Skolan strax!

Heejsan :P

Skolan börjar typ om 1 tima, hojj vad jobbigt. Dock kl 11 ska jag till läkarn också. så då får man juj se hur länge man blir där.

Puss&kram

AntoniaOlivia*

baaten nu!

Nu åker vi ut med båten! skriver imorgon


ha en jätta fin kväll!

AntoniaOlivia

Träning!

sorry för dålig uppdatering igår!

Men nu ska jag och Ove på spinning, och fråga mig inte ens varför xD men det kommer bli hur jobbigt som helst!! :D

Skriver när jag kommer hem ;)


Puss & kram


AntoniaOlivia*

Moorning!

Gud morgon. Nu är jag färdig för skolan, ska kolla runt lite på internet i 5 minuter nu (=


Puss & Kram

AntoniaOlivia*

84 dagar kvar!Det börjar närma sig! 84 dagar kvar till premier !

Natti natti!

Nu känner jag riktigt att det börja sticka under ögonen, så nu ska jag kolla lite Anime sen blire att sova (=


Puss & god natt!


AntoniaOlivia

En hopplös sommar romans del 3
Hoppas att ni gillar denna del (= Kommentera gärna! :D

En hopplös sommar romans del 3

Jag vaknande tidigt dagen där på alltså tredje dagen på den här otroligt underbara ön. Jag gick upp på däck, för att se hur vädret var. Så fort jag öppnade skjutdörren så sken solen rätt på mina ögon. Så jag gick ner igen, och rotade bland mina lådor tills jag hittade mina svarta solglasögon. Jag tog på mig dem och gick upp på däck igen. Varken min lillasyster eller mamma och pappa var på båten. Jag började titta upp mot kiosken uppe på land och lite överallt. Men jag kunde inte se dem. Jag gick ner till mamma och pappas rum för att titta om de sov. Men de var inte där heller. "Ida, är du vaken?" hörde jag den väl bekanta rösten skrika. " Ja Alex, jag är vaken. Men du får inte se mig" svarade jag från mamma och pappas rum. "Ida, jag har sett dig naken" skrattade Alex. " Men vadårå? Då hade jag fixat hår och smink på mig" " men ge dig" skrattade Alex.

Jag gick upp från mamma och pappas rum och upp på däck vart Alex satt. " Ja hur snygg som helst" sa Alex. " inte alls, vet du vart mamma och pappa och Sanna är`?" frågade jag. " jo de for till fast landet med turbåten för att handla mat och sånt. Men de skulle komma tillbaka imorgon" Sa Alex. " har jag berättat någon gång att du är svin sexig i en urtvättad t-shirt och ett par svarta shorts någon gång?" sa Alex och log. Jag gick fram och satte mig i hans famn " nej, det kan jag inte minnas" svarade jag. " du Ida, vet du hur man sätter på kapellet på fly bridgen?" frågade Alex. "ja, det gör jag, det är inte svårt " svarade jag. " hurså?" undrade jag.
"jag tror att det är bäst att vi sätter på det då" svarade Alex och pekade mot himlen som alldeles nyss hade varit knall blå. Som nu var nästan svart p g a alla moln.

Jag och Alex sprang om på fly bridgen och satte på kapellet för att inget skulle bli förstört. När vi kom ner igen under taket så skulle vi sätta oss och spela kort. " men vad vill du spela?" frågade Alex, "ja, vad kan du?" svarade jag fast egentligen ljög jag, jag kan ju inga kort spel, men man vill ju inte verka dum tänkte jag. " men jag kan typ allt. Men ska vi ta och spela poäng poker?" svarade Alex. " Ja, det kan vi ju göra, du delar" svarade jag. Alex började lägga ut korten. Jag tittade på mina kort. Jag hade bara skit kort.

Mitt i allt så började Alex skratta " du kan ingenting om poker va?" frågade Alex.. " inte ett piss" svarade jag. Och började skratta med Alex. " Men vad ska vi göra nu då?" frågade jag. "Jag vet inte riktigt, men jag tror att det kommer regna resten av förmiddagen i alla fall" svarade Alex. Jag kände hur min mage började kurra. " oj, du kanske vill äta något?" frågade Alex. " Ja, det skulle nog vara bra" svarade jag.

Jag reste mig upp och började gå ner mot köks delen av båten. Jag började plocka fram bröd, smör och pålägg " Alex, vill du ha något?" frågade jag. " Nej, det är bra" svarade Alex. Jag gjorde en macka åt mig och tog ett glas juice och sedan gick jag upp till däck igen vart Alex satt. Jag satte mig bredvid Alex som satt på den lilla soffan. När jag hade satt mig så satt Alex armen runt min midja. När jag hade ätit klart slet jag mig loss från Alex grepp och ställde mig upp.

Jag tog tag i Alex hand och drog upp han, " vi kollar en film" sa jag. " Okej då" svarade Alex. Jag drog ner Alex mot mitt lilla rum. Jag slog på filmen som redan var i dvd utan att fråga Alex, men jag hade inte orkat se klart hela än så jag tänkte att det var ett ganska så bra tillfälle nu. " vad är det för film?" frågade Alex. " kenny starfighter" svarade jag. " haha okej, det är grymt bra!" svarade Alex. " men va fan har du redan sett den? Då slår vi på en annan film" sa jag. Så jag hoppade upp från sängen och slog på "Twilight istället" " vad satt du nu på för film?" frågade Alex. "Twilight, och nu skiter jag i om du har sett den eller inte" svarade jag och la mig bredvid Alex och började kolla på filmen.

När filmen var klar så jag som vanligt låg i tårar, som alltid. " Men Ida, varör gråter du?" frågade Alex. " Men missade du hela filmen eller? Fattar du inte hur bra den är? Och i slutet, när Edward tycker att hon ska flytta ifrån honom så han inte kan skada henne nå mer?!" skrek jag ut. " Men Ida chilla lite va" sa Alex och skrattade. " Filmen var faktiskt inte så bra" sa Alex. Jag satte mig över honom med en kudde i händerna beredd att slå honom. " Vad menar du med det?!" frågade jag. " Det är det bästa filmen i världens existens!" svarade jag. " Om du inte tar tillbaka det så slår jag skiten ur dig med kudden!" sa jag. " Okej okej, jag tar tillbaka det, på ett villkor!" sa Alex. " Vad är det då?" frågade jag. " att du kysser mig" svarade Alex.

