Johan Harju



Idag tänkte jag att Johan Harju ska få lite extra plats i min blogg, eftersom att han gjorde de enda målet idag. Med en riktigt snygg assist från Chris Abbott, som förövrigt spelade bäst idag, han och Fransson. Och sen var de ju jävligt roligt att vi vann! :D

Som ni kanske märker blev de lite hockey idag iaf, så jag har inte pluggat så där jätte mycket, men det känns lite bra ändå, sen jag har läst igenom allting i boken plus lite anteckningar och sådär idag. Sen hinner jag göra de imorgon innan jag går till provet också, eftersom att de börjar först 09.50. Så jag har ställt min klocka på 07.30 :)

Har även packat och städat inför att åka till Gällivare imorgon. Matilda ska tydligen hit, så de blir bara jag och pappa i helgen, och förhoppningsvis ska jag övningköra lite, och jag kom på nu att jag måste slänga ner de pappret i väskan så jag får köra! :D

Godnatt ! :D

I used to laugh it off



Bara för att jag tycker att denna bil är jätte fin och för att jag åkte med den till både balen och på crusingen! :D

Tjenamittbena! Sitter i mitt rum och bloggar, kollar greys och pluggar samtidigt.. Och jag ska säga er att det går jätte bra! ;) Idag är de ju hockey, men jag ska nog inte kolla, jag känner att de tar för mycket av min pluggtid och nu när jag varit sjuk har jag inte kunnat plugga eftersom att jag har haft sakerna i skåpet i skolan.

Imorgon åker jag hem till Gällivare, och gud så skönt de ska bli, ta de lugnt, vara med Ida och äta god mat, det är verkligen najjs. Sen ska vi kanske kolla på en ny telefon till mig också, jag är sugen på en HTC eller Samsung, det är ju typ som som har fått bäst recentioner eller vad man nu säger.

Nu ska jag sluta babbla och plugga lite mer.

Ha de bra! :D

Chris Abbott



Lulehockey har börjar med att göra lite längre intejuver med spelarna. Så får man veta lite mer om deras liv och hur dom tagit sig så långt osv. Dom började iaf med Chris, och den var riktigt bra! :D

http://www.luleahockey.se/Nyheter/Elitserieprofilen-Chris-Abbott/

KOLLA! :D

Ingen skola idag heller.



Det blev ingen skola för mig idag heller. Var fatkikst påväg ställde klockan och gick upp och duschade. Men jag kände min inte riktigt bra. Så mamma sa åt mig att stanna hemma idag också, men imorgon blir de nog att gå till skolan igen.

Idag har jag bara legat och varit lite rastlös, vilket är ett gott tecken. Ska också ta och plugga lite på ett tag, har NK och KUHI/HI som jag måste göra. Har lite lust att springa ner till grannen senare och fråga om vi fått någon engelska läxa. Men de skiter jag nog i.

Nu ska jag fortsätta kolla lite tv, och sen ska jag ta och börja plugga lite smått :)

Dööööööö....



Idag så blev jag hemma från skolan. Men jag känner mig inte alls så mycket bättre! Det brukar bli så att om jag stannar hemma en dag, så på kvällen brukar jag vara helt rastlös och typ ha spring i benen. Men så är de inte idag, jag känner mig fortfarande helt jävla död! Jag har sovit från typ 11 igår till efter 13 idag, och det var bara för att mamma väckte mig och tyckte att jag kunde komma till vardagsrummet och mysa med henne. Så jag har legat på soffan hela dagen, men är ändå helt slut! Och där kommer jag ligga resten av kvällen.

Godnatt!

Yes, I would die for you baby. But you won´t do the same



Godmorgon, godkväll eller vad fan man nu säger! Ligger i sängen och tycker synd om mig. Jag har jätte ont i ryggen trodde jag de var, men de visade sig att det troligtvis är njurarna, min hosta har gett med sig lite grann, men jag har fortfarande blodsmak i munnen när jag hostar. Min farmor (gammal sjuksköterska) tycker att jag ska gå till vårdcentralen för hon trodde att de kan vara lunginflamation.. Men jag vet inte, om jag orkar. Det känns lite onödigt, men iof så har jag varit krasslig ett tag och de blir bara värre och inte bättre. Jag får se hur jag gör, får prata med mamma imorgon, men har de inte blivit bättre i ryggen/njurarna så är de ju kanske lika.

Nä, nu ska jag skriva lite mer om Shakespeare och sen ska jag sova. Och hoppas på att jag mår bättre imorgon.

God natt! :D

oh there aint no other way, baby I was born this way



Hej allihopa. Idag har det verkligen varit en skit dag! Jag mår inte alls bra, hela min kropp är slut! jag fryser och det känns som att jag har fått någon inflamation i ryggen och i råga på detta så har jag en riktigt jobbig hosta och de känns som att jag snart kommer börja hosta blod.

