Are u ready to turn the tide

Sitter och bloggar från mobilen nu, egentligen ligger mild dator här också, men jag ville bjuda på lite bilder som jag har på telefonen, så då blev detta lättare.

Idag har jag väl inte gjort allt för mycket, jag var ute och körde lite med pappa, och ska nog köra lite mer imorgon också. Sen har jag även lagat lasange och en liten tårta, bara för att jag inte hade så mycket annat bättre för mig.

Igår hade jag lite kompisar hemma hos mig, vi åt tacos, använde min chokladfontän till efterrätt och sen spårade det hela med lite charader! På dagen tog jag mig en tur på dundret med mina fina vänner, och jag har faktiskt inte haft allt för ont i mina knän idag, vilket var riktigt skönt!

Nä, nu ska jag fortsätta och kolla på house, ha det bra allihopa! Och nu kommer en liten bildbomb från de senaste dagarna ;)


Så underbart bra!


Fuck my life!

Denna helg har verkligen varit jobbig! Jag har jobbat på BOs både på igår och idag. Och när jag inte har jobbat har jag pluggat. Så just nu sitter jag och både pluggar nk och skriver på min svenska novell. Men vafan är man tjej så är man!

Annars händer det väl inte så mycket i mitt liv. Eller jo, jag har gått och skaffat mig en tanställning och fyfan vad ont det gör! Dessutom samma dag som jag satte in den gick den fucking sönder! Så jag har gått omkring med en trasig räls, och det kan jag säga er är inte alls roligt! Så jag ska dit på tisdag så ska dom laga den, plus att de ska bygga på den på överkäken.

Sen imorgon så ska jag och sätta in en P-stav i armen. Igår så skulle jag läsa bipackssedeln om lite biverkningar och så, och då fick jag se den där jävla kanylen som ska in i underarmen, och jag började ju såklart att ångra mig! Men jag ska sätta dit den! Har jag nu varit och hämtat ut den, så äre ju bara att bita ihop. Men det ska verkligen bli skönt att slippa dessa jävla piller och vara orolig och sånt skit. Nu sitter den där vart den sitter och håller i tre underbara år. 

Nä, nu ska jag fortsätta och plugga och skriva noveller och allt jävla skit jag håller på med!
Ha det så bra! ;)

FRÅGESTUND!

image description
Eftersom att jag inte har varit den bästa på att blogga denna vecka, tänkte jag faktikst ha en liten frågestund. Och då skulle det ju vara jätte kul ifall någon faktikst skulle bry sig om att ställa en fråga. För jag vill ha minst 10 frågor för att göra ett inlägg om detta. Annars skriv era bloggadresser elelr mailadresser så får ni svar hur som helst :)

We are the heroes today <3

Jag älskar att ljuset på något sätt gör så att det ser ut som att jag har en fet finne på min näsa! :O

Jag gissar att ingen har missat att det är alla hjärtans dag idag? Min dag har iaf varit helt underbar. När jag kom till skolan och satte mig vid Mattias så slutade han faktikst spela på sin telfon och satte ena armen om mig så att vi satt och små kramades ända till lektionen börjar (Detta har typ ALDRIG hänt, notera det!)

Efter skolan så fick jag en present av Mattias, som ni ser på bilden. Och så var vi hemma hos mig och myste på till typ 1000, och så tittade vi på en fantastikst rolig film Friens with benefits det var så otroligt mysigt!

Nu sitter jag och överväger med min själv om jag ska fortsätta skriva på novellen, men det ska jag nog faktikst försöka att göra. Så HEJDÅ! :)

Några tuffa dagar..

Igår var den jobbigaste dagen på så otroligt länge! Jag har länge varit ledsen över en himla massa små saker. Och igår bröt jag ÄNTLIGEN om man får säga så ihop. Jag vet egentligen inte riktigt vad som hände. Men jag kände mig nere hela morgonen. Och ungefär 10 min innan min lektion skulle börja, kom de första tårarna. Dom gick ändå att behärska. Så jag skulle så gå på lektionen, och så kommer en kompis och frågar hur det är med mig och då bryter allt samman!

