antoniaolivia.blogg.se

NY BLOGG: http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se http://antoniaolivia.blogg.se

NY BLOGG NY BLOGG NY BLOGG!!!

Äntligen har jag en ny blogg!!!!! http://antoniaolivia.blogg.se

Åh, vad jag älskar dig!

Fick ett så fint sms idag!! Så var bara tvungen att dela med mig av det! <3


Glad alla hjärtans dag bästis! ❤❤ du ska veta att jag älskar dig enormt mycket och du betyder ap mycket för mig. Vi stöttar varandra i varje motgång vi stöter på och trots att det går flera månader mellan vissa gånger som vi ses så är det alltid som om vi sågs dagen innan! Du gör mig otroligt glad och jag uppskattar dig jätte jätte mycket! Förstå att du är värdefull och låt INGEN säga att du inte är det. Låt ingen få dig att känna dig dålig på något sätt. Du är snäll, generös, omtänksam, fin, har ett hjärta av guld, jag kan fortsätta men du förstår nog!

Ha en fin och minnesvärd dag! Puss och kram! ❤❤


Dag 18: En bild på din fritid


Dag 17: En ovanlig bild


.


Alla ord, allt du säger.

 
På kvällarna. Kommer allt. Då jag börjar tänka på hur otroligt jävla lycklig jag var i somras. Jag hade hittat min tvilling. Min bästa vän. Jag hade hittat någon som betydde så mycket. Vi pratade varje dag i ett halvårs tid. En dag sa det stopp. Och jag vet att det inte är mitt fel. Men jag kan ändå inte sluta tänka på det. Varje dag tänker jag på dig. Oss. Det vi hade. Det som aldrig kommer att komma tillbaka. 

Dag 16: En bild på dig själv


.


Let me love you until you learn to love yourself.


Dag 15: En person som du vill vara med


.


Du är en dröm

Min super fina vän Anna. <3


Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider


Dag 13: Du och någon klasskompis


I like it come on

   
 
Så här set man ut inför kvällens bravader. Hemma, med lite gott och en bra film. Jotjena!

Dag 12: En bild på någon du har varit kär i


Du är ju dum i huvet!

Nå visste jag att du var lite crazy. Men inte fan trodde jag ju att du var helt jävla iq befriad och slut i skallen!! Inser du inte att du aldrig kommer att kunna få leva ditt liv!!!


Jazzgiirl

 
 

FREEEDAG!!

 
Sitter i skolan nu och har ARL, den mest värdelösa kursen som existerar i skolans värld.
 
Snart slutar jag för idag, då blir det att gå hem och ta igen lite förlorad sömn för inatt. Ikväll blir det och vara ensam hemma så ska väl bunkra upp med lite godsaker från jobbet och så och en bra serie. Tänkt är det väl att jag ska plugga också, eller måste göra det. får typ damp på mig själv som är så jävla duktig på att skjuta upp saker!!
 
Har ju föresen skaffat Snapchat, där jag har det fina namnen jazzgiirl, så skicka en liten bild om ni känner att ni har tråkigt.
 

Vänskap


Puss och kram skumbanan


Godnatt

Nu ska jag sluta bomba bloggen, för nu är de sov dax!


Vem vill va en etta nu? Ingen, ingen. Vem vill va en tvåa nu? Ingen, ingen alls.

 
Här har ni min skönhet. Ettusen kronor la jag ner på denna lilla mössa. Men ack så glad jag är för det! För den är helt underbar, och snygg också! 
 
Om bara några få månader tar jag studenten. Studentklänningen är redan inhandlad, så nu är det bara en balklännign som jag måste ha, om jag ska gå. Har inte riktigt bestämt mig än. 
 
Men jag längtar så otroligt mycket tills den studen jag kommer få stå där lite half full och vänta på att nu är det min tur att springa ut och när jag gjort det har jag äntligen tagit studenten. Då har jag gått tre år på det mest underbara programmet som finns. Estet, det passar mig så bra, att få hålla på med det jag älskar mest varje dag, nämligen musiken. 

I may be bad, but I´m perfectly good at it.

 
Märker verkligen nu när jag laddar upp bilder att det är äckligt stor skillnad från när man tar med telefonen och kameran. Så kameran måste fan hänga med oftare. Den är ju som ändå väldigt liten och kompakt och tar bra bilder. Så jag vet faktikst inte varför jag inte använder den! 
 
