Hojja

Hojja, Allt är så jävla jobbigt nu för tiden, bara läxor hela jävla tiden, jag håller på att stressa ihjäl mig hela tiden, åå jätte bra när man har lågt blodtryck, eller NOT!.  Och min dumma pappa säger att jag inte får ha någon födelsedags fest heller, så jag har dampat på han också ! men jag vill ju ha en fest så jag måste vänta till typ vecka 23 :@ HOJJA jag vill ju ha en NU!! men jaja, Just nu sitter Sandra och lockar mitt hår, och det gör typ as ont vid vissa tillfällen, men det är också riktigt kul, LOOVE YOU SANDRA <33,, det kommer att bli jätte snyggt., men jajaja, jag tror att jag ska ta och slå på en film på datan ska draa nu hej dåå

Bio

hejsan, just sitter jag hos min mamma i Luleå, jag och min bror och några av hans kompisar ska snart, på bio, vi har inte än bestämt oss om vi ska ta och se på Iron man, eller Dumpad..
själv tycker jag att vi ska se dumpad, förhoppnigsvis gör vi också det, om vi inte gör det lär jag bli sur och kolla på den själv, men vi får se hur det blir..


puss och kram, hälsningar Olivia..

PS snälla, du som läser detta kan väl kommentera mina inlägg (a)


JAJAJAJAJAJA!!!

JA!! äntligen är jag helt klar med min hemläxa, snacka om att jag är så jävla stolt över mig själv!.
jag trodde aldrig att jag skulle hinna klart i tid, men jo jävlar det gjorde jag, så nu har jag bara en sak kvar att göra, men det är inte till det jag höll på med nyss för det är jag hel klar med :D.
men nu har jag bara kvar att jobba med om Alkohol och Tobak. Sedan är jag klar med nästan allt jag ligger efter med, det jag måste jobba mer med är MATTE HOJJA HAT ÅT MATTA....
men nu ska jag ta och gå och Duscha, syns kanske i morrn vi ser väl heej då MHV Olivia

ojsan

Det blev lite konstigslut i det förra inlgget, med det var för att min pappa kom precis och han blir as sur om han måste vänta på en så .. SORRY..
Nu alldeles snart ska jag till Myran, dukommer väl och tittar på oss??.
om du inte hade tänkt att göra det tycker att att du tar och kommer iallfall!.
men jaja, nu ska jag ta och åka..  

Många pussar och kramar Olivia. 

vääntar

hejsan!
just nu sitter jag bara och väntar på att min pappa ska komma och hämta mig från min farmor..
Idag är det ju öppethus på Myran skolan i kullen.. du kommer väl och tittar det är helt gratis!.
Imorgon kommer det att vara det sista konserterna för skolorna, det är synd, jag vill ju att vi ska få spela flera veckor :-).. men skolan kanske inte skulle gå med på det.. eller vad tror du ?? :-S..
Ja men man kan väl få hoppas att det blir såna tuneér längre fram, det kommer ju att vara med ''Blue Bird'' läger nu snart och då kommer det nog att vara en lite längre turné än tre dagar :-D syns hej dåå // OLivia

Hat åt läxor

HOJJA FAAN JAG HATAR HATAR HATAR HATAR LÄXOR !!.. JAG LÄR JU ALDIRG BLI KLAR TILL FREDAG HOJJA HOJJA HOJJA !!!!! kan ingen komma och hjälpa mig? (a)

Elias Backe.

Detta Inlägg är till Elias Backe.
Elias Backe är en grymt bra trummis, alltid på bra humör och älskar att säga '' ALLÅ'' till nästan alla han ser :-D.
Han är också en kille som älskar fotboll. men en dag var han inte då glad som han brukar vara, han kom till mig och pratade ut  det vi pratade var om en tjej som heter Emma, och Elias tycker om henne jätte jätte mycket, och Emma tycker om han också så vi får se det kanske blir ett par i våran Jazzensambel :-) , så du vet Elias kan du alltid komma och prata med mig så som du gjorde i Finland. Det blev inte så jätte långt inlägg, men nu ska du som läser detta ska veta att Elias är en jätte söt och snäll kille
. image5

Tjohej

Hej på dig du!
Idag var det premiär på vår konserten:-). Så jag har nyss kommit hem, imorrn ska vi åka till dockas skolan, eller Emma kolan som den heter. Sedan efter det någongång på eftermiddagen ska det vara något slagt ''öppethus'' på Myran skolan. Alla är jätte välkommna. :-). Det kommer att vara ett jätte bra program så jag rekomenderar dig att åka dit om du har lite tid över. Men om du inte kan komma då, så är det ju vårkonserten nästa Torsdag, bilijetter finns att köpa på bibloteken i gällivare och malmberget, och på museumét i Gällivare.
Det kommer att vara en kväll full med musik och dans, och  även stependieutdelning. Men nu var det nog om det ;), Senare idag måste jag ta och göra såna där jävla jobbiga läxor, men jaja det är väl ett måste i detta liv. med sedan vet jag inte vad ja ska göra nå mer, någon som kanske vill umgås??, ring isåfall :-). Imorgon ska jag nog troligtvis fortsätta göra läxor :-( HOJJA!! läxor borde förbjudas :-)... På fredag ska jag åka till min mamma i Luleå. Då ska jag färga mitt hår, och troligtvis kanske klippa det också. Men jaja, nu ska jag ta och göra de där himla läxorna..


                                                                          Puss och Kram Från Olivia Holstad. :-)image4

Tjo

Hejdu!!
Nå idag har jag fått ett par skit snygga Röda SkullCandy hörlurar :-P av min snälla farmor.
Idag har jag inte gjort så mycket annat, jag har haft drill, och så har jag varit hos farmor.
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. nå mer, men det kommer nog imorrn, hej dåå


mischeriksson.blogg.se

Hej Sötnosar! Ida här. Olivia har bett mig skriva ett inlägg efter att jag fixat klart med hennes blogg design. Nu är den grön. För övrigt så älskar jag grönt. Jag tycker verkligen bloggen lever upp till sitt namn. Nu ska jag gå och blanda oboy. Men först en sista fråga, vad tycker ni om bloggen nu? :)
Puss påre <3


Hejsan

Hejsan alla som läsare!

Hojja imorrn är det skola, det kommer att bli jätte läskigt att gå dit.. Jag hatar skolan, men jag ska snart kanske flytta till mamma, men om jag inte gör det ska jag ta skola. det ska bli så jätte skönt, så man slipper allt jävla gnäll och tjat!!.. Jag tycker personligen att en lärare ska inte kunna lägga sig i ens privat liv, men så är det då inte på min skola, menmen, man får väl se hur det går imorrn.. Puss & kram  MVH Olivia

Välkommen till min nya blogg!