Jag böjde mig ner mot Alex ansikte och stannade när jag bara var några centimeter från hans läppar. Jag pussade honom först vid mungipan, och sedan på läpparna. Vi började att kyssas, Farligt och passionerade. Alex kyssar blev med begärande än de var förut. Efter ett tag så slutade vi kyssas och jag satte mig upp i sängen. " Vad är klockan?" frågade jag. Alex tog upp sim mobiltelefon ur sin ficka och tittade på klockan. " oj, det var då mycket mer än vd jag trodde, den är redan 4" svarade Alex. "okej, men du nu ska jag ta och duscha och fixa mig. Sedan börjar jag med middag, vill du ha?" frågade jag. " Jo, det skulle ju vara gott" svarade Alex. " det är ju bara att knacka på båten" sa han sen. Han reste sig upp från sängen och gick ut mot dörren.

När Alex hade gått så gick jag in i duschen som var liten och trång, men det var endå bättre än att gå på den allmänna duschen. När jag hade duschat klart så började jag fixa mig. Jag torkade håret och plattade och sminkade mig. Och så klart klädde jag på mig, och idag blev det ett par onödigt korta shorts och ett vitt linne, som var ganska så för kort, så man kunde se navelsmycket på mig.

När jag var klar så började jag med maten, Det blev inget avancerat utan jag kokade potatis och satte upp rökt lax på ett fat, och till det så satte jag fram en röra som min mamma hade gjort. När potatisen hade kokat klart och jag hade dukat upp och klockan hade precis blivit 6 så knackade jag på Alex båt. När han kom in till mig så hade han klätt sig jätte fint han också. Han hade på sig ett par svarta jeans och en röd t-shirt.

" Men snygging" Sa Alex när han såg mig. " Du, detsamma" sa jag och skrattade lite. Alex kom fram till mig och gav mig en snabb puss på kinden. " Vad fint du har gjort" sa Alex. " Tack så mycket, jag hoppas verkligen att du kommer gilla maten" sa jag.

Jag och Alex gick och satte oss vid bordet och började äta. Jag tyckte själv att det var väldigt gott. " vad tyckte du?" frågade jag. " Men gud, det var ju jätte gott!" svarade Alex. " Vad bra " svarade jag. Och vi började äta igen.

När vi hade ätit klart så hjälpte Alex mig att diska undan och städa lite i båten. Och sedan när vi var så slut båda två så lade vi oss i min säng. " ska vi ta ett dopp?" frågade Alex. " Nu?, vad är klockan?" frågade jag. " men det är ju lugnt den är bara 8 än så länge" svarade Alex. " ja varför inte" svarade jag. " Ska vi ta stranden eller?" frågade jag. " Det blir en överraskning, men nu ska du ta med dina saker och så kommer du ut på bryggan om ca 15 min" Svarade Alex. Och försvann ut från våran båt.

Jag gjorde som Alex sa och började packa med mig mina saker, Jag tog med mig min bikini, en handduk, jag gick även i min sminkväska och hämtade en kondom som jag hade fått från ungdomsmottagningen. Efter 15 minuter så stod jag på bryggan. Alex hoppade upp från sin båt. " Ida, gå ut på bryggan vid turbåtsplatsen" sa Alex. Jag gjorde som han sa och gick ut på bryggan. Och efter ett litet tag kom Alex med deras lilla båt. " vart ska vi egentligen?" frågade jag. " det blir en överraskning, hoppa in i båten nu" sa Alex.

När jag kommit in i båten så satte Alex på mig en ögonbindel, jag tvekade inte ens. Utan jag kände att vi började köra, Och det tog inte så länge innan vi var framme. Alex ledde mig upp från båten och drog sedan upp den på land. När Alex tog av mig ögonbindeln så var det som en affisch. Det var så fint, Solen legade på stranden som var hur fin som helst, det fanns inte en människa mer än mig och Alex där. Jag satte mig på stranden, och bara tittade. " Nå, vad tycker du?" frågade Alex. " Det är så fint!" svarade jag. " så ska vi bada?" frågade Alex. "jo, jag ska bara ta på mig min bikini" svarade jag. " Okej då" svarade Alex.

Jag började klä av mig för att kunna ta på mig min bikini, Och när jag hade tagit på den klart så började jag gå ner i vattnet. Vattnet var alldeles ljummet och varmt, Alex km efter mig och tog mig i handen. Vi gick ner i vattnet, och där var vi jätte länge och bara simmade. Jag simmade fram till Alex och satte mig själv i hans famn. "hej" Sa jag. "Hejsan" svarade Alex och började skratta lite. Jag sträckte på mig för att kunna kyssa honom, och han hjälpte till genom att lyfta upp mig lite. Efter ett litet tag började jag skaka. " oj, det är ju kallt" sa Alex. " nu måste vi få hem dig" sa han.

Vi gick upp till båten och Jag tog bara på mig min handduk runt bröstet. Alex startade båten och började köra. När vi var framme i hamnen igen, så hade solen gått ner och det var kallt. När vi kom på bryggan så stod vi utanför min båt och skulle säga god natt antog jag för klockan var redan efter 23 nu. " Alex?" sa jag. " Ja" sa han och log. " Kan du snälla inte sova med min, jag har aldrig sovit själv" sa jag. " Klart att jag kan" Svarade Alex. Så vi gick ner till våran båt igen.

Jag började tvätta bort mitt smink och sedan blev det att borsta tänderna. Alex hade redan lagt sig i min säng och det såg ut som att han höll på att somna. Jag tog på mig min urtvättade klass t-shirt och sedan lade jag min bredvid Alex. Och Direkt när jag la mig ner så satte han armen om mig. Och vi somnade i varandras armar.

nu ska jag..

Ta och börja städa! oj oj, vad det är stökigt i mitt rum ! hahah xD men nu måste det städas!


Imorgon åker jag till mamma, så kommer nog inte kunna blogga då för kommer vara ute på havet! :D :D


hemma på Lunch!

Hejsan alla glada !

Nu är jag hemma på lunch, det var jätte äcklig mat i skolan, men nu blire Palt ! :D

Jag fösöv mig i morse igen! men int eså jätte mycket utan vaknade 07.15. ! Så jag hann göra allt jag skulla iaf. :P

Nu kallar maten :P

Skriver mer när skolan slutat :PPuss & kram

AntoniaOlivia

fotografi :P

    

  Före                        EfterVar med Ida idag också och var å fotade på blå lagun!

      ¨

Så, det var allt för idag :P Men skriver med imorgon, kanske videbloggar också!

Puss & god natt! och nu ska jag läsa en bok xD

Videoblogg!


färgar håret.

Sitter just nu med färg i mitt hår, och denna gång inte svart utan denna gång mahogny brun alltså röd/brunt! Och jag är så nervös hoppas verkligen att jag passar i det! Bild kommer senare ! :D

Svar på kommentar!Svar

Oj, tack så mycket! Jag kan försöka göra ett  kväll har inte kameran här. Men kan åka och hämta den (= Så håll tummarna på att det blir ett ikvl! :D

God nattski!

