LÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!!!!!!

Hojja håller på att längta ihjäl mig på denna bok! Boken är ju uppdelat i Bella´s och Jacob´s böcker, men det blir nog bra iaf.  Sen håller ju Stepanie meyer att skriva boken Twilight i Edwars perspektiv, så man får veta massa luckor osm händer i boken, och vad hans familj tycket om att Bella vet att han är vampyr.

Men snart, så jävlar är den här boken min! ( men kommer inte kunna börja läsa den före tisdag den 17e för då börjar våran turné, vill ju ha något att läsa på våra bussresor, för annars tar boken slut på bara två dagar kanske xD)Otrogen med min bästavän del 12

Kommenterla gärna! :D Nästa del kommer så fort som möjligt!


Otrogen med min bästavän del 12När jag såg de båda positiva testen, var det som att jag förfrös. Jag stod bara still tittade på testen och höll händerna på min mage. Tillslut så vaknade jag till liv igen. Jag låste upp och öppnade dörren. Jag sprang till väntrummet som Robin satt i. Han var inte där. Jag gick och tittade överallt kunde inte se han, jag gick till toaletterna, apoteket, restaurangen, men ingenstans kunde jag hitta han. Jag kunde känna hur hjärtat gick i två delar.
 

Jag gick tillbaka till väntrummet, jag satt min på den hårda fåtöljen, jag tog upp min mobiltelefon och skulle ringa Robin, när jag slog in hans nummer och tröck på den gröna knappen så kom den irriterade rösten " ditt kort är tomt, fyll på ditt kort för att kunna ringa igen" Jag blev galen jag kastade telefonen på marken kände hur tårarna började komma.

Alla tittade på mig i väntrummet, jag brydde mig inte. Jag tog upp telefonen och gick för att söka efter Robin igen. När jag kom ut från väntrummet så såg jag Robin komma gående mot mig, hans lilla fåniga leende fick min att bli knäsvag. Då visste jag direkt att han är den bästa pappan mitt barn någonsin skulle kunna få.


- Vart har du varit?, frågade jag.

- Men jag var bara på toaletten.

- Men jag var ju och tittade, och du var inte där.

- Vilken var du på?, tjejernas eller?, sa han och log så att man kunde skymta hans vita perfekta tänder.

- ööhmhm jag det kanske det var, sa jag och skämmdes.


Robin tog min hand och förde mig in till vänt rummet igen. När vi satt där inne så kom jag på nyheten som jag skulle berätta till Robin. Jag höll fortfarande Robins hand i min och tvekade men till slut så tog jag mig modet och berätta de till Robin.


- testenvarpositivaduskablipappa, sa jag så snabbt att jag snubblade flera gånger på orden.

- va, vad sa du nu? Kan du ta det liiiite långsammare så jag kan höra?

- Testen var positiva, du ska bli pappa, sa jag igen och tittade ner i marken.
- vad det är ju underbart!

Robin gav mig en lång och innerlig kyss. Mitt i kyssen blev vi avbrutna av en doktor.


- Det var du som åkte med i ambulansen va?, frågade Doktorn mig.

- Ja, det var det hur mår Sara?, hur mår barnet? Det är vi som är föräldrarna.

- Sara mår jätte bra. Sa doktorn

- Vad bra, men hur mår barnet?, sa Robin

- Det är nog bäst om ni kommer med mig, sa doktorn och gjorde en hand rörelse mot sitt kontor som bara var mitt emot väntrummet.


Vi gick in till hans kontor och satte oss på varsin stol vid hans skrivbord. Hans kontor var trevligt, ett par blommor, och massa teckningar från små barn fanns också på väggarna


- Ja, det är så här att Sara har fått ett missfall, inte beroende på skottskadan utan av fallet som hamnade på magen, det fanns ingen chans att de skulle överleva, och fostret dog troligtvis direkt.


Det började rinna tårar från mina kinder, jag visste inte varför, jag eller Robin ville ju att hon skulle ha barnet.


- Får jag träffa Sara?, frågade jag

- Jo, det kan du få göra, hon väntar dig, sa doktorn.


När jag kom in till Sara så sov hon, tvn stod på och Det fanns ingen annan där. Hennes rum var litet, det var nog ett tvåmanna rum. Väggarna var ljusrosa med röda blommor på. På väggarna fanns det även där också täckningar från troligtvis små barn.


