Rix FM

Tjenn Tjenna. alla underbara!

Nu sitter jag på RIX FM. har typ jätte roligt. har fått typ jätte jätte mycket saker av dom. seriöst. bästa praoen någonsin! För ett litet tag sedan var jag på ett kundmöte på " Carinas Nails". haha det var faktiskt jätte kul. eller kanske inte kul utan mer intressant!. typ nyss så var jag på Word och gjorde en lathund till dom här xD. den blev faktiskt lyckad!

Snart är det lunch. det verkar som att vi ska till porsön och äta en macka på subway. men det få rvi ju allt sse! =)

Eftersom att Rix har varit så jätte givmilda och gett mgig en massa saker, så ska jag när jag redovisar min prao ställa frågor och de som svarar rätt får ett pris. och det finns jätte fina priser: t-shirat, nyckelringar, skivor, vykort och mycket mer =)

men nu ska jag dra lite snabbt. byebye puss och kram// AntoniaOlivia*

Tråkar

just nu har jag fått låna en dator av Åke mammas chef. just för tillfället har jag ingeting att göra. så jag tänkte att jag ska skriva lite  i min lillablogg =),.

Jag har bara en sak att säga som jag är jävligt less på! FALSKA PERSONER!! Speciellt bakfalska! och SÅna som tor att dom är så jävla mycker bättre än alla andra. men dom ska fan veta det är nni fan inte ni är bara PATETISKA rent jävla patetiska. och om nni tror att ni är älskar av allt och alla så har ni helt fel! det finns inga som gillar er =/ och då är det inte oss det är så jävla synd om,. utan det är er!. seriöst. jag tycker så jävla synd om er =/. Jag hoppas verkligen att alla som känner igen er börjar tänka! tänk på att snart har ni kanske inga vänner kvar. tänk på alla som ni har sårat. tänk på allas liv ni har sabbat. och då hoppas jag verkligen att ni ändrar er innan det är försent! ni har inte hela livet på er..

Och detta är till mina vänner <3

ni ska ha tack. tack för att ni finns och hjälper i alla stunder lätta som jobbiga. roliga som tråkiga! äkta vänskap är inte att ring och säga hejsan. vad gör du? kanjag vara med dig för att vi kan väl gå på stan. så kan vi ju kanske fika. du bjuder ;). det är inte äkta vänskap! äkta väkskap är att alltid finnas där och hjälpa sina vänner. och äkta vänskap tar ALDRIG ALDRIG ALDRIG slut. äkta vänner kommer alltid att stanna kvar när dom andra har gått. och därför vill jag bara säga tack! för att jag har så jävla underbara vänner och jag älskar er <3 för att jag vet att ni älskar mig för den jag är,och ni kommer alltid att finnas där för mig. <3 Ni vet vilka ni är och jag kommer alltid att älska er för det ni är Äkta vänner <3.

jaao. nyss så har jag varit uppe på bygget och kollat på en nyhetssänning i 24 Norrbotten. Det var faktiskt rätt intresasant. men jah mitt smäck hade ju glömmt min kamera hemma. så jag ska dit imorrn igen och fota lite. men nu ska jag gå och ta en kopp varmchoklad. byebye Puss och kram // AntoniaOlivia*

Rix Fm

tjenna tjenna. nu sitter jag ju på RIX FM =) Hahah, det är roliga grejer det. eller kanske inte nu..... men kanske.... senare hmmm. aja man kan ju alltid hoppas. jag hörde på RIX FM att man kan anmäla sig eller delta i en blogg tävling. funderar faktiskt på att göra ddet=). vad tkr du ? men nu ska jag göra lite annat grjes. hej dåå Puss  och kram // AntoniaOlivia *

väntar

hejsan alla underbara läsare på min lilla gröna flodhäst=)

jag vet att jag är dålig på att skriva med nu frånoch med nu ska jag kämpa med att skriva. jag lovar. det ska komma minst ett inlägg varje dag =).

juste nu sitter jag och väntar på att mamma och ove ska komma från ikea. igt skulle jag följa med dom. men det blev lite konsitigt. men jag litar på min mamma till 1000 % att hon hittar någonting fint åt mig =). ja. men när mamma och ove har varit på ikea så har jag först varit i lägenheten. och där var det skit kallt. men bra tv. så det löste sig =).  när jag kännde att jag ville där ifrån så skulle jag ringa ulla. så jaag kollade hur mkt pengar jag hade på min telefon. hade bara 71 öre. men jag tänkte ja, jag kan ju kanske ringa en signal så kanske de ringer upp. men det gick ju inte att ringa =/. så då tänkte jag och tänkte. ska jag kanske springa in på Bd Pop som bara är en halv minut från vardagsrummet. men jag vågade inte. så då tänkte jag. ska jag kanske ta bussen från stan in till hertsön för att ringa ulla så hon kan hämta mig från plommon. men då kan jag på. men för fan jag är ju mitt inne i stan. det är ju fan bara att springa ner till kiosken och låna en telefon. och det gick ju super duper bra!

