Oh Romeo, where do you have your girlfriend now?

Nä nu ni söta läsare, ska jag slå på min ljudbok som vanligt och sen blire sängen, börjar ju fan 8.30! imorgon!!!! Det är ILLA :S Har dessutom idrott, och jag har inte ens packat väskan. Och inte nog med det så har vi matte prov imorgon, och inte nog med det! Vi kommer typ inte hinna äta lunch imorgon, vilket betyder att provet kommer gå åt helvete, och sen på idrotten ska vi inte tala om, jag kommer vara en liten snurrboll xD Hoppas bara jag typ inte svimmar inför ny klassen :S Det var nog jobbigt inför den gamla som visste att jag svimmade ibland. Nä, här kan fan inte svimmas, jag sa på club nordic! Får ta och köpa ett äpple eller något ;)

Pözz&Godnaaattt <33



Hold on, just a little while longer.
Prey on, just a little while longer.
Fight on, just a little while longer.

Everything is gonna be allright!

Don´t have me begging, just let me hear same old story

Imorgon så har vi kördag med skolan, eller jaa, alla som går estet musik iaf ;) Och då så kommer det tydligen lite kändisar, bland annat denna snubbe! 



Så om ni faktiskt ens brydde er om att lyssna på låten, så hör ni att det är samma som Håll mitt hjärta med Björn Skiffs. Blev lite chockad eftersom att jag själv trodde att Björn hade gjort orginal låten, men det hade han tydligen inte ;)


20 kr rikare! :D

Sitter och kollar hockey med Emil och Ove. Har nu redan tjänat 20 kr på det, eftersom att min älskade Cam Abbot gjorde mål! :D Hoppas at jag får 20 spänn till, men då måste det bli 3 - 2 till Luleå :D



Cam Abbot - 24

Ameican histrory X

Nu äre länge sen jag kom med ett tips, så här kommer det på en film, som vi såg på svenskan.

Bröderna Derek (Edward Norton) och Danny (Edward Furlong) mister sin far i ett skottdrama med svarta inblandade. Sorgen och hatet driver Derek till en nynazistisk rörelse där han snabbt stiger i graderna. Lillebror Danny följer sin bror, men efter ytterligare ett skottdrama med dödlig utgång hamnar Derek i fängelse. Under sin tid i fängelse inser Derek att han valt fel väg, och när han efter tre år friges vill han rädda sin lillebror.



Jag tyckte personligen att filmen var riktigt bra, den hade ett jävligt bra budskap och den var riktigt bra gjort. Ångrar inte för ett öre att jag såg den, och är riktigt glad att jag faktiskt gjorde det. Jag skulle och har absolut nu rekomenderat filmen till folk jag känner. Så har ni inte sett den, så ta er tid och gör det, och tro mig. Ni kommer absolut inte ångra er.




Club Nordic

Taggar för club nordic som fan imorgon. Dansa och bara jaa ha hur kul som helst!!! :D:D

Ska gå med denna söta tjej! :)


I min fantasi, rullar vi runt bland mjuka kuddar

Tjohopp! :D

Idag vare som vanligt en riktigt bra dag i skolan. Bara en dålig sak saxofon lektionen , ja saxofon lektionen var inte alls rolig. Det sög faktikst! :O Så det var inte alls roligt :S

Men var på stan idag två gånger faktikst först med Amanda, Amanda, Calle, Mattias och oscar. Det var under lunchen, och då var vi faktiskt liiite busiga och var och åt på max (a) Ett minimål blev det, räckte gott och väl :D
Sen var vi på stan igen då med Amanda, Amanda och Oscar. Då var jag ännu mer busig och köpte ett saxofon blad och ett skyddsplast till telefonen.