     

Okej nu har jag lyckats slita mig från dessa böcker! Och tro mig det är svårt, fast jag har läst varje bok minst tre gånger, det ver efter tre jag slutade räkna xD

Men i alla fall nu blire att börja på en nys bok, vet inte riktigt vilken än, det får jag se när jag komma till min bok hylla :P Kanske blir någon av de övre böckerna iaf, vem vet xD

haha God natt nu!

Puss, kram och God natt!

AntoniaOlivia*

Var bara tvungen xD

Att göra ett ego bildcollage :P


   
 
 
   

fotografi :P

Lägger ut alla i miniatyr nu, men klicka på bilderna så blir de större (=

 

 

 

   

 

badad och snart blir det sängen :P

Har badat för att tag sedan, shiiet vad skönt det var :P lämnade dörren öppen så slog jag på massa musik :P så jagkunde höra in :P  Sen efter jag hade badat fick jag köra till farmor för matilda var tvungen att ha sin nässpray, för hon kunde inte andas eller något sånt.

Men nu efter detta inlägg ska jag lägga in en massa nya bilder :P

Puss & god natt!

Skriver kanske imorgon innan jag åker till skolan :P


AntoniaOlivia

Hejloww

Tjena!

Komer från Malin för ett litet tag sedan, vi hr typ rensat blåbär och verkligen tvingat i oss kladdkaka xD hahaha fan vad jag har mått illa eftter det xD haha

Imorgon blire att fara till äckel skolanigen xD

Jerker ringde idag och berättade att jag och sandra åker till Luleå nästa torsdag och är över till på fredag (= den ska då bli kul :P och denna gång slippe jag ta med mig en massa saker för jag har ju mamma i stan så jag går och hämtar en nyckel så gör jag och sandra troligt vis oss iordning hos mamam, eller på hotellet men att vi hämtar saker hos min mamma, eller jaaa. där är ju alla mina saker så det blir väl och hämta dom om inte annat xD

Men nu ska jag nog i duschen eller badet tror jag att det blir ;)

Skriver sen :P och lägger in bilder :P


Puss & kram


AntoniaOlivia*

less less less

Nu är jag bara så jävla less! Jag orkar inte mer! Det varkar som att det inte är diabetes heller, eller ja. Det är ju en bra sak. Men nu vet jag ju inte vad det är heller! Det gör mig bara så frustrerad!

Hos farmor

Nu är jag hos farmor, och ska sova här i natt så jag inte får så långt till skolan.

Har varit hos Malin idag, och vi hyrde en film och köpte chips och dipp, riktigt kul faktiskt! Efter filmen åkte vi till Kullen och lämnade mopeden till verkstaden, och sedan blev det att åka hit ;P

MEn nu snart blire sängen !

Puss & godnatt!


AntoniaOlivia*


89 dagar kvar!89 dagar kvar till premier !

Sitter hos Malin..Sitter hemma hos Malin nu, hon håller på och ska fixa sitt hår och ska måla naglarna, helt ärligt vt jag inte vilket av sakerna hon ska göra xD haha.

Snart blire väl att börja gnalla mot skolan =(

Diabetes?

Har nyss pratat med diabetesläkaren, på vrådcentralen. Hon skulle ringa mig imorgon mellan 8 och 9 så efter det någongång skulle jag komma dit och ska få en sockermätare, så jag kan kolla sockret hemma några gånger om dagen.
Så som det verkar just nu. så kan jag ha diabetes...

God morgon!

Vaknade alldeles nyss. Måste snart beställa tid hos vårdcentralen för att kolla mitt blodsocker. Men först blire duschen, och så måste jag hitta klläder som jag skall ha på mig.

Senare idag blire antagligen kanske att åka till Malin, men jag vet inte riktigt än xD vi får se

Och idag blir man officiellt Tallibanbacka Elev ! fy fan !!!Skriver mer senare (=


Puss&kram ha en bra dag!


AntoniaOlivia*

Lite bilder...

Märkte att det är svin längesedan som jag har lagt ut bilder, så har kommer det några ;PMatilda - Allra käraste systerJag -Inna vi skulle till Piteå (=

       

Hos bosse och Patrik, eller BP som man säger ! :D


  
Ellenor                                       Therese                             Alicia (=
Ehlin och Marie ;P (dock marie suddig :(  )

 Bakning ;P


Så mer bilder kommer senare någon gång(=

90 dagar kvar!
90 dagar kvar nu!

lördagkväll, sjukhuset och söndag

Igår kväll så åkte jag och Emil Till Sandra i Piteå. Där satt vi och pratade i telfon med en massa människor. Men any way kvällen slutade med att jag fick yrsel som fan! Och svimmade och slog i mitt huvud. Sandra ringde efter en ambulans som kom efter typ 10 min. I piteå så fick jag lämna massa prover som t ex sänka, blodsockret, blodvärde, grav test och massa. Men alla var bra, förutom att mitt blodsocker var för högtdet låg ungefär på 10 lite drygt tror jag till och med. vid halv 12 så skickade Pite mig till sunderbyn. Där Fick jag göra b la en hjärnröntgen för att de skulle se om det var någon farligt med huvudet, men det var det inte. Och de skickade hem mig vid 3 på morgonen.

Idag då så blev jag väckt vid 11-12. då kollade jag lite tv, och sen blev det att städa mitt rum med mamma. Det tog typ 1 timme lite drygt tror jag. Sen blev det mat och efter det dusch. När jag hade gjort mig klar så gick jag och mamam till morfar och där letade vi fram mormors gamla blodsocker mätare. och då visade att jag hade blodsockret på 4,2. Och det är tydligen lite lägre än vad man skall ha. Så vem vet, Diabetes nästa?

Sen blev det att fara hem och kolla lite mer tv. Fast det blev inte så länge, för var tvunden att packa klart eller ja det blev bara en väska men har ju packat iaf xD På tåget så träffade jag Gustav så vi satt med varandra och snackade en massa (= Det var riktigt trevligt för har inte träffat han på jätte länge.

När jag kom hem så fick jag åka och hämta Matilda från busstation. Och nu sitter ag här och skriver typ xD

Snart blir det nog sängen för jag är jävlat svin trött! :D
 

Imorgon börjar skolan på tallibanbacka =/ hojja!!!!!! VILL FAN INTE GÅ DÄR!!!!!


Puss & God natt

AntoniaOlivia*

Halo

Tja, det var ju längesedan xD haha

Men nu har jag iaf vi har ätit ove gjorde mat. Dillkött och potatis. Sen har jag också varit till morfar med mat (=

Nu sitter jag och försöka övertala Sandra att komma hit igen, men dock går det itne så bra xD

jätte söt

Hittade en jätte söt och fin video (=
Twilight dax! :D

Sitter nu och kollar på Twilight, men är jätte trött och sömnig, har faktiskt powernapat lite xD ´Men nu blire inge mer fören inatt ;;P

Puss & Kram

AntoniaOlivia*

91 dagar kvar!