Idag ska jag väl inte göra allt för mycket. Jag ska göra svenska läxan och sen ska jag bara ta det lugnt! Egentligen har jag massa inlämningar och prov denna vecka, men jag orkar verkligen inte, jag känner mig inte klar i huvudet.

Nu ska jag börja skriva om den där underbara mannen William Shakespeare, och sen blir de idol och annat mys :)

Jag har blivit kär

I klockor! Det började med att jag för två år sedan köpte min första klocka helt själv! Det var den svarta som är av märket " Jet set" Och de var jätte kul att när jag köpte den så kostade den 250 kr på ur och penn i Skellefteå, sedan när jag kom till Luleå några dagar senare så kostade samma klocka 600 kr! Så jag hann köpa den precis innan dom höjde priset som fan på det märket xD

Jag har varit jätte nöjd med den klockan, men när batteriet tog slut så orkade jag inte sätta in ett nyss för de var hyffsat dyrt. Det kostade undefär lika mycket som att köpa en ny klocka. Så de gjorde jag! Den lila armbandsklockan som jag köpte för 99 kr på teknikmagasinet. Den köpte jag just efter julen 2010 men är inte riktigt lika nöjd med den som jag var med den svarta, så då blev de så att jag slutade använda klockor helt istortsett.

Men i sommras hittade jag min underbara ringklocka! Också är det ju Hello Kitty på den, så jag blev helt SÅLD! Den kostade 100 kr och den hittade jag på ur och penn. Och samtidigt som jag köpte den bytte jag även batteri på den svarta, för jag saknade den så mycket!

Och idag då köpte jag mitt halsband och jag är helt såld på den, de är så underbart fiin!









Detta är då min lilla samling, som jag verkligen tycker om. Och jag hoppas att det alldeles snart kommer nya tillskott till min lilla familj :D

The more I have to change I just stay the same


Bara för att jag hade en lite söt outfit idag (a)











Spets leggingsen kommer från Ginatricot och det gör även den vita spetskjolen. Den vita bodyn kommer från Bikbok och skjortan från Lindex. Och min nya klocka har jag köpt från ur och penn för 149 kr :)

I hope it gives you hell



Idag så har jag varit på stan med underbart söta Sanna! Det har verkligen varit alldels för länge sen vi har varit med varann, och de var riktigt mysigt. Vi satt först och fikade och pratade om jätte mycket saker, roliga som oroliga. Och sen gick vi runt på stan lite, och så hittade jag denna underbara klocka! Den skrev verkligen OLIVIA! Det är alltså ett halsband, med rosa pärlor och sen en klocka, såå sööööt!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl kanske börja söka lite fakta om Shakespeare och sen bara chilla :)



Söt och gammal bild på mig och Sanna :D

Stjernberg

Alltså jag har ju verkligen hittat min älsking i idol som jag verkligen älskar! Förut var de ju Moa, men jag vet inte. Robin Stjernberg  är mycket bättre! Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra för honom, men de tror jag ju nästan eftersom att juryn verkar verkligen tycka om honom, men det återstår ju att se ikväll om han går vidare hoppas!!

Robins audition



Robins solosång


Life is a climb, but the view is great



Bara för att vi är så jävla snygga! <3

Idag har jag väl inte gjort allt för mycket. Men jag har faktikst tagit mig till Oves föräldrar och hälsat på, och blivit riktigt bortskämd, de är så mysigt! Egentligen hade jag behövt plugga till matteprovet, men när jag är själv förstår jag iaf ingenting, så de är bättre att göra de imorgon i skolan med lite folk.

Nä, men nu ska jag faktiskt försöka ta och sova lite, eller jag ska faktikst kika lite shugo chara först, sen blire godnatt!

And you begin to wonder why you came



Nu ligger jag äntligen i sängen som jag istort sett har längtat efter att få göra heeela dagen!

Nu så ligger jag i Luleå igen, men jag längtar redan hem till Gällivare. Fråga mig inte varför jag har blivit så Gällivare galen, men de är väl så de kan bli ibland. det känns helt enkelt som att jag är där för lite!

När jag kom hit så hoppade jag istortsett direkt in i duschen, så jag har haft i en ansiktsmask, så har jag rakat benen och sånt där. Tidigare idag så färgade jag ju håret så de blev inte att tvättade igen nu, men när jag gjorde de tidigare hade jag i en hårinpackning, så nu känner jag mig jätte fräsch. Men nästa gång jag hoppar i duschen måste jag nog plocka fram min vän epilatorn och fixa mina armar, eftersom att jag VÄGRAR att raka dom, för det är inte snyggt om man får stubb på dom :O Jag brukar också epilera mina lår eftersom att jag sällan rakar dom när jag rakar benen, för att jag har så ljusa hårstrån och sen växer som jätte sagta så det bruar bli så att när de är dags att epilera armarna tar jag låren också!

