Artic Youth Jazz Orchestra

Hejj alla fina!

Ligger just nu på hotellrummet och chillar, jag ska nog faktiskt sova snart jag är så trött och slut efter denna dag!

Denna dag har bestått av stress till skolan, stress mellan lektioner, stress med att få ut mina noter för att sedan stressa iväg till kulturens hus vart jag har spelat hela dagen. Det har faktiskt gått förvånadsvärt bra, jag tror att det är för att jag har läst så mycket mer teori än vad jag hade gjort förra året. Dock har jag haft så ont i munnen när jag har spelat och nu efteråt har jag sjukt ont i munnen, men det är väl sånt som man får leva med.

Imorgon kommer vi ha en workshop med en av Sveriges bästa jazz musiker, och det ska bli så otroligt roligt, speciellt när han håller på med improvisations jazz!! Men nu ska jag nog sova god natt!


I need you to know.

image description
Hejj alla fina!
Mina dagar denna vecka har bestått av skola, faktikst jobbat på som fan. Har varit och färgat håret och finaste Amanda-Cecilia och blev otroligt nöjd! Har även spenderat mycket tid med min väldigt fina vän My. Sen har jag fått alldeles för mycket godis av min pappa, men han är bäst! Var igår och tog den andra gardasil sprutan. AJ!
Imorgon börjar AYJOS träningsläger. Jag är inte alls taggad just nu, min rygg gör så ont att jag vill gråta, låtarna kommer att vara svåra och det kommer att göra ont i min mun! Men när jag tänker på dom sköna hotellsängarna, den goda fruskosten och den underbara maten på pastabacken blir allt lite bättre.
Nu ska jag slå på ett avsnitt av house, sen ska jag sova :D

When I see u cry, it makes me smile



Idag har det varit en ganska bra dag, jag känner att jag har börjat ta tag i mitt liv igen. Jag går inte bara på autopilot hela tiden, men nu har jag börjar ta tag i läxor, osv. 

Idag har de varit en ganska bra dag. Jag har jobbat, fick med mig lite fika hem. Sen har jag gjort bort lite läxor plus att jag har städat mitt rum, dammtorkar och bytt sängkläder, hade velat dammsuga, men det var så sent så det gick inte. 

Imorgon äre skola som gäller, sen hade jag tänkt utmana min influensa och ta mig till gymmet och köra lite för mina stackars knän. Och sen äre lite mer läxor som gäller. 

Nu ska jag titta på glee som jag fick av min underbara vän My

MYS PYS HOS MY! ;)

Nu alldles snart hoppar jag iväg till My och firar henne som fyllde år igår! Det kommer troligtvist att bli riktigt mysigt och jag hoppas att hon är nöjd med sin present som hon kommer att få av mig :)
Ha det bra! :D

When a heart breaks it don´t breakeven

Egentligen vet jag inte vad jag ska säga.
Jag vet inte riktigt vad jag gör nå mer,
allt bara rullar på jag känner mig som en robot.
Jag gör de jag blir tillsagd att göra, jag gör det
som jag vet att jag måste göra.
Annars står det bara still.
Och jag kan fortfarande inte släppa tanken,
tanken om att allt är mitt fel.
Om jag kanske inte hade gjort si,
om jag inte gjort så, om jag inte hade varit så på honom.

Det värsta är att vi går i samma klass, jag ser honom hela tiden.
Men jag vet att jag kan inte går fram och krama honom.
Vi har inte sagt ett ord åt varann på sex dagar. Ska det verkligen vara så?
Det jobbigaste på hela dagen är att veta att när jag går mot mitt skåp,
så kommer du att stå där, du kommer att hålla på med din telefon,
ge mig en blick som får mig att vilja springa och låsa in mig på en toalett och gråta hela dagen,
för att sen kolla ner på din telefon igen.

Jag törs inte gråta. För när jag gör det känns det som att det är fel.
Jag tycker att det är så pinsamt, och svagt av mig.
Men det är precis vad jag är, nu är jag svag.

Är det så här det känns och vara lycklig, det är inga problem

Bilden kommer från Kulturgymnasiets Facebook, och är tagen av Stefan Nilsson.
Hejj alla fina!

Idag har jag legat hemma hela dagen. Jag känner att jag mår inte riktigt helt bra än, men ska verkligen försöka att ta mig till skolan imorgon, så att jag kan fira Mys födelsedag. 

Min dag har bestått av att titta på house, sova, titta ännu mer house, sova ännu mer och när jag inte har gjort det så har jag spelat coockie dozer. Kul liv va! Men nu hade jag faktikst tänkt att ta tag i lite läxor, tror jag iaf..
Nu ska jag verkligen sluta babbla xD Hejdå!

För detta är ingen vanlig dag, för det är Sannas Födelsedag! :D

Grattis till dig med Sanna!! :D

För detta är ingen vanlig dag, för det är Mys Födelsedag! :D

Grattis min fina bästaste vän! Hoppas att du får en svinit rolig dag, även om jag ligger hemma i min säng och tycker synd om mig!
GRATTIS!!! <3

To light the night, to help us grow

Ja, vad ska jag säga. Jag älskar dig, jag hatar dig. Jag vill aldrig mer se dig, men jag saknar dig så otroligt jävla mycket. Jag hatar dig, för att jag älskar dig. Cause, when a heart breaks it don´t breakeven.