Idag blire väl att plugga lite matte, eftersom att vi har prov imorgon, och jaa vi ser ju hur det går. Men det känns som att det kommer gå ganska bra iaf. Sen ska jah också baka till Oves 40 års fest som är på lördag ;) Ett rulltårta blire, kan ju lägga ut bild senare ! :D

Hejj, så länge! :D

Novell - Mötet

Här efter många om och men, kommer en novell! :D

  Mötet

Mamma hade berättat att hon träffat en ny kille. Undra hur han är. Han kanske är lika snäll som hennes förre kille han hette Peter och jobbade som polis, han bjöd mig alltid på glass innan maten. Eller kanske som han innan de, han hette Tomas vill jag minnas, men han iallfall gav mig alltid presenter och pengar.

Mamma har sagt att den nya killen heter Jonas, och han jobbar som en brandman. Han skulle tydligen ha en liten dotter, som är lika gammal som mig. Så jag skulle få ett syskon. Jag blev ledsen. Jag hade alltid varit det enda barnet, jag trivdes med det, jag ville inte att min mamma skulle älska någon annan mer än vad hon älskar mig. Men det berättade inte jag till mamma, utan jag låtsades bara vara glad för henne skull än en gång.

Idag var dagen som jag skulle få träffa min mammas nya kille Jonas för första gången. Jag kände min inte allt så glad, jag ville absolut inte träffa hans dotter. Som en vanlig lördags morgon satt jag och mamma och tittade på barnprogram och åt en skål med chokladpuffar till frukost. Kvällen innan hade mamma berättat så mycket om Jonas så det kändes som att hon hade känt honom hela sitt liv, och inte bara några veckor. Hon hade inte bara pratat på om Jonas och han dotter Alice. Hon hade också storstädat hela lägenheten även mitt rum. Egentligen gillade jag inte att hon gjorde det, för jag kunde gott och väl hålla reda i mitt rum själv, men när mamma städade så brukade hon dammsuga, dammtorka och skura också, det brukade inte jag. Hon hade också satt fram kläder som jag skulle ha på mig, och dem hade jag satt på mig idag när jag vaknat och vikt undan min spiderman pyjamas.

Det pirrade till i både min och mammas mage när vi kunde höra tre snabba knackningar på våran dörr. Mamma reste sig upp tog mig i handen och drog upp mig ur soffan. Jag röck så klart bort handen ganska snabbt, för det är ju löjligt att hålla mamma i handen när man är 9 år gammal. Man kunde se att mamma blev lite ledsen, men hin låtsades som ingeting och fortsatte gå mot dörren. Hon öppnade dörren och där stod en man och en liten flicka. Flickan kände jag väl igen, hon gick i min klass. Varför hade inte mamma kunnat säga att hon har blivit tillsammans med Alices pappa? Hon visste ju att vi gick i samma klass. Jonas kom fram till oss, först gav han min mamma en kram och sedan kom han fram och tog mig i hand. Han mumlade något om att män kramas inte, utan de tar varandra i hand. Jag lyssnade inte riktigt, utan koncentrerade mig på Alice, som fortfarande stod kvar vid dörren. Jag gick fram till henne och frågade om jag kunde ta hennes jacka. Hon tvekade först, men sedan tog hon av sig den och gav den till mig.

 

Mamma visade Alice och Jonas runt i lägenheten. Egentligen var det inte så jätte mycket att se. Det var då mitt rum, mammas rum, vardagsrummet, badrummet och köket. En helt vanlig lägenhet kan man väl kanske säga. Men iallfall. När mamma hade visat våra gäster omkring i lägenheten tåg jag med mig Alice till mitt rum. Vi satte oss i min lilla blåa soffa. Jag frågade om hon vile se filmen " Princessan och grodan"

När filmen var slut så knackade på min dörr, det var mamma som kom ovh berättade att maten var klar. Vi gick till köket och där stod Jonas och dukade fram till alla oss fyra. Dem hade lagat Köttbullar och mackaroner, alla var nöjda och vi satt och åt i tystnad. Tills jag plötsligt råkade tappa min gaffel på golvet. Jag böjde mig ner för att ta upp gaffeln från golvet, och när jag rätat till mig på stolen så fick jag ett slag i ansiktet. Slaget kom från Jonas, och det gjorde så ont, det sved i ansiktet och jag kunde inte bara hålla tårarna från att komma.