Då fick jag prata lite med min GEMU lärare även kallad Jester (klicka på länken då kommer du till spotify och hans låtar) och han fick mig att skratta och bli glad igen, och förstå att det är okej att vara ledsen, att alla måste få vara ledsna ibland. Jag är så otroligt glad att det finns såna lärare, som faktikst bryr sig om sina elever och visar att om man någonsin behöver dom så finns dom på alla sätt.

Sen fick jag även träffa min pappa igår, vilket gjorde min dag. Det behövdes verkligen nog för att det bara var typ en timme. Men vi åt lunch tillsammans och sen köpte min granne lite godis till mig och jag fick lite pengar av min pappa och farmor eftersom att det var alla hjärtans dag idag.

This is fucking perfect!

Lyssna och njut! Fyfan vad underbart detta var! Våran musiklärares kommentar efter att vi hade spelat var " .........WOW......"
Vad tycker ni? :) Skulle vara jätte kul att få lite respons av er läsare :)

I´m only asking you please to see the souls underneeth.

Denna bild gör mig lite deprimerad eftersom att mitt hår var så långt, fint och tjockt innan jag började bleka det. Vad fan tänkte jag på egentligen?
Men iaf. Idag har varit en bra dag. Har jobbat, det var ganska skönt och roligt. Har börjar fatta det mesta på jobbet nu, och är ganska självgående. Det var så där lagomt med folk men man hade oftast ändå alltid något att göra, och det är skönt, för det är bara drygt när man inte har något att göra.
Nu sitter jag hemma, och har precis skrivit klart min analys, men den ska in först på tisdag, så det lär ju bli att jag sitter och små slipar lite på den. Sen måste jag även nu börja på min novell som också ska vara klar på tisdag, men jag brukar vara ganska snabb på att skriva, och nu vet jag ungefär vad den ska handla om, så det borde inte vara nå problem.
Jag blev lite possitivt överraskad idag när jag satt och räknade på hur mycket pengar jag kommer att få de två närmaste månaderna, och jag hoppas verkligen att det blir så och att jag får jobba så mycket som jag har räknat. Och om jag får det, då säger jag bara så här att om inte mina tänder gör allt för ont ska jag köpa en ny saxofon!!

Tjohejsan!

Hejsan bloggen!

Idag var det min och Mattias två månaders dag <3 det firades med att under dagen var jag på en kördag med Stefan Gunnarsson han som varit pianist i så ska det låta och en tjej som hette Britta, och hon är körsångare i idol, melodifestivalen och så mycket bättre och även lite mer. Det var så sjukt roligt!

Sen så åkte jag hem till Amanda vart jag nu ligger på hennes soffa och ska snart sova. Vi har ätit god mat och sedan tittat på en massa skräckfilmer. Men nu ska jag faktiskt sova. Godnatt alla fina :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/563902/images/2012/pic_188969673.jpg" class="image">


Mat, glass och glee

Sitter just nu hos Adina och har precis ätit middag. Fläskfilé och potatisgratäng blev det. Mums!! Nu sitter vi och tittar på glee medans att våran glass ska bli klar.

Nä, nu ska jag fokusera lite. Hejjdå :D <33


Ibland måste man få gråta ut, så att man kan få nya tårar att fälla för dom som faktiskt förtjänar dom.

Till er som känner att ni har bästavänner. Ta vara på dom. För en dag kan dom vara helt borta.

Are u ready to turn the tide

Hejj alla fina!
Idag har det varit en riktigt fin dag! Skolan var jätte skön, hade bara två vanliga lektioner sen bara musik! Jag även hunnit med att prata med syon och rektorn om hur vi ska åtgärda mitt inså nu när jag kommer att få tandställning nu nästa vecka, och jag är såå nöjd med dom lösningar vi kom fram till. Jag tror faktiskt att jag börjar gilla våran nya rektor!
När skolan var slut så kom Mattias med hem till mig och vi myste på till 1000! Eftersom att vi är ensamma med varann så sällan, så är det verkligen super mysigt när vi väl är med varann. Och jag fick honom att lova att han ska vara med mig på tisdag då när det är alla hjärtans dag! SUPER NAJS!
Sen gick jag ner till FRIENS och åt middag med mamma, och det var så otroligt gott! SHIIT! Och nu sitter jag med läxan, och det lär jag göra resten av kvällen.
HEJDÅ!!! :D

Blev utmanad!

