Gott nytt år!

Denna kvällen kommer spenderas med Ida! :D Vet väl itne riktigt vad som händer, men vi hörs 2011! :D

Nyårslöften

Här kommer mina

- sköta skolan, få bra betyg
- Skaffa ett bra sommar jobb
- Lära mig att köra båt
- Träna minst 1 gång i veckan
- gå på minst 1 festival
- lära mig att spela piano
- och utväckla mina musikaliska talanger


 Uppdatering

- Börja spela tenorsan
- blåsa eld snyggt

-

Don't you bring your sadness down on me
When peace is free
There's a sun up ahead brother, waitin' on me
Can't you see


Black Stone Cherry – Peace Is Free


Cause we play with fire

Idag så drillade vi ju med eld på stan, efter många om och men så blev det en riktigt succé! i som inte var där och tittade missade verkligen något! Jag ska väl inte säga så mycket mer förutom att Amanda J, Amanda H, Tove, Joakim, Sanna, skarpis och Agnes Tack för att ni ställde upp som fan idag!!

Bilderna kommer från Amanda














Tack <3

It´s just the way it goes!

Men hörrni, idag har jag verkligen varit med om en heldag av rang!:D

Dagen började med att jag åkte till Fridas skola, som jag inte hade någon aning om vart den var, men Frida hade ritat en riktigt fin karta till mig, så jag hittade! Där så fixade Frida mitt hår, och så sminkade vi oss. Väl där borta träffade jag min sommar kompis Robert haha, det var lite random, men iaf! :D

När vi var klar på skolan vare ju drilldax på Smedjan, första gången gick det verkligen piss! Och jag menar de xD Men efter att vi slutade bli nervösa så gick det faktikt riktigt bra! Vi gjorde programmet typ 6-8 gånger tror jag, det avr ju lite folk som tittade, alla stannade ju upp ett tag, men jag vet inte om vi fick så många som var intresserade xD Måste slänga in ett tack till Sanna, Sanna och Jocke som hjälpte till idag, ni är jätte snälla!

Efter smedjan, gick jag och Sanna hem till mig och fixade med eldstavarna och åt lite mat, sen gick vi ut på stan igen och då hittade jag en jätte söt tunika, diggar den som fan! Men sen gick vi hem till mig igen, och då väntade vi på Frida och spelade kort. När Frida väl kom så gick vi ut ganska så direkt och drillade med eld på min gård, och självklart var det ju "kändisar" där, Jonatan Lundberg var det iaf som stod och kollade på oss ett tag, som kommer min lärare PA ut och började filma oss xD Det var ganska coolt! :D Men då så drillade vi och det gick riktigt bra, vi sprutade även också, det var riktigt kul, men oljan var lite äcklig och fettig xD

Sen gick jag och Sanna in till mig och kollade på Weeds och myste på, sen så somnade vi båda i min lilla säng xD hihi :D

Imorgon äre elddrill på stan som gäller, och helvete! kom nyss på att jag glömde hämta vårat polistillstånd, får ta och hämta det imorrn direkt på morgonen, eller så får Frida göra det innan hon kommer xD Det löser sig iaf. Men imorgon Gulapaviljongen (utanför shopping) missa inte!

Nu sitter jag och lyssnar på min älskade Jay smith är så glad över att han skiva komit på spotyfi, men det är en skiva som jag verkligen vill ha själv! Så får kirra det, eller så kanske man får den i julklapp ;)

jaja, nu blev det ett lång inlägg, så bjuder på en bild på min älskade Jay också! :D


bara för att jag är en cooling! :D



Drillade med eld idag! Kul som bara fan lite läskigt ibland, och råkade brännna min tumme lite tror jag -.-'. Men imorrn och på onsdag taggar vi massa uppträdande!!! :D

Bloggen är inte glömd!

Det är så här att min älskade dator har gått sönder! Eller det är något visur eller så i den, så jag kan inte använda den iaf, och när jag får en dator lägger jag inte så stor tid på att blogga (A)

Men iaf idag blir en hektisk dag, nu sitter jag på bibloteker har varit liye badass och skrivit ut 40 informationsblad och sen lite papper som ska till polisen idag. Jag hoppas verkligen att det går bra där.... Men iaf, sen idag ska jag till Bensbyn med frida och d'r ska vi drilla med lite eld och göra klart programmet för imorgon, när vi ska drilla på smedjan, kom gärna och kolla, vid 12 kanske ;)

Men, jaja. nu vet ni lite vad som händer, puss på er! :D

Känner att jag måste blogga!