Idag så är den 91 dagar kvar tills New moon har premier !

hellu!

Hejsan bloggen!

Inatt så sov vi ju i båten, och det var riktigt trevligt (= vi var i båten hela kvällen riktigt mysigt, vi hade ju planerat att åka till stensborg, men det blåste alldeles för mycket.  Men vi satt där och hade mysigt med snacks och dricka, fanta för mig och sprit och sprite till de vuxna ;P

Sandra kom till Luleå en snabbis idag så det blev att springa på stan idag också och jag har köpt en huvtröja, tre par trosor, en kjol och en tunika (= jag har endå inte spenderat så jätte mycket, eftersom att det mesta var på rea (=

Planerna i kväll är att fara ut med bror och äta en pizza, men om det blir hemma eller ute det vet vi inte riktigt än, eller om det ens blir över huvud taget, Det kan man ju inte heller garantera han kanske dissar och är med Ruben xD

Puss & Kram


AntoniaOlivia*

Svar på kommentar!

Vill ha videoinlägg! :)

Kan inte göra video inlägg nu för att jag är i Luleå. eftersom att jag inte har någon kamera här och jag vet inte hur man använder webcamen xD MEn gör kanske ett när jag kommer hem. vi får se (=

hej bloggen!

Hejsan allihopa, jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera men jag lovar att jag ska bli bättre.

Igad så blire troligtvis att fara ut med båten, jag, mamma, Anki, Sara och kattis. Till stensborg blire, emn det hade ju varit kul att åka till Klubben en sista gång innan man inte kan åka dit nå mer. men ja. det är ju inte jag som kör båten så jag kan inte bestämma.

Men stensborg är ju också roligt (=

Jag har inte kunnat ladda upp nå bilder eftersom att jag inte får ta med någon av mina kameror till Luleå nå mer, eftersom att den förra som jag hade som blev stulen och jag fick tillbaka den gick sönder. Men den gick ju att skicka tillbaka för den var typ bara ett halv år gammal, för jag fick ju den i julas :P

Men nu blire antagligen att gå ner till stan (=


Puss & Kram (=


AntoniaOlivia

hejsan (=

hejsan, kom från stan för ett litet tag sedan. har varit och letet och letet och letet efter en födelsedags present till min mamma. Men tillslut hittade jag en. hoppas att hon gillar det.

Idag eller p¨å ettt tag så ska jag och oscar ta och köpa glass. och så klart blire Ben & jerry (=


Puss & KramAntoniaOlivia*

Onsdag i Luleå

Tjenna.

Förlåt fr att det bara blev ett inlägg idag. Men mitt internet har tjorvat jätte myket. Har varit på stan idag och har shoppat en massa. det blev två tröjor ett par haremsbyxor två nagellack, två bhar och tre par trosor (=

Sedan har vi inte gjort så jätte mycket mer idag. kom hem åt, sen for vi och handlade till morfar och efter det for vi till Kajsa och Milton (= vilken super söt pojke han är :P

Nu när vi kom hem så har vi lagat mat och lite sånt shiiet. Imorgon blire att köpa en present till mamma. vet inte riktigt vad. men man får ju se (=


Puss & kramAntoniaOlivia*

Hemma igen

så nu är jag hemma igen. Jah varit med simon. Först så åkte ju jag till gve. och mötte Simon. Och när jag mött honom så åkte vi omkring och irriterade lite bilar xD Efter det så blev det sandviken och där satt vi och pratade och lekte med simons moped. typ hur länge han kunde köra utan bensin och det blev hela 500 meter :P

Efter sandviken åkte vi hem till simon och satt där ett tag. Sen åkte vi ut och hämtade lill simon som kom med cross. Efter det blev det hem till simon och sitta och lolla bilder som han hade tagit och nån video och sånt shiet xD

Sen åkte jag hem. och nu sitter jag här och skriver :P Snart kommer pappa hem och då får han ta och gör amat för har inte ätit någonting än xD haha, men jag pallar inte xD för åt ju svin sent igår.

Juste igår så lagade ju Marie och Ehlin jätte god mat som vi åt :P fläskfilé, potatisgratäng och vitlöksbröd :P jäte gott vare :P

Nu ska jag snart börja städa rummet och lite sånt :P

NU BLIRE GVE

Nu blire att panik köra till gve xD

Men hejsan :P

Tjobreee !

Vaknade för ett litet tag sedan. Eller vaknade vid 10. och då har jag fixat mitt rum, efter det blev det en dusch och sedan har jag faktiskt för en gångs skull sminkat mig xP. Det är typ ett tag sedan :P

Åker till Mamma idag i Luleå, Det ska säkert bli kul. På fredag om det är bra väder så blire att åka ut i skärgården med Mamma, kattis, Sara och hennes mamma. hmmm själv 15 åring. kul xD haha, jag får ta och tvinga med mig någon. kan ju alltid hoppas att Nerizza kommer och att Robert gjorde sig osynlig och kom med iaf xD hahah xD

Snart blire att åka ut och köra med Simon iaf. Sen skulle ju kanske Mali, sandra , Rebecca och Ida kanske med. MEn det ser man ju.

Pratade med min bror igår. och han sa att det blir disskution när jag kommer till Luleå om att vi måste börja gå och lägga oss 22.00. haha xD sen var han också tvungen att lägga till " Och vi komer inte att kunna vinna över dom denna gång " haha fan vad jag garva då xD

Nä nu blire att vänta tills simon är klar med Fanny i gve så vi akn åka ut snart !


ps. Har glömt min Twilight film i Luleå i bååten! Så har inte sett filmen på två veckor och jag börjar få abstinent ! Det är sant!

hejsanhejsan

hejsan allihopa!

sitter hos marie nu, har nyss kommit hit efter att varit ute med malin, ida, sandra och simon. fett kul. har typ inte kört moped på länge. men det är riktigt kul när man är ett gäng ovh ör ute och kör utan mål :P

Snart blire att köra nå mat. antigen blire att grilla eller något annat :P

nä nu blire att börja planera

puss & kram :P

The Cullens

Värsta söta videon. Sedan gillar jag musiken och på det sättet som har gjort den framhäver rösterna när de pratar (=
Ellenor på IP

Var ju och kollade på Ellenors match för ett tag sedan. här kmmer lite bilder!

hemma själv..

Körde nyss hem Sandra. så nu är jag själv. eller jaaa själv är jag väl inte. men ingen att vara med. så nu blire väl att nöta klart datorn och sedan film eller läsa min bok :P

har nyss tittat film

Tjobree!

