OLIVIA HÄR!

har ni saknat mig? haham jag har verkligen saknat att blogga! Jag vill verkligen tacka Sandra och Madde för att de har varit så snälla och bloggat (=

Nu står jag vid en dator, och för att jag skulle få låna den var jag tvungen att skriva in mig på svenskakyrka unga. Men snart börjar vi igen, så jaa. jag måste dra nu. Men hoppas att allt är bra med en :)

Sandra hära

Nu var det min tur att blogga här medans Olivia är nere på läger i Skellefteå, stavas det så? haha.
Hon har säkert jätte kul, skulle också nog ha varit med om jag inte åkt till pappa. Så nu blev det Stockholm istället.

Jaja, jag vet inte riktigt vad man ska skriva. Men olivia velade ju bara att bett inlägg skulle komma ut. Åh titta det gjorde det vad duktig jag är haha. Nej nu ska jag fortsätta och titta vänner, ha det bra pussbaj!♥ Ni kan ju även gå in och läsa min blogg : www.sandrrajjohansson.blogg.se ;)




Så bjuder vi även på en bild på den söta Olivia :)

Gästinlägg av Madde

Hej och hopp för andra gången här i Olivias blogg. De var inte så längesen sist? En vecka sen eller någonting sånt tror jag. Just nu sitter jag och svarar för fullt på mina egna kommentarer och smsar med Olivia. Bara så ni vet så sitter hon på gudstjänst nere i Skellefteå och hälsar super mycket till er! :D Hoppas hon har kul, de tror jag iaf.


Hittade ingen bättre bild så ni får en på min header.


Ha de så bra och stå ut tills Olivia kommer hem :D kram

/Mjaaaow


Tja!

Nu blire bara ett snabbt inlägg har inte riktigt tid att blogga igt. Men iallafall, idag har det väl inte hänt så mycket, kom hem till gve idag, har varit och fikat med tina och gänget och sen har jag varit med malin. Och packat har jag också gjort. Nä nu måste jag fortsätta oacka!

Imorgon så åker jag till Skellefteå!

Att vara eller inte vara utklädd det är frågan!



Under midnattsvisningen av New Moon så de som är utklädda kan vinna priser, så jag satt och funderade vad jag skulle göra och hur, och jag tror jag kom på en ganska bra lösning :P

- Vampyrtänder
- Rosalies Halsband
- Och en vanlig svart klänning

Vad tror ni? :P

En dag kvar i Luleå!

God morgon!

Jag kommer nyss från duschen, så härligt det var!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag hittar säkert på något.

Någon som har något förslag? :P

Ni är ljuset i mörkret och allt jag lever för!



Om ni bara visste hur mycket ni betyder för mig!

Hemma igen!

Först vill jag tacka Madde som bloggade i min blogg igår :) Jag gillar bilderna som hon la in (Y) Jag kom hem ganska precis nyss, efter att ha varit i Kalix då, och det var faktiskt riktigt kul att träffa Ida igen! Riktigt rolig tjej jue!

Igår gjorde vi inte så jätte mycket, vi kollade film, spelade chicago. Men Ida lärde mig jätte mycket med PS så nu kan jag så mycekt som jag behöver :) Jag/vi gjorde också en bloggdesign till sandra :) www.sandrrajjohansson.blogg.se Ni kan ju kolla in den :P

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, jag kanske tar och bara lite sconse, det är jag riktigt sugen att baka. Tänk er bybaknta scones och en kopp the :P shiiiet vad mumsigt!

Puss & Kram

AntoniaOlivia


Gästblogg av Madde

Hej och hopp!
Alldeles nyss frågade Olivia mig och jag ville gästblogga hos henne, så varför inte? :)
Men nu är de ju de svåra om vad jag ska komma på att skriva, jag fattar inte varför jag har så dålig fantasi.

Jo nu kom jag på en grejj, jag kan ju alltid passa på att göra lite reklam för min egna blogg Mjaaaow.blogg.se. Har nyss gjort en ny design dit, men den är sjukt ful. Ska göra en ny snart. Ska jag vara ärlig så är jag avis på Ollys design! Den är så jäkla fin och ser proffsig ut ;) + att jag diggar hennes bloggnamn till tusen!

Olivia hälsar till sina söta läsare så ni vet och hon hinner tyvärr inte blogga något mer idag, så ni får nog stå ut till imorgon innan hon uppdaterar :( Hoppas att ni överlever!

