Allt känns så rätt!



Det kanske inte har märkts på bloggen allt för mycket. Men jag har faktiskt haft ett par riktigt jobbiga månader. Jag har mått väldigt dåligt, vissa gånger. Skolan är jobbig och hösten gör en deprimerad. Detta har vänt. Jag mår så jävla bra, jag känner mig lycklig. Skolan är ju så klart alltid jobbig. Men det sa klick för ett tag sedan, inte alls längesen. Och jag känner att det vänder nu! I´m going to the top!



Josefin! Jag älskar dig så jävla mycket! Du är nästan som min syster. Som Sandra säger så kan ni ju nästan lika gärna addoptera mig ;) Att få prata med dig idag, var så underbart. Du är en av dom få anledningarna till att jag faktikst är glad för att vi började på tallbacka. Jag sitter och lyssnar på våran låt nu, och tänker på alla underbara minnen och alla tokiga saker vi har haft för oss tsm! I LOVE YOU!!! <3


I don´t know what it is.



Hejsan alla söta!

Idag har jag varit först med Adina, och de var jätte mysigt. Vi satt och fikade och försökte hitta en massa presenter. Jag hittade faktikst til Amanda. Ett par asfula vantar (dom var senaps gula, jag HATAR den färgen) Ett par sockar och massa godis :D Mattias tyckte att jag var lite knäpp, men Amanda älskade sina presenter som tur var :D

Sen har jag även varit med Amanda och Tove, vi satt och kollade på massa bilder och en jätte bra film.

Nu sitter jag och smsar, med en jätte söt. Och snart ska jag hoppa i säng, eftersom att jag ska upp och jobba lite imorgon! Det kommer nog att bli riktigt roligt!! :D

Puss&kram! :D

Hold me like you used to



Chris Medina har släppt en ny singel. Och den är lätt lika bra som What are words hans låtar sätter sig verkligen rakt i hjärtat! Han är så grymt duktig. Njut av denna nya låt, har ingen aning om vad den heter, men underbar är den

Underbart fin dag <3



Idag har de varit en underbart fin dag!
Jag har varit på en underbar skola, börjat arrangera ett underbart luciatåg. Kännt mig riktigt snäll.
Haft på mig underbara turkosa byxor. Varit på det underbaraste fiket. Varit på en riktigt mysig promenad.
Ikväll ska jag på en underbar konsert med massa fina kändisar!
Fått massa mysiga kramar, jag älskar kramar <3


Veckans blogg! :D

Hejsan allihopa! Jag man kan rösta som mig som veckans blogg hos Therese, som är en jätte söt tjej från Piteå! Och hon har valt ut min blogg, som man kan rösta på för att bli veckans blogg. Och jag skulle verkligen uppskatta om ni ville rösta på mig :) Det kan du göra här http://ttessanliindgren.blogg.se/2011/november/rosta-fram-veckans-blogg.html#comment. Tack på för hand, alla fina <3

To school for cool



Bjuder på en gammal arkiv bild eftersom att jag sitter på en dator i skolan.

Som sagt så sitter jag i skolan just nu. Hade sovmorgon. Eftersom att vi inte hade någon svenska, och det var gode skönt. Så jag kunde kliva upp när jag ville, men de blev innan åtta iaf, för jag var tvungen att ringa rektorn och höra ifall de hade kommit någon vikarie.

Eftersom att det inte kommit någon vikarie tog jag de lite chill och hoppade in i en dusch och fixade lite hårinpackning och sånt mysigt. Och min hårinpackning håller på att ta slut, så måste köpa en ny. Så gåre för lilla mig när jag lämnar dom i duschen för då är de fler än jag som använder den.

Ikväll ska jag kanske fixa med ljudet på mammas fik, och så ska jag vara med lilla Alicia, sååå kul! Imorgon så spelar jag ju på fiket, för det är liksom lite tjuvstart för dom som bor i huset där vart fiket är. Så jag ska spela två låtar, har bara helt bestämt mig för ena, men jag tror nästan att det blir den andra som jag också har tänkt på. Så de blir nog Skin och One of us det är två riktiga Olivia låtar!