Sitter med Sandra nu i mitt rum och har nyss kollat en film :P det blev bed time storys! Jag hade redan sett den en gång så det var inte lika roligt eller sorligt som förra gången. för då satt jag nästan bara och grät xD

Men nu blir det nog att kolla någon ny film!


Puss&kram

ang en hopplös sommar romans

Alltså jag har börajr skriva på del 3. men jag börjar få slut på ideér och fy vad det är jobbigt. men det ska bli klar inom kort och det är ett promise!

New moon preview!

Jätte bra klipp. Det får en verkligen att längta hur mycket som helst till 20e november !Förlåt allihopa!

Jag vet att jag har blivit jätte dålig på att uppdatera. men det har varit tjorv med dataan och sånt!

Det blev inte att åka till porjus. fan vad tråkit! jag ville verkligen dit. För man hade ju kunnat träffa den gamls bonus släkten också. och det skulle ju ha varit kul!

Idag vet jag väl inte riktigt vad det blir att göra. Men sandra ska komma hit iaf.

Tca

Twilight cast på intejuv
Hemma igen

Tjosan kom hen från Sandra för ett tag sedan. Och när jag skulle köra hem så blev jag stoppad av polisen för sörsta gången xD haha det var ju värsta kul xD och poliserna var jätte trevliga. Dock var den lite tjorv med deras grejer så jag blev kvar med dom ganska länge typ 10-15 min eller så. Men det som var pisamt var att det kom en buss xD hahahahhahaha!

Imorgon fyller Sandra år så då blire att vara med henne, och sedan ska jag ju vara hennes limosineservice också xD

sitter ocg försöker skriva på min novell. men det  går inte så jätte bra. men det komemr säkert ut imorgon!

Hejsan allihopa!

Tjobreee


Sitter hemma hos mig med Sandra nu. ja. det är ju kul :P vi har värsta planerna om att köra med moppen till Porjus FAAN VAD KUL! men nu ska vi göra ett videoinlägg ! :D kanske :P

sitter hos marie

sitter hos marie nu och ska snart åka med mati och köpa glass eller något sånt. eftersom att vi skulle först åka till stranden. men det blev ju inte så jätte bra väder. så det blir att köra lite moppe (=

Jackson Rathbone och Kellan Lutz

Jackson Rathbone och Kellan Lutz pratar om Eclipse !

MTV Shows

new moon teaser och sneakpeeks!


Funderar....

Funderar på om jag ska börja skriva en del 3 på novellen

Lay all your love on me

Äre bara jag som älskar denna låt? :P
 wasn't jealous before we met
Now every woman I see is a potential threat
And I'm possessive, it isn't nice
You've heard me saying that smoking was my only vice
But now it isn't true
Now everything is new
And all I've learned has overturned
I beg of you
Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me

It was like shooting a sitting duck
A little small talk, a smile and baby I was stuck
I still don't know what you've done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear
When I don't have you near
Unsatisfied, I skip my pride
I beg you dear

Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me
Don't go sharing your devotion
Lay all your love on me

I've had a few little love affairs
They didn't last very long and they've been pretty scarce
I used to think that was sensible
It makes the truth even more incomprehensible
'Cause everything is new
And everything is you
And all I've learned has overturned
What can I do

Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me
Don't go sharing your devotion

Stranden

Imorgon blire att fara på stranden med denna lilla gosse ! (=


118100

Skickade till 118100

Vilken är http://www.minlillagronaflodhest.blogg.se

Och fick svaret:

Tjejen som startade som startade bloggen minlillagronaflodhest.blogg.se heter Olivia.
hon startade bloggen mestadels för sig själv, men sen när hon märkte hur många som läste hennes blogg så tycker hon det är kul med uppmärksamheten. Hon har många vänner som önskas vara i hennes kläder. Trevlig dag!


hemma nu

Tjosan är hemma nu :P haha. men iaf. idag har jag inte gjort så mycket. eller har köpt klart alla presenter nu. fan vad dyrt det är med sommar presenter xD har varit på något skit på staden också. men det var bara tråkigt xD det roliga var att några jag känner vann 15.000 och för alla som bor i malmberget så vare Berith, Ove och Mattias Kalander.

Sen har jag väl inte gjort nå mer. bara chillat. Just nu sitter jag och lyssnar på musik. och ja :P


Puss och kram


AntoniaOlivia*

Robert Pattinson !

Hojja han är så jävla bra !!!!
 

Let me sing
 
 
I was broken
 
Never think

Sitter hos Ida...

haha siter hos ida igen. eller ja har ju gjort det typ varenda dag sedan jag kom hem xD  Vi ska typ ut snart igen ! Men iaf.


Morning!

Kolla vad tidigt jag är uppe ! haha visst är jag duktig!

Idag vetja ine vad jag ska göra =/ men ikväll blire iaf att vara med Ida, Robbe och Ralle :P

Men bajs !

Hojja, vad jag skriver mycket, men iaf !

och nu vet jag inte ens vad jag ska skriva. men jag vill skriva ! Dessutom är jag as trött, men pallar fan inte sova ! kanske tar och skriver på min novell, endast för att jag inte ska somna xD

Hojja

Hojj, känner mig verkligen depp just nu ! Jag vet inte varför. eller. jo. Skolan börjar snart. jag ska börja på jävla Tallibanbacka ! Jag vill inte ens bo kvar i Gällivare ! Det suger jag vill inte jag vill inte jag vill inte !! Jag vill bo i Luleå. Jag känner mig alldeles för trött, för att ens orka gå och lägga mig. Min kamera är i min soffa. så min far lär dampa sönder. Min telefon håller på att dö ! Jag suger på att använda gimp ! hojj. varför kanjag inte bara sova och hoppas att dagen kommer bli bättre imorrn?

Du kommer alltid finnas kvar ! <3
Detta var det enda jag ville ha när min mormor dog.  Och den här kommer jag alltid ha kvar ! <3

Idag är det 1 år och 4 månader sedan min mormor dog.
Men du kommer alltid att finnas kvar i till hjärta <3

Tjobree

Tjo ! Nu är jag hemma från Ida. haha fan vad kul vi har haft ! Men iaf på onsdag blire att vara med Robert. tror jag? men haha. Nu ska jag typ fota lite grejjs. och sånt :P


xoxo


Sov gottt!

sitter hos Marie

sitter hos Marie just nu, vi ska snart till gve till ankis och troligtvis köpa någon fisk :P

Städningen klar!