Så när ulla kom så berättade jag allt för henne. och hon ba: jag vad har du för kort. jag ba : ja telia. ochhan ba: ja då köper jag ett kort till dej. så gjorde hon det.

men nu kom mamma. puss och kran // Olivia

prao

hejsan alla underbara männniskor!

nu sitter jag på BDPOP studion =). jag håller på och. eller jaa, nu sitter jag ju vid datorn, men innan det så höll jag på att klistra in bilder och texter i BD-pops klippbok =). det var rätt jobbigt, men endå kul. eftersom att man fick läsa jätte jätte jäte mycket om markus. det finns i stort sett bara saker om Markus i tidningarna :P. och på tal om Markus. ni kommer aldrig kunna gissa vad jag fick av Petra =). jag fick en signerad markus skiva!!! och en singer med Movits!. fatta om jag blev glad. det var nästan så jag föll ner på golvet och började gråta. men man var ju tvungen att lugna ner sig på ett annat sätt =). men nu ska jag fortsätta att jobba lite. nog för att petra har sagt att jag kan sitta på internet ist. men man måste ju jobba lite också. nog för att jag har jobbat typ i en och en halv timma och sutit på datorn i 5 minuter typ. men men. om 45 minuter kommer en killa som ska sälja t-shirtar och jag ska typ få vara med och välja=) men nu sk jag inte skriva något mer. skriver när jag kommer hem. så berättar jg vad som har hänt =) puss och kram // AntoniaOlivia*

Sitter hos min lilla mamma =)

hejsan alla underbara och söta ! =)

nu sitter jag hos min mamma i luyleå. eller jag kom igår så det är ju inte precis nyss jag har kommit xd. men jag gör inte så jätte mycket just nu. eller ja vi håller ju på att flytta så jag har väl packat rätt så mycket. imogron ska vi ner till stan och städa lägenheten. så jag kanske ska få kunna sova lite och göra mig iordingng där på morgonen när jag ska praoa =) hoppas att jag får det för annars måste jag kliva upp typ sex =(. oc h det skulle vara grymt jobbigt xD. aja mennu orkar jag inte skriva något mer xD jag kanke skriver senare i kväll vi får väl se. men puss och kram // AntoniaOlivia*

hej hej

tjosan !

idag har jag inte gjort så jätte jätte mycket. har haft utvsamtal. och lite sånt grejs.

men just nu sitter jag med sandra i vårat köksbord. hon sitter på min dator och jag på min pappas.

imorgon åker jag till min lilla mamma. då får du se till att ringa och smsa jätte mycktet!! aja nu ska jag dra hejs puss & kram // Olivia

Trött

Hejsan. det var längsedan manb blogade nu. men som vanligt händer det inte så mycket nyss i mitt lilla liv.
Nå idag när jag vaknade. eller rättare sagt skulle vakna så znosade jag säkert tre gånger =(. så det hanns inte så mycket att göra på morgonen. det var bara ätt klä på sig snabbt och borsta tänderna.

Sen när jag kom till skolan så hade vi musik. ovanligt nog hade jag faktiskt ingen lust att ha musik. jag hade nt i halsen  och höll på att tappa rösten. och vi skulle b l a Sjunga. så själv tycker jag att det inte lät så jätte bra.

Efter skolan idag. så gjorde jag inte så mkt,. försökte lägga mig och vila ett tag. men det gick ju inte eftersom att tv skulle vara på jazzensambeln idag. så det var bara att göra det jag inte gjorde på morgonen alltså sminka sig, borsta håret och ta på sig lite bättre kläder. men man kunde ju inte ta på sig jätte fina kläder för då skulle det ju vara väligt påklistrande. Men jag kunde iaf ta på mig ett par svarta jeans, ett svart linne och en lila tröja.

När jag kom till Jazzen så var det lite smått läskigt med alla kameror och sånt. men det löste sig.

När jag kom hem från jazzen tänkte jag. men nu kan jag väl endå få vila lite! Men icket! jag fick ett sms i min telefon och där stod det " visst ska du på yogan?". och det skulle jag ju. så det var bara att fort slänga i sig maden. tabort sminket och ta på mig träningskläder. vilket bestod av en svart t-shirt och ett par svarta mjukisbyxor.

När jag kom till sporthallen var mina vänner och väntade på mig i repan. det var ju bra iaf. för inte ens jag skulle hitta där inne. men det gjorde ju mina vänner så det var ju bra =). Men iaf Yogan var verkligen jätte roligt! men det är rätt dyrt att gå 10 gånger kostar 500 kr. så mamma om du läser detta när jag fyller år vill jag ha en yoga matta och en yoga video. så att jag kan göra det själv hemma =) eller ja i mitt lilla lilla pyttelilla rum om det nu ska gå :S. aja. jag är smart jag kan fixa det xD

Ja men nu när jag kan hem från yogan så blev det inte att vila iaf. eftersom att jag ska väl snart sova. Seriöst tyck synd om mig. jag har varit skit trött sen kl 7 idag =(.
om några minuter ska min pappas moster vara med på kanal 2. så kolla om du har tid. nog för att du kanske inte vet vad klockan är  när jag skriver detta. med den är 22.23. så nu vet du=).

aja. men nu ska jag lägga mig i min stora sköna säng och kolla lite på tv. eller ja ska väl kolla på berith och sen sova. fast man vet ju aldrig vad som händer.

Men iaf på fredag åker jag till min lilla mamma. så ring och smsa i massor. för det enda jag kommer att göra hela helgen gissar jag är att springa upp och ner och upp och ner med kartonger för 81 trappsteg HOJJA. nu får du verkligen ta och tycka synd om mig! det är ju synd om mig! (a)

Men på måndag händer det jag har längtat efter hur länge som helts! Jag ska praoa på BD-pop!!!!!! HOjja det ska bli så jätte jätte jätte kul!!! jaja. men nu måste jag gå puss och kram // AntoniaOlivia*