" Lek inte med maten"  sa han

Det tog inte ens en sekund innan mamma reser dig upp från stolen, drar upp Jonas från sin plats så att den vita stolen far i backen. Hon slår honom tre gånger hårt i ansiktet, för att sedan slänge ut honom ur lägenheten. Jag och Alice satt kvar på våra platser vid border, mina tårar hade slutat rinna, men jag var fortfarande röd på min kind efter slaget.

Min mamma gick fram till Alice och satte sig på knä bredvid henne.

 

” Har han slagit dig också?” frågade mamma

 

Alice började gråta. Både jag och mamma tolkade hennes gråt som ett ja. Mamma tog Alice i sin famn och berättade att han aldrig mer skulle röra henne eller något annat barn. Mamma ringde till Alices mamma för att berätta vad som hänt. Det tog bara någon minut innan hennes mamma knackade på våran dörr. Hon tog med sig Alice hem till sig, och hon behövde aldrig mer träffa Jonas.

 

Det var första och sista gången jag träffade min mammas kille Jonas.

 

 

 

Skrivuppgift snäckorna  

Olivia Holstad ES1A     


Natti

Nu nu nu ni. Hade jag faktikst tänkt gå och lägga mig. Ska slå på min ääääälskade ljudbok som mamma och Ove måste vara riktigt jävla less på just nu. Och bara somna på direkten liksom :D sådär skönt liksom :D





Tills vi möts igen, sitter jag och räknar dar. Du är speciell, för mig helt underbar!

Övningskört ;)

Har alldeles nyss varit och övningskört med ove, det var ju riktigt najs, men jaa. Det gick ju sisådär ibland xD Och sånt. Men jag körde varken på någon eller något, så det är ju bra igen.

Om inte annat, är jag riktigt trött, så det blir nog att jag går och lägger mig snart xD

Insååå

Vet ni! Imorrn har jag inså, dvs att jag kommer att spela saxofon för typ första gången på jaa aplänge! Sist jag spelade var nog typ i maj :O Eller nä början av Juni. Sen har jag fan inte spelat. Och det är fan illa :S Men imorgon kl 10.00 så ska jag spela, för nu jävlar kliar det i fingrarna!



Stan med André

Har varit med sötste André idag :D

Först tvinga jag emd han på Gina, så var jag och köpte en börs ;) Kan lägga in bild på den senare :D

Sen har vi vara suttit på en bänk mitt i stan och pratat, om att och ingeting och det var ritkigt kul och jätte trevligt :D :D

Idag kom papprerna om handledarskapet! Så jag får börja köra nu :D Så ska kanske ikväll och köra lite bil. Kommer ju bli grymt nice! :D

Men nu äre middag, är egetnligen inte alls hungrig, men vafan, måste ju äta xD

Ajjj =/

Råkade knäcka mina fingrar alldeles för hårt, så nu kan jag knappt böja på dom. Och att skriva detta gör jävligt ONT

I´m all alone and I need you now

Jag känner liksom att jag måste skriva av mig lite. Men jag vet inte riktigt vad jag vill skriva :O Känner mig ganska glad, för jag har ganska många läsare på min blogg :D Eller många vet jag inte, men kring 30 unika typ varje dag xD

Nu om inte annat så sitter jag och kollar på en film på 5an som nyss börjat xD Kan ju alltid hoppas att det är något att se.

Jag är ledsen  för att jag har börjat bli lika trött igen som jag var i Gällivare. Jag är typ trött konstant!

Jag är glad För att jag äntligen har pengar igen, fick studiebidraget idag faktiskt xD

Jag är glad För att jag har fått ett jobb, eller två. Jag har fått ett jobb som bagerska till ett realeseparty, och kommer förhoppningsvis tjäna lite pengar på det :) Sen har jag ju drill jobbet också, som kommer igång efter jul :)

Jag är lesen för att typ alla mina kläder är förstora! Jag blir jävla galen, och jag har typ inte råd att köpa nya! :O
Jag är glad för att jag har gått ner massa i vikt, sitter och kollar bilder från förra sommarn och allt, och jaa det är stor skillnad på mig

