Praoplats!

JAAAAA !. nu har jag hittat prao plats !. Jag ska praoa på BD POP studion!!! Fan vad kul det ska bli :D

Yo Yo Yo

Hejsan alla underbara människor som läser min blogg :).

Nå nu sitter jag liksom och tittar på " Våra bästa år ", med Rebecca och väntar på att klockan ska bli ca 3. OCh så ska vi fara och köpa en present till Hedvig :) OCh sedan efter det så ska vi vara med Love och gustav. Det ska väl bli hmm kul? kanske det får man väl se.  Jaja, mennu ska jag väl ta och kolla klart på tv men hej då. Puss och kram // Olivia

Länge sedan

voi voi, nu är det verkligen länge sedan jag har bloggat. men tänkte  att jag ska skriva nu, när Rebecca ändå dissar och pratar i telefon... men jag, det har väl inte hänt så jätte mycket i mitt liv, än så länge, men det kanske händer snart. ska fara till mamma på onsdag. Så då måste jag börja packa ner mina saker för snart flyttar vi in till stan. Så vi kommer att bo bredvid " BD-pop" Studion, så jag hoppas verkligen att jag kommer att få se mycket utav Movits! :). Haha, nu var jag bara tvungen att slå på en låt med Movits, så det blev " En swing för hyresgästföreningen" :).

Imorgon ska jag oc h Rebecca gå och köpa en present till Hedvig som har fyllt 13 år. vet inte riktigt vad det blir. men det blir säkert någonting kul :). Sen efter det, så ska vi väl vara med Hedvig, Love och Gustav!, haha, det ska väl kanske bli kul, men får väl se ;)

På onsdag ska jag ta och fara till min lilla mor nere i Luleå, hoppas att jag kanske hinner se lägenheten då, men det tror jag ju att jag kommer att få, Hojja jag har inte ens sett lägenheten och jag ska flytta dit typ om en månad =/. men det är ju bra att det är bredvib BD-POP iaf, så då är det ju lungt ;).

Okeh okej, men nu ska jag sluta trråka ut er. så nu ska jag ta och fika lite. men måste byta lösenb på min dator först. så att inte rebecca snor den ;)  Hej då Puss och kram // AntoniaOlivia

Aggresiv!

Oj oj, nu är jag då jävla aggresiv!!!!!!!!! Fy fan jag hatar verkligen HATAR lärare som, tror attt allt är som ett jävla maraton, men det är det fan inte, en lärare ska lyssna på llas versioner inte bara dens som kommer först!! Anledningen till att jag är aggresiv är att min lillasysters lärare har ringt hem till oss och sagt att min lilla syster har gjort en massa saker och sagt en massa, fast hon inte ens har gjort det, och då undrar man ju sig varför gör en jävla idiot til lärare så?? jo, för att den läraren bara har lyssnat på den som kom springandes först och vann loppet,´hade hon bara tänkt en tanke på att faktiskt lyssna på min lillasyster så hade hon fattat att det inte var så som den där lilla andra tjejen hade sagt!! HOjja, jag är så sur just nu att jag har lust och ta telefonen och ringa till alla dom där idioterna och skrika!! högt!!. så jag säger det redan nu, akta om du är en sån lärare!!!!!!!

Min lillasyster liite galen :)
!