Jahapp, då fick man en liten utmaning av Madde
1. Hur gammal är du om fem år ? : 22, nästan 23

2. Vem var det sist du träffade ? : Min fina Mattias. 

3. Vad är dagens planer ? : Jag har ju redan varit med Mattias, så nu plugga så in i helvete!! :O

4. Vilken ögonfärg har du ? : Bruna

5. Vad skrämmde dig när du var liten : Björnar! Jag var så otroligt rädd, så varje gång jag åkte bil tvingade jag den som körde att låsa dörrarna, så att björnarna inte kunde komma in (a)

6. Gillar du att mysa ? : Det är ju typ det bästa som finns ju! :O

7. Är du en beroende människa ?: Alltså, det beror ju på hur man ser det :O

8. Vilka bloggar läser du varje dag : Jag läser mest mina vänners bloggar, sen finns det ju några undantag :)

10. Vad var det senaste du stoppade i munnen ? : En varmrökt lax macka från FRIENDS! :D

11. Vill du ha barn ?: Ja helt klart, fast inte riktigt nu
12. Vem utmanar du ? : My, Josefine, Sandra, Hanna och Amanda

<3

Förr var jag en fladdrande fjäril.
Men nu har jag hittat min blomma
Och där vill jag alltid stanna

<3

Jag saknar dig, jag hatar dig.

Nu sitter jag här och har plockat undan lite i mitt rum, jag funderar på att dammsuga. Men det lär sluta med att jag skiter i det iaf. Nu hade jag tänkt hoppa i en dusch och fixa mitt hår. Det är lite små jobbigt, eftersom att det tar ca 30 min. Någon dag ska jag berätta hur jag gör för att hålla igång mitt röda hår, eftersom att det är många som undrar. Men som sagt så tar det ett tag. Men då brukar jag också passa på att raka mig, sätta ansiktsmasker och lite så. 

När jag är klar i duschen, ska jag sätta igång och plugga engelska glosor, som vi har prov med på torsdag. Men jag har tittat igenom dom tidigare och det verkade vara en massa som man redan kan, så det tar förhoppningsvis inte allt för länge att plugga in dom.

Men nu blir det duschen! Hejjs! :D

Tjoho!



Tjo allihopa!

Nu sitter jag och har historia och vi har ett litet arbete om de gamla kungarna. Dock jobbar vi om en gammal drottning nämligen Elisabeth 1. Egentligen var de inte speciellt roligt. Men det måste ju göras. Skulle hellre göra något annat än ett arbete om kungar. Men men..

Men nu ska jag fortsätta och jobba, eftersom att vi måste vara klara idag och vi förlorade vårat bildspel som vi hade gjort, så nu måste vi göra om det.

Puss!

Together we are going up up up.



Hejj alla glada!

Nu sitter jag och har svenska, det är inte alls roligt. Men jag har iaf lämnat in min berättelse om mitt minne. Och nu ska vi läsa någon roman, som verkar vara sååååå himla tråkig! Jag tror seriöst att jag dör!

Alltså inatt så fick jag en låsning i min rygg, och det gör såå jävla ont, den vill verkligen inte knäcka och bli bra! Jag har så himla ont, och jag känner att jag vill bara gå hem och ligga och sova i min säng. Men icket det kan jag inte göra idag. För idag har jag skola till 16.00 och sen måste jag hem och städa, eftersom att Mattias ska komma hem till mig imorgon, och då kan det verkligen inte se ut så som det gör idag! Det ligger kläder runt hela golvet och det ser allmänt jävla sunkit ut där inne.

