En, två, tre, fyr, fem

 
Sitter och har svenska nu, och ska alldles snart börja skiva på min argumenterande uppsats, jag har haft 3 lektioner på mig, ochhar bara suttit och haft ångest och allt jävla skit för att jag inte hade en endaste aning om vad jag ska ta och skriva. Men nu har jag faktikst kommit på ett ämne, jag ska skriva om flickorna i Nordafrika, som tvingas gifta sig med mycket äldre män, och som blir omskurna för att sex inte ska vara någon njutning flr kvinnan. Det ska jag skriva om, och nu blev jag taggad! Så ikväll blir det att sitta med detta!

And I need you, and I miss you

Nu är det nära, snart åker jag till våran huvudstad! Ska köpa fina saker och må så jävla bra. Ska ju även få en dag med Jenny och Julia! Så det blir jätte kul!!

Var ute och körde bil med Ove igår, körde i två timmar, körde ut på E4an för vi skulle till Rosvik. Imorgon har jag körlektion igen, så nu är det snart i mål!

Nu ska jag börja hänga med på lektionen igen!


Åh baby, baby it's a wild world

Sitter hemma och läser i körkortsboken nu medans jag sitter och kikar på Greys.

Inatt så sov jag hemma hos My. Missade typiskt nog sista bussen, men det var ganska trevlit ändå.

Idag så har jag varit i skolan, sedan hat jag varit på körskolan och kört, och det lät bra, han sa typ att han inte hade något att klaga på. Så det kändes riktigt bra. Nu väntar jag bara på att Ove ska komma hem så ska vi ut och köra igen.

Ha en bra dag!


Livets dyraste mössa!

Idag har jag köpt mössan, den mössan som är typ den dyraste man någonsin kommer att köpa. Tusen kronor gick sjabraket på. Men ack så fin den är! Kommer nog att älska den!

Idag blev det en otroligt god frukost och en otrooooligt god lunch på mammas jobb.

Idag ska jag bara ta det lugnt och kanske köra lite bil, ha en bra kväll! För det ska då jag ha!


Så borde vara lycklig nu

 
Tjo, alla roliga! 
 
Ja, men vad händer i mitt liv?
 
- Jag jobbar och har jätte roligt.
- Jag går i skolan, förra veckan jobbade jag mer än vad jag gick i skola. 
- Jag är på jävligt roliga personalfester med den bästa personalen ever!
- Jag her sönder min klack när jag är ute på gatan och går. 
- Jag håller på med mitt projektarbete, som kommer att bli så jävla awesome! Kommer starta en blogg om det, som jag kommer att använda som loggbok. 
 
Om inte annat så hänger jag ganska ofta med min såå jätta fina vän My, några så där spontana fikan, eller träningar på vårt nya gym, eller komma hem till henne och sova, och sånt där kul. 
 
Imorgon sitter jag på ett möte klockan sju på morgonen, detta kompenseras med hotellfrukost, så jag klarar nog mig. 
 
Och nästa vecka sitter jag på ett plan till Stockholm med min fina mamma, där nere ska vi shoppa, dricka goda drinkar och jag ska få träffa min underbara Jenny igen! 
 
Nu ska jag sluta babbla, jag ska börja blogga oftare, och jag ska sova nu!

Är det så här det känns och vara lycklig? Det är inga problem

 
 
Det här var innan vi gick ut tvåan. Jag hade åkt på en riktigt jävla förkylning och kunde fan inte prata på morgonen. Detta lyckades jag få fram efter mycket te, ingefära och honung. 
 
Skulle vara jätte kul om ni ville berätta vad ni tycker. 

But you´re controlling me

 
 
Detta var när Smedjan firade 10 år förra veckan. Vi hade två lektioner på oss att träna, första gick jätte bra, jag skulle bara ha mellan versen. Men andra så kunde inte Linn sjunga, så jag fick ta mellan och sista versen. Min röst är väl inte riktigt till för att sjunga så högt, men det fick helt enkelt gå!
 
Så vad tycker ni? :)