Haha, nu är städningen klar. eller nåt xD men iaf. Ska nu snart när min syster slutat prata i telefon börja bära in sakerna till Akvariumet. Sedan kom jag på att jag kanske hade nå tillgodo på Ankis så ska dit och kolla sedan :P men hoppas att jag har kvar de. men jag tror de. Annars måste jag ringa och fråga min far om jag kan få 100 kr till fiskar :P Eller jag gör det i alla fall :P haha nu blire att ringa pappsen !


xoxo

God morgon !

Shiiet vad länge jag har sovit idag. Men det förvånar mig inte. men jag har iaf sovit över 12 timmar. Idag har jag inte riktigt en klar uppfattning om vad som händer =/ Skulle kanske vara med Ida. men ja. Vet inte hur de blir med det. Men det jag vet iaf. är att jag måste städa mit rum. och sedan tror jag att jag ska sätta tillbaka Akvariumet också. men måste hitta en glasskiva först :P men får se. Det kanske inte behövs någon när jag har ett plastskydd. :P


Vad ska ni göra idag? :P

trött!

Sweet jesus vad jag e trött ! Seriöst jag tror att jag kommer däcka snart xD haha xD

Imorgon blire att städa rummet och kanske vara med Ida. Man ser ju ;)


Puss & god natt

Me singing knocking on heavens door !

Hoppas ni gillare!
 Videoblogg


Värsta vibratorn!

Hojja, satt och lyssna på låten som jag la upp tidigare. och märkte att jag har fått värsta vibrator rösten! HOJJ!


Hindersön

Detta var under en trubadurkväll på Joppik gården. Hade dock inget Capo så det blev lite för mörkt :PHejsan allihopa!

Har kommit hem från Ellenor för ett tag sedan :P Så nu sitter jag och kollar på tv. Känner mig jätte ofresch hojja har inte hunnit duscha eller något xD Men efter filmen blire dusch och sedan lägger jag ut ett videoinlägg :P

Ikväll har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. men hoppas att jag hittar på något :P


xoxo

Ny vaken

Tjosan, vaknade typ nyss. men gick och la mig typ 8 eller halv 9 minns inte riktigt xD haha. har pratat med Emil, Matte och Ruben hela natten. Men har typ halv sovit också lite grann :P haha. ibland hörde man OLIVIA! haha då hade jag somnat typ xD  haha. men va fan det har varit hur roligt som helst !!!!


Nä nu blire att börja fixa mig inför iaf dags passet med Ellenor. Kvälls passet ser man ju hur det blir med :P


xoxo

Tåget Thomas

ååh sitter och kollar på Tåget Thomas nu. och ja, det väcker minnen! saknar Johnatan så mycket !

TRÖTT TRÖTT TRÖTT

fan fan fan fan fan vad jag e trött, jag skulle fan kunna somna på en stol xD

skriva skriva skriva :P

Nååå matte verkar ha tråkigt så jag blir drabbad och måste skriva i bloggen xD Så nu gör jag de :P hahahahaha. men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Nu har jag pratat med dessa i 3 timmar, drygt. Det har faktiskt varit rätt kul :P men iaf. Imorgon eller jaa. idag ska jag ju vara med Ellenor. men jag har fan ingen aning om hur de ska gå xD efter som att vi ska dansa. så ja. jag lär ju varken kunna hjula eller räkna. hahaha. xD haha det kommer typ bli i tretakt xD

Just nu sitter dom och försöker tvinga mig att prata med en massa folk. men alla verkar sova så det gör ju inget ! :D Det var på tal också om att de skulle ringa Rebecca. men ja jag vet inte xD

Nä nu har jag skrivit nog xD


Puss&kram

Och Heej Mattias ! :D

MATTE !

Här har vi snyggingen MATTE! :DRUUBEN!

jaa vad ska vi skriva om dig?

du är roolig ! får en alltid att skratta. bra på att sjung och jag är skyldig dig Bj ;)

Beskrivningar

Matte Persson: Bra, bäst och sååå snygg ! 


Emil Johansson: Bästa bror, söt flickvän och bara så jävla snäll!xoxo

Reklam Reklam !

Läs Mattes blogg bara för att han är såååå snygg ! :D

www.vhmp.blogg.se


Första videobloggen!


TRÅÅÅKIGT

Man kan fan inte ha tråkigre än vad jag har just nu ! ååh jag hade fan kunna döda någon bara för att ha något att göra xD Det finns fan inget att göra i gve nå mer! alla som jag känner är typ inte hemma, eller så är de med sina pojkvänner :P haha xD men nu vill jag fan ut! men har ingen anledning. så det blir booring !

xoxo

ÄLSKA JOHAN PALM

Alltså denna shiiet! Inte alls snäll! Men btw Johan är bäst !!!!

Tjaah

Shiiet vad jag är trött ! Nu har jag bårkat med GIMP men äntligen har jag lärt mig att vattenstämpla mina bilder ! Och jag känner mig verkligen lättad nu. För det är ju inte kul om någon snor ens bilder !

Väntar just nu på att Ida ska ringa. Man ser ju hur det blir med det. Men iaf. Vi ska nog troligtvis ut och fota lite :P


xoxo


AntoniaOlivia

God morgon !

SÅ, jag ahr vaknat för ca en timma sedan, och jag säger bara shieet vad jobbigt det var att kliva upp. jag håller nästan på att somna igen redan nu :P men iaf. Jag klev upp. slog igång datan och kollade om ¨någon kommernterat mina noveller. Dock inte =(. Efter det började jag smsa, med dom jag ska vara med idag :P så nu äre bara att vänta ihjäl sig ! för de är liiiite sega. En vill int eens gå upp xD jaja,
 

ikväll har jag inga speciella planer, men jag hoppas att det blir nå kul. kanske att man grillar eller så. ja inte vet jag. men man kan ju alltid hoppas
 
Imorgon blire att vara med Ellenor igen, eller ja, igår var jag ju inte riktigt med henne. Men vi ska iaf först göra en dans och sedan blire match och sedan dans igen :P eller ja vi kanske kollar film och lite såna saker :PDansen blir till denna låt ! Ky-mani - Ghetto Soldier:
 Glöm inte lägga till mig på blogglovin :P
 


bloglovin

Ska nog försöka sova nu.

Så, nu ska jag nog ta och försöka sova iaf. hoppas att det går, för ska upp kl 11 imorrn, och ska hinna duscha då också :Ppuss&kram


AntoniaOlivia

En hopplös sommar romans del 2.

Nu kom del 2. hoppas att ni gillar den. Och det skulle vara jätte kul om ni ville kommentera också (=


En hopplös sommar romans del 2.