Jag vet egentligen inte vad jag ska säga. Jag har haft det både bra och dåligt. Jag har varit hemma i helgen och jobbat på marknaden, fick ihop 3000 spänn i jackfickan. Jag har haft jätte trevligt hela helgen. Men samtidigt går det inte att sluta tänka på det dåliga som hänt.
Det snurrar i min skalle hela tiden Det är ditt fel, du förtjänar inte att vara lycklig, du kommer aldrig mer att bli glad. Men sen vet jag att Jag förtjänar inte det han gjorde mot mig, jag kommer att hitta någon annan som vill göra mig lycklig och någon som vill vara med mig. Men det kommer aldrig att bli samma sak.
They say bad things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding
'Cause he's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks
No
It don't break even
Even
No
Oh

What am I gonna to do when the best part of me was always you
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay
And I'm falling to pieces
Yeah
I'm falling to pieces
Yeah
I'm falling to pieces


Jag veeeet.

image description
Jag har varit totalt sämst på att uppdatera denna blogg, och uppdatera något överhuvudtaget. Men jag lever, mår hyfsat bra. Och jag sak bli bättre på att blogga. Eller ska försöka iaf...

Hell to the no!



Hallå! Står nu och väntar på att ensemblen ska börja. Idag har jag hunnit med ganska mycket, har börjar arrangera en spelning, valt vilka låtar vi ska spela sen har jag också hunnit vara och pratat med min chef, planerat min semester, vilket är helgen efter midsommar när jag ska sälja godis åt leif. Sen har jag mejlat till AYJO-Danne och talat om att jag ska vara med på träningslägret iaf, det kommer bli jätte kul bara jag kan spela!

Nä, nu ska vi spela upp hejjs!! :)

Promise me, that you´ll always be here

Hejj alla coola

Just nu ligger jag i sängen och har alldeles nyss slagit på min lilla ljusbok. Så jag kommer nog alldles strax att somna. Har även legat och läst ett tag, Gud vad jag älskar böckerna jag fick av farmor, nog för att jag bara är på första boken av tre än, men den är så bra! 

Pratade tidigare idag med Amanda-Cecilia lite om mitt hår. Jag hoppas verkligen att det kommer bli bra. Jag ska nog fixa till det på onsdag vecka 12 om hon hade tid. Då ska vi färga på mitt röda och fixa lite utväxt och så. Och sen ska vi göra en massa slingor i mitt underhår, som antigen kommer bli knall rosa eller lila, jag har inte besämt mig än hur det blir. Hur tycker ni? Snälla nu behöver jag tips! Men något coolt kommer det att bli iaf.

Nä, nu ska jag sova, natti!

Cause I´m already gone

Nå var man ju ändå ganska fin som blondin..
Jahapp, nu sitter jag här i Gällivare och har städat mitt rum, så nu känns det ju nästan jobbigt att åka här ifrån. Snart kommer nog mamma och Ove och plockar upp mig, och då rullar vi mot Luleå igen. Det ska bli kul att komma tillbaka till skolan och få träffa min underbara Mattias igen! Alltså jag gillar inte detta med lov! 10 dagar utan min så otroligt fina pojkvän är inte roligt, inte ens lite!
Men iaf, har jag hunnit med alldeles för lite detta lov. Jag hade ju liksom planerat att göra lite engelska, plugga lite matte och läsa ut minst 1 bok. Och inte fan har jag ju gjort något av de! Men i bilen sätter jag mig och läser iaf. Matten och engelskan får jag väl göra efter skolan någongång.
Nä, nu ska jag sluta ordbajsa!
Ha det bra! :)

Sweet dreams are made if these

Sitter just nu på after skiin nu och tittar på nå live band. Har varit på dundret hela dagen, så nu börjar jag bli lite trött, men har nyss fått i mig en red bull, så snart blir jag nog pigg igen.

Hojj, det känns lite pinsamt fick nyss stoppa in öronproppar, men när man går es måste man fan vara rädd om sin hörsel ;)

Nä, nu kommer det lite bilder :)


Tjolahopp

Sitter just nu och väntar på att min mat ska bli klar. Hojj börjde alldeles för sent med den, men nu är det bara fläskfilén som måste bli klar, och sen ska jag bara slänga in bröden i ugnen.
Idag har jag typ inte gjort något alls, hojj så tråkigt! Men imorgon blir det nog en sväng upp på dundret, sen så ska jag ut och äta med mamma och dom. Jag hoppas på att vi äter kina mat, jag är så otroligt sugen på biff med champinjoner, dock är jag jätte hungrig så jag är nog egentligen bara sugen på typ allt. Skulle nästan kunna äta upp min dator, eller äta halv rå fläskfilé.
Nä, nu ska jag fixa det sista med the food, ha det bra! ;)

There's always à limit, and sometimes you've to ignore it.

Hejsan alla fina, idag har det varit en jätte fin dag, jag har varit och kört bil med pappa idag igen, fick köra inne i stan i Gällivare, men jag känner att jag inte riktigt vill köra på parkads än. Jag hoppas även på att få köra till Luleå på söndag, men får se vad som händer. Var även och fikade lite och sen for vi och handlade mat inför ikväll, det ska bli så otroligt gott!!

Men nu ska jag surprise!! Kolla på house :) ha en bra dag :) <3


Sticks and Stones may break ny bones

Hejsan!!

Sitter nu hemma hos Josefine och gör väl inte allt för mycket, leker lite med hennes valp Nemo.

Idag har jag träffat min tremänning Josefin, vi var och fikade på alla tiders, sen for vi till tallbacka skolan vart jag träffade Josefina familj, så jag gick omkring med dom och hade det trevligt. Träffade en massa folk från Gällivare kulkul!! Jag var även ute och körde lite bil idag.

Nä, nu bjuder jag på lite bilder, sen får ni ha en trevlig kväll! :)