Gott nytt år!

Gott nytt år alla snyggingar! :D

 

Efter ny år blire MINST ett inlägg varje dag! :D


Jaa, vad ska man säga?

Igår så var vi bortbjudna på en liten spelkväll Vi hade jätte trevligt satt och spelade gitarr och sjöng. Spelade också spel då, men satt mest bara och pratade om allt och ingeting.

Natten min var jätte jobbig, har aldrig tror jag haft så jobbig natt. har inte kunnat andas och har frysigt och allt. Och sen på morgonen när jag vaknat så får jag två jobbiga nyheter. Första var att en tjej som var på spelkvällen igår hade tagit bort sig själv när hon kom hem. Och sen att en av mina allra bästa barndomsvän, att hennes mamma hade också gott bort.

Vila i frid ni båda! <3

Merry X-MAS

Ja, lite om min jul idag :)

På morgonen så vare bara jag och min syster hemma, eftersom att våran pappa jobbade idag. Men vi öppnade lite paket, hon sina skullcandy hörlurar som jag köpt åt henne och jag ett par jeans leggings och ett par örhängen som hon hade köpt åt mig.

Sedan så var det inte mycket mer just då. Så jag tog en tupplur och Matilda satt och lyssnade på musik och spelade på min gitarr.        

Senså ringde min farmor, och frågade när vi skulle komma till henne och då berättade att vi inte kunde komma än för vi hade ingen som kunde köra oss, så då ringde hon min farbror som kom och hämta oss så vi var på graven och tände ljus för pappas mormor och morfar.

Sen när vikom hem till farmor så öppnade jag och min syster lite mer julklappar som vi hade där, och de som vi fick av våran farbror. Sen kom pappa så åt vi, och jag åt mig verkligen proppmätt. sen visade sig att jag hade ätit minst av alla -.-' Men iaf jag var proppis ;)

Sen åkte vi hem, och fortsatte öppnalite mer paket. och sånt. sen blev det bara chill resten av dagen ;)

Tänkte lägga ut några bilder nu. Och det är ABSOLUT FÖRBJUDET att ta dom utan att fråga mig! För nu har jag börja hitta mina bilder lite överallt, och då har de inte frågat mig om det är ok. Så nu kommer det vara stämplar på alla mina bilder!Graven, den är verkligen fin tycker jag! Nu är den finare, för vi var sen med pappa och tände ljus i gången :)Min farbror hade nå tradition att han la alltid en cigarett på både hans mormors och morfars sida av stenen eftersom att de rökte. Han brukade också lägga ett glas snaps, men det gjorde han inte hu, eftersom att han inte dricker längre.En närmare bild på stenen :)Min farmor, som stod för den underbart goda maten! lol ( lots of love)Min farbror. som faktiskt har lovat mig en Ford Jeep när jag fyller 18! Detta om han har kvar den då. och inte har köpt en jänkare för 600000 :- xD
Mina presenter. Dock finns inte alla på bilden. Men så gott som :)

- Mjukisbyxor
- Jeansleggings
- Hygienprodukter
- Sängkläder
- Underkläder
- Någon konstig glas sak jag fick
- och 5000 lakan! :D

Fick även

- Glasskålar
- massa lotter
- och en lampa som jag ska ha under glassaken så att den liksom LYYSER! :D

Imorgon så åker jag till min mamma i Luleå, så då blire julafton där också :) Hon hade funderat på att göra en kalkon! Det hoppas jag verkligen eftersom att jag aldrig har smakat de xD Men iaf, då får jag mer julklappar också ;)

Sen på lördag ska vi till Ulla och Hasse och då blire också en massa mat :P och förhoppningsvis (troligtvis) någon liten julklapp! :D

Nu snart blire faktiskt sängen för mig, ska försöka kliva upp tidigt imorgon så att man inte sover bort hela dagen, dessutom ska jag hinna packa och städa också :)