Nä, nu ska man väl försöka jobba så att jag slipper jobba hemma!

Välkommen är lucia, med julljus och med sång.



I mina dagar har jag sett MÅNGA lucia tåg. Riktigt många.
Men jag har aldrig sett ett sånt här vackert.
Att få vara med i Con Amore och framföra ett sånt här underbart framträdande.
Det går inte ens att beskriva känslan, det är så jävla mäktigt.

Och jag är väldigt ledsen över att jag troligtvist inte kommer få vara med om de igen.
Eftersom att luciatåget på estet, är väldigt C-igt om man jämför med detta.
Det är en liten sorg i mitt hjärta.


Tell me why stars are falling



Här är en liten busig outfit på mig från idag, som är tagen av Amanda, och redigerad av mig :)
Jag hade på mig en klänning från Monki, strumpbyxor från Lindex, en tröja från Lindex, en väska från lindex och skor från skopunkten.
Dessutom har jag på mig mina nya glasögon som kommer från Face stockholm.
Bara för att bilden var så busig, och min outfit var gullig får ni en till bild :)


Twilight saga Breaking Dawn part 1



Idag efter ett års tjatande på Amanda, så har vi äntligen varit och få se denna film. Men av en tjej som mig som läst boken typ 5 gånger, och dessutom lyssnat på ljudboken istortsett varje natt i två års tid. Så hoppade jag inte högt. Ja, så klart det var en riktigt bra film, hur bra gjord som helst. Men jag hade nog helt enkelt för stora förväntningar på den. Jag hoppas att andra delen blir bättre.

Nu kanske ni tänker att jag är dum ihuvudet för att ha lyssnat på samma bok i två år. Men så här är det. Jag tänker alldeles för mycket på nätterna. I flera års tid har jag haft sömnproblem och inte kunnat sova. Men att när jag får lyssna på boken, så blir jag lugn, jag kan fokusera på berättar rösten som jag känner mig väldigt trygg i och jag tänker inte på annat. Så ett tips till er som har samma problem för mig, köp er en ljudbok som ni vet att ni verkligen kommer att gilla. För det hjälper verkligen.



En annan riktigt rolig sak med denna film och den som kommer efter är att. Tanya, hon längst till höger med grönaktig klänning kommer faktikst från min hemstad Gällivare det är verkligen så roligt. Att lilla Gällivare faktikst har fått fram såna talanger, som är med i många filmer, och framför allt i en av världens mest populärste filmer just nu!

Nu har ni fått veta lite om vad jag tycker och tänker. Som ni kanske märkte ville jag inte spoila allt för mycket, så hoppas att jag inte gjorde de, så något blev lite små grinig på mig om ni inte sett den.

I´m the worlds greatest



I´m that star up in the sky
I´m that mountain peek up high
hey I made it
I´m the words greatset


I´m that little bit of hope
when my back is against the rope
I can feel it, I´m the worlds greatest


She has the world´s best gaurdian angel


Sitter här hel chockad, och vet inte vad jag ska ta mig till

 

Dessa två bilder föreställer folketshus i Gällivare. På den scenen har jag stått och uppträtt på om 100 gånger ens räcker! Jag har varit på bio, flera gånger än vad jag kan räkna. Jag har varit på kurser och föreställningar. Och jag har sett Movits! uppträda med NBB på den scenen.

Nu är den borta, i natt så brann den upp och jag vet inte ens vad jag ska säga. det tynger på något sätt mitt hjärta. Javisst, dom kommer ju med all säkerhet att bygga upp allt igen, men det kommer inte att vara samma som jag har gjort allt detta på, så jag kommer inte kunna säga att på den där scenen har jag uppträdit, jag har sett mitt favorit band på de, eller något..

http://www.kuriren.nu/nyheter/?articleid=6167925

Hejsanhoppsan Gällivare

Bjuder på en för liten och oredigerad arkivbild, men jag har inga bilder på pappas dator och inget ps .