Jaa, men nu ska jag försöka lyssna på vad våran vikarie säger

PussHejjs! <3

Jag saknar sommaren som freaking bad!

Lite fina bilder som får mig att längta så otroligt mycket till sommaren!!

What if God was one of us.

Hejj alla fina!

Nu har jag äntligen tagit och skrivit klart min svenska läxa som ska vara klar imorgon. Och det gick verkligen fort när jag visste vad jag skulle skriva om. Jag valde att skriva om när jag sjöng solo för första gången, vilket var när jag gick på tallbackaskolan när jag gick i nian. Det blev två sidor liksom SÅ HÄR snabbt, jag skulle lätt kunna skriva en eller två sidor till.  Men nu funderar jag på att skriva klart min saga också, det är inte mycker kvar på den. Så de är typ lika.

Fick veta idag att jag ska jobba på söndag, det känns verkligen ganska skönt. Att få in lite så där extra pengar, behövs alltid. Speciellt nu när Matilda fyller år och när jag ska åka till London under nyår med mian fina vänner Josefine och Sandra.

Nä, nu ska jag ta och göra lite nytta jag också. Godnatt på er allihopa! :D <3

Don´t you bring your sadness down on me.

Ett litet smakprov på en av bilderna som jag fotograferade på Ida, för ett litet tag sedan.
Om inte annat så har jag inte alls gjort nå mycket idag. Var ju då i skolan, och så körde vi den där låten på ensemblen. Och fyfan vad bra det var!! Sanna är såååå OTROLIGT duktig! Jag satt och hade rysningar och höll på att börja gråta, det var så otroligt vackert! Jag glömde till och med bort själv att jag skulle komma in och köra. Vooi voooi.
Nu sitter jag och funderar över ett minne som jag ska berätta om. Jag har inte riktgit valt vad jag ska ta än, men jag är så otroligt trött, så jag måste nog nästan ta en lite sen powernap innan jag kan börja skriva. Dock tror jag inte att det tar allt för länge att skriva den där berättelsen bara man vet vilket minne man ska välja så är det ju lugnt.
Sen måste jag även plugga till ett matteprov som jag ska göra på torsdag, det kändes lite jobbigare däremot. Men jag hoppas att det går bra.
Men nu ska jag powernapa, hejjs! :D <3

Här är brev från älsklingsbloggarn!



Tjohejsan! Sitter just nu och har hål eftersom att vi inte har någon gemu. Nu har jag precis fixat klart för ensemblen vart jag ska leda denna gång. Vi ska uppträda med Who you are av Jessie J och jag tror att det kommer att bli riktigt bra.

Men nu skiter jag i bloggen, hejjs! :D

There´s only one thing in my soul that´s love.

Alltså jag har så otroligt tråkigt! Men jag ska väl försöka att sova snart, så att jag orkar upp imorgon. Nog för att vi har sovmorgon med iaf.
Jag blev jätte glad idag när jag kom från jobbet! Då hade jag fått en mejl av min pojkväns mamma, som bor i stockholm och som kommer upp i helgen. Vart hon bjöd ut mig till Alvik på lördag. Dock så ska troligtvist Mattias lana med hans kompis då. Såå jag vet inte vad som händer riktigt, men vi får se. Hanna tycker att jag ska komma igen och umgås med deras familj och hoppas på att Mattias kanske vill vara med mig också, och att jag skulle komma och överraska honom utan att han visste att jag skulle komma. Haha, det skulle ju faktikst vara ganska roligt.
Annars nu så sitte jag och tittar på melodifestivalen igen. Men jag har inte så mycket bättre för mig. Men nu böt jag precis, eller jag mutade och begav mig till 90-talet och slog på lite A-teens. Medans jag gör allt detta sitter jag och skriver med Hanna på FB.
Men nu ska ni inte behöva lida för att jag har tråkigt.
Godnatt! :D <3

Sometimes it´s hard, to follow your heart.