Puss&kram! :D

AntoniaOlivia
Ta på dig dansskorna

Movits nya video! Denna gång till ta på dig dansskorna! Det är en riktigt grym låt! Så ta på dig dansskorna och börja skaka loss!! :D

Movits - Ta på dig dansskorna


Bilder ;)Smutsig spegel och suddig bild! Men vafan! :D så här såg jag ut på julavslutningen :P

Sjöng också xDLucia kören sjöng HallelujahDaniel och Johannes Grymt duktiga killar!4 tjejer från 9a? typ xD Vette fan vad dom heter (A)Yonna :)Jag och tjejorna ;)Hoppa kan vi också göra ;)Gustav med MIN mössa :P

¨

Jag med Gustavs keps ;)Kasper då va xDjaa, allt jag säger ärå .....
Granberg mega waild av rang!


Haha, nu fåre räcka med bilder ;)


Dan före doppare dan!

Hojja, jag har verkligen kommit in i en bloggtorka, men jag har inte alls haft tid eller lust till att blogga =/  Men efter nyår. så lovar jag att jag kommer bli mycket mycket bättre på att blogga ;)

Någongång under dan, så kommer jag lägga ut en massa bilder! :D

Köören! :DIdag kl 11 så uppträder vi med kören i kyrkan! Missa inte ! Kom och kolla! :D

X-MAS PARTY!

Shiiet vad kul det var igår! :D Alla artister var hur duktiga som helst. Ingen full som försökte komma in, eller jo. men dodm kom ju bara med dumma lögner, och gick ut när vi sa åt dom. Men prisutdelningen gick ju lite som den gick, men det löste sig tillslut :)

Idag så har man ju vaknat kl 15.00 fy fan vad fail. jag dör ju! Så idag blire verkligen ingeting att göra. ska bara ligga i sängen och ha lite tråkigt xD :D

Sanna vänner <3

jag orkar verkligen inte blogga idag, här kommer en bild ist :)Hopp i lådan!

Nu ligger jag och kollar på Scrubs, men ska nog snart slå av tvn och gå och lägga mig :)

Planerna imorgon är : Skola, Ungdomsmottagningen, och sedan drillen :P


Puss&God natt :D

Ensam i mörkret Oneshot

Tjosan! En novell som jag skrev som svenska novell, har ingen anign om vad jag har fått för betyg påren, men jaja :P 


Ensam i mörkret

 

Jag tittade ner på den lilla stickan som jag visste skulle förändra mitt liv. Nu såg jag det. Plusset, ett litet rosa pluss, detta betydde bara en sak. Jag är gravid. Jag fick panik, en klump i min hals som bara växte, snabbt. Vad ska jag göra? Mitt liv är över.

Det var tre veckor sedan nu. Det hände dagen som jag fyllde 16 år. Jag hade verkligen sett fram emot denna dag, drömt om den sedan jag var en liten flicka, men det blev inte som jag trodde. Detta var dagen som jag och mina kompisar skulle dricka alkohol för första gången. Kvällen började med att jag satt hemma och plattade mitt svarta spretiga hår. Det pep till i min telefon och jag hade fått ett sms. Jag sträckte mig efter min telefon som låg på det svarta sängbordet. Smset kom från ett dolt nummer, så jag hade ingen aning om vem det var den här gången. “ Du vet att jag kommer få dig” stod det. Men jag orkade inte bry mig eftersom att det inte var första gången som jag fick ett sånt här sms, så jag fortsatte med mitt hår.

När jag var på väg en från festen hade jag druckit mer än vad jag hade tänkt mig. Jag kunde inte riktigt gå rakt, och jag sluddrade de gångerna som jag försökte prata. Ute så var det väldigt kallt och mörkt. Jag var inte alls säker på vad klockan var men jag uppskattade att den var ca 01.00. Mina vänner hade erbjudit sig att följa mig hem, eftersom att jag var ganska full, men jag envisande mig om att jag kunde gå själv.

I parken så träffade jag Alex. Jag stannade och vi pratade på om allt och ingenting en ganska så lång stund med varandra.