Hejsan, sitter i Gällivare nu och hag precis vaknat, känner mig som en liten häxa.. Men iaf, det är så otroligt mysigt här snön har precis lagt sig, klockan är 12 och det börjar redan bli lite mörkt. och det är ca - 11 grader.

Igår var jag med jätte fina vänner, vi satt hemma hos mig och lagade tacos, och till efterrätt blev det en liten ostbricka, så otroligt gott. Sen kom ännu mer fina vänner och vi satt och bara tog de lugnt och lyssnade på lite musik. Sedan bar de av hem till Josefine, vart de var lite folk och så där. Och vid tolv var jag hemma igen, så de var en jätte mysig kväll.

Nu hade jag tänkt att fika lite, sedan höra av mig till en liten Ida som jag kanske skulle vara med :) Och imorgon ska jag äntligen gå och se Breaking Dawn ska bli så otroligt spännande!


otroligt-nöjd-tjej-bara-för-att-idag-var-en-bra-dag! :D



Tänkte börja med att lägga ut en bild på min nya frisyr! Det kanske inte märks så mycket. Men har tonat de ljust, och satt i bruna slingor, för att de skulle få en mer naturlig nyans. Har även klippt mig, kapade typ en halv decimeter i nacken. Så nu har jag en page, som ni kanske ser. Eller en lång page kanske man säger.

Jag är riktigt nöjd, fick dock sitta i sex timmar för att vi skulle få till detta. Mitt hår var verkligen i sämre skick än vad jag trodde. Jag ångrar verkligen att jag började bleka. Så ett tips till dig som är röd hårig. Du är dum i huvudet om du börjar bleka! (de kanske var mer en kommentar) Men nu har jag fått massa tips, så ska låta mitt hår växa ut typ fem eller sju centimeter, sen ska jag tillbaka, så skulle dom hjälpa mig igen. Men som sagt, jag är grymt nöjd över resultatet.




Eftersom att jag var hos frissan så länge, så missade jag tåget. Men lika glad är jag för de. För jag hamnade på en basket match. Så fick först gå in i V.I.P rummet och äta tacos, de var inte de allra bästa, men de var tacos och de var hyfsat gott.  Sen gick vi ut och såg matchen, jag tycker verkligen inte om att titta basket för jag gillar inte att de blir mål hela tiden, inga utvisningar eller slagsmål.. Nä hockey ska de vara!

I pausen gick vi in till V.I.P rummet igen och fikade, vi diskuterade om vi skulle stanna eller inte, men vi gjorde det. Och jävla tur var ju det! Varför? Jo, för att jag vann ju faktikst på mitt matchprogram! Det är första gången jag gör de, och de var så jävla roligt! Vann som ni ser på bilden en bensindunk och trehundra kronor på OKQ8 som jag kan köpa vad jag vill för.

Nå väl. Nu ska jag snart titta idol. Sen blir de att sova, ska upp tidigt imorgon, eftersom att jag åker med förmiddags tåget till Gällivare. Och imorgon kväll blire mysmiddag med en saknad Josefine.

I´m attention whore ;)



Idag så har jag varit med Frida, det har verkligen varit jätte roligt. Hon hjälpte mig att fixa min gitarr, jag blev så otroligt nöjd! Det ska bli så roligt att visa upp den på onsdag när jag ska uppträda! :D Och imorgon ska hon fixa mitt hår, gud så kul! Det kommer nog att bli jätte jätte fint! :D Jag är jätte spännd :)

Imorgon åker jag till Gällivare, de ska bli så skönt! Och på lördag ska jag vara med Josefine.. Myyys! :) Jag skulle ju ha fått träningskläder nu när jag åker, men jag kommer inte hinna fixa de :( Så pappa har lovat att jag ska få de nästa gång jag kommer, gud så kuuul! :D

Nä, nu sitter jag och tittar på handen som gungar vaggan, det är en så bra film från 1992, helt klart värd att se :) Så om du läser detta nu 21.54 rekomenderar jag att slå på kanal 9! :)

Nu ska jag fortsätta kika, och farwilla lite

PUSS


When a hert breaks, it don´t breakeven



Jag känner inte riktigt för att blogga, jag har inga roliga bilder att lägga ut, så då blir mina inlägg inge roliga.