Jag är ledsen för att min data har gått sönder )=

JAG ÄR GLAD För att André har börjat i min klass! :D

Jaa, nu äre väl inte så mycket mer jag har och säga XD

PUSS&GODNATT ;)




Something inside so strong

Idol/myskväll hemma hos mig :)




Anton och Sara (=



Amanda och Oscar (=



Tobias och Frida :)



Kim och Amanda J



Hela gänget på lite halv kass bild xD



Kiiiiim :)



Det blåååögda paret igen (=



Amanda <333



jag xD



Anton och Amanda :)

Random bilder ;)



Saaannna :) Min lilla älskarinna ;)



Sööt Myy ;)



Jonathan ((==

Nu får det räcka vet ni ;)



bleh bleh bleh

Jag vet att ni diggar min lilla rubrik!! :D:D

Hojj, vet ni! Jag är typ helt jaa bäng i skallen, jag känner att jag vill ha så otroligt mysket just nu så jag håller på att bli jävlart galen!

jag vill ha

- En ljusrosa ukelele
- Cupcakes
- Chokladbollar
- En eldstav!!!!!
- Julmust

och massa massa mer

Men bara för att jag vill ha en massa, så ska jag nu ta och slänga in en lite bildbomb bara för att jag är så snäll :)

Dålig bloggare!

Men nu jävlar xD Orkar inte be om ursäkt xD Det är min blogg liksom ;)

Men iaf, skulle ju till Luleå idag, men tåget dig var fullt :S så jag får åka imorrn! 05.41!! Fan vad najs liksom -.-'







Fy fan vad du är en patetisk människa! Inte konstigt att halva fuckingt Gällivare hatar dig!!!

ES1A vs 9C

Alltså det är så sjukt! Min klass ES1A som jag träffade igår morse liksom, saknar jag 1000 gånger mer än vad jag saknar min gamla klass 9C. Och hur hemskt det är låter, så saknar jag dom typ mer än mina vänner uppe i Gäälivare och vart alla nu har flyttat!

Det jag vill ha sagt är att jag älskar min klass ES1A :D





Julia Palos bild! :)


Jag älskar min klass!

När jag slutade från förra klassen trodde jag verkligen att jag aldrig någonsin skulle hitta så bra klass igen. Men vetu det gjorde jag! Denna klass är till och med bättre! Vi har alla ett gemensamt intresse. Och vi har jätte bra sammanhållning. Vi har verkligen hittat varandra!

Och gissa vad! imorgon ska vi ju och tälta! En till sak, vi gjorde aldrig någonsin något med förra klassen alla tsm. Vilket vi ska göra nu med min nya :D

Så klart saknar jag ju vissa i min gamla klass. Absolut inte alla xD Jag känner iaf att jag drog en vinstlott när det gäller klassen! :D

ES1A äger! :D <3

Läxor xD

Kom just på att jag har engelskaläxor!

Glosor, förhör på måndag
läsa i boken
och ett häfte

Har faktiskt glosorna här, så ska läsa på lite innan jag somnar. Men häftet och läsandet får bli i helgen :) Annars har jag inga läxor. Eller matte kan man alltid jobba på, så ska nog kanske ta hem boken och plugga lite. Sen så ska vi ha nå förhör av nå slag snart på SH så ska nog ta hem boken i helgen och läsa lite på de också. Även fast jag kan det mesta. Men man kan alltid behöva läsa och pigga upp minnet lite :)

Skulle btw behöva lite hjälp med två saker på ps ( jätte lätt och tar snabbt) så skriv en liten kommentar om du skulle kunna hjälpa mig :D


Bubbli bubbli bubbli

Alltså dissa rubriken! Visste ine riktigt vad jag skulle skriva :O

Men vad har hänt då?

