jag.
- Får jag? Frågade Annika.

Jag gjorde en gest med mitt huvud och hon öppnade brevet. Hon läste brevet flera gånger om, det märktes, och ju mer hon läste brevet ju mer tårar började rinna från hennes, kinder. Det var då jag inte kunde motstå det, den stickande retande känslan i mina ögon, jag kunde helt enkelt inte ignorera det nå mer, mina tårar började också rinna, hejdlöst, jag hade ingen aning om vad vi skulle göra. Annika lyfte sitt huvud från brevet och tittade på mig.

- Vill du planera begravningen?, frågade hon.
- Det var hennes önskan, och jag kan bara inte ignorera den, själv klart bara om jag får. Svarade jag.
- Det är klart, att du får, som sagt det var hennes önskan.
- Jag vet, men jag vill gärna att du hjälper mig, vi gör detta tillsammans, svarade jag.
- Det låter som en bra idé, vi har en budget på Saras begravning och det är 30000.
- Okej, det är en summa som vi kan klara av. Sa jag.
- En fråga bara Anna.
- ja?
- Kommer du att klara av att sjunga?, frågade hon
- Ja, jag hoppas verkligen det, jag ska försöka och går det pannkaka så gör det de. Men det var hennes önskan.
- Okej, men du imorgon går du och jag till kyrkan och begravningsbyrån, sedan också till någon kläd affär. Om vi träffas klockan 3 blir det bra?
- Ja, det blir det, jag kommer hit klockan 3 då, svarade jag.

Jag reste mig upp från soffan och gick mot dörren. 

- Du Anna tack, sa Annika, som hade följt med mig till Hallen.
- Ingen orsak, tack för att du låter mig göra detta med dig.

Annika log mot mig, och jag log då tillbaka, jag gick ut från dörren till min cykel och började cykla, hem mot mig igen. Men denna gång cyklade jag väldigt sakta, jag ville njuta av denna fina dag. Men när jag kom hem, så var det ingen hemma, så jag gick upp till mitt rum och tittade mig omkring och det var då jag egentligen insåg hur stökigt mitt rum var, så jag började plocka undan, och när jag hade plockat undan klart så började jag dammsuga, och när jag var klar med det så började jag dammtorka. Medans jag höll på att städa började jag fundera, hur länge sedan är det jag har riktigt städat mitt rum egentligen, det var ju hur dammigt och skitit som helst! Jag hittade till och med ett gammalt kola papper från marknaden som var i Mars. 

När jag äntligen var klar med mitt städande så satte jag mig framför min dator och började söka efter Bloggar men inte efter vilka bloggar som helst utan bloggar om unga mammor och tonåringar som var gravida. Och det var otroligt vad många jag hittade, jag hittade närmare 400 träffar om sånt. Det var vissa som var mer intressant än vissa. Efter att jag hade läst några bloggar så slog det mig, något som jag inte ens hade tänkt tanken på, jag har ju inte hört av mig till någon gynekolog. 

Så snabbt som tanken slog mig, öppnade jag en ny flik på Internet och sökte telefon nummer till en gynekolog. När jag fick fram numret, så tog jag min klacktelefon och ringde, det tog ett tag, och jag hamnade från telefonkö till en ny telefonkö, men när jag äntligen kom fram så svarade en tjej, hon verkade inte vara så gammal, men en enormt jobbig röst hade hon i alla fall.

- Hej och välkommen till Edwards gynekologservice, vad kan jag stå till tjänst med?, sa kvinnan på andra sidan telefonen. Hon lät väldigt uttråkad, så jag antog att hon hade sagt den meningen många gånger.
- Hejsan, jag heter Anna Svensson, och jag är antagligen gravid, så jag  skulle vilja beställa en tid till en gynundersökning, helst så snart som möjligt, svarade jag henne. 
- Okej, hejsan Anna, nu ska vi se här, om jag kan hitta någon tid till dig….. Jodå det finns faktiskt en tid till dig redan imorgon klockan 11.30, passar det dig?
- Det passar utmärkt svarade jag. 

Jag hann precis lägga på luren när jag hörde att det knackade på mig dörr, det var mamma som kom in och satte sig på sängen bredvid mig. 