Här får ni några bilder :)


Den coola gästbloggaren


och självklart en bild på Olivia ;)


och en sisa bild på någon som jag tror att olivia diggar ;)

Ha de så bra alla Minlillagronaflodhest läsare :D Vi kanske hörs och syns någon annan gång här på bloggen.
Kramar till er!


Jag vill Jag vill Jag vill!

Fatta suger jag blev på att baka! Jag har typ inte bakat på sviiiin länge! Jag ska baka när jag komme rhem imorgon lett!

Men vad ska jag baka?



Cupcakes?



Brysselkex?



Eller chokladbollar?

KAAARLIX!

Hejsan sitter i Kalix nu. Alltså jag skrev ett inlägg tidigare, och spara och allt som man brukar, men den när jag kollade in min blogg så var inte inlägget där, sedan loggade jag in, och så visa de att jag inte alls hade skrivit ett. menjag LOVAR att jag gjorde de, helt mysko! läskigt!

Men iaf sitter med Ida i hennes rum nu, rikitigt trevligt, har ju inte träffat henne på flera år! Jisus christ!

Var ju och klippte mig idag, och jag har bestämmt att jag inte lägger ut någon bild på bloggen än ;) För alltså det är lite konstigt just nu!

Jag har inte gjort så mycket annat idag, jag har lekt lite med PhotoShop och jag hade faktiskt tänkt att skriva en novell dag, dock så fick jag inte idéer så det blev ingen =/

Nä nu ska jag ta och fortsätta koll på tv, dvs Little miss sunshine! Och den verkar faktiskt vara riktigt bra! (Y) Någon som har sett den redan som kan säga mig om den är bra eller dålig? :P

Puss, Kram & Godnatt!

Jag tar kanske och skriver ett till inlägg ikväll men vi får  ju se;)

Klippning och KAlix idag! :D

Idag blire klippning och Kalix! Ska träffa Ida! Har typ inte träffat henne på 5 år? aja svin längt iaf! Ska vara på gymnasie byn typ kvart i 1 eller något sånt. så ska ta och hoppa direkt i en dusch!

HAde ju med min dator igår på tåget så alltså den är i Luleå! Fatta bra, för jag har alla mina biler och allt på den! :D och Syssna musik SPOTYFI så jag kan kan lyssna mucik också! BRA VA! Så bara för att jag har med mig den ska jag lägga ut två bilder som jag gjorde på PS






Mitt mitt liv i bilder eller något sånt xD

Twilight+New Moon!



Gissa vem som ska dit;)

JAAAAG!  Alltså jag är sååå glad! Jag har typ skrikit, hoppat, gråtit och skakat! JAg är så glad! :D Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra! Dock är den ju jaa, typ ganska länga och jag har prao dagen efter. Men jag kommer klara det och de lovar jag! :D JAG LÄNGTAR!!!!!

OTROGEN MED MIN BÄSTAVÄN!



haha kan ni gissa vad jag gör? JAg håller på och skriver om otrogen med min bästa vän! Och den ska in till min svenska lärare hon ska kolla in den. Och sen får vi se hure blir. Det kanskr skickas in någonstans, för det är något jag verkligen vill!

HALLÅÅÅÅÅ! :D

GODMORGON!

nu ska jag snart till skolan. Skulle först ta bussen, men pappa ska köra  mig ist. SKÖÖÖNT! Det är verkligen jobbigt väder ute xD haha.

Och min så kallade syster är ju jävla sur, GALEN; AGGRESVI! JAG BLIR GALEN PÅ HENNE!!!!

Bakning :P





Jag var seriöst sviin sugen på att baka, men jag orkade inte göra något avancerat så det blev vanliga Chokladbollar. Jag fattar inte att jag orkade, för 2 av 3 gånger när man jobbar på stacken så måste man göra just chokladbollar, och i jävligt stora satser xD Men detta blev bara en liten sats så det gick bra (=

Så snart ska jag käka chokladbollar och drick Julmust! :D

Hejsan!

Men tja!

Tyvärr så hann jag faktiskt inte skriva igår, hela dan var ganska hastig eller vad man ska säga xD

Men Idag iaf så har jag varit i på rannten hela dagen! Det började med kyrkan, var ju där och sjöng, solo dessutom och om man får säga så, så liksom SHIIET VAD BRA DET GICK! Jag  är nästan stolt ver mig :P
Sen åkte jag till malin där kollade vi en film Som heter " The uninvited" OCh svin bra varen!!!