Direkt när jag såg Sara började jag gråta ännu mer. Det stack under ögonen och jag kunde inte klara av det. Jag sprang från till Sara skakade om henne så att hon vaknade och bad om att hon skulle förlåta mig. Detta var ju löjligt, hon var min bästavän och jag älskade henne lika mycket som jag älskade Mamma, pappa, Robin och min bebis i magen!


sjuk

ja, sitter hemma nu och internet håller på och tjorvar så sitter i matildas rum med kabel. men vi kom på varför internet har tjorvat, och det var för att matilda hade dragit ur kontakten till våran rauter xD

Men iaf är jätte sugen på choklad, och har feber så jag kan inte gå och köpa det eller något, ja, sånt är ju livet. men pappa är och handlar nu så man kan ju alltdid hoppas att han köper någonting åt mig inte för att jag tror det menmen

Imorrn så åker jag till mamma, vet inte än om jag åker hem på lördag kväll eller söndag morgon. men när jag är där så ska jag och köpa boken "ljudet av ditt hjärta" har längtat hur länge som helst på att få läsa den. igt skulle jag få den för typ två veckor sedan. men det fick jag inte. Sen på måndag ska jag förhandsbeställa boken " så länge vi båda andas" alltså båda är från serien " Om jag kunde drömma/ Twilight " Alltså dom är jätte jätte bra! rekomenderar starkt att ni ska läsa den ! :D

skriver senare idag. puss & kram / Olivia Holstad

Misslyckad!

hojja jag är en helt jävla misslyckad person!!!

Har tappat bort min kamera, och sen har nog säkert någon tagit den. är inte helt säker på det, men jag tror nästan det. för om ingen hade tagit den så skulle jag har hittat den idag.
Och inte nog med att jag tappat min kamera, så när vi var på stan idag så köpte Tina en Foundation åt mig, det var halva priset så det kostade bara 55 kr. men hur som helst jag hade den på stan och allt med när jag kom till Tina så var den bara borta! helt jävla borta.

känner mig så jävla misslyckad så det inte är san! har jävla tappat bort en kamera och en foundation på bara några timmar. snälla låt detta vara en drömm min kamera får inte vara borta! Kommer fan att dö. min kamera var mitt liv. och nu är det borta!

Snälla Snälla om någon hör någonting om min kamera så snälla säg till !


Kamera borta! tappad på Gunillaskolan mellan 11.30 - 13.00 om ni ser hör eller misstänker någonting hör av er till Crazyolly_@hotmail.com


Bästa låtarna

Best songs ever!Bästa låtarna

Best songs ever!mooorinig

morning raggers! (haha)

god morgon, har typ vaknat för 10 minuter sedan. så har väl inte sååå mycket att säga nu. men nu iaf sitter jag har i köksbordet och äter en tallrik med yougurt ( eller hur det nu stavas). Men nu börjar det bli dax att väcka min pappa så att han kan köra mig till skolan :)


DAGENS
Kläder: svart t-shirt och svarta mjukisbyxor
Humör: trött
Frisyr: uppsatt
Smink: inget
Höjdpunkt: börja jobba om Giljotinen
Snällaste: ingen än så länge
Dummaste: ingen
Roligaste: ingen
Måste:idrottsarbetet
Låt: movits -  två dollar på fickan
Tråkigaste: skolan
Planer: inrottsarbetetha en bra dag ! puss och kram // Olivia Holstad

att vara rädd för att leva

Den här dikten heter " Att vara rädd för att leva" och handlar om mitt liv i ständig yrsel.


Att få leva varje dag med ett huvud som snurrar runt runt
men alla säger att det är strunt. Att aldrig kunna veta när,
var, och varför? Att komma på sig själv i sista sekund med
att benen inte orkar stå och att man ramlar ihop i skolkorridoren

Att alla samlar sig runt om mig och frågar hur jag mår.
tårarna rinnet utan att jag kan förstå varför. Att vara rädd
att gå ute och tro hela tiden att man kommer ramla ihop och att
ingen kommer att se en.

Att fara in och ut på vårdcentralen var och varannan dag och
alltid få höra samma sak "du mår helt bra"

Att skolan ringer ambulansen och jag blir rädd, för att komma
tillbaka och alla samlas runt om mig igen.