- Oj, vad fint du har städat, sa hon med en liten förvåning i rösten.
- Jadu, tack så mycket, men vet du vart Robin är?
- Ja, han och din pappa är i rob….eran lägenhet och fixar det sista med möblerna. Svarade hon. 
- Okej, du, jag har bokat tid till gyn imorgon klockan 11.30, skulle du kanske kunna följa med mig?, frågade jag.
- Jo, självklart. Svarade mamma.
- Tack

Jag reste mig upp ur sängen och gick ut från mitt rum, ner för trappan och in till köket. Jag öppnade våran vita kyl och tittade vad vi hade hemma, det fanns nästan ingenting i kylen, men jag hittade lite ägg och paprika, ost och någon bacon skiva, så jag bestämde mig för att laga till mig en omelett. Det tog inte så länge att göra den, så när den var klar så satte jag den på en tallrik och sedan på bordet. Jag öppnade än en gång kylen för att ta fram någonting att dricka, där hittade jag ingenting, så jag tog ett glas med vatten istället. 

När jag hade ätit klart så plockade jag in och ut från diskmaskinen och startade den. Sedan gick jag ut till vardagsrummet vart min mamma satt och kollade tv och samtidigt löste något korsord. 

- Du mamma, skulle du kunna köra mig till lägenheten?, frågade jag.
- Javisst kan jag göra det. 

Jag och mamma gick samtidigt ut till hallen, jag tog på mig mina svarta och rosa skateskor och sedan öppnade jag dörren och gick ut till bilen. Det tog inte länge innan min mamma också kom ut, men som vanligt hade hon tagit på sig jacka fast det var över 25 c varmt. Och ändå när hon startade bilen så slog hon på A/C n. 

När jag kom in i lägenheten så det första som slår mig är en underbar doft, det måste ha varit de där doft ljusen som jag köpte på Ikea. Jag gick in till det så kallade vardagsrummet och såg Robin ligga i den svarta soffan framför tvn, jag gick fram till soffan och satte mig bredvid Robin.

- Inte visste jag att du hade köpt en tv, sa jag.
- Jag gjorde det idag, medans du sov, sa han och skrattade till programmet som var på tvn. 

Jag sträckte mig till vardagsrums bordet och tog fjärrkontrollen och stängde av tvn. Robin kollade upp på mig med sina otroligt fina ögon.

- Men hallå, sa han.
- Men hallå, jag tycker att du kan koncentrera dig lite mer på mig. 

Jag satte mig sedan närmare Robin, jag lutade mig fram mot hans ansikte, så jag bara var några centimeter från hans huvud, jag kunde tydligt höra hans andetag och känna hans andedräkt mot mina läppar. Vi tittade varandra i ögonen, och då kysste jag honom, kyssarna började leda till ett passionerat hångel, jag drog av honom hans t-shirt och han tog av mitt linne, jag satte mina armar runt hans midja, drog upp honom från soffan och in till sovrummet. 

Vi la oss i sängen och klädesplagg efter klädesplagg slets av från våra kroppar, och efter ett tag log vi där, jag och Robin, tillsammans, helt utan kläder.

 


Olivia tycker och tänker

JAg har bytt namn på min kategori Olivia tycker, så nu är det Olivia tycker och tänker (=


Naaew

Nå idag blire iaf minst en till del av Otrogen med min bästa vän :P

Jag har börja tänka på en sak, det finns en kille som är faktiskt rätt så söt (= Och nu varje gång jag träffar han eller åker förbi han, så hälsar han alltid, har börja tänka på det först idag, nu när det pågått ett tag, men alltså, det har ju aldrig skett förut, så det är ju ganska roligt (=

xoxo / Olivia


Söndag igen..

Nå idag äre söndag och jag sitter hos Tina, egentligen skulle jag ha behövt vara hemma och packa tills imorgon, men jag orkar verkligen inte det just nu. Men när jag kommer hem så blire att packa en väskaoch städa mitt rum. Och imorgon blir det att åka till mamma i Luleå, det ska bli kul, men dock så kommer det typ inte vara bra väder före på torsdag, så det kommer ju att vara bajs!

På torsdag blire troligtvis att åka till Piteå igen med båten, men denna gång blire att ligga på havsbadet. hoppas att det blir kul iaf :)

Nä men nu blire väl att fara och hitta på någonting !

xoxo


Olivia

Otrogen med min bästa vän del 18

hoppas att ni gilla denna del också (=   


Otrogen med min bästa vän del 18När vi hade pratat med min mamma och pappa, så gick jag och Robin till mitt rum. Där låg vi och kollade på lite tv och mös lite grann i min soffa. Den natten sov jag och Robin hemma hos mig.