Vi har haft renovering i vårat badrum i 7 veckor, och vi var klara idag! Tills vi använde duschen... Det blir nog någon vecka till.. Inte roliigt.

Imorgon har jag konsert, inte taggad alls. Mitt hår är blött s och jag kommer inte orka torka de innan jag somnar, så jag måste kliva upp tidigare imorgon så jag hinner fixa håret och mitt smink.

Nu tänker jag sluta gnälla. Hejdå!


Tears don´t mean you losing



Tjena!

Sitter här i min lilla sköna säng nu. Men ett ny städat rum, eller jag städade igår, så liiiite stökigt är de xD
Imorgon har jag matte prov, inte taggad alls. Fick fara hem till Oves bror för att han skulle hjälpa mig, så nu fattar jag lite iaf, men inte äre då mycket.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, tagit de chill, varit i skolan och massa sånt. Vi hade uppspel på ensemblen. Det gick hyfsat bra. Jag spelade typ inget, och de enda man hörde var mitt solo, så de är lugnt :)

Btw! På torsdag ska jag fixa min kaluffs, färgning och kanske klippning, hos Frida på henne skola. Gud så skönt! Och de bästa, jag får de gratis. Och det gillas verkligen eftersom att min ekonomi inte är den allra bästa :) Så jag är väldigt tacksam, men nu blire film och sen sova!

Godnatt, Pöss&göll! :D

loppis-hoppis! :D



Nu har jag fått ihop en hel flyttkartong, med saker som jag ska sälja nästa lördag! Det ska bli såå spännande och jag hoppas verkligen att det går att få sålt! :D

Igår så var jag hemma hos Sanna och det var så mysigt, vi åt jätte god mat, underbar efterrätt och så spelade vi kort och snackade skit! :D Och efter det hamnade jag hemma hos adina, vart vi åt lite kvällsfika och tittade på underbara glee! :D

Nu väntar en damsugning i mitt rum, sen ska jag kika ännu mer glee! :D

You are everything I need and more.



Hejsan alla söta. Bjuder på en till idol bild idag. Denna på Tove. Riktigt nöjd med denna bild är jag faktikst :)

Idag har jag verkligen inte gjort ett piss. Eller var i skolan, hade redovisning om leukemi. Sen hade jag kör, och vi tränade till våran konsert på onsdag. Molly Sandén kommer vara där och sjunga med oss också. Jag är taggad, men inte taggad på Molly, det suger! Skulle så mycket hellre vilja att det var Måns Zelmerlöf som kom.

Var också hos tanläkarn igen! Denna gång fick jag "min" tandläkare, så de kändes lite bättre. Men en akut bettskena är de som händer nu. Jag har så sjukt ont i min mun! Kan knappt äta utan att det gör jätte ont, borsta tänderna gör sjukt ont! Och att hålla på med tandtråd på vissa ställen går verkligen inte! Så på tisdag hämtar jag min skena (tacka gud för att jag har gratis tanvård!)

Nu ska jag fortsätta kolla film :)

Pöss&göll! <3

oh oh, I want some more



Hejj min fina blogg, mina fina läsare och mina fina vänner! Idag bjuder jag på en jätte fin bild på älskade Jay Smith, och underbara Linnéa Henriksson! Som var helt underbara på idol, för precis 1 år sedan idag! :D Eller engligt datum imorgon, men dag idag! Ni fattar :)

Idag har jag haft en jätte spännande dag! Kan ni gissa vad jag gjort? Nä, de kan ni nog inte! Jag har varit i en äkta studio och spelat in en så underbart bra och rolig låt! Det har varit så roligt, och lärorikt! Och det ni vad jag gör om en månad, alltså 10 December? DÅ SPELAR JAG IN EN MUSIKVIDEO! :D Så då ska vi spela playback, och kommer göra en "live musikvideo" så är de sagt nu iaf. Det är så spännande och jag hoppas verkligen att det blir bra!