Ja, om inte annat har jag bytt inså på skolan, hade ju sång tidigare. Men det var så jätte många som hade valt det, så jag och några andra som ville kunde byta. Så jag böt till saxofon då :D Men det lät som att skolan skulle prata emd Kulturskolan, för jag hade spelat så länge och var för " bra" Så det fanns ingen nog bra lärare typ xD Så jag kanske komma kunna fara med Bluebird iallafall! :D

Imorgon så ska vi tälta på F21 med klassen. Jag tror verkligen att det kommer bli jätte roligt! :D Anton ska ha med sig gitarren också, så det kommer nog bli riktigt mysigt! :D


Bildbomb!

Här kommer en liten bildbomd igen, men diversebilder! :D






Jag bakade polkagrismaränger för en vecka sedan nu :) Riktigt smarriga. Dock gillar jag mer mina chokladmaränger! :D







Nyvakna i Kiruna













Hem ljuva hem! :)



















Sötnötar är vi allihopa, allihopa. Du med och jag med! :D






Dålig på att blogga :(

Nu har jag ju blivit dålig på att blogga igen, jag var ju faktikst ganska bra här för ett tag sedan :)

Helgen då. Ja det var ju riktigt roligt. Haha Malin har riktigt liten lägenhet! Mitt rum hos min pappa är större xD Men det gick ju iaf. På fredag gjorde vi ingeting alls, när vi kom dit slog vi på en film och så somna vi typ xD

Borde påpeka att jag är/var ganska sjuk så jag har hostat och snorat oc mått allmänt dåligt som fan!

Men iaf på lördag så på dan for vi på stan ett tag, sen gick vi hem igen och efter det gick vi på kalas hos Malin och Mini JD som jag kallar han, men egentligen heter han typ Dennis eller något xD Sen iaf gick vi och bowlade, och sen belv det typ sängen eller vi kollade film och lite sånt.

På söndag bestämde jag mig för att jag tänker inte sitta på en buss i  6 timmar och hosta och ha mig, så jag åkte till pappa och var där över natten, det var riktigt härligt. Har saknat han och min stora sköna säng! :D Så jag åkte då hit igår igen.

Så jag var ju inte skolan igår så då hade vi fått nå papper som Anton var jätte snäll och tog åt mig. Tack Anton! :D

Men idag så hade vi bara Svenska och Eos det avr riktigt skönt! Haha, det var så kul för efter maten idag så satt socarna vid skolan, så jag ba. " Anton, ska du inte gå och hämta en knapp åt mig?" så han typ " Men ska jag?" jag sa så klart jaa. Så då gick vi dit och tog massa knappar och dom ba stirra på oss xD Och inte nog med det vi tog en varsin KAKA! :D fan vad BADASS

Men nu har jag verkligen skrivit ett långt inlägg, hoppas att ni orkade läsa ;)

Men nu ska jag snart typ sova eller något, måste kolla upp när vi börjar imorrn xD

Haha, men God natt sötnötar! :D:D

En dag med Frida :)

Är hemma nu efter en dag med Frida, det har varit riktigt roligt :D

Blev först då att drilla ett tag, och vi kom fram till ganska mycket, iaf. Eller kanske inte så mycket, men snyggt äre iaf! :D

Vet väl inte vad jag ska skriva mer, men hejjs! :D


Hopp hopp och iväg! :D

Nu ska jag alldeles snart börja hoppa i väg mot skolan :D Det kommer bli grymt awsome! :D

Sen blire nog att träna med Frida och efter det ska jag hem och baka med moren min! :D

God Morgon God Morgon !

Tjodär!

Idag måste vara första dagen som jag inte vill ligga och dö i sängen i stort sett. Annars börjar jag typ om en timme, måste bara sminka mig sen är jag klar :D

Nu sitter jag och lyssnar på min lilla ljudbok och pratar med Thom på msn ::)

Här kommer lite bilder på min klädsel och mig xD








Ingen bakning idag xD

Det blev ingen bakning idag, för ingen orkade gå och handla xD Så det blir ist att baka imorgon, och då måste jag ju verkligen eftersom att dom ska ätas på fredag ;)

Om inte annat skickade jag in lämppapprerna idag, så hoppas verkligen att jag får börja köra snart! :D haha det är bara att hålla sig inne då xD