När jag vaknade på morgonen dagen där efter så var klockan ca 10.30, Robin hade redan vaknat, antog jag ju eftersom att han inte låg i sängen bredvid mig. Jag klev upp från min säng och gick in till min toalett, jag slog igång duschen och klev sedan in. Jag riktigt kände hur det hettade på min kropp från det varma vattnet. Egentligen gillade jag inte att duscha så varmt, men idag kände jag att det behövdes. Jag började tvåla in mig på hela kroppen, på armarna, benen, men när jag kom till min mage stannade jag upp. Och började tänka, jag har verkligen ett liv där inne, ett litet barn. Som jag alltid kommer att älska, jag kommer att bli mamma, och Robin pappa.


När jag klev ut från duschen så tog jag på mig en handuk runt kroppen och en som en turban på huvudet. Jag gick sedan till badrumsskåpet och tog fram min deodorant och sprayade under mina armar. När jag gick ur från badrummet och in till mitt rum så satt Robin där på sängen.


- Är du klar med duschen nu?, frågade han och små skrattade

- Jag vet inte. Svarade jag och skrattade.


Robin kom fram till mig och höll om mig, detta känns helt underbart perfekt tänkte jag. Just som jag han tänka det, så tog Robin tag om min haka och lyfte upp mitt ansikte mot honom och kysste mig, detta var inte som förr utan, det var mer försiktigt och kärleksfullt än det brukar vara. Det var på något sätt då allt föll på plats, allt kändes perfekt, jag älskar mer än någonting annat, mer än mina vänner och min familj.


- Vad tänker du på?, frågade Robin.

- Jag tänker på dig, oss alltihop. Robin fattar du vi kommer att bli föräldrar, vi kommer att få ett litet barn, som vi kommer att älska till döden våran. Fattar du det?

- Jo, jag fattar, jag kommer att bli världens lyckligaste killen i världen, sa han och höjde upp sina armar mot taket.


Jag började skratta, det såg bara så roligt ut. Sedan tog har tag i hans armar och stoppade dem runt min midja, sedan ställde jag mig på tå för att kunna kyssa honom, och denna gång samtidigt som jag kysste honom så började jag dra honom mot min säng, när vi kom fram till min säng så stod vi bara still där ett tag, när vi hade slutat kyssas, så greppade jag tag om hans axlar, och knuffade ner honom i min säng.


- Nä nu måste jag ta och klä på mig, och sedan måste jag ta och ringa ett samtal, sa jag till Robin

- Okej okej, vill du att jag ska gå ut?. Frågade han

- Nä, det ska väl inte behövas, du har väl sett mig naken förut? Frågade jag och skrattade medans.

- Ja, det har jag ju gjort, ett antal gånger, sa han och skrattade.

- dåså, svarade jag.


Jag tog av mig handuken som jag hade runt kroppen och kastade den till Robin " släng den i tvätten " sa jag till honom. Sedan gick jag fram till min vita byrå och tog fram ett par trosor och en bh, sedan gick jag till min garderob och plockade fram mina kläder, jag valde ett par ljusa trasiga jeans och ett vinrött linne. När jag hade klätt på mig färdigt fönade och plattade jag håret. Och efter det så sminkade jag mig, inte så mycket, med lite, jag hade bara på mig lite foundation, lite kajal och mascara. Och sedan gick jag ner till köket.


Mamma stod vid spisen som vanligt och lagade lunch, denna dag blev det enkel stekta ägg och några bacon skivor. När jag hade ätit klart så gick jag in till vardagsrummet, med den trådlösa telefonen i min hand och satte mig på en av fåtöljerna. Jag tvekade för ett tag, men sedan tog jag telefonen i ett stadigt grepp och slog ett väl bekant nummer, det tog inte länge innan det svarade. Och denna gång var det inte som jag trodde, utan det var inte Sara som svarade utan det var Annika, Saras mamma.


- Hejsan Annika, det är Anna, jag har någonting som jag hade behövt prata med dig om, skulle jag kanske få kunna komma förbi ?
- Hejsan Anna, jo det är väl självklart, det är bara att du kommer när du vill.

- Okej, vad bra, jag kommer på ett tag, svarade jag och la på.


