Sanna FalkJag känner verkligen att jag måste lägga ut denna video! Det är en tjej i min paralell klass som heter Sanna (klicka på hennes namn för att komma till hennes blogg) som då framför denna låt och hon har också skrivit den. Och hon är ju så jävla duktig! Jag blir typ sjukt avis, önskar verkligen att jag också skulle kunna sjunga så bra :O

Så lyssna på denna låt och njut! :)

Jag och Anton Niemi Levererar

Jag har kommit på en lite rolig grej. Det är att jag och Anton ofta hamnar i samma grupper i musiken. Så bara därför tänker jag lägga ut lite klipp på oss bara för att vi är så grymma! ;)

All right now

Detta var någongång vintern i ettan.My favorite game

Detta var i slutet på ettan, det sista vi gjorde i ensamblen

It´s a long way to the top (if you want to rock and roll)
Detta var i torsdags och detta var en av våra tre låtar i ESV projektet
Bara för att jag fick ett fiiint litet överaskningsbesök idag! :DDessa fina kom hit till mig idag! Det var verkligen jätte roligt att träffa massa fina Gällivarebor!! :D Ska på stan med dom imorgon också! :D Jag tog ganska mycket bilder, så jag ska försöka redigera lite nu :) hejjs ! :D

20 krIdag så när jag var och åt middag på basketen, så kom den en farbror från rödakorset med en sparbössa ifall man ville skänka pengar till Rädda barnen. Först tänkte jag inte göra de, men sen ångrade jag mig. Och tog fram 10 kr, och tänkte att de kan jag ju skänka iaf. Men sen så tittade jag ner i min börs och såg att jag hade drygt 400 kr i den. Så då tänkte jag att varför skänker jag inte mer pengar? Så jag höjde till 20 kr, kanske inte så mycket mer. Och jag skänkte kanske inte så mycket med tanke på vad jag hade kunnat göra. Men jag skänkte iaf 20 kr till rädda barnen och jag känner mig faktikst lite stolt över mig själv.

Det kan vara ganska mysigt på kvällarna här :)Denna fina bild tog jag också när vi var ute och gick igår, jag tyckte faktikst att den var jätte mysig! :)

Bara för att jag har två fina vännerIgår så var jag med två jätte fina vänner som jag har! :D Vi gjorde inte alls så jätte mycket var ute och fotade och pratade mest. Amanda gav mig en liten kurs i PS och så har vi fixat så att mina bilder blir bättre på bloggen! :D Så denna bild har jag faktikst redigerat helt själv och det är första gången! Så den kanske inte är jätte fin, men jag är nöjd :)

Någon som kanske kan ge mig lite redigerings tips så att jag kanske blir hyffsat bra någongång? :)

Nä, nu blire sängen!

 

Ligger i sängen nu och ska försöka sova. För imorgon 07.00 börjar mitt indoor walking pass! Så de blir en 45 minuters pass, och sen får jag skynda mig till skolan som börjar 8.15 xD Hoppas verkligen att jag orkar upp!

God natt! :)

Idag har jag då jävlar fyndat!! :D

Jaa, idag var jag ju hemma hos Amanda och handlade lite smink. Och jag är så otroligt nöjd!

Hennes mamma har då haft en smink affär här i Luleå som gick i KK för något år sedan, så jag fick komma dit och köpa smink, nästan allt är helt nytt och massor av grejena var mineral saker, så egentligen var de riktigt dyrt. Det jag uppskattar värdet på allt jag köpte mellan 2100 - 2600 något sånt. Men jag köpte allt detta för 260 kr! Det är verkligen ett kap! :D

Så nu har jag verkligen smink så de räcker och blir över, så nu rensas min sminklåda ;)

han tog ett svärd han tog en bira och han for iväg till RomSitter just nu och har historia. Egentligen ska jag väl söka lite fakta och Julius Ceasar, men jag känner mig lite busig så det blir ett litet inlägg här. För det var ju ganska längesen nu.

I mitt liv händer väl inte så jätte mycket, men i min lägenhet händer det lite mer, vi har inget badrum, ingen tvättmaskin och idag har vi ingen toalett eller diskmaskin, så ja.. Det skriker renovering. En bra sak är iaf att jag har fått enn gymkort på HELEX i en månad, och det kanske förlängs ifall de blir så att våran lägenhet inte är klar på en månad.

På fredag så åker jag till Gällivare och på lördag ska jag tjäna lite pengar på att städa hos min farbror, det behövs eftersom att jag idag ska åka och köpa en massa smink hos en kompis mamma, det känns jätte bra, för jag behöver verkligen nytt! :D