Imorgon blir det nog även att träna med Frida eftersom att det inte blev något idag, hoppas vi kan kirra något rikigt bra program, men vafan det ska vi nog lösa! :D Måste även snart ta och beställa eldstavarna, så vi kan börja med det också. Men det kan ju vara ganska bra på vintern så at vi inte bränner upp något ;)

Nu blire iaf att slänga mig i sängen med en film iaf

Puss & God natt! :D

Bjuder på en liten rolig bild också, det är ju så tråkigt med bildlösa inlägg


Massa bakning på G

Så nu ahr jag skrivit klarr förslags listan! Och massa gott bliev det! :D

Idag ska jag troligtvis baka polkagris maränger! :D Slänger upp en bild på dom sen ;)

Home! :D

Egentligen skulle jag ju liksom vara med Frida och drilla idag. Men eftersom att vi itne har någon lokal än så skulle vi vara ute, dock blev ju inte vädret det bästa liksom:S

Jag känner att jag håller veekligen på att bli sjuk just nu! Kan typ knapps andas för att jag är så täppt i näsan och jag känner mig verkligen trött och sliten!

Idag så ska jag plugga matte som fan, men inte sån där tråkig matte utan en mycket jobbigare matte. Har ju fått ett litet jobb vart jag ska baka en massa grejs, så måste liksom räkna ut ett styckepris på bakelserna xD Så måste liksom veta hur mycket mjöl och saker som ska vara i en liten cup cake xD

Men nu ska jag ner till Bd Pop och hämta mina biljetter:D h


hejjs!

Förkylning på G?

Ont i halsen
ont i skallen
ont i hela kroppen
och snorig!

Jag kommer att få en riktigt rolig natt :S

God natt allihopa! ;D


Idol nu va! :D

Så nu ska jag bänka min framför tvn och kolla idol! :D

Trååååååkar

Sitter och har grymt jävla tråkigt! :@

Det är inte roligt, vill typ hitta på något men vet inte vad, och jag har ont i min piercing, det svider som fan, så fort jag råkar röra vill jag bara skrika :O

aja, så här ser jag ut när jag har tråååååkigt!!



Osminkad och allt!

Btw Jag älskar min klass! :D

Hemma från skolan

Så har precis kommit hem från skolan! Shiiiet vilket udnerbart väder det är här i Luleå! Solen skiner som satan och värmer som fan! :D

Hade bara två lektioner idag, chill kan man ju säga! :D Hade Svenska och Eos, två av mina favorit ämnen! :D Har ingen aning om vad som händer idag, hittar väl kanske på något, eller så blire bara att vara hemma :)

Hål i naveln!

Så, nu har jag varit och gjort hålet! Är riktigt nöjd!  Det gjorde typ inte alls ont att göra det, men det är nu som det svider ganska mycket. Men har varit och rengjort och allt så det kommer nog bli bra snart :D

Idag började My i min klass, jag blev riktigt glad! :D Sen ska vi kanske göra något med klassen i helgen, eller ja vi ska typ tälta xD Låter ju riktigt roligt i jaa, septermber xD

Idag har jag varit på körskolan och suttit i tre timmar! Men snart då jävlar får jag börja köra! :D ;)

Nålskräck!



På tisdag kommer jag mest troligtvis göra hål i naveln! :D Hoff, jag som har nålskräck!

Redo för skolan

Nu är man ny duschad, och klar för skolan imorgon :D

Det ska som vanligt bli grymt roligt! Dock lite jobbigt att börja kl 8 och gå till halv 4 eller vad det nu är xD

Men nu ska jag ta och kolla någon film och sen blire sängen! :D


Älskar dig min sötnöt!



Saknar dig min vän!! <33

Finns alltid här för dig.

Vått som torrt
Dag som natt
ledsen som glad

<3

DATA ! :D

Sitter i skolan och har data, kul som fan, jag älskar våran lärare han är sjukt skön!! :D :D :D

Ikväll blire bio med André :D Kommer bli f1 kul, vi ska kolla på Bröderna Karlsson :D

Jag vet att jag har varit jätte dålig på att uppdatera, men skriver sen hejjs!!