Jag gick ut från dörren, och gick till cykelstället och hämtade min cykel. Vägen som jag cyklade var väl bekant, här hade jag cyklat och gått många gånger förr. Till och med mer än vad jag kan räkna till. När jag kom fram till huset, mitt mål. Så ställde jag mig på trappen framför dörren, tog tre djupa andetag, och knackade på dörren. Det var ingen som öppnade, så jag knackade på igen, då hörde jag stegen som kom från trappan till över våningen. Dörren öppnades och där stod Saras mamma.Otrogen med min bästa vän !

Åker snart och hämtar mig syster, men om det går som jag vill då kommer det en ny del i natt ! Hoppas att ni gillar den (=

Jag har ju inte riktigt fått veta vad ni tycker om den, så ni som har läst / Följer den, så skulle det vara jätte snällt om ni kunde slänga in en kommentar om vad ni tycker om den (=


xoxo

Olivia

Bilder :P

Lite bilder från idag (=


Hoppas att ni gillar dom (=

OBS Bilden på spikmattan har inte jag tagig. jag hittade den på google bildsök !

Besöksrekord!

WOHO hade besöksrekord och kommentar rekord igår ! ååh, vad glad jag blir !

Nå det blev ju inte så bra uppdatering igår, för jag blev helt beroende av ett spel på Facebook )= Dåligt dåligt. men det hände itne så mycket saker, jag var med Malin och vi hyrde två filmer, och låg och läste (=

Pappa väckte mig idag och frågade om vi ville med på marknaden, Malin ville dock inte, försökte övertala henne med det gick inte. tyvärr.. Men iaf, jag åkte med pappa till Pajala och det första jag gör är att stöter på ett gäng gällivare bor, när jag var inne på tivolit. på Tivolit åkte jag två karuseller Moveit och Super Stimulatorn. Jag och pappa gick ett varv för att söka upp Leif, när vi hittade honom, så var det jätte mycket folk för tillfället så jag var tvungen att springa inoch hjälpa lite. För det fick jag några remmar och klobbor. jag ville betala men han insisterade.

Efter ett tag på Marknaden hittade jag och Madde varandra ( Mjaaaow.blogg.se) varandra, då hälsade vi bara på varandra, men sedan skickade jag ett sms och frågade om hon ville åka någon karusell med mig och det ville hon (= så vi åkte Moveit. Och efter det var det att börja bege sig hem. Jag handlade lite saker där också, lägger ut bilder på det senare (=

Handlingslista!

Spikmatta - 599 kr
Halsband - 55 kr
3 karusellbiljetter - 120 kr
Klänning - 100 kr ( kostade egentligen 159, men pappa känner han som jobbade så vi fick rabatt (=)


Ja, det var väl allt :P


xoxo


/ Olivia


Fix, städ och dusch

Nu blire att först plocka undan i köket, sendan blire att hoppa i duschen och när jag är klar med det så blire att fixa mig. OCh efter det blire väl kanske att vara med Malin.


Puss & Kram


O L I V I A


God morgon !

Vaknade kanske vid 13.00 då slog jag på datorn och brjade kolla runt lite, så jag har svarat på alla underbart roliga kommentarer, och sedan har jag kollat bdb och blogglovin (= OCh nu sitter ag här och skriver.

Har väl inga speciella planer för idag, men ska i alla fall vara med Malin idag. Ojsan så ovanligt va xD MEn jag vet inte riktigt var vi ska göra, antigen blire stenbron med mopparna, eller så kanske bara en lugn hemma kväll. Men som sagt är nog kanske lite sjuk, så ja, man får ju se hur det blir :P

Puss & Kram


AntoniaOlivia


noo sleep

nå det har väl inte blivit så mycket sleeepig inatt. men det gör ju inte så mycket. eller? :P

hahha, är lite virrig och trött just nu. men ska nog ta och sova snart

Puss & God Natt

Olivia!

otrogen med min bästa vän del 17

Otrogen med min bästa vän del 17

Jag vaknade med ett ryck morgonen där på. När jag vaknade så var Madelene redan borta, hon hade säkert fått åka hem medans jag sov. Jag tryckte på den röda knappen som sköterskan hade visat mig igår. Det tog bara 2 minuter innan det kom en sköterska in springandes.  Det var inte samma sköterska som igår, utan detta var en ny, hon kanske var i 35 års åldern och hade svart medel långt hår.