Nä, men nu ska jag sova.... 2 sekunder efter att jag skrev nu så ringer Anton Niemi på skype och behöver hjälp med sin krönika... Så vi får ju se när jag får sova...

ät ät ät ät ät ät ät PLING!


Kokar majskolvar



Foto Amanda Jonsson

Det blev inge KU idag, jag hinner verkligen inte. Jag hatar verkligen att jag inte hinner träffa mina saknade vänner på KU!  

Som ni kanske ser på min rubrik så kokar jag majskolvar just nu! Och dom är så där färska så jag har fått skala som precis som i mussepigg typ! Och bara för att jag nämnde Musse pigg så måste jag ju faktikst ha och lägga in de här klippet!

 

Nä, nu ska jag äta majs, sen ska jag åka till tåget och där ska jag skriva en helvetes LAB-rapport!

I´m on the edge of glory



Hejsan allihopa! :)

Idag är dew verkligen härligt väder här i Malmberget, solen skiner och de visar 16,5 grader i skuggan! Det är inte dåligt för att vara mitten på september och speciellt för att vara i malmberget, jag kommer ihåg att ett år så snöade faktiskt vid denna tid.

Idag så är de söndag och jag har väl inte så jätte mycket inplanerat. Jag hade faktikst tänkt försöka ta mig in till KU ett tag, men kommer troligtvis bara hinna vara en halv timme eller något sånt. Men de är ändå värt de för jag har inte fått träffa alla på jätte länge, och de skulle verkligen vara ett extra plus om Monika var där, för henne är de snart ett år sedan jag har träffat!

Om inte annat så åker jag tillbaka till Luleå idag, och på tåget måste jag verkligen skiva klart min LAB-rapport som skulle ha varit inne i fredags! Jag skulle egentligen mejlat den då, men jag glömde skriva den på tåget, så idag måste jag verkligen göra den, och mejla in den!

Nä, nu får vi se vad dagen har att erbjuda, jag ska försöka at skriva ikväll också!


AntoniaOlivia


Let´s go ABBOTT! :D



Ikväll så äre de premier på ELITSERIEN för Luleå! Och jag ska faktikst få gå på matchen! Jag är så sjukt taggad, fyfan vad det ska bli roligt! :D

Jag har nyss duschat så jag ska klä på mig nu och sen börja gå till Coop arena! Ha så kul ikväll!

Dissa kvinnorakhyvlar!





Jag fick ett jätte bra tips idag av en tjej i min paralellklass som jag hade tänkt dela med mig av. Och det är att om man använder rakhyvlar, både engångs eller såna som man kan använda flera gånger, så ska man köpa rakhyvlar för män, eftersom att deras blad är mycket vassare än dom som är på kvinnorakhyvlar. Vilket gör att man slipper röda prickar om man får det.


It´s okey, to not be okey



Fiin syster man har! :D

Nu har jag pluggat till provet imorgon och gjort min GEMU läxa, vet dock inte om de gick så bra. Men man vet ju aldrig.

Min hals jävel håller på att ta livet av mig! Jag måste sluta sjunga när jag är sjuk! Ska försöka att inte sjunga imorgon, och prata så lite som möjligt. hihi, kan bli svårt. Men nu ska jag försöka sova, och jag tror att jag kommer drömma mardrömmar om homo erectus, farao och neandertalare :O

We're gonna do it anyway!



Usch och fy vad det regnar ute idag!

Idag så har det varit en ganska så chill dag i skolan, tacka gud för de liksom har varit sjukt trött! Men dagens höjdpunkt var ju faktikst att det var risgrynsgröt till lunch! <3

Idag så har vi även börjat med projektet, hamnade i en helt ok grupp. Och jag tror att vi kommer göra en riktigt bra föreställning, iaf så som det verkar just nu!

Hann även träffas lite med "bandet" och de kan jag säga er, gick inte allt bra. Vi kommer inte överens om något, och visst blir sur hit, och vissa blir less dit. Hojj.. Man ska inte ha en band med personer som man verkligen inte har samma musiksmak med! :O

Aja, denna eftermiddag/kväll kommer bestå utav lite plugg, i framför allt historia eftersom att vi har prov imorgon och sen én liten gemu uppgift, men de ska nog gå bra :)

from the bottom of my heart I apologize


Gammal bild, börjar nästan sakna mitt röda hår :O

Ja, men kolla här jag hade ju nästan glömt bort mina trogna läsare.