Idag har jag väl inte gjort allt för mycket. Var på jobbet två gånger, och drack té och pratade med fina vänner och roliga kollegor. Sen var vi in i studion, denna gång var det inte jag som fick spela, men jag fick lyssna på väldigt duktiga grabbar. Åh, vad jag älskar musiken! 
 
Sitter även och taggar mitt allra sista bluebird som kommer att ske om ganska precis en vecka. Det kommer att bli så roligt, speciellt nu när vi får med Emil och Tobbe så att vi får spela upp lite själva innan vi börjar och bli indelade i grupper. Det som jag längtar allra mest till, det är att få visa upp mina nya (väldigt gamla) saxofon till Tomas. Min alldles egna Selmer SA 80. Som är så otroligt fin och gör det bästa soundet ever. 

Jag älskar dig

 
Josefine jag älskar dig så jävla mycket. Du är ljuset i mitt mörker. Du är speciell för mig helt underbar. Utan dig ingen mig. Du är min bästavän. Jag vet alltid vart jag har dig, du vet alltid vart du har mig. 
 
Jag kan inte beskriva glädjen jag upplever när jag är med dig. Alla tokiga saker som vi kan göra tillsammans. Jag minns fortfarande första gången som jag träffade dig. Det var på kören, jag kände inte dig. Jag kände Evelina som du var med. Den gången visste jag inte att det var vi som skulle bli bästa vänner. Sedan började vi på samma skola. Sen efter det så blev vi så bra vänner. Vad händer då? Jo, jag flyttar ifrån Gällivare. Men det har vår vänskap klarat så otroligt bra iallafall. 
 
Visst vi pratar inte varje dag, vi pratar inte ibland på någon vecka. Men det gör som inget, vi vet ändå allt om varann, på något sätt känner vi alltid av varann. När jag tänker på dig, tänker jag mig dig som en syster. När jag kommer hem till er, ser jag ett andra hem, och inte bara ett andra hem, utan också en andra familj. 
 
När jag vet att är ledsen så känns det som att något i mig brister. Men jag känner att nu är det jag som måste vara stark. För du har fått vara den starka av oss alldels för många gånger när jag har ringt och gråtit i telefonen åt dig. Det har alldles för många gånger varit du som har sagt åt mig vad det är jag ska göra för att jag inte kan tänka själv. Så nu är det min tur. 
 
Jag tänker aldrig att lämna dig, jag skulle inte bry dig om du sa åt mig att dra år helvete, för jag kommer alltid att älska dig no matter what och jag kan bara hoppas att du känner samma sak. 
 
Skin, skin som den sol du är. Låt hela världen se ditt vackra leénde. 
 
 
 
 
För dig min bästavän, syster, klippa

Awembaweh

 
 
En liten rolig grej från typ nyss när jag och Madde hade lite tråkigt i trappen :)

.


Dag 11: En person du kan berätta allt för

 
Myraaaan!

Sjätte februari

Sitter i skolan nu och har egentligen slutat, men väntar på Yasmine så att jag kan få lite papper av henne.

När jag kommer hem ska jag göra det jag inte fick göra inatt nämligen sova ett tag. Har sovit jätte konstigt hela natten, konstiga mardrömmar osv.

Nu är det bara en dag kvar av skolan sen är det helg, min helg kommer att bestå av jobb hela helgen och sedan blir det en jävla massa plugg och projektarbete som måste göras! Lite spelande på min älsklings selmer och sång till mina inså läxor. Men lite kul måste man ju få ha! Så animaux väntar också, det ska bli så spännande!!


I'm in New York state of mine


Skottland

 
I helg så har jag varit i det underbaraste landet, nämligen Skottland. Detta är en bild från vårt hotellrum. Som ni kan se lite på bilden så har skottland precis som man föreställer sig det. Det är stenmurar ungefär överallt, och små små hus som är på rad och ser ut att vara intryckta mellan varann. 
 