Detta är mitt liv. jag har en karusell i mitt huvud och ingen
vet vad det beror på. jag kan ramla ihop var som helst när som helst
och ingen vet vad man kan göra.

jag far in och ut på olika tester och alla är bra.

Men jag vil ge ett stort tack till mina vänner som stöttar mig och
sitter timmar på akuten med mig när jag är rädd.

Och till mina föräldrar jag vet att ni är rädda, men allt kommer
att bli bra någondag.

Någondag kommer karusellen att försvinna, men jag vet inte när,
jag vet inte hur. Men det enda jag kan göra är att hoppas!

Dagen idag

Idag började jag 09.00.  Så vaknade vid 8 klev upp. klädde på  mig och sånt och var dig skolan 08.45. det första vi hade var handledning. Sen so, där ska vi jobba om något som handlar om revelutionerna så jag ska jobba om Gilijotinen den som högg halsar av folk, huhu. det ska bli kul.

Sen efter det hade vi Kemi, och där gjorde vi lite labbar, sen hade vi hål typ från 11.40 till 13.40, så då gick vi först till bageriet och köpte en " Ryss" och sen gick vi till Sandras mormor, hon skulle till Kiruna så vi var där själv. När vi började igen hade vi Idrott det var jag och Sandra som ledde Kinesiska muren. Efter idrotten så hade vi elevensval. när det var slut så for jag hem till Ellenor <3

När jag mötte Ellenor på Gojjan så gick vi och köpte en B&J, vi skulle börja äta dom på vägen. men i lilla Gällivare så var det för kallt för att kunna göra det. Men vi började då gå till Ellenor, och när vi var framme så satt vi i hennes rum och det var as fiiiint! Men iaf då satt vi inne i hennes rum och åt av glassen. sen gick vi på datan, och var på bdb och kollade bussen åt mig hem. Sen så åt vi korv och mackaroner :D. Efter att vi hade ätit så böt vi om till träningskläder, för då var det dax att gå till drillen.

På drillen så gjorde vi förra veckan danser i smågrupper, så idag slog vi ihop danserna. det var rätt kul. men rätt jobbigt iaf xD

Efter drillen så gick vi hem till Ellenor igen, och väntade tills bussen skulle komma. En kvart innan bussen gick så började vi gå ner. och då följde hennes lillasyster Therese med. och medans vi väntade på bussen så sjöng vi lite på movits låtar och dansade lite på programen och lite annars bara. När bussen kom så gick dom hem ofc, men iaf.

Det var typ massa folk på bussen och det tog typ as länge att åka buss och jag hade glömmt mitt handsfree så jag kunde inte lyssna på musik, så då vart jag ledsen haha.

När jag var hemma så slog jag igång datorn och movits skiva! :D ha haDAGENS
Kläder: svart tub topp och svarta cheapmonday jeans
Humör: pigg, och glad
Frisyr: uppsatt
Smink: inget
Höjdpunkt: Vara med Ellenor
Snällaste: Ellenor
Dummaste: Ingen
Roligaste: Annelie
Måste: Inget
Låt: Movits - Fel del av gården
Tråkigaste: gåå xD
Planer: inga speciellaSå det var lite om min dag. skriver ett in lägg imorrn! puss och kram  / Olivia.

Ps, ska slänga in nå dikter någondag också ds


skolan

Tjosan alla undferbara !

Idag började skolan igen efter en hård helg.

sitter hos Sandras mormor nu. vi har hål till 13.40. då ska vi ha idrott. huhu jag och Sandra ska leda!

Idag efter skolan ska jag vara med Ellenor :D vi ska köpa B&J och sen gå hem till henne och vänta på att drillen ska börja. och sen ska jag  vara med henne efter och vänta på att bussen ska gå hem, eftersom att min far orkar inte hämta mig nå mer efter drillen haha.

ja, har väl inte så mkt mer att säga nu iaf. skriver sedan igen, när jag kommer hem från Ellenor !


Puss och kram // Olivia Holstad *

.

TJOHO <33

HJÄLP!

nu är jag less less less på min blogg! Finns det någon som kan hjälpa mig med en ny design? jag ber snälla!