- Vill du ha skjuts hem? Frågade Alex

Eftersom klockan var så mycket, och för mig skulle det ta minst 40 minuter att komma hem, så tackade jag ja. Medan vi gick mot hans bil tog han min hans i sin, men jag röck bort den så fort jag kunde och stoppade ner den i min ficka, för jag ville inte att han skulle inbilla såg något.

Jag minns att jag inte kände till vägen som han körde, men jag tänkte inte vidare på det då. Alex la sin arm runt mina axlar. Just då orkade jag faktiskt inte bry mig alls, men jag kände mig ganska äcklad och hotat, för man hade ju hört rykten om honom på skolan.

- Snälla kör hem mig, bad jag honom

Han böjde sig fram och viskade i mitt öra:

- Jag sa ju att jag skulle få dig, han som svar väste.

Sedan blev allt bara svart och jag kan inte komma ihåg något mer.

När jag vaknade igen låg jag i min säng fullt på klädd och inte ett hårstrå på sniskan. Hade jag bara drömt? Jag sträckte mig återigen efter min telefon som låg på det svarta sängbordet. Jag hade fått ett till sms, denna gång från Alex “ Jag hoppas att du njöt, fast du hade däckat”

Jag tittade på mig själv i spegeln, och sedan på stickan med det rosa plusset, och upp i spegeln igen. Mina ögon som vanligt vis var bruna, var nu rödgråtna, mitt svarta spretiga hår låg klistrat mot mitt ansikte. Det här går inte. Jag är bara 16 år och gravid, tänkte jag. Jag försökte att torka bort mina tårar, men det gick inte, de kom bara tillbaka. Jag tvättade mig i mitt ansikte, och sminkade mig för att försöka dölja att jag hade gråtit.

I skolan träffade jag min kompis Johanna. Vi kramade om varandra och började gå mot våra skåp som var på andra sidan skolan.

- Alltså hur mår du egentligen? Frågade Johanna-

Skulle jag berätta för henne? Vi brukade vanligtvis berätta precis allt åt varandra, jag visste allt om henne, och hon visste nästan allt om mig, men nej. Detta kunde jag bara inte berätta.

- Jag tänkte för du har varit ganska annorlunda sedan festen. Lade hon till.

- Nej då, jag är bara lite trött och sliten, fick jag fram efter ett tag.

Den första lektionen som vi hade var svenska, vår lärare var som vanligt inte där. Men denna gång hade hon lämnat en uppgift på tavlan, en skrivuppgift. Vi skulle skriva om någonting som berörde oss, hela klassen kom fort igång att skriva. Några skrev om sina pojkvänner, vissa om djur och andra om musik. Johanna skrev om vänskap, våran vänskap. Men jag hade bestämt mig så fort jag såg uppgiften, jag skulle skriva mitt avskedsbrev.

Jag vill inte leva kvar på denna jord!


Under lucka 14Hittar vi Calle som släpper en skiva innan jul !

Jag ska verkligen köpa denna skiva, och jag VET att den kommer vara bra!

Klicka HÄR för att komma till artikeln!

Försovning

IGEN!!!!

JAg börjar faktiskt bli ganska duktig på detta =/ Men jag försov mig inte så mycket, inte ens så jag kommer att missa bussen, inte ens nära xD haha fören går om 21 minuter juue  (Y)

Sääängen nu!

Ligger i sängen nu och kollar på New Moon, haha Tacka gud för online sidor vart man kan kolla film! Nu är jag faktiskt inne på min 12e gång! :D haha visst är jag duktig! JAg vet att ni diggare ;)

Puss&God Natt Alla mina SNYGGA läsare! :D


Hemma igeeen :P

Såå nu är jag äntligen hemma igen, men som tur var så var inte tåg resan lika tråkig som den brukar xD Bilder från den kommer senare :P

Nu blire typ att ta något och fika, sen blire sängen : D

Snart åker jag hem igen!

