Johan Palm <3

Johan Palm, Sveriges nya IDOL snyggast i världen  I love him

Hejsan på dejsan :)

Hejsan allla underbara blogg läsare ! :)
Först vill jag bara säga att jag är jätte ledsen för att jag inte har varit så bra på att blogga, hojja fy skämms på mig.
En av andledningarna, är att, jag är jätte stressad just nu. Vi skka till Luleå med Drill showen om mindre än två månader,och jag har typ glömmt bort nästan alla program, och vi gör om nästan alla program också, så det är iinte spec kul och väldigt jobbigt eftersom att man börjar på det gammla programet. Sen så måste jag ta och börja läsa upp teorin på moppen, har inte ens hunnit börja läsa ens lite. Läxorna blir mer och mer,och proven blir svårare och svårare, men jag hoppas verkligen att jag klarar mig, så ni får inte bli sura om jag inte hinner blogg så jätte mycket, men jag ska verkligen försöka, för det tar verkligen inte så lång tid, men jag känner att jag har ingen inspiration till att skriva någonting alls :(. Men som sagt, jag skall verkligen försöka göra det.. men vad har ni själva gjort då? kan ni inte lägga ut en kommentar med eran dag / Vecka, det skulle bli jätte kul. Imorgon, så ska jag vara med Rebecca, ska väl se om det blir att vara med någon till, som det lät på rebecca så vill hon vara det så det är väl bara att ringa runt och fråga lite folk om dom kanske vill vara med oss, men vem villl inte? haha vi är ju bäst, kan man ju alltid säga. På fredag ska jag till min mami, Sandra ska kanske följa med. Det kommer väl bli mest att försöka fixa allt för flytten, fast när Sandra är med kanske inte man ska göra det, så får väl kanske fråga mamma om jag kan komma nästa helg också. Dessutom så ska det vara konfa på söndag hela dagen, så jag kommer inte hinna vara så länga hos mamma, finns två alternativ, antigen åka jätte tidigt på söndag morgon till gällivare, eller åka på lördag kväll, för mig går båda bra. men det får bli mamma som bestämmer eftersom att hon kör oss till tåget. så jag gissar att hon kanske vill bli av med oss på lördag kväll så slipper hon gå upp vid 6 :) juste, jag har ju inte sagt till er läsare att, vi ska ju flytta med mamma ;), vi ska flytta till en säkert jätte jätte fin lägenhet inne i stan,, har ju inte hunnit se på den än. men jag gissar att den kommer vara/ bli jätte fin efter att dom har renoverat den. Det ska vara ett jätte gammalt hus utan hiss och vi bor på högst upp, så det lääääär ju bli väääääldigt jooobbigt, men det löser sig. man får ju iaf motion när man ska up och shoppa en lördags morgon :D. Men nu ska jag ta och hitta på något roligt, kanske börja läsa teorin eller kanske läsa en bok, känner mig helt sugen på att bara sätta min i min soffa och ta och läsa en jätte bra bok. men aja hej dåå puss & kram // AntoniaOlivia*

Läs om du ids ^^

Hejsan ! Idag har jag inte gjort så mkt, har inte ens klätt på mig. Malin sov ju över hos mig, vi har igt inte gjort så mkt, vi var ut igår vid 9 och ego fotade varandra, fast, det blev ju mest bilder på mig iaf :P Malin kännde sig lite sliten, så hon ville inte vara med på så många bilder. Tillslut blev bilderna lite tråkiga... Så då tog vi min moppe och vi blev modeller på nytt :D Bilderna blev ju rätt bra :) På några bilder såg man nästan ut som en 60-tals Pinuppa :) haha, som bilderna vill ni nog inte se., mfast om ni vill det kan ni ju kommentera bloggen, så kanske jag lägger ut någon av bilderna :D. aja, nu ska jag fortsätta att se Idol, kanske kommer ett nytt inlägg i kväll Puss & Kram // Olivia

Tjo !