- Hur är det, behöver du hjälp med någonting?, frågade hon mig
- Nej, inte direkt, jag har bara två frågor, 1 när får jag åka hem och 2 när är det frukost?, frågade jag.
- Tyvärr kan jag inte svara på när du får åka hem, det måste din läkare göra. Och tyvärr har du missat frukosten, den slutade för 10 minuter sedan. Men vad vill du ha så kan jag komma hit med lite åt dig, sa hon och log.
- oj, jag skulle gärna vilja ha lite fil med flingor bara, utan socker, svarade jag.
- Okej, jag kommer med det på ett litet tag, svarade sköterskan, och gick ut mot dörren.

Jag tog upp min telefon från lådan för att titta om det var någon som hade ringt, men det avr det inte. Men jag hade fått ett sms av min mamma denna gång igen “ Hejsan gumman, hoppas att du har det bra. Jag har pratat med Tobias för ett litet tag sedan, och han sa att vi kunde hämta hem dig idag, vid 2 tiden, så ta hand om dig så ses vi snart / Mams “ 

När jag hade läst klart smset så ringde det i min telefon, det var Robin.

- Hejsan älskling, svarade jag.
- Hej gumman, hur mår du?, frågade han.
- Jag mår bra och jag får komma hem snart igen, svarade jag.
- Vad bra. Kommer du hit, eller åker du hem till dina föräldrar, frågade han.
- Jag åker hem till mamma och pappa, hade tänkt berätta till dem om graviditeten, svarade jag.
- Okej då, men jag kan ju vara med om du vill, sa han.
- Okej, kom till mig efter middags tid. Men nu ska jag nog få lite mat snart, Puss och kram älskar dig, sa jag.
- Okej, älskar dig med, sa han och la på.

När jag hade lagt på med Robin och än en gång lagt ner telefonen i den lilla lådan, så kom sköterskan in igen med en bricka, och på den så var den, en talldrick med fil och flingor, ett glas med apelsin juice och en muffin. Jag var så hungrig att jag började hugga in på maten direkt, och innan jag ens hade blinkat i stort sett så hade jag ätit upp allt inklusive muffinsen, men då kom jag på att jag hade kvar mitt godis som jag hade fått av mamma, så jag började ta och hugga in på det också. 

Vid 2 tiden kom mina föräldrar och hämtade mig från sjukhuset, de pratade lite med Tobias min läkare och skrev på mina papper, när mamma och pappa frågade vad det var som hade hänt så sa han att de inte visste riktigt med det kunde ha varit en chock bara, och medans han sa det åt den, så gav han mig en blick som jag visste precis vad den betydde.

När jag var hemma från sjukhuset så gick jag till köket och kollade vad vi hade hemma, för jag hade nämligen tänkt att göra mat idag. Så när jag öppnade kylen så där fanns det en fläskfilé på tining, och det fanns också ett gäng med bakpotatisar. Så jag började direkt med maten, till fläskfilén så gjorde jag en marinad på soya, grädde, vitlök och lite sambalolek. Fläskfilén fick stå och dra i kylen i två timmar och medans den gjorde det så bakade jag cupcakes. När jag hade gjort middagen klart och vi hade ätit, så ringde jag till Robin och bad honom komma över.

Jag började plocka undan i köket, slog på en diskmaskin och gjorde kaffe, när jag klar med det, så satte jag cupcaksen på ett fint fat och dukade fram på bordet med små fat och kaffe koppar. Strax innan 7 på kvällen så var Robin hemma hos oss. Så jag och han samlade mina föräldrar i köket.

- Ja, mamma, pappa. Jag och Robin har någonting vi vill berätta, började jag. 
- ja?, frågade mamma.
- Ja, det finns inget lätt sätt att säga detta på så, jag kommer bara att säga det. Jag är gravid. Sa jag.
- Men lilla gumman, är du säker?, frågade pappa.
- Nej, men jag tog ett gravtest och det visade positivt i alla fall. Svarade jag. 

Robin som satt tyst bredvid mig, tog min hand i sin och satte den på hans höft.

- Okej, men ni har inte tänkt på möjligheterna? Anna du är ju trots allt bara 15 år.
- Nej, det är inte ens att överväga. Svarade jag snabbt men bestämt. 
- Jaja, men det finns väl inte så mycket mer vi kan säga då. Du och Robin verkar ju trots allt ha bestämt er. Sa min pappa.