På ett litet tag går tåget hem igen, så ska börja tjata lite på syrran nu om att vi ska börja gå ner till tågstation ;)

Kallt Kallt

Sitter i mitt rum hos mamma nu inlindad i en filt och fryser som fahn! SKIIIT  `KALLT, har fortfarande jätte ont i min hals också så är nog påväg att få en rolig förkyldning. Snart går tåget hem igen. Det ska bli kul och se om det har kommit nå mer julklappar under granen, inte för att jag trore, men man kan ju alltid hoppas iaf ! :D

Mooorsning koorsning!

God morgon, jag vaknade för ett litet tag sedan, sitter nu och kollar på desperat hueswives och smsar med Jimmy :P Jag vet inte riktigt vad som händer idag, ska iaf alldeles snart hoppa in i en dusch och fixa miig lite. Och sen så blire ju att åke hem till GVE :D

Förkylning på G?

Hojja, nu sitter jag och har jätte åónt i min lilla hals. Hoppas verkligen att jag inte håller på att dra på mig någon förkylning eller dylikt, eftersom att jag hae fullt upp hela veckan, men möten och X-MAS party och skola och allt. Så jag har hur mycket som helst på mig nu. Om jag blir sjuk så blire inte kul för mig om jag säger så!

Tjeennis

Hejsan hejsan!

Nu har jag snott mamma och oves data, för setiöst det är mycket lettare att skriva med henne pga att denna är ju mycket större och bättre än mim. eller jag bättre ären väl itne. Det har inte Msn Det ska man ju ha!!! :D

Idag ahr väl inte hänt så jätte mycket vasr på stan en snabbis och sen så jag har bakat typ rockey road eller något sånt hette kakan. Har inte hunnit smaka den än, men den blir säkert jäte god !

Imorgon kommer jag hem igen, härligt? Det får man ju se men det är ju ett + att jag har kunnat se New Moon även här! :D

Är fortfarande lite besiken om att Calle inte vann igår. Men iof han kommer ju bli mer känd än Erik med tänke på att de blir kändare än 1an, eller ja det kan jag ju inte säga om Markus och Agnes, med tanke på att de blev kändare! :D

Dessa är de vinnar låtarna jag tycker ät bäst ! :D

År 2004

Agnes - Right here Right now

 Markus Fagervall - Everything ChangesJa nu måste jag väl sätta Erik Grönwall - HigherFast jag tycker ju att Calle gjorde henna låt 1000 gånger bättre än ERIK! BLÄÄH PÅ HAN!

NEJ NEJ NEJ

FEL VINNARE I IDOL 2009! hUR FAN TÄNKER FOLKET I SVERIGE????? CALLE SKULLE HA VUNNIT!!!!!!


VINNAR LÅTEN MED CALLE KRISTIAANSSON! :D


heenkie now

Tjenis sitter hos Henke nu med min mamma, kommer typ nyss från ett möte med U-rådet. Riktigt bra möte faktiskt! Nästa vecka så är det X-MAS PARTY! Ni måste verkligen komma !!! JEESUS! Det kommer bli hur bra som helst jag lovar ! :D
När jag kommer hem så ska jag stryka mitt och Malins Lucialinne, Eftersom att imorgon så blire Luciatåg i Tennishallen. Hoppas att dt går riktigt bra ! :D

Färdig!

Nu är jag klar med nästan allt. Lite plugg i matte kvar bara. Men fy fan på fredag måste jag släppa bomben till min fucking lärare om att jag inte har pappret som tydligen var " Så viktig" Men va fan om hon vill sätta ett ig på min novell för de så får hon väl de, om det nu skulle kännas bra så.

Men annars idag så har jag varit på stan med sandra, skulle köpa ett lucialinne, men det fanns inte, så fick komma med en nödlösning till luciatåget om att vara tomte xD så har köpt ett långt rött linne och ett par svarta strumpisar som jag får lov att ta på mig ;)

Under lucka 9!Haha nej då! Jag har verkligen inte blivit Mediakåt!

Klicka HÄR för att komma till artikeln!

Jag tror jag har bestämmt mig!