Sen så Åkte vi tillbaka till kyrkan och så har vi fått veta lite om julspelet som ska vara, och jag ska vara ängel (A) haha xD Sen kollade vi en film där också och den hette " Pojken i randig pyjamas" Och den var också svin bra! JAG GRÄT! Den handlae om koncentrationslägret och de.

Och nu är jag hemma! sitter och pratar med Jimmy på msn (= han är bara så bäst! OCh snäll ofc! Men nu kommer lite bilder!

Och ett tack till Mats som fotade under konserten !
























Puss&Godnatt!

AntoniaOlivia!





Tjåhå!

Är hemma igen efter att ha varit på skolan.

Idag så åker jag inte till min mamma i Luleå, utan blir hemma på grund av en sak. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, funderar på om jag ska fara till Stacken och sitta och spela kort med folket där xD haha

Nu på ett tag så ska jag lägga mig och checka Anime! Jag orkade bara se typ ett avsnitt igår, och det var ju inte såå bra så ska försöka ta igen och kolla idag.

Föresten så jag har börjat skriva på en ny novell på skolan, och den kommer verkligen bli en process så den kommer inte ut innan den är helt klar och betygatt!

Puss&Kram

AntoniaOlivia

music music

Tjobre!

Är hemma igen efter en hel dagl ;P

På skolan så blev det är träna till konserten som är nästa vecka ;P Och efter skolan blev det att fa och jobba på stacken, dock inget ovanligt xD haha. Där fick jag baka chokladbollar IGEN! Fatta less jag är på jävla chokladbollar! jag spyr snart på dom!!!!!

Efter stacken så kom pappa och hämtade mig, och sen for vi på frasses. haha, förförsta gången jag inte behövde fråga om vi kunde äta där. Svaret brukar alltid dock bli nej, men idag så for han dit utan att jag ens ville egentligen men haha xD gott vare iaf!

Nu sitter jag och försöker hitta låtar till drillen och lite sånt men det går dock inte såå bra -.-'

Nu snart blire att lägga mig på min spikmatta och kolla på Anime! :D ILOVE!

Hemma igen!

Eller ja hemma och hemma, men jag är iaf hemma hos min farmor och ska sova här igen som vanligt. Jag kommer nyss hem från drillen och den var faktiskt ganska såå kul haha. men vi gjorde lite danser och improvisation och allt skiiet!

Efter drillen så medans jag väntade på pappa så satt jag och pratade med Josefin och My haha om allt och ingeting typ spöken, lås ja allt xD haha

Idag så har jag också fått en ny jacka! :D En svart Parkas, bilder på den kommer när jag kommer hem :P haha.

Nä nu ska jag äta gröööt :D  


byebye!

AntoniaOlivia

Nu vare ju onsdag! :D

                        VS                 


Nå Onsdag idag då :P

Idag så har jag Saxofon två ggr både på morgonen på på kvällen, och idag blire att träna till det stora " Vill du va med?" HAHA xD men den heter så. Det är en lunch konsert som vi ska ha på skolan.
 
Men jag har även drill idag, och jag tror det var typ kl 7 eller ngt xD Men iaf och jag ska ha jazz från 5-6 så jag kommer typ vara tvungen att sitta själv på sjöpen i en timma! -.-' shiiet va tråkigt!

Men igår så började jag kolla på en ny anime, eller ja kollade typ den i 10 min för jag var verkligen as trött! Men det hette iaf Fruits Basket. Och det verkar faktsikt vara jätte bra! Jag ser fram emot ikväll när jag får komma hem och lolla Anime igen!



Nä nu ska jag ta och platta håret och snart blire att fara till skolan ;P

Puss så länge!


AntoniaOlivia


Tjenna!




Jag och Älsklings Ellenor! <33

Hejsan är hemma nu efter en fullspäckad dag!

Efter skolan så for jag hem en snabbis, jag kanske hann vara hemma ca 1 h eller något innan jag fick panik och var tvungen att nästan springa till bussen, som dock endå var sen! Men när jag kom fram till Gällivare så märkte jag att det var typ  40 min innan mötet ens skulle börja. Så jag gick in till stacken och där jobbade Åsa, så hon hade nyss gjort mackor så hon bjöd mig på en macka. Sen satte vi oss och spelade lite chicago Roligaste kort spelet ever!