Otrogen med min bästa vän del 16

Otrogen med min bästa vän del 16

När jag hade läst klart brevet så brast jag i tårar, vad skulle jag göra hur? Det var verkligen nu som det slog mig att Sara var död, jag kommer aldrig mer att kunna prata med henne. Det var då jag kände hur hela min kropp började skaka, jag klarade helt enkelt inte av att stå, mina ben bara vek sig under mig. 

- Anna, anna mår du bra?, frågade Robin som kom springandes mot mig.

Och sedan svimmade jag helt. När jag vaknade igen, så var jag i ett annat rum, ett stort rum, och det var inte bara jag där, och jag kände igen rummet, det var de rummet som jag var i när jag var på sjukhuset efter bilolyckan. Det var två stycken andra inne i det rummet som jag var i, ena verkade ha brytigt benet, och den andra vet jag inte, men hon låg på dropp i alla fall. Jag tittade med omkring i rummet, det var 4 stycken sängar, färgerna på väggarna var lila, och på en vägg så hade barn som varit inne på sjukhuset fått sätta upp täckningar. 

Jag reste mig upp ur sängen för att gå ut och kolla efter en sköterska, för jag ville ju veta vad som hade hänt mig. När jag kom ut från rummet så kom det en sköterska springande mot mig.

- Du tjejen, inte får du lämna din säng. Sa hon
- Men jag ville ju bara hitta en sköterska, svarade jag.
- Jaja, det är lätt att det blir så här, men kom så går vi tillbaka till din säng.

Vi gick in till rummet igen, så lade jag mig i sängen. Sköterskan öppnade en låda som fanns på den rullbara lilla bordet som fanns vid min säng.

- Här, om du vill någonting är det bara att du trycker på knappen här, och försök att inte lämna din säng så mycket, bara om du behöver gå på toa eller så, svarade sköterskan och gav mig en sak med en röd knapp på. Och sedan gick hon ut från rummet.

Jag började rota lite mer i lådorna som fanns där för att se om det fanns någonting roligt där. Och när jag öppnade en låda så hade nog troligtvis min mamma varit här, för där i låg det, en bok, en tidning, min mobil telefon, och min laddare, där fanns det också, en chokladkaka, en påse med bilar, min mp3 spelare, och sedan också en ask med tampongen. Min kära mor visste ju inte att jag är gravid. 

Jag tog upp min telefon för att se om någon hade ringt eller så, men jag hade bara fått ett sms av min mamma och där stod det “ Hoppas att du mår bra, och använd inte telefonen för mycket, för jag lovade sköterskan att du bara skulle få använda den i nödfall Många kramar / Mamma “ 

Ååh, min lilla mamma, saknar henne redan tänkte jag. 

Jag lade ner telefonen igen och tog upp påsen med bilar. Jag tog några bilar, och stoppade sedan ner påsen igen. 

- Hejsan, sa tjejen som låg bredvid mig, det var den tjejen som hade dropp. 
- Hejsan, svarade jag snabbt.
- Vad heter du?, frågade tjejen.
- Jag heter Anna, vad heter du själv?
- Jag heter Madelene, svarade tjejen. 
- Okej, har du varit här länge då?, frågade jag.
- Jo, tyvärr, har snart varit här i en vecka, och jag håller på att dö av tråkighet! Men jag ska nog få åka hem imorgon..
- Okej, men vad har hänt med dig?, frågade jag lite försiktigt
- Jag har opererat bort min blindtarm, svarade Madelene. 

Då började min telefon att ringa.

Oj, förlåt! Sa jag till Madelene, och svarade i min telefon.

- Ja, det är Anna
- Hej, älskling hur mår du?, frågade Robin
- Jag mår bra, men vart är du? Frågade jag.
- Jag är hemma, jag får inte komma före imorgon, sa läkarna. Jag försökte protestera, men det gick inte, svarade Robin. 
- Okej vad synd. Men du jag håller på att prata med en tjej, men jag ringer dig sedan. Älskar dig, sa jag
- Älskar dig mer, sa han och la på.

Jag hann precis lägga tillbaka telefonen i lådan så kom det en läkare in i rummet. Den här gången var den en yngre man, jag kände inte igen honom, men han var jätte snygg. Han var lång och hade blond ruffsigt hår, han hade också blåa ögon och hade en lätt rodnad på sina kinder.