Det har väl inte hänt så jätte mycket i mitt liv, igår var jag sjuk. Det har blivit bättre idag, men har fortfarande lite retande hosta och en hals som gör ont..

Imorgon så har jag faktikst sovmorgon, gud så skönt!! Sen så har vi introduktionen på KUHI också, vilket kommer att bli riktigt roligt tror jag. Vi ska göra en liten pjäs som handlar lite om någon av våra epoker óm jag kommer ihåg rätt. Egentligen så hade jag behöv plugga idag, men jag har helt enkelt inte orkat! Så de får jag göra imorgon, dock kan jag redan ganska mycket så provet kommer nog gå bra på torsdag..

Men nu ska jag sluta snacka en massa gojja, godnatt!

I´d pull a sunshine story in the pouring rain

You don't know what you got 'til you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

<|3

Godmorgon bloggen! Klockan är snart halv 6...

Godmorgon bloggen! Klockan är snart halv 6 och jag har klätt på mig, borstat tänderna och allt sånt! Och ska alldeles snart åka och jobba, fyfan jag är inte gjort för att kliva upp så här tidigt, men mitt liv är dyrt, så jag behöver mer pengar xd


Skolan gör mig trött



Sitter just nu och gör inte alls mycket kom precis hem från skolan. dock jag jag sjukt trött så jag hade faktiskt tänkt ta en 5 minutare på soffan eller något sånt.

Ikväll så ska jag sova hos hannah, eftersom att jag ska jobba i Piteå imorgon 06.00 så ska jag infinna mig där, och det känns inte ok någonstans! Eller jo att det kommer in lite pengar på kontot är ju skönt! :)

Aja, ska göra något annat nu iaf

Hejjs :)

Tänkte säga godnattski! :D



Jaa, då var helgen slut för denna gång också! Det är sjukt vad snabbt det har gått. Men nästa helg då kommer jag få åka hem till älskade Gällivare igen!!! :D

Aja, imorgon börjar skolan, har musik hela förmiddagen, först MUKO, sen GEMU och efter det blire att spela blockflöjt! DEDU!! Förhoppningsvis så har jag fått min inså tid också, eller åtminståne fått en lärare :)

Nä, men nu ska jag sluta prata med jävla massa skit och gå och lägga mig! Godnatt! :)

My heart was freaking out when I held you



Då har ju idol kommit igång igen! De är riktigt roligt. Dock tycker jag att Alexander Bard är en riktig bitterfitta. Men såna behövs ju också i ett program som Idol. Det ryktas om att detta är de sista idol som kommer att sändas i Sverige. Jag hoppas agtt de inte kommer bli så, eller de kan få vara ett upperhåll på något år, men sen komma tillbaka igen, för jag tycker faktikst att idol är ett bra sätt för unga/gamla sångare att få visa upp sig.

Aja, jag tänkte bjuda på en bild från när Idol var i Luleå iaf! :D



Det blir en tidig kväll för mig

 

Klockan är inte ens 9 och jag ligger redan nerbäddad i sängen. Men jag är så sjukt slut. Jag vet inte vad de är.. Dåligt samvete, gråt och att ständigt gå och tycka illa om sig själv för en sak man har gjort kan nog bidra med mycket.

Hursomhelst. Nu ligger jag och kikar på A cinderella story och nöter lite FB, och om inte allt för länge kommer jag nog stänga mina bruna ögon och sova lite :)

Puss&godnatt :)

All I need is you



Idag så har jag varit på en riktigt rolig och insirerande föreläsning med denna kille. Känner ni igen honom? Om ni inte gör de så är han med i Dead By April, från första början vad han sångare och gitarist, men nu kör han bara på gitarren. Och Gissa vad, det är han som har skrivit ALLA DBA låtar! :D Om ni inte visste så heter han Pontus Hjelm.

Han var riktigt bra på att föreläsa, han höll de intressant hela tiden och han gav en massa tips om vad och hur man skulle göra. Han berättade även en massa om DBA och hur dom har gjort osv. Så de ska bli jätte roltigt att han kommer upp igen, han skulle komma och föreläsa på länkarnas och då ska jag lätt dit igen! :D

Btw så har jag klippt mig, som ni kanske ser på bilden. Och jag är riktigt nöjd! :D

Men iaf här kommer en låt med DBA, den låten som jag tycker är bäst och som Pontus faktikst sjunger i! :D


Vart är du när jag behöver dig? <3





Jag är äcklig, fittig, elak, idiotisk! Hade jag varit i en annan situation hade jag tyckt att såna som mig borde inte få leva! Fuck! Jag är verkligen jordens största skithög!