Tjena Tjena ! Nå sitter i min säng just nu och är med MAlin ( tankarnamellanminarosahorlurar.blogg.se ). Hon ska sova, hos mig i kväll och vi har redan jätte tråkigt, men jag sitter och lyssnar på '' Movits '' och dom äger!  Idag har jag inte gjort så mkt, jag klev upp vid typ 10, sen, gick jag och t frukost, det blev bara en billy pizza, för orkade verkligen inte göra någinting annat. sen efter det kollade jag en film och spelade lite '' Giutar Hero ''.  Vid typ 12.40 ringde jag till Malin, och hon krattade löv, så  jag fick vänta ett tag innan hon fick komma, medans jag väntade, så städade jag mitt rum, och åkte och handlade. Sen kom Maln och vi skulle göra tacos, då kom jag på att jag hade glömmt att köpa ost, så det var bara att åka ner till konsum och handla ost. sen då när vi kom hem från konsum, så åt vi, och kollade på the eye. och nu är den slut, så nuy sitter jag och skriver här.  Sen ska vi väl kanske gå ut och göra ngt, man får väl se men nu ska jag dra puss & kram // Olivia


Dagens låt : Movitz - Äppelknyckar Jazz


.

Heejlow

Hallå !  Alla underbara läsare :) Hejsan, förlåt, vet att jag inte har varit så jätte bra på att updatera bloggen, ska absolut bli bättre! Men iallafall som ni nu säkert vet så i går morse åkte jag till Luleå, gud vad segt klev upp kl 6 och fick iaf stressa som fan för att komma med tåget, med det gick ju bra iaf. Me nu när vi väl kom fram till Luleå, så fick vi smått stressa till Kulturens Hus, När vi kom dit så fick vi fika en macka och ett kopp the :). att vi hade fikat klart och suttit och små pratat lite med en massa folk, så fick vi gå in i salongen, Och allt började med Norrbottens Big Band, och alla som känner mig vet ju att jag är GALEN i Jazz, så det var skit kul, men inte nog med det, jag älskar svensk rapp också, och vem upp träder inte med ''Norrbotten big band'' om inte '' Dogge doggelito'! aja, han uppträde en låt med grabbarna och det är denna :)

Dogge doggelito - Rör på Göten

 
Nå om det nu inte var nog med överaskningar med dom killarna, kan man säga att det var det inte ! Utan det var många som kom med dom som till exempell Gällivaren Egna '' Sofia Jannok'' och ett par killar som Jazz rappar mina nya idoler, fy vad dom är bra,  som heter så mycket som '' Movitz '', en skit bra grupp diggar dom jätte jjätte mkt, men här nu slänger jag in en låt med dom också :) Movitz - äppelknyckarjazz

Efter ''Norrbottens big band'' var det många andra som kom och hälsade på  bland annat '' Alfons Åberg'' och av han som har gjort Alfons så fick jag en liten Alfons nalle, han är jätte söt, så han har jag lust att gå med 24/7, fast går ju i klass 8 så jag kan inte göra så ;).

När vi var klar borta på Kulturens hus, så gick vi till Hotellet, var där en stund, och fixade maken, och gjorde en liten raggar dusch ;), när vi var klar med det, gick jag och lånade datan i lobbyn, fast det vet ni ju, medan jag väntade på lärarna.

Sen när vi kom  tillbaka till kulturens hus, för att äta middag så var det bordsplanering, så vi gick ju och satt oss som vanligt då, Märker att mina ''grannar'' inte har kommit, men jag visste ju inte vilka det var, så jaja tänkte väl jag. dom kommer väl när dom kommer. När jag satt och med telefonen i mín hand så säger Sandra mitt namn högt, och när jag tittar upp så ser jag att ''Movitz'' var mina ''bords grannar'' :D fy fan vad glad jag blev, blev så Glad att jag fick inte ur mig ett ljud, så jag tog fram telefonen och skrev till Sandra '' JAG DÖR ''.

aja, nu har jag berättat lite, men nu orkar jag inte srkiva nå mer, men vi hörs imorrn :)

på hotellet

nu är jag på hotellet, och har lånat en data i lobbyn, vet inte ens om det är gratis, aja, dom säger ju inget så. men har varit i Luleå idag och kollat på en massa musik saker på kulturens hus, och nu ska vi dit och ära middag igen HAHA, Hej dåå pyss& kram // Olivia :)