Men sen for jag på mötet och de var ca 2 h och kanske 10 min. MEn efter mötet gick jag tillbaka till stacken, snackade med Åsa ett tag och sedan blev det att gå till bussen. Och på station träffade jag Spao och Felix, så satt och pratade med dom ett tag ;P

Och nu är jag hemma igen :P Så nu sitter jag och lyssnar musik och pratar med spao ;P hihi Och idag så missade jag alla bra program jag burkar se! alltså Ugly betty, Desperat Housewives ovh Andra Avenyn! Så då ska jag kolla AA nu snart på datan :P

OCh sen idag ska jag hitta en ny Anime att kolla på också. Troligtvis så blire en som heter " Fruit basket" :D

Nä nu blire att göra annat :D

Puss&Godnatt!!

AntoniaOLivia

Moorning raggers!

Tjo har vaknat för typ 45 min sedan, och jag har redan hunnit fixa sminkningen och håret, jag är faktiskt riktigt nöjd med mig själv :P Att jag faktsikt orkade kliva upp kl 6 utan att snuza en gång! :D

Snart blire att börja bege sig mot bussen, haha! Jag hatar att åka buss xD -.-'

Ikväll så äre Ungdomsråd, fatta kul de ska bli, detta kommer vara min första gång :P


Saknad



Saknar dig grappen! Jag lovar att jag ska komma och hälsa på någon dag, när jag har fått ordning på mitt liv!

Jag har gjort de igen!



Jag har ju gått och blivit allergist mot Annanas alltså världens godaste frukt! Men jag var på konsum med pappa idag, och där sålde dom mini annanaser för bara 15 kr och inte kunde väl jag motstå att fråga pappa om han kunde köpa en åt mig, och för engångs skull så sa gubben JA! Och då kunde jag ju inte säga att jag inte ville ha den, utan klart som fan så satte jag den i korgen och pappa köpte den. Och nu sitter den jäveln och irriterar mig. JAG VILL HA DEN!

Idag på skolan så hade vi ju dans, och det var faktiskt riktigt kul, och alla var jätte duktiga! Jag hoppas verkligen att inte hela klassen hatar mig just nu. haha (a) Hoppas att alla hade roligt :P

Jag och min mamma pratade en massa igår och en massa, och då så kom jag in på ämnet att när jag flyttar till Luleå så skulle jag vilja starta en nybörjar drill grupp, eftersom att det inte finns i Luleå. Och sedan idag så ringde hon och berättade att hon jobbade i samma lokal som en som jobbar med studiecirklar, så mamma hade pratat med henne om att jag ville det. Sen ringde hon till mig och berättade att jag troligvis kommer få börja lära ut drill i Luleå. Snacka glad jag blev! Det kommer bli jätte roligt och jätte spännande. Jag hoppas verkligen att jag är bra nog för de (=



Just nu sitter jag och kollar på " Sveriges fulast hem" fast egentligen sitter jag och väntar på att "svenska hollywood fruar" ska börja. Alltså seriöst Simon, så jävla rolig snubbe alltså " Everybody hates furu" Så jävla kul när han blandar Svenska och Engelska! Haha hur härlig kille som helst!

Juste på affären så köpte vi även mini marchmallows så jag har bestämmt mig att göra en kopp varm choklad, men man får ju se om jag orkar xD :D

Men det var nog allt för idag.

Puss&kram

AntoniaOlivia!

Tjobre!

Idaag så blev deet inte att fara och kolla på Ola och allt som hände på staan. Utan jag var på kören, och tur var de, för nästa vecka ska jag sjunga solo på den bästakyrkliga låten som finns! nämligen Ropa till gud och Shout to the lord, jag kommer alltså både sjunga på Svenska och Engelska shiiet vad kul!

Men efter kören så gick jag och Malin hem till mig, där vart vi planerade till dansen imorson. haha och troo mig klassen kommer hata oss! Vi kommer ha par dans, men för att de skulle bli rättvist så lottade vi paren :P OCh dom bästaste låtarna ska vi ju ha med också! haha :P

Nä nu ska jag lägga mig på spikmattan och kolla på natt på museét 2 :P haha :P


Låten jag ska sjunga solo på :P

Shout to the lord.



låtarna vi ska ha till dansen imoron :P



haha dansen kommer verkligen bli ASROLIG imorgon :P Och man kan ju alltid hoppas att inte alls kommer hata oss imorgon xD

Men God morgon!

Har nyss vaknat, och ligger i sängen med datan på knäna, fatta skönt! JAg har fortfarande inte bestämmt mig om jag ska och se på Ola i dag. Men ja, det är ca 50/50 än så länge xD  Ska ni dit?

Ja, annars vet jag väl inte vad som händer, måste städa rummet, duscha och sen ska jag på kören. Det ska bli riktikgt kul för har inte varit där förra veckan.