Hejj alla underbart söta! Jag kommer för bara ett litet tag sedan från jobbet, idag hade jag sovmorgon och började först kl 13. Och det var så otroligt skönt!
Igår gjorde jag inte allt för mycket, jag jobbade från 11 till 16. Sen satt jag hemma och tog det bara lugnt. Skrev på msn med en jätte söt Hanna och tittade på melodifestivalen. Och så där var ju min älskling Pontus! Och jag blev så glad över att Dead by April gick vidare till finalen! Därför bjuder jag på en bild på mig och Pontus också! :D
Men nu ska jag fortsätta och titta på filmen som jag började på i natt. Och förhoppningsvis så kanske min älskling känner för att svara på mina sms snart, så får jag prata med honom också. Då är min kväll fulländad! :D

I´m losing my favourite game.

image description

Hejj alla fina!

Nu sitter jag och har min enda lektion för idag. Vilket är nk B. Idag har vi fått oss en liten dator, så att vi kan logga in och få en liten introduktion på Edwise, det verkar verkligen bara jätte bra! Det är en sida där vart våra lärare kan lägga ut uppgifter och information om prov osv.

Men nu ska jag försöka lyssna på genomgången. Hejjs!



Of all the things I´ve ever seen it´s only one thing I can bring. That´s love.

Idag har det varit en jätte mysig dag. Har dock inte känt mig så jätte kry, jag har lite jobbig hosta och så. Men de ska nog gå bra iaf, förhoppningsvis har jag ingen på lördag och söndag, eftersom att jag jobbar då.
Idag har jag haft en jätte mysig eftermiddag/kväll med Alicia och Adina. Vi åt god mat och hade riktigt trevligt. Vi har även gjort upp lite små planer inför någon helg här vart vi ska träffas och ha trevligt, spela lite spel, spela musik och allt sånt där roligt som vi alltid gör.  Det tråkigaste med denna dag är att jag har typ inte kunnat sjunga alls, jag har nästan bara fått kråkor när jag har försökt, så nu har jag gett upp totalt. Ska försöka att inte sjunga alls imorgon, så att jag kanske får tillbaka min lilla röst.
Men nu ska jag alldeles snart försöka slänga mig i sängen och sova lite, jag är så otroligt trött! Så det ska bli jätte skönt, och förhoppningsvis är jag lite friskare imorgon.
Godnatt alla jätte fina läsare! <3

Won't you do this for me child, if you can.

Idag har de varit en riktigt händelsefull dag. Jag var i skolan. Och vid 13 sprang jag ner till tandläkarn. Och där bestämde vi att om 3 veckor börjar arbetet med att sätta in min räls. Så det ska bli spännande. Dock är det inte säkert att jag kommer kunna spela sax de första månaderna tydligen. Dom berättade att det är folk som har slutat spela helt eftersom att att dom har tyckt att det gör för ont. Men jag hoppas verkligen att jag kommer att kunna fortsätta spela.
Sen sprang jag tillbaka till skolan, och hade ett uppträdande med våran ensemble grupp. Vi spelade This love av Maroon 5. Det gick jätte bra, jag fick sjunga tsm med Sanna, och det är seriöst inte rättvist hon är en så JÄVLA duktigt sångare!
Efter skolan sprang jag och Mattias till vårdcentralen för att jag skulle ta vaccinet. (btw hör ni hur snäll pojkvän jag har! Som följer med mig när jag ska vaccineras!) det gick förövrigt jätte bra :) Sen fick jag med mig Mattias hem, så var vi hemma hos mig och myste till 1000.
Nu så här  på kvällskvisten kom min finaste vän Alicia hem till mig med min glass som jag hade i hennes frys. Så vi sitter här nu och garvar som fan åt roliga videoklipp och så!
Imorgon har jag prov, har väl inte pluggat allt för mycket, men jag tror att jag kommer klara mig ganska bra iaf, sen så hinner jag läsa igenom nu innan jag ska sova, och sen imorgon innan lektionen börjar.
nu ska jag fortsätta prata lite med Alicia, sen ska jag sova på ett litet tag.
Godnatt alla fina! :D