Människorna i Skottland var helt underbara, alla var trevliga och glada. Det som däremot var ganska svårt var att förså vad dom sa, för dom har en jätte bred och konstig dialekt. Vi var in i en butik i St. Andrews så pratade vi med kassörskan så berättade vi att vi kom från Sverige och så, och då berättade hon att hon hade haft en lärare ifrån Sverige, och att han alltid brukade säga att hennes namn betyder något väldigt roligt på Svenska, så hon berättade sen då att hon hette Pippa, och sa att det fanns många där som hette det. När hon berättade det, så var det faktikst ganska svårt att hålla masken. 
 
Caférna och pubbarna som var där var så mysiga, dom var småa och man rymdes inte så många i dem. Men personalen var jätte trevliga, vilken bidrog till att man kunde få en trevlig kväll. 
 
Att NBB var med på denna resa gjorde det också mycket roligare, eftersom att det gjorde att vi fick fler konserter och vi fick se på deras, och att dom även kom och lyssnade på oss kändes riktigt bra. Det bästa är ju ändå när dom kommer in till oss senare och berättar hur bra dom tyckte att vi var. 
 
Det fanns två minus med resan tycker jag. Det största var att det var så jävla mycket flyg!! Det var tre dit och tre tillbaka, och jag är riktigt flygrädd och grät varenda gång vi skulle lyfta typ. Sen när det blev jävla massa turbulens när vi skulle landa i Amsterdam blev jag typ så rädd att jag tappa luften. 
 
Andra minuset var faktikst sällskapet, att jag reste dit första gången med AYJO. Jag hade mycket hellre vilja plocka My, Madelene och Josefine under armet och åkt dit med dem! Hade varit mycket roligare och mycket mer upplevelse, så hade man fått kunna göra med saker och inte spenderat dagarna i nå övningssalar med små barn. 
 
Nu har ni ju fått höra lite om Skottland också!

Tio saker om mig.

 
* Jag lever verkligen för musiken. Jag lyssnar på det, sjunger och spelar varje dag. 
* Jag älskar verkligen mitt jobb! Är på jobbet varje dag! fast jag jobbar eller ej, utan att bara gå in och prata lite med mina kollegor och kolla läget. 
* Jag är väldigt duktig på att skjuta fram typ alla mina arbeten som ska göras i skolan, så det blir ofta att man sitter och gör allt som ska vara klart typ veckan innen betyget ska sättas. 
* Jag älskar sommaren, och allt som har med sommaren att göra. Att få sitta ute hela nätterna, gå i fina kläder och skor, kunna fara ut med båten och chilla på någon ö. Längtar som fan till sommaren, och detta kommer att bli en fin sommar. 
* Förut var jag en väldigt blyg person. Men idag ser folk mig som en direkt aggresiv person. Säger det jag vill ha sagt utan att bry mig vidare mycket. Tycker jag att något är dåligt eller så, så säger jag. 
* Jag har TRE bästa vänner, My, Madelene och Josefine. 
* Jag älskar typ allt som har med piercingar och tatueringar att göra! Jag har sju piercingar. Ingen tatuering ännu, men kommer snart. 
* Jag sover typ lika mycket hemma hos My som jag gör hemma, vissa veckor mer hos henne än hemma. 
* Jag slösar fruktansvärt mycket pengar. Alldels för mycket, tacka Gud för att jag har ett jobb!
* Jag blir less på folk som tar saker och människor förgivet. Vänskap handlar om att ge och ta. Inte bara ta ta ta, utan man måste kunna ge också. 

Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll

 
Min vän My såklart! Älskar denna tjej så otroligt mycket! Vi finns alltid till för varandra, vi vet vart vi har varann. <3

Äntligen är det över..

Som några av er kanske vet, så fick jag vittna en misshandel i Västerås, så vi ringde ju som såklart polisen. Men så idag så har rättegången varit, och det var ritkigt skönt. Har fått det bort gjort och nu behöver jag inte oroa mig för det nå mer. Så det känns jätte bra. Det som var lite jobbigt var att jag höll på att verkligen börja as garva när jag skulle svära den här eden. Ni vet den där Jag Olivia Holstad lovar att bara sägsa sanningen och inget annat typ! Det kändes som att jag var i någon dålig jävla amerikans dramaserie. 
 
Men vad händer annars? Ja, inte så mycket faktikst. Sliter på med skola, jobb, projektarbete och körkort. Körkortet är snart mitt, fan vad skönt det ska bli!
 
Och nu tänker jag kika på PLL, så ha det bra!