Jag vet inte varför jag känner så, och jag ver framförallt inte vad jag ska skriva om :O Men nu vet jag!


Nu har det gått 1 termin, sen jag började estet! Och det känns underbart! Jag har fått så många underbara och älskvärda vänner! Det är helt sjukt hur fort det har gått och det är verkligen jätte roligt! Jag älskar verkligen min klass, hade inte bytt den mot något annat i världen!

Det känns som att det bara var för någon vecka sedan som jag för första gången gick in i lärkan, var helt vilse och höll mig nära Tobbe eftersom att han skulle gå i min klass och han var den som jag kände ( fast ändå inte, vi hade nästan aldrig prata irl bara på msn ) men iaf, jag har iaf väldigt rädd och blyg dom första dagarna, dom första jag träffade var Amanda och Amanda, eftersom att vi hamnade i samma grupp med treorna när dom skulle visa oss runt. Vi började babbla på ganska mycket, och en dag gick vi och åt lunch tsm på Subway, det var riktigt trevligt.

Sen när My började i min klass blev jag riktigt glad, jag började på något sätt känna mig ännu tryggare, eftersom att vi var vänner. Jag och My lärde känna varann på det sättet att hon var min drillärare, så när vi var i Piteå i Maj började vi komma varann närmre för då var hon, jag och Josefin med varann istort sett hela helgen :D

Efter tältningen var allt frid och fröjd, alla kände alla, alla visste saker om alla och sånt kul. DÅ visste jag verkligen att det kommer bli 3 riktigt roliga år!  Tältningen var verkligen as rolig! Vi satt och grillade och sjöng massa sången och dansade och berättade historier ( Eller Anton gjorde det xD Och många blev jätte rädda.  blått blod, seriöst?.....) Så den gjorde nog verkligen att sammanhållningen blev bättre, och detta gjorde vi alltså 3 veckor efter att skolan började!



Efter bara ett väldigt litet tag var alla jätte bra vänner, alla kan prata med alla och vi håller helt enkelt ihop. det är jävla roligt att bara kunna dra någon i armen och dra med dom till ett ensamblerum och bara jamma som fan ! :D Eller ta och spela kort, eller äta lunch och prata med någon som man inte så ofta pratar med.

Eos-projektet gjorde så att inte bara vi i klassen utan att många 1or kom varann nära, jag fick träffa en jätte underbar tjej som heter Dajana och jag visste inte ens att hon gick på skolan innan vi hamnade i samma grupp! Men eosen var verkligen riktigt rolig! Vi jobbade på och babblade på om allt och ingeting. Så förre onsdagen hade vi riktigt jävla trevligt när vi satt och väntade på att eosen skulle börja igen, några spelade twister, några satt och pratade lite och sen så fick vi se världens bästa rapp av Jack och Anton! :D

Idag så har vi då i ES1A gått med varann i en termin, och vet har verkligen gått jävligt snabbt! Och jag har haft så sjukt roligt och det jag är gladare än någonsin att jag sket i vad Magnus sa och började på estet iaf!

Att veta att jag inte kommer träffa några innan skolan börjar igen, gör fan ont på något sätt! Det är helt sjukt! :O Men det är nog bara för att jag älskar klassen så jävla mycket!!!


Ingen Gällivare idag ;(

Det blir inte att åka till Gällivare idag eftersom att tåget var inställt, fråga mig inte :O Och sen gick det en buss kl 5 typ, men det skulle ta typ flera timmar och ja, så det blir att jag åker imorgon på förmiddagen xD Så hoppas att jag kommer hinna göra allt jag ska göra i Gällivare då :S

Iaf, skolan idag var ju chill två konserter som tog cirka 1 timme, kantaten var jätte tråkigt! Men lärarrock var AVSOME :D

Haha, det var så coolt när ja gkom hem idag, så hade min brorsa två kompisar hemma och den ena när jag kom in typ ba HEEEEJ, och vinkade som bara faaan xD Typ som att han hände mig, och sen så när jag frågade vad han hette för att jag skulle hälsa åt en kompis från han, sa han det som att jag borde veta vem det är på något sätt xD haha cool var han ju iaf ;)

Idag så fick jag min julklapp av My :D Och det var detta snygga kors! Fan vad jag älskar de :D



Ikväll så blir det basket, det är ju ganksa roligt, så blire lite middag och sådant där, jag hoppas verkligen att der är någon god mat där! Det brukar vara helt ok, dock inte som på hockeyn vart maten är helt UNDERBAR!


