Ojojoj

Nu känner jag att jag använder denna blogg alldeles för sällan. Men jag vet liksom inte vad jag ska skriva. Egentlingen hade jag kunnat sitta och skriva flera sidor varje dag. Men det hade inte varit något roligt att läsa, så jag låter hellre bli. 
 
Nu är jag äntligen hemma i Gällivare efter alldeles för lång tid. Nu har jag äntligen fått en helg och en arbetsvecka ledigt. Börjar jobba på lördag igen! Jag vet inte riktigt vad jag mer ska säga, så jag slänger in lite bilder ist. 
 
 

woop woop woopa GANGNAM STYLE!!!

 
Tänkte bara meddela att jag lever, jag har piercat min näsa och jag spenderar nästan all min tid med My. Hon behöver mig för att komma upp till skolan, jag behöver henne för att hon är så jävla galen! 
 
Som ni ser är jag inte readhead nå mer.. Eller jo det är jag! Det röda är kvar som en dipdye och lite i topparna. Orkade fan inte rotera bilden, så ni får leva med detta. 
 
 
Jaja, nu ska jag väl ta och läsa min bok, som ska vara utläst imorgon, och jag har ca 200 sidor kvar. Ska försöka blogga mer nu när jag märkte att man kan föra över bilder via instagram.
 
Ha ett bra liv.