- Hejsan, det måste vara du som är Anna, sa han och skakade hand med mig.
- jo, det är jag, svarade jag.
- bra, jag heter Tobias och är din läkare just nu, svarade han och log.
- Okej, men alltså vad är det som har hänt egentligen? Frågade jag.
- Ja, vi har tagit lite prover på dig, och ja, för det första är du gravid. Svarade han.
- Jo, jag vet, svarade jag.
- ja, så det var nog bara lite hormonsvängningar, så det är ingenting farligt. 
- Okej, var bra, men när får jag åka hem? Frågade jag. 
- Du får åka hem reda imorgon, svarade Tobias.

Efter att Tobias hade pratat med mig, så gick han vidare till Madelene och pratade med henne också lite allmänt om hur det var med henne och så, men jag lyssnade inte så mycket, uran jag tog fram mig bok som mamma hade lämnat åt mig, och så tog jag fram min mp3 spelare och satte på min nyaste spellista. “ hoppas verkligen att allt kommer att lösa sig” Tänkte jag då. 

sötunge!

aaeew vad glad jag blir när jag får såna kommentarer =)

Tack Gumman <3
Tack

Tack för allt de stöd som ni gav mig <33

Älskar er i massor <33


TWILIGHT ! <3

Jag är arg och ledsen
Men jag vet att Jasper vet, så jag behöver inte säga det till någon annan

Jag är kär
Men Edward vet hur det känns, så jag tänker på honom

Jag är förvirrad
Men jag vet att Bella är det för det mesta, så jag tänker inte mer på det

Jag är kallad knäpp
Men Alice ser att det kommer hända fler gånger, så jag är beredd

Jag gick över gatan när det var rött
Men Charlie har ju varnat mig, så jag gick tillbaks

Jag bryr mig
Och det gör Esme med, så jag är lika glad ändå

Jag tar hand om mina vänner
Det gör Carlisle med, så jag känner mig inte annorlunda

Jag slog ner någon
Men jag vet att Emmett gör det hela tiden, så jag brydde mig inte om det

Blev kallad för bitch 
Men det gör ju inget för det blir Rosalie kallad för hela tiden

Jag älskar Twilight <3
Kopiera detta om du älskar Twilight lika mycket som jag gör!


Nu..

Nu, hoppas att jag gjorde det rätta...

Blogglovin =)

Har ju en till Blogglovin ikon nu =) och som ni ser så har jag inte så många som bevakar mig där =( Så Varför itne följa min blogg där ? =)  Tryck bara på loggan så kan ni börja bevaka den =)
bloglovin

jag vet inte....

Jag vet inte vad jag ska göra.
Jag vet inte vad jag vill göra.
Jag vet inte hur det kommer att bli.
Jag vill bara ha lite tid.


Du vet vem du är.


power nap

har nyss vaknat efter att ha sovit ca 30 minuter. haha men känner mig fortfarande trött, och lite varm, så börjar misstänka
att jag kanske kommer bli lite små sjuk snart. men hoppas att jag inte blir det =)

Puss & Kram

Olivia

Hemma igen

så nu är jag hemma igen från allt :P har varit och badat, sedan var jag hem, sen till farmor. Sedan blev det ärr skynda sig som fan för att kunna lämna igen filmen som ag hyrde igår :P som jag askass xD

Ska ta och ringa Malin på ett tag, för vi ska nog ta och tälta igen xD hahaha


Puss & Kram

Olivia

Snart blire stranden !

Snart är min bikini klar och då blire att fara och hämta anni, och sedan blire Sandviken ! FAAN VAD JAG LÄNGTAR!


Puss & Kram


Olivia


God morgon !

God morgon allihopa ! :D

Har vaknat för en liten stund sedan, har också hunnit med att kolla blogglovin =) Gud I love blogglovin ! Dock är jag inte riktigt överens med deras nya design än, men det ska nog bli bra, Vad tycker ni om deras nya design? =)

Idag blire nog att vara med Malin, det verkar ju vara rätt så bra väder så det blir nog att fara till Sandrviken, och sola, bada och läsa våra böcker ofc ! :D

I morse åkte Leif ( Marknads gubben som jag jobbar hos ) vidare till Pajala, eftersom att det är marknad där också :P Jag hoppas verkligen att vi också kommer åka till Pajala i helgen, för jag är verkligen i stort behov av att köpa en spikmatta, och dom är billigare på Marknaden =) aja, om jag inte åker dit måste jag väl köpa en här i gve :P

Nä nu blire att käka lite frukost och göra mig i ordnign för dagen =)


God Natt

Nä nu blire nog att ta och hoppa i sängen ! :D

God Natt

Olivia

frååga

Är alla värd en andra chans?

