ännu en till sömnlös natt =/

Hojja, jag vet inte vad som håller på att hända med mig. mina sömnproblem kommer tillbaka =/ och nu värre än någonsin! håller på att bli helt jävla galen på mig själv! Förut var det ju bättre, bara på söndagar men nu.... typ hela tiden. har pratat med skolsköterskan och kommer kanske få någonting mot sömnproblemet. men jag hoppas iaf att jag inte får nå slagt tabletter, eftersom att det kan vara beroende framkallande. jaja, jag vet inte vad jag ska göra. det är väl bara att ligga här i sängen och vänta på att john Blund ska komma.

Imorrn åker jag till mamma. så smsa som GALNINGAR. och om ni skriver till min Telia och jag inte skriver smyelisar så är det inte för att jag är sur, utan för att tuch skärmen seegar.!

men hos mamma blire väl att äta mer julmat. och öppna någon julklapp om vi har några där det vill säga. inte för att det skulle göra så jätte mycket om jag inte hade det. eftersom ja... jag har ju liksom fått några xD. plus att jag fick en popcornmaskin av min pappa för ett tag sedan också. hehe. Inte fattar då jag varför folk brukar kalla mig bortskämd. nej då xD. hehe

men jaja, jag vet inte hur länge det blir att vara hos mamma, men under nyår är vi nog där iaf. hoppas att vi kommer göra ngt kul. men det tror jag väl iaf. hoppas att det blir lika kul som förra året. det var faktiskt jätte kul. kommer ihåg att vi fick en burk med smällare då.. och ett refillkort av mormor ( R.I.P). och så firade vi med Peter, Helen, Viktor, Emilia, Aline, och lilla edvin =). och när jag var less på att smälla mina smällare så bad jag peter att göra det. och tror du inte att han tände på hela jejvla burken ?!. Precis vad han gjorde. men alla smälldes inte iaf. mamma blev typ irriterad för att hennes burk hade blivit sotig xD HAHAHAHAH! jaja. nog om det nu då xD

juste. har ju inte skrivit om hur det gick med mina betyg. jag fick 5 st VG och resten G. DÅLIGT om jag får säga det själv. måste verkligen böra engagera mig mer än vad jag gör. hoppas ju att få mer VG än G till  våren iaf. ser vi ju hur det blir med det då. men man kan ju alltid hoppas att jag klarar.

Dessutom är jag jätta glad och nöjd över att jag klarade G i idrotten. det var typ jätte nära att jag inte gjorde det. men det gjorde jag. fast det var med nöd och näppe. men det spelar inte så stor roll. det stor inte på betyget !. samma som med alla mina G+. hade typ många. men det får ju inte stå på betyget så G blev det allt.

nu vet jag inte vad jag ska skriva nå mer, men jag kanske hinner skriva imorrn innan jag åker till mamma. puss och kram God natt // Olivia*


Julafton!

min julafton då =)

idag vaknade jag kring typ 10.40. När jag hade vaknat så öppnade jag typ 2 paket. hehe. måste ju direkt på morgonen ;).
och efter det så började jag små städa lite i mitt rum. och kring 12 så åkte vi till farmor. och när vi kom dit så blev det att öppna ännu mer paket =).

när vi hade öppnat några paket så började vi äta julbord hehe gott gott. när vi hade ätit så öppnade jag ännu mer paket. alltså seriöst vi har fått hur mycket paket som helst! sen kollade vi tv. och sen åkte vi hem =).

När vi var hemma öppnade vi ännu mer paket ! och när vi var klara så väntade jag på att Tina, Marie och Mattias skulle komma. och dom kom väl typ vid 8. och när dom kom så öppnade jag ännu mer paket!.

jaja, det är väl ungefär min dag. men nu ska jag lista upp det mesta jag har fått =).

- En kamera (Casio Exilim EX-S10')
- En mobiltelefon (Sonyeriksson G900)
- tre tunikor.
- knästrumpor.
-  tvål.
- Shampo/balsam.
- rosa rakhyvlar.
- ansiktsmask.
- badolja.
- en röd kofta.
- sängkläder.
- stekpanna (formad som en stjärna).
- tuggummi.
- 1000 kr.
- saker att göra ett halsband och ett armband.
- Ljus.
- ljusfat och sand.
- en handuk.
- cheapmonday jeans.
- potpurri.
- Bodubutter.¨
- Tops.
- Ögonmask.
- sminkborttag.
- Nallehögtalare.
- Hårspray.
- en svart och blå lång tröja.
- Trosor.
- Svart kort kofta
- Pasta REceptbok.
- Glas pingvin.
- godisskål.
- 100 kr refill.
- Presentkort på Jive för 500 kr.
- OCH SIST MED INTE MINST MOVITS SKIVA !!!!!! TACK SOM FAN TINA!
- och juste en sjal.
- ett läppglans, formad som en pepsiflaska =)

Tror iaf att jag har fått med allt.

men en sak till bara! JAG HAR INTE ENS ÖPPNAT ALLA JULKLAPPAR! FINNS MER HOS MAMMA ( tror jag iaf, men säker från ulla och hasse =) ). så jag skriver sen vad jag har fått mer =) hej då puss och kram // OLIVIA


kamera!

TjenaTjena igen!

hehe, måste ju bara berätta att jag har fått en ny kamera av min pappa :D Fick den som tidig julklapp eftersom att matilda fick en telefon. som hon inte gillade. så då fick hon min så tog jag hennes :D (A) hehehe.!

men iaf, här kommer bilder på telefonen och kameran =)

dan före dopparedan!

Tjena!

jag vet att jag inte har skrivit på länge. men jaja. ja gör ju det nu iaf =)

Idag var jag och handlade de sista julklapparna. fan var dyrt det är med jul! här köpt julklappar för tyo 1000 kr! jaja. men gör ju allt för sina vänner ofc!.

Hojja detta jullov har varit skit tråkigt! seriöst! vill fan tillbaka till skolan! där är det mycket roligare!

men iallafall! på tordag åker jag till mamma och stannar där till nästa år! hehe!

men har inte tid att skriva något mer nu iaf. men skriver senare någongång =) puss och kram // Olivia

Skolan....

japp.nu sitter jag i jävla äckelskolan. och har hål nu i en timma och 10 minuter till =/ voi voi.det är ju inte bra inte va.

Men iaf. därär ju länge sedan jag har bloggat kan man ju säga inte sedan min prao vecka. Men det spelar inte så stor  roll. för det har inte hänt så jätte mycket i mitt liv.

I går hade jag konfermation. och det var nog den roligaste hitils! vi fick sjunga och sånt. och det var den enda predikan som jag verkligen har lyssnat på. Och sen så skulle vi typ säga saker ur en tidning som var onda! och jag och Emma, som jag var men vi valde SLUT MED GRATIS DATOR !. och det är ju verkligen ondska. Sen var det ju massa andra som sa roliga saker t ex: Reklam, Criminalminds, helge, snöskottning, vädret, ja och en massa andra roliga saker!

ja, men det var jätte kul iaf höll påatt skratta ihjäl mig.

men nu skriker andra efterdatorn.byebye puss och kram// Olivia Holstad

mer videos.

här kommer lite mer filmer dom har spelat in =)

Love och Gustav

här är en video som ett par kompisar har gjort =)