Hatar rubriker ;)

Nu är det ju så att jag inte har bloggat på ganska länge, men det är för att jag har haft eosen som har tagit ganska mycket tid och ork, sen har jag också haft en jävla massa prov och allt! Sen så kämpar vi ganska hårt med drillen nu också, det har varit massa mejl, telefonsamtal och möten och allt möjligt, för nu är det nära! Vi har fått in  anmälningar på 2 veckor tror jag det blir xD Och det kanns bra :D hoppas bara att det är några fler som anmäler sig! Sen i onsdags blev det att drilla med ELD det var riktigt jävla roligt!!! :D På tisdag ska vi drilla på smedjan! Kom och kolla ;)

Idag ska jag åka till Gällivare, och fixa i mitt rum, som är katastrof nu tror jag :S Eftersom att min syster har varit och bytt rum med mig, så jag har ett annat nu :(:(:(::(:(::(:( BUUUHUUUU!!! FAN VAD JAG KOMMER SANKA MITT GAMLA RUM!

Imorgon äre X-mas pary som gäller, tror jag iaf xD Är inte säker än. Och på söndag ska jag vara med en riktigt saknad Rebecca Nordvall! :D

Men nu snart ska jag gå och möta amanda och gå till skolan för endast TVÅ KONSERTER känns det onödigt? JA! :O hade fan kunnat åka till Gällivare igår! :O

liista;D blev utmanad av Rebecca ;D

4 TV-program jag ser:
1. Desperate Housewives
2. Couger town
3. Förhäxad
4. Halv åtta hos mig
4 saker jag gjort idag:
1. Vaknat
2. Packat
3. Pratat med polisen
4. Lyssnat musik

4 saker jag längtar efter:
1. Julafton
2. Sommaren
3. Drilla med eld :D:D:
4. Få pengar

4 saker på önskelistan: 
1. Smycken och sådant
2. Pengar
3. Kläder
4. Kamera saker
4 personer jag utmanar:
1. Amanda Jonsson
2. Josefine Johansson
3. Sandra Johansson
4. Och den som längtar till julafton ;)

Såå najjjs! :D

Vet ni två stycken har anmält sig just nu för att börja drilla! :D Och jag tror verkligen att det kommer bli massa meer, för alla små barn på NLV var verkligen jätte potivia och tyckte att det verkade jätte roligt även killar! :D Så vi kör ingång drillen här i Luleå 19e Januari :D



Om inte annat så på ett tag ska jag börja gå ner till SF, ska på bio med ett gäng från klassen, de blir att se filmen Devil hoppas verkligen att den är bra, men det tror jag :D

Puss och kram Allihopa! Nu blire att se lite idol innan jag går ner till staden ;D

Bara för att jag är My idag :D

Idag blev det att kliva upp så häääääääääääääääääääääääär tidigt, eftersom att jag är jätte snäll, och går på datakunskapet åt My idag så hon kan gå imorgon ;) Så då blev det att börja kl 8 ist för kl 10 XD Efter detta har jag ett litet hål och sen inså, som suger appung hihi xD

Sen så fick jag tillbaka mitt dataprov och är väl helt ok nöjd fick ett  VG trodde dock att jag skulle få mindre för jag gjorde en jätte miss som jag kom på direkt när jag hade lämnat in provet xD Men jaja, VG är jag ändå nöjd med :)

Men nu ska vi börja göra nå grejs, som jag dock redan gjort  ;)

FIIIIRE! ;D



Nu har Frida beställt våra eldstavar! Fyfan vad najs! :D hoff, börjar ju nästan bli lite rädd ju :O

Jag fick min julkalender! :D



När jag kom hem från skolan så låg denna på min säng! :D Det är alltså en julkalender :D Och det bästa med den att det är inte bara choklad eller så xD Utan de är massa olika godisar :D Och sen så ska det också tydligen vara leksaker i också ;) Det är ju bara vänta och se :D Men i lucka nr 1 var den en liten påse med björnar :D
Kalendern kommer från Haribo :D

Olivia goes bad ass :D

ni får veta varför sen XD För jag började visst nu ;D