Snyggingarna själv !

cooliga systrarna va :P


Hemma igen :P

Tjosan är hemma igen :P

Har nyss varit och hämtat matilda från Marie, mennär jag kom dit var hon inte riktigt klar att åka, så Jag köre Matti och Filip ett varsit varv på murgatan med mopeden :P När Matilda var klar så åkte jag till farmor för var tvungen att hämta min bok som jag glömde där i dag. Och nu är jag hemma igen :P

Nu ska jag ta och kolla blogglovin och sedan blire att lägga mig och läsa :P


Puss & God Natt

Olivia

Filmen sög !

Den där jävla filmen sög ! Hojja det var inte ens en film ! Det var typ en påhittad dokumentär ! oj oj oj. Kolla inte den filmen  !

Film !

så nu är jag med Malin igen :P och vi har hyrt film, och ska precis börja kolla på den :P  så här är filmen :PHoppas att den är bra =)

Kommentarer

Åååh vad glad jag blir när jag får mycket kommentarer ! Snälla fortsätt att skicka kommentarer, blir ju såå glad ! :D

inviger ny kategori :P

Så nu ska jag inviga min nya kategori " Olivia tycker "

Ja, en sak som jag tycker ät helt jävla sjukt, det är vissa föräldrar. och det är föräldrar som sitter och bestämmer om andras barn! Som t ex i min lilla systers klass. Så var det vissa föräldrar under ett föräldra möte som satt och bestämmde över andras barn, och det tycker jag är helt jävla förjävligt ! och dom sakerna dom bestämmde var t ex att en tjej på 12-13 år får inte ha smink på sig, de fick inte heller ha en BH på sig. Sedan fick de inte heller ha en tröja som var lite för liten. de fick inte heller ha ett linne på sig som är lite urringat. Sedan bestämmde vissa föräldrar att inte barnen får ha med sig mobiltelefoner till skolan.

Är det verkligen rätt att andra föräldrar bestämmer om andras barn? Det tycker då verkligen inte jag ! Jag tycker att det är rent utsagt förjävligt !

Kan inte ni berätta för mig vad ni tycker om detta?

Kram

Olivia

Bakning!

Tjoho !!!


Jag och Malin har bakat idag :P så idag blev det cupcakes ! Har inte smakat dom än, men dom är nog säkert jätte goda ! :D


Lovers !

Jaa, hon är min bästa vän. Han är min bror. Hur skall detta gå ?

Haha skojja bara, men iaf, Sandra och Emil är typ jaaa. tillsammans. haha xD lite läskigt men iaf  :P

Matilda som gjort bilden btw :P

Lite bilder :P

Här kommer lite bilder som jag har fotat =)


Hoppas att ni gillar dom =)


Ska bli bra igen !

hojj, jag ahr ju knappt bloggat någonting. men till mitt försvar så har mitt internet hemma varit trasigt =(  men nu är det helt igen ! så nu blire att börja blogga mycket mer =) Just nu sitter jag och väntar på att Malin ska komma hit. haha jag har varit med Malin varenda dag sedan jag har kommit hem :P Men det har ju varit jätte kul!

Natten till igåt så tältade vi ju på hennes bakgård och det var svin kul ! men dick somnade jag rätt så tidigt redan vid 02.00. men iaf. sedan väckte malin mig vid 10. för det var så jävla varmt i tältet så hon ville inte att jag skulle få värmeslag :P

Igår var vi också i sandviken. det var jätte skönt för det var jätte kallt. vi for först dit vid kanske 12.30. och solade, läste och badade lite grann. Sedan for vi dit vid 17.00 igen. och dåå badade vi mest., och då var det svin skönt. dock var vi inte där så länge på kvällen utan vi var bara där ca 1 och en halv timma :P jag tog också lite bilder, men dom tar jag och lägger in lite senare =)

Puss & Kram


AntoniaOlivia