På morgonen dagen där på vaknade jag av att min lilla syster började hoppa omkring som en liten galning i båten, så det vickade som en karusell. " Sanna kan du inte sitta still, jag försöker sova" skrek jag till henne, och ansträngde mig verkligen för att inte låta sur eller irriterad, för så skulle hon bara börja gråta. "Men idaaaa, kan du inte komma och leka med mig? Vi kan bada" skrek hon och hon lät verkligen överlycklig. "Men kan det inte vänta?" gnällde jag lite grann. "nej det kan det inte" sa Sanna som ´nu hade hoppas upp i min säng. "Okej okej, men då måste du gå till din lilla stickkoj och sätta på dig baddräkten så att jag kan sätta på min min bikini". Sanna hoppade upp från min säng och ut till hennes koj.


Jag klev upp från min säng och började ta på mig min bikini. Just när jag hade knytt klart den så knackar det på min dörr. "kom in" Jag såg hur någon började dra i dörren och till min förvåning så var de Alex som stod i öppningen med ingen på kroppen förutom sina badbyxor och en handduk runt nacken. " Sanna frågade om jag ville följa med och bada, och inte kunde jag säga nej till den lilla söta tjejen" sa Alex och log. " Men Alex du får inte kolla på mig, jag har ju inget smink och mitt hår står ut åt alla håll och kanter " Alex började skratta. " Men ida, du är hur söt som helst" Fick han ur sig. Jag tjurade ihop lite grann, men kom på att jag har världens sötaste kille i mitt så kallade rum !


"jaja" Jag tog Alex hand och drog upp honom från båten och började gå mot stranden. " Idaa" gnällde Sanna. " kan du inte hålla mig i handen i stället" Det var först då jag insåg att jag fortfarande höll Alex i handen. Och då hade vi nästan kommit fram till stranden redan. " oj förlåt, det var inte meningen, jag lovar" började jag babbla på. " men gud ida det är lugnt, det var faktiskt rätt mysigt om jag måste erkänna" Svarade Alex. Jag kände hur jag riktigt började rodna. Sedan tog jag min lilla syster i handen.


På stranden var det väldigt skönt, solen var mitt på himlen och det blåste ibland några varma vindar. Vattnet där emot var mycket kallare, och enda anledningen till att jag badade var för att min lillasyster var med, annars hade jag bara legat i solen och stekt på.


Efter stranden så gick jag, Alex och Sanna ner till kiosken och köpte en varsin glass. Jag tog en piggelin, Sanna en twister och Alex tog någon annan stor isglass. Jag kände att glassen riktigt kylde ner min mun, och det behövdes verkligen. När vi började gå ner mot båten så tog Alex min hand och höll den i sin. Det var verkligen mysigt. Som han hade sagt tidigare.


När vi kom till båten så hade mamma och pappa gjort lunch till oss, och idag blev det som alla andra dagar bullens pilsnerkorv. " var det kul på stranden?" frågade mamma. "jaa, det var jätte kul, men Ida höll inte mig så mycket i handen när vi gick, utan hon höll bara Alex i handen hela tiden" svarade Sanna. Jag riktigt kände hur rodnaden började blossa upp för andra gången idag. " jahaaa" sa mamma, men en röst som bara mammor kan. " Ja, han Alex är ju en väldigt söt pojke och väldigt trevlig" var hon också bara tvungen att klämma in.


När vi hade ätit klart så var det jag som gick ner till ruffen och diskade. Medans jag diskade så slog jag på musik. Som jag trodde att det skulle vara, men det visade sig att det var en ljudbok. När disken var klar så satte jag mig i ruffen och kollade på lite tv, Det var någon intressant dokumentär om misslyckade plastig operationer. Programmet tog slut och sedan var det bara skit på tv, så jag slog av och bestämde mig för att vila ett tag.


När jag vaknade igen så var klockan 19.00 och vi skulle äta. Och det behövdes för jag kände hur det kurrade i min lilla mage. När jag kom upp till aktern var vi skulle äta, så såg jag att det var dukat för en till person. "vem ska äta med oss" frågade jag mamma. "ja, jag träffade på Alex och jag tänkte att jag skulle bjuda han på middag " Svarade mamma. Det var då jag kände paniken. Jag sprang ner till mitt rum och började sminka mig direkt och tog på mig andra kläder, jag tog på mig ett långt vinrött linne och ett par svarta leggings.


När Alex kom över till våran båt så hade han också klätt upp sig. Han hade på sig en vit skjorta och ett par svarta jeans, och på huvudet hade han en hatt. Det var nästan så jag började smälta inombords. " Wow ida, vad snygg du är" viskade han i mitt öra, när han kom fram till mig. " Inte om man jämför " Svarade jag.


Middagen tog väldigt snabbt, det blev lax och potatis och sedan någon röra som min mamma hade gjort. Det smakade väldigt bra. Det var mycket små prat och skratt och det var väldigt trevligt. " ikväll är det ju dans där uppe" sa Alex. " Ja ha vad kul" svarade jag. "jo, jag tänkte om du har lust att gå med mig" frågade Alex. Jag började tänka, ska jag verkligen, tänk så gör jag bort mig, gud det skulle bara vara så pinsamt. " Ja, det skulle jag väl" Svarade jag.


Efter middagen så gick jag och Alex upp till det lilla huset. Vart de under han hade fixat för dansen. Det var inte mycket folk, men det var väldigt mysigt, de hade hänt ut några lampor och det var lugn musik som spelades.


Jag och Alex började dansa direkt, och där fastnade vi. När vi faktiskt satte oss ner så var klockan redan 23.00 " Kan vi inte gå ner till stranden?" frågade jag. "jo det kan vi" Alex tog min hand och vi började gå ner mot stranden. När vi väl var framme så satte jag mig på en av de solstolarna som fortfarande var ute. Jag tittade ut mot vattnet och det var så fint, det var som att någon hade tagit en bild redigerat den och sedan satt den framför mitt ansikte.


"Jag vill bada" Sa jag, helt utan anledning, men det var de jag ville. Jag ville verkligen bada. "klart vi kan" Svarade Alex och log. "Men jag har ingen bikini" sa jag, och blev väldigt nere. "och?, vi kan ju bada nakna, herre gud vi båda är nästan vuxna" Sa Alex. Jag tvekade inte ens. Utan jag ställde mig upp tog av mig mina kläder och ställde mig framför Alex. " oj oj oj, jag tror inte jag kan bada i alla fall" Sa Alex. Jag började skratta. " men kom igen, så snygg är jag inte" svarade jag. Och skrattade. " jo det är du" svarade Alex. " men kom igen, strippa nu " sa jag.


Alex gjorde som jag sa och tog av sig sina kläder, När han som jag var naken så tog jag tag i hans hand och förde ner honom mot havet. Vattnet kändes varmare nu än tidigare. Vi stannade till när jag just hade vatten ytan under mina bröst. Alex tog tag om min midja, lutade dig fram mot mig, så nära att jag kände hans andedräkt mot mig. Sedan lutade han sig mot mitt öra. " Ida, jag tycker verkligen om dig" viskade han. " Jag tycker verkligen om dig också " svarade jag.