Jag vet att jag tjorvar hur mycket som helst med mina gymnasieval! Mina vänner var idag på grans information, jag skulle ha gått men en sak kom i vägen, så jag kunde inte. Men iaf, de hade fått höra om hundgymnasiet, jag började mer och mer gilla vad jag hörde, så jag tänkte, kanske jag tar det på 3e handsval, sen fick jag höra hur mycket gott som helst om det, och att man fick ha en egen hund med sig, OCH att jag kan bli musiklärare hursom helst, En tjej som utbildade sig där blev till och med DOMMARE!

Så jag började tänka, och jag flyttade upp det till mitt 2a handsval. Men när vi hade slutat och väntade på Andreas skulle komma och hämta oss så var vi och kollade på hundar, och då kunde jag verkligen tänka mig att bli detta, jag kunde verkligen se mig men en hund där borta i Piteå. Och det känns som på något sätt rätt.

Så här är mina val just nu

* Grans naturbruks hundinriktningen
* Estet musik
* Livsmedel

Så nu sitter kag och kollar på vovvar på blocket :D

Under lucka 7!Hittar vi ett videklipp på mig :O

Ljudet tyo knäppt, men de får duga xD

Ingen skola idag

Idag blev det ingen skola, för när jag vaknade hade jag hur ont i magen som helst, det kändes som att mina tarmar skulle explodera! Men nu är det mycket mycket bättre, efter att ha tagit två panodil då xD
Nu sitter jag och väntar på att lussedegen ska bli klar :P

Imorgon börjar jag igen med allt, möten och drill osv :P

Under lucka 6!Hittar vi en bild som jag gjorde i ps igår, och den väcker verkligen känslor. sommaren 09 var verkligen en av dom bästa i hela mitt liv!

Lina Lindkvist

Jag gjorde med hjälp av Sandra en blogg till Lina igår. Klicka HÄR för att komma till den!

Sen om det är någon som vill ha hjälp med sin blogg så hjälper jag gärna till gratis! :)

Skicka bara en kommentar med ditt namn, din blogg och din msn :)

Under lucka 5!Hittar vi Edi ( Lurant i Twilight sagan) Som i går gästade The voice !

Nu vet jag att klockan bara är 00.27 men ändå det är 5e december. Och det är inte säkert att jag hinner skriva något mer idag men det hoppas ag verkligen att jag gör!

Under lucka 4!Hittar vi en bild på mig och Sandra som nu sitter och kollar på idol, men vi har tidigare kollat på Harry Potter och vräkt i oss en massa godis, så jag mår illa som fan nu =/

Men nu ska vi kolla på ticnet om vi hittar nå biljetter till någon konsert eller liknande :P

Julspelet

Idag var det så julspel, och det gick riktigt bra! Jag var ju ängel (A) Men iaf allt gick hur bra som helst, lite tjorv med mickarna bara, men annars inget! Alla var hur söta som helst speciellt när de från BK kom in och sprang i gången. Efter julspelet blev det mingel i församlingsgården, men massa dricka, chips och godis! :D

Sedan blev det att sitta och spela och sjunga som vanligt, men det är ju alltid kul ! :D

Nu ligger jag och kollar på new moon och vill verkligen somna, men det går inte så jätte bra, men iaf!

Puss&God natt! :D

Under lucka 3Hittar vi en bild på kören, som idag kl 18.00 spelar upp ett julspel i kyrkan! Riktigt bra äre! Och jag är ju ängel (A)

Under lucka 2!Så blev jag och Sandra intejuvad av Norrbottenskuriren klicka HÄR för att komma dit ;)

Fungerar inte så här är länkten http://www.kuriren.nu/lokala/gallivare_artikel.aspx?ArticleId=5169617&place=Gällivare

Under lucka 1Kommer jag med en påminnelse att en hemlig gäst från New Moon kommer att vara på VAKNA! Men the voice på kanal 5 på fredag morgon!

 OBS! De har inte sagt vem det är Pga säkerhetsskäl!