Jo juste! Vi ska ju ha prao vecka 47. Och jag har fått prao plats i Luleå på Sub Co. Det kommer bli riktigt kul. Ett par andra i min klass ska också praoa i Luleå. hihi. Man måste ju ta tillfället xD haha. Har typ sakt till folk jag känner i Luleå att dom måste komma och äta lunch hos mig :P :D



Haha, nä nu ska jag ta och slö kolla lite tv! :D



Rengbågens alla färger

En novell jag skrev för typ ett år sedan. Dock är jag inte så jätte nöjd med den. Det är en så kallad tidningsnovell så det fick inte heller vara så mycket breskrivningar =/


Regnbågens alla färger

Där står hon med handduken virad runt sin kropp. Vi hade nyss slutat från idrotten och satt i tjejernas omklädningsrum.

Hon är så vacker tänker jag. Men hon märker ju inte mig. Jag är ju bara Hanna äckel Hanna, medans hon är Sofia skolans snyggaste hejaklacksledare.

Sofia tittade snabbt på mig, och sedan viskade hon någonting åt sina vänner. Alla kollade på mig och började skratta.

- Vad glor du på din lebba?, skrek Sofias kompis Louise.
- Ingeting, Sa jag och böjde ner mitt huvud.

Jag började snabbt klä på mig och skyndade mig till matsalen. Jag fick sitta själv i mitt bord i hörnet som vanligt.

Sofia och hennes följe kom in i matsalen. Jag skyndade mig att äta upp eftersom jag fortfarande skämdes över det som hänt i omklädningsrummet.

Nästa lektion var kemi. Ja, tänkte jag för mig själv. En lektion vart jag sitter ensam. Men mot min fasa när jag kom in till kemi salen så hade vår lärare skrivit upp labbpartners på tavlan. Jag letade upp mitt namn och såg att min partner var Sofia. Mitt hjärta tog ett snabbt skutt och jag gick och satte mig bredvid Sofia

- Hej. Sa Sofia.
- Hejsan, svarade jag.

Sedan satt vi under en pinsam tystnad i minst tre minuter till Sofia bröt den

- Du jag fattar ingenting av det här, gör du ? frågade Sofia.
- Nja, rätt så mycket i alla fall. Svarade jag.
- Bra vill du komma hem till mig ikväll och hjälpa mig? frågade Sofia.
- Ja, det skulle jag väl kunna. Sa jag.

Sofia gick hem efter skolan. När hon var hemma så gick hon till köket och gjorde en kopp varm choklad och satte sig på deras inglasade altan.

Sofia började tänka tillbaka på skoldagen och skrev i sin dagbok.

Min skoldag började med att jag hade idrott i två timmar. När jag var i omklädningsrummet så märkte jag att Hanna tittade på mig. ” äckel Hanna stirrar på mig” hade jag viskat till mina kompisar. Jag ångrade direkt när jag sa det. När Louise skrek ” Lebba” åt henne så kändes det som att jag fick ett knivhugg i magen, skulle hon skrika det åt mig också om hon visste att jag hade en hemlig förälskelse i Hanna.

När Hanna var hemma så började hon fixa till sig direkt. Hon tog på sig sina finaste jeans och linne. Hon fixade till håret och sminkade sig ovanligt mycket.

Sofia började städa till rum, och brände en skiva med hennes favorit musik. Sedan gick hon ner till köket och fixade där så att hon och Hanna skulle få plats.

Jag började gå hem till Sofia. Jag visste precis var hon bodde fast jag aldrig hade varit där. När jag såg huset fick jag en klump i min mage. Jag gick fram till dörren och ringde på.

Sofia öppnade dörren och visade in mig till köket. Sofia serverade sig själv och Hanna ett glas cola.

De satte sig vid bordet och började jobba med kemin. När de hade jobbat ett par timmar under mycket prat och lite jobb så sa Sofia.

- Ska vi se en film?
- Javisst, svarade Hanna.

Hanna gick in till vardagsrummet och började titta vad det hade för spännande filmer.

Sofia var i köket och poppade popcorn och hällde upp mer cola i glasen.

När Sofia kom in till vardagsrummet såg Hanna och Sofia varandra i ögonen en lång stund.

- Har du hittat någon film? Frågade Sofia.
- Jo, Prom night.

Sofia tog filmen och satte in den i dvd spelaren Sedan började hon fiffla med massa fjärrkontroller och förstärkare.