Jag ställde mig på tå i vattnet tog min hand och satte den på hans kind, och sedan kysstes vi. Så passionerade och farligt. Jag kände nästan att jag blev svag i benen. Efter kyssen började vi gå upp mot stranden. Vart vi tog på oss våra kläder.


När vi var fullt på klädda så tog Alex mig i handen och vi började gå tillbaka mot hamnen. Jag gäspade. Jag hade ingen aning själv om att jag var så trött. När vi kom fram till bryggan så stannade vi just fram för min båt. Vart det var mörkt. Alex gav mig en puss på pannan. " God Natt Ida" Sa han. Och sedan gick han in till sin båt.


När jag kom in i båten, och in till mitt lilla rum, så låg min lilla syster i min säng, så jag flyttade lite på henne och la mig bredvid henne. Jag hörde att hon vaknade till lite. " Ida, jag tycker om dig" sa hon och somnade om. " Jag älskar dig" viskade jag i hennes öra. Och Sedan somnade jag också.


Börjar skriva nu !

Nu börjar jag skriva del 2 av En hopplös sommar romans ! :D

Vill inte sluta skriva!

Ojoj, jag har liksom fått värsta skriv begäret haha det är då inte kul xD men jag känner endå inte för att skriva på mina noveller, jag vette fan vad det är som är felet på mig xD Men det knäppaste är att jag vill skriva på den ! Men först måste jag få en logga till den, så behöver verkligen någon som kan göra en åt mig :P


xoxo


AntoniaOlivia

Någon som kan ge lite tips?

Nå skulle vilja ha lite tips om vad ni gör när ni inte kan sova.

Själv har jag två metoder, antigen vridnings och vändnings metoden. Eller så tävlar jag med klockan, vilken innebär att jag kollar vad klockan är nu och så får jag inte öppna ögonen före ett klockslag minst 15 min efter de :P

Blogglovin

Ja nu försvann ju mig blogglovin knapp. men bevaka mig gärna i alla fall! och skriv gärna om du börjar göra de, så gör jag desamma med din blogg :P
 

Klicka på knappen för att börja bevaka mig :P

bloglovin

Håjja

Nå kan inte sova, känner mig egentligen sviiin trött ! Men det går liksom bara inte. hojja hojja. Imorgon blire att kliva upp tidigt. Ska vara med Robert och kanske ida, det vet jag inte riktigt. men måste iaf i duschen, men va fan sminka mig ids jag då fan inte :P

Ny design

Tjosan allihopa !

Har nyss fått en ny design! Är den inte såå snygg? :P
Och av denna design får vi tacka www.uran.blogg.se ! Tack !


Ja, idag blev det ju att baka, det blev cup cakes som jag trodde :P bilder kommer senare :P

Ny vaken och ny duchad

Tjosan, vaknade typ nyss, och det första jag gjortde var att springa till duschen. Nu sitter jag och torkar och ska väl snart ta och klä på mig :P

xoxo

AntoniaOlivia

funderar

Jaa, funderar på att börja skriva del 2 på den hopplösa sommar romansen. men jag vet inte. känner mig dugen fast endå itne :O

Börjar faktiskt bli liite less

Nu börjar faktiskt bli lite less på min blogg, lite less på namnet och framför allt min design ! Så snälla behöver någon som kan göra en ny design (= Vill ha en riktigt cool en :P

Jaaa, här ska man skriva en rubrik

Hejsan !

Idag så hittade jag låten ! Det var min far som kom på hur jag skulle göra ! för på de nya telefonen så finns det ju track id. och tacka gud för den som kom på de ! Ghetto Soldier !

Idag så har jag varit med Anni, jelle, Ante och Johan, ett litet tag, vi var typ hos Anni och sedan åkte vi en massa bil. och åt glass.  Efter det for jag till Tina och där satt vi och kollade film, käkade klass, och kina mat. Satt där till typ 20.00 sedan for jag hem och började städa mitt rum. Hojja, måste verkligen börja hålla de rent.  Och nu sitter jag och lyssnar på musik.

Imorgon hade jag tänkt baka, jag vet inte riktigt vad, men cup cakes tror jag. Och sedan ska jag nog laga nå mat också, men det vet jag inte alls vad jag hade tänkt, kanske tar och marinerar nå kött och sedan grillar eller nå (=

Nu snart blire väl att hoppa i sängen måste ju börja vrida tillbaka dygnen innan man ska börja på jävla Tallibanbacka ! uuh. 

Puss & God Natt


AntoniaOlivia

Tjena !

Idag vaknade jag vid 11, då klev jag upp och for med moppen till Konsum och hämtade ett kort, och sedan blev det att fara till Tina och hämta mina kameror. och efter det for jag hem. åt lite lunch. och nu sitter jag ovh lyssnar på Musik (=

Väntar också på att Ida ska höra av sig. hade tänkt leka med henne idag. men jag vet inte riktigt hon har ju inte hört av sig )=xoxo


STOPPA DJURPLÅGERIET !

DJURPLÅGERI ÄR MISSHANDEL ! DJUR KÄNNER LIKA MYCKET SOM MÄNNISKOR ! DETTA MÅSTE FÅ ETT SLUT Jag kunde inte ens klara av att se hela filmen, det är så jävla tragiskt !
MOVITS! <333

Movits på ett av USA´s största talkshows ! Shiiet vad stolt man är ! Movits är inte så småa som alla tror! OCh Dessutom hade de en konsert i New York och det blev slut sålt !!!! :D


The Colbert ReportMon - Thurs 11:30pm / 10:30c
Movits!
http://www.colbertnation.com/
Colbert Report Full EpisodesPolitical HumorTasersThe Colbert ReportMon - Thurs 11:30pm / 10:30c
Movits! - Fel Del Av Garden
http://www.colbertnation.com/
Colbert Report Full EpisodesPolitical HumorTasers

HJÄLP HJÄLP HJÄLP !!!!!!!

FINNS DET NÅGON SOM KAN SÄGA MIG VAD DENNA LÅT SOM SPELAS HETER?! SNÄLLA SÄG OM NI VET !Videobloggning?

Funderar på att börja videoblogga någon gång ibland, eller kanske ett varje dag, vad tycker ni ? :P

Inget bloggande

Det har ju inte blivit så mycket bloggande tyvärr. men har varit ut mycket med båten och sånt. men jag lovar att jag ska bli bättre igen !

Idag kom jag hem från mamma, hojj, väldigt tråkigt med iaf :P

Nu blirre att göra lunch eller så :P


xoxo


Olivia