Imorgon är de äntligen helg, en storstädning av mitt rum planeras. Och på lördag blire middags mys med några vänner. Åh, sånt är verkligen så mysigt! Äta gott, vara med vänner och musiken, som alltid lyckas komma med på ett hörn :)

Nu ska jag göra de sista på mina läxor, sen ska jag försöka ta en tidig kväll :)

Laxtisdag

Sitter hemma hos Alicia nu, och har precis ätit middag. det blev lax. Oooooo vad jag älskar lax! Nu sitter vi och äter glass och väntar på att halv åtta hos mig ska börja, det är fan lite små kul att det är från Luleå, dock är de ingen jag känner som är med.
Idag så har jag varit på lite shopping humör, speciellt eftersom att det är rea och jag ÄLSKAR reor! :D Jag fyndade tjocksockar, leggings, en t-shirt och assnygg bh! Så nu känner jag mig lite nöjd :D
Men nu ska jag socialisera med Alicia
Pöss&Göll! :D

Från vaggan till graven



Jag har en jätte jätte fin vän, som heter Ida Eriksson. Och jag fotograferade henne för ett tag sedan, och dessa är en av bilderna. Som jag fick lite ryck och redigerade. Visst är hon vacker! :)

I nearly left the real me on the shelf



Hejjsan allihopa! :D

Idag har de faktikst varit en riktig mysig dag! I skolan blev de massa kramar och massa hurgar. Hade musik idag, och det var så roligt! Att få sjunga ur mig lite och sånt där! Efter skolan var jag hos tandläkarn, och de polerade min tänder och satte sånt där äckligt banan flour. Jag hatar banan....

Hann även vara med min vän Anton Niemi ett tag, vi var och köpte ett halsband till honom, det var jätte fint! :D

Just nu sitter jag och lyssnar en låt som jag ska spela med min ensamble grupp och jag ska ta ut lite sa saxofon grejer som dom ville ha, och jag ville spela sax. Så då får jag ta ut dom, de borde inte vara så svårt. Men roligt är de! :D

Nu ska jag ta ut den, vi hörs!

Puss&Göll ;)

Idag är de ett år sedan min älsking blev skadad



Idag tänker jag på denna kille som blev skadad för precis 1 år sedan. Och kan fortfarande inte spela. Eller han spelade ju i slutspelen. Men sista matchen mot ÄCKEL SAIK fick han en till smäll mot sitt huvud. Och jag inte kunnat spela matcher efter det. Och lider av kronisk huvudverk, och jag tycker jätte synd om honom :(


I´m a star, falling just for you



En lite gammal och små charmig bild på mig och Mattias, som Amanda Jonsson står för (hon finns länkad)

Nu var de då jävla länge sen jag bloggade. Så skönt de har varit! Det är ju sista dagen på lovet nu, och under mitt lov har jag varit hemma och tagit de lugnt! Och shoppas lite, det blev två par chinos, en klänning, en t-shirt, massa sockar och leggings och lite smink. Så kan de gå ;) Har också varit med söta vänner och fått en massa söta skor :D

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik, jullåtar faktikst. Det är lite små charmigt, men snart är de jul. Och det finns INGEN snö, hojj vart är världen påväg :O Visste ni att om jordens tempratur höjs med 6 grader, kommer Sverige vara lika varmt som typ Turiket och Spanien ;) Ska man kanske längta, eller flytta?

Imorgon ska jag redovisa om Leukemi, så jag har gjort en liten PP när jag satt på tåget, och själva arbetet skrev jag klart innan lovet. Det är lovande ;) Dock, denna vecka jag har ett glosförhös som jag måste plugga till, och det GILLAS INTE!

Nu måste jag sluta skriva, annars blire en jävla roman här, men nu kanske jag börjar blogga lite mer, känner suget faktikst :)