När filmen började så satt Sofia och Hanna så nära varandra att de kunde höra varandras andning.

Filmen var väldigt läskig och för varje gång Hanna och Sofia hoppade till så kom de varandra ännu närmare.

När filmen var slut så märkte Hanna och Sofia att de höll varandra i handen.

Sofia tänkte för sig själv, nu orkar jag inte mer jag kan inte stå ut med att vara ifrån Hanna. Men vad kommer Louise och mina kompisar säga? Det skiter jag i! Jag älskar Hanna och jag vill ha henne nu !

Sofia tittade länge och djupt in i Hannas ögon. Då såg hon det. Ett tecken på osäkerhet.

Hanna tänkte för sig själv, Vad ska jag göra? Vad är det hon vill? Tycker Sofia om mig? Eller spelar hon bara ett spel?

Hanna ställde sig upp hastigt och tog sina saker och sprang ut, Det hade börjat regna. Sofia sprang efter henne. Hanna hörde hur Sofia närmade sig henne. Sofia fick tag i Hannas arm. De stannade upp båda två.

- Varför sprang du iväg? Frågade Sofia
- Jag klarar inte av detta längre! Jag älskar dig, sa Hanna.
- Jag älskar dig också, sa Sofia

Där stod de helt genom blöta av regnat och tittade på varandra. Det fanns ingen ute, utan det var bara de två, Hanna och Sofia.

Sofia lutade sig fram mot Hanna och de möttes i en varm och innerlig kyss.

När Hanna kom hem den kvällen så var hon på ett jätte bra humör. När hon gick fram till spegeln och mötte sin blick, hon mötte inte den osäkra blicken längre. Utan det var starka och säkra ögon. Hon var inte rädd längre för att hon visste att Sofia älskade henne.

När Sofia och Hanna såg varandra i skolan dagen efter så gick Sofia fram till Hanna och tog Hannas hand i sin.

- Fan vad äcklig du är Sofia, är du också en jävla lebba nu ? Skrek Louise.

Sofia vände sig om mot Hanna och sa ” Hellre lycklig och äcklig än ensam och populär”

hihih (a)

Okej, nu vet jag att jag verkligen har varit jätte dålig på att uppdatera här menmen xD

Jag har iaf nyss kommit hem från stacken. Det har faktiskt varit riktigt kul idag! Vi har bakat, snackat en massa med Bagge och hubbe, och så har vi klättrat, det var riktigt kul! Dock  blev vi jätte trött i armarna, och nu har jag svin ont i händerna, typ blåsor på dom xD

Imorgon blire att vara med Malin, vi ska leda dans på måndag så vi ska hitta en låt till de, och sen ska vi på kören. Och där kommer vi nog få en massa information om lägret vi ska på. Och sedan så blire massa kul!

Nä nu fick ajg nå ryck och slog på plattången. va fan äre för fel på mig? xD. haha men nä sitter och kollar mig i spegeln just nu och då fick jag nå ryck xD

haha nä men hare bra! Och jag ska verkligen försöka vara lite mer aktiv på bloggen xD

Pusshejs!

AntoniaOlivia :D

tjabloggen!

sitter hos mamma nu, och har nyss pratat med farmor och jag och matilda ska få 500 kr var som vi ska få köpa ett par skor för och något annat som vi vill ha! Snacka om att jag blev glad! ;D

Snart ska jag och kolla när Erik Zettervall spelar kul de ska bli! Man kan ju alltid hoppas att man träffar Petra och lillith och nå andra roliga som man träffade under Lulekalaset :D

Nä nu måste jag vänta på att mamma kommer, måste prata med henne. OCh ska göra hål i örat idag igen :D

Mysiga uggs och Anime (=

Har lagt mig i sängen nu med mina nya uggs och ska kolla på anime, riktigt hörligt faktiskt :p Imorgon så åker jag till mamma så ni vet ;)


49 dagar kvar!



Och nu är det så lite som 49 dagar kvar tills den stora premieren!

Och detta firas med en av dom offentliga New Moon affischerna! :D


Goddagens!

Tjenis!

Nu har jag nyss kommit till mig farmor, ska sova här i natt så blir det närmare till skolan xD haha. Men kommer nyss från stacken, vi hamnade på jobb där igen. Men har varit och köpt uggs idag också, svin snygga svarta är dom, ska lägga ut bilder sedan :P

Nu snart blire käk,  och sen vet jag inte vad som händer, antagligen lite anime xD


Puss & Kram

AntoniaOlivia