musikstil, eller livsstil?

musikstil eller livsstil?

Det sägs att man lyssnar på den musik som  man är som person. till exempel en deprimerad person lyssnar på till exempel Esanna eller sofijah. men bara för att man är deprimerad och lyssnar på Esanna eller sofijah är man Emo för det? De allra flesta har ju fått ordet emo, på skallen. vissa bara för att man har svart hår blir kallad Emo, konstigt konstigt.

En glad person lyssnar på glad musik. till exempel movits. men går man igenom skolkorridoren och lyssnar på movits i mp3n så blir man troligtvis kallad tönt. men är man en tönt bara för att man gillar att lyssna på movits? ska maninte få lyssna på den musiken man vill utan att man ska bli kallad massa saker?

och nu när jag skriver om skolan.

om man har lite annorlunda kläder, och kanske lite annorlunda stil. så blir ju många, ja kanske inte mobbade öga för öga, utan man blir bortgjord, eller baktalad. och det värsta är ju att dom som baktalar eller sånt. fattar inte att man får ALLTID reda på om de har sagt någonting i skolan. och det tar inte länge det brukar allra max ta en två timmar.

Tänk seriöst så var alla som alla. hur kul skulle det vara? alla sa samma saker, alla gillade precis samma sak. man fick aldrig göra någonting själv. Det skulle inte alls vara kul.
 

Artister som blir kallad bög!

Varför kallar de flesta alla killartister för bög. Till exempel Markus Fagervall, han är inte bög, han har flickvän. och dom i EMD alla dom har också flickvän, med de kallas bögar iaf. för det mesta får man ju höra " men de har ju smink på sig" och ? det har till exempel  Adam Tensta, eminem, och Pdiddy också, alla som står på scen har det! alla artister och skådespelare har smink på sig, vissa mer än andra.


-Kommentarer
Postat av: Madde

fan vilket bra inlägg! :) Håller verkligen med dig x)

- 2009-01-12 @ 18:20:38
-URL: http://mjaaaow.blogg.se/
Postat av: Olivia

Tack Madde ! :D

- 2009-01-13 @ 21:12:44
-URL: http://minlillagronaflodhest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback