Now you´re just somebody that I used to know.

 
Hejsan alla fina. 
 
Har pratat med Jenny, mamma, pappa och min kusin i Stockholm nu. Så allt är istortsett klart för min resa tillk Västerås. Jag hoppas verkligen att den kan bli av. Det som gäller för att det ska kunna bli det är ifall det finns platser på flyget. Eftersom att jag ska flyglifta. Och sen ifall det skulle finnas plats i bilen mellan Stockholm och Västerås. Men annars kanske det går att ordna med buss eller tåg. Jag hoppas verkligen att det blir så att jag kan åka. Det skulle verkligen betyda så mycket. Och det skulle bli så jävla roligt!!
 
Ikväll så har jag varit med Frida och Frank då, och lullaat omkring. När jag kom hem fick jag slänga jobbkläderna i tvätter eftersom att jag åkte på att jobba imorgon. Men inte klagar jag! Det ska bara bli roligt! Sen blir det ju även spelning i Råneå imorgon, det ska bli roligt. Dock är jag ganska så jätte nervös. Men det ska nog gå bra iaf!! 
 
Nä, nu får jag äntligen sova! Godnatt!

It´s a good thing tears never show in a pouring rain.

 
Hejsan hejsan!
 
Igå narr så blev det att fara ut med Frida och Krille och glida massa fin bil. Fast först satt vi och chillade i hamnen, innan vi åkte och hämtade Joseph a.k.a Åke i Rutvik. Sen blev det att åka på max typ så här 15 min innan det stängde. Så tror att dom blev lite irriterade. Var hemma då vid ett när Krille skulle åka och jobba. 
 
Vaknade idag av att Frida ringde och väckte mig. Så hon kom till mig så körde jag igenom låtarna som jag ska spela imorgon i Råneå. Sen var vi på stan, fick det nya schemat. Fick veta att jag har fått ledigt då när jag ska till Norge och jag har ev bokat tid för att få mina naglar fixade hos Sofia. 
 
En lite så här random sak. Så åker jag KANSKE vitt västerås till veckan. Beror lite på Jenny och ekonomi osv. Men jag hoppas verkligen att jag kan åka!! Det skulle vara så himla underbart att få komma iväg lite. Och få träffa Jenny. 
 
Men iaf. Nu sitter vi i Bensbyn hos Frida och fixar en spegel. Det var lite snack om att vi kasnke skulle åka och bada. Men jag tror att jag fegar ur. Det är alldeles för kallt!!
 
Ha en bra dag!

Shopping shopping shopping

 
Idag efter jobbet så var jag med Agnes på staden. Det första och planerade stället vi var in på var Twilfit för att fixa mig en bh. Det var minst sagt spännande. Att man kunde gå upp 4 kupstorlekar på 10 minuter. Men det är så skööönt att ha en bh som sitter bra nu. Det var dock lite synd att dom bara hade en bh i min storlek, hade viljat ha en till. Men det skulle komma till hösten.  Köpte iaf som ni ser ett par matchande trosor. Jag tror att detta är första gången jag har en uppsättning. 
 
Sen var jag in på Carling och fyndade två tröjor. som jag blev förälskade i. Som ni som känner mig ser, så var det verkligen två Olivia tröjor. Så imorgon ska jag vara 50-tals klädd. 

Vad vore jag, utan dina andetag.

 
Hallå bloggen!! 
 
Idag har jag gjort något så underbart så som att ha varit på tivoli! Det var så underbart. Att bara få glömma allt för ett litet tag och bara skratta och svingas högt upp i luften och bara rensa tankarna. För ett litet tag. 
 
Imorgon så är det dags att jobba igen. Har ett så skönt pass. Behöver varken öppna eller stänga. Och efter det ska jag äntligen ta mig till Twilfit och köpa mig en bra bh. En som sitter på ett bra sätt och inte alls dåligt, som nästan alla mina bhar gör. 
 
Nu ska jag fortsätta att titta på deperate housewives, och sen ska jag ta och läsa en underbar bok. 

Härliga midsommar

 
Sitter hos Joakim nu. Fick en lite överraksning idag och det var att Agnes följde med oss redan idag! Så Joakim och Agnes håller på att laga mat åt mig. Det blir fläskfilé och massa annat smått och gott.
 
Snart ska jag börja göra mig iordning för LOTUS!! Kylen är full med gott och det kommer bli så roligt ikväll!!
 
Hoppas att ni får en lika bra midsommar som jag ska ha!!
 
PÖSS!!!

Glad midsommar alla!

 
Igår så hade jag en jätte trevlig kväll med Sanna, vi var nämligen på tivoli och jag fick åka min älskade Waltzer!! Fick även åka No Limit!! Helt underbar karusell, men den uppfyllde ändå inte helt mina förväntningar, trodde den skulle gå snabbare och snurra mer osv. 
 
Sen for vi iaf och kollade film hos Daniel och Stas. Filmen var så jävla dålig, det var en rysare och jag kunde fan inte sluta skratta. Höll på att dö!! 
 
Nu har jag iaf varit på Willys och  köpt klart allt inför helgen och snart sitter jag på en buss på G mot Boden. Det kommer nog att bli super roligt!!
 
Hoppas att alla ni kommer ha en riktigt fin Midsommar!! 

Den enda regeln är att du ska ha så jävla kul, du ska dansa, pausa, dansa, pausa!

 
Ja, bara för att summera min dag nu här lite innan jag får och sover!
 
- Varit på stan
- Saknat min vän My, som jag tycker ska komma till Luleå!
- Varit en sväng med Sanna
- Suttit och gjort typ inget mer! 
 
Imorgon blir det jobb mellan 16-19.30. Och jag tycker att om ni har vägarna förbi smedjan kan ni komma till mig och köpa er en lite glass. Skulle inte det vara super gott liksom?! Och efter jobbet äre TIVOLI som gäller!! Är så taggad! Det ska bli såååå roligt, och att äntligen få åka denna No Limit!
 
Godnatt! 

Om jag längtar!!

 
 
Fy vad jag längtar tills denna film kommer ut! Kan det liksom inte bara bli november NU?! Då ska jag fan gå på den där midnattsvisningen vart dom kommer visa alla filmer fyfan vad kul!!
 
Jag hoppas att denna del blir lika bra som boken. Jag har läst boken typ 5 gånger. Men jag lyssnar ju även på den VARJE natt innan jag går och lägger mig. Och just denna del när Bella blir vampyr är min favorit del i hela boken! Tycker att den är så bra! Så jag hoppas verkligen att filmen uppfyller mina förväntningar. Dock lär den ju tyvärr inte göra det. v

NORGE NORGE NORGE!!!

 
Idag ringde Peter till mig för att berätta om flygresan till Norge. Och jag kan verkligen inte fatta att det är alldeles snart som vi ska åka. Det ska bli så himla roligt. En hel vecka istortsett med bara en massa jazz. Jag, Alicia och bara en massa rolig jazz. Och då kommer jag verkligen få inviga min nya Selmer på riktigt! Det är inte ens två månader kvar, och jag längtar som en liten flicka. 
 
NBB kommer också att vara där, och skönt är väl de! Att få ha Janne och Danne där som man känner. Så man vet att det finns någon där ifall något skulle hända. Och dom kommer ha med sig världens coolaste Jazz sångare, ingen mindre än Dee Dee Bridgewater! Och hon är så himla duktig och det ska bli så roligt att få träffa henne där borta. Jag är så himla taggad! 
 
 

En mysig spontan kväll med Adina

 
Förra veckan hände något jätte roligt. Jag fick ett sms och blev bjuden på middag av en fin Adina kvällen efter. Då bjöd hon mig på baconpankaka och sedan efterrätt som ni då ser glass, jordgubbar och så hade hon gjort egen chokladsås. Och allt var så himla gott! Sedan tittade vi även en film och bara hade allmänt trevligt. 
 
Jag älskar verkligen såna här små spontan saker som händer. Typ en liten middagsbjudning. Eller om som jag gjorde för ett tag sedan gjorde chokladsufflé så bjöd Alicia och Adina in sig själva. Sådan är så mysigt och roligt, och det krävs inte mycket av en för att man ska få en riktigt rolig och trevlig kväll. 

Midsommar

 
Denna grynt överredigerade bild är tagen på midsommarafton 2010 i Piteå. Det är ju alldles snart midsommar afton, och då har jag en liten fråga till er Vad ska ni hitta på under midsommar helgen? 
 
Själv så åker jag till Boden och spenderar hela helgen hos Joakim. På fredag äre bara han och jag, så ska vi blanda lite roliga drinkar och sedan bär det av mot Lotus. På lördag morgon kommer Agnes och ska tydligen göra frukost och annat roligt till oss. Och sen under kvällen droppar det in lite fler folk. Så ska vi bara ha allmänt trevligt. 
 
Och på söndag åker jag hem igen! Och börjar jobba på måndag!! Skönt att vara helt ledig en hel helg faktikst! 
 
Så nu tycker jag att ni slänger in en liten kommerntar om vad det är ni ska göra på midsommar! 
 

Funny when you´re dead how people start to litsen

 
Hej alla fina. Idag har det varit en riktigt chill dag. Var ju som jag sa igår ledig, så skönt! behövde verkligen det! Så jag har varit på stan ett tag, sedan var jag och min lillebror på pantade lite flaskor, och sedan var vi till mitt jobb och köpte lite glass. 
 
Har även hunnit vara ett litet tag med Sanna idag. Vi gjorde väl inte alls för mycket, satt och svamlade lite som vanligt. Ska vara med henne imorgon också, och då ska vi ta oss till coop arena och åka karuseller!! Ska ÄNTLIGEN få åka no limit! Min pappa visade mig den för några år sedan, och då ville jag verkligen åka den. Dock fanns den bara i Norge, men nu har Axels äntligen tagit hit den! Och den kom till Luleå!! Så då ska jag verkligen passa på att åka den för första gången!!! Det ska bli så awesome!!

Gronflodhest@twitter

 
Ni har väl inte glömt bort att jag har en twitter? Det uppdaterar jag vad som händer flera gånger om dagen, och lägger även ut bilder från min instagram :D Klicka på bilden för att komma till min twitter sida! :D
 
Twitter: Gronflodhest
Instagram: AntoniaOlivia
 
Följ mig! :D

-


And mabye then you´ll hear the words I been singing

 
En liten bild på Kim, Sanna och Mig från när vi var på Olivers för två veckor sedan. Har massa fler som jag håller på att redigera och så. Det kanske kommer upp några fler sen. 

Yeah, you bleed just to know you´re alive

 
Hejsan! Idag har det varit ändå en ganska chill dag. Klev upp vid 14. Sedan gick jag ner på mitt jobb köpte lite glass och pratade med en massa arbetskompisar. Det blev nästan som en arbetsträff där. Jätte trevligt iaf. 
 
Sedan började jag jobba kl 16. Så har jag haft lite fin främmanden och hälsat på. Först kom Joakim och Agnes, som satt och pratade med mig en stund. Och ett tag innan stängning kom Calle, Ellinor, Adina och Pauline. Så där satt vi och pratade ett litet tag innan de fortsatte med Ellinors kidnappning och födelsedagspresent. 
 
Imorgon är jag ledig, och det ska jag försöka fira genom att gå och kolla på Sanna och Jonas när dom spelar ute i norrahamn.
 
Nu ska jag ta och göra mig lite mat, har ju inte hunnit äta någon middag då jag jobbat och så. Nä, nu sluta babbla massa skit! Ha det bra!

Cause everybody changes and i don´t feel the same



Det blev ingen iPhone idag heller. Undrar vad fan som har hänt med den eftersom att det skickades i torsdags. Men iaf, jag tänkte bara skicka in ett litet inlägg nu innan jag springer ner på jobbet och spenderar några timmar. Ha det bra finaste bloggläsare! :D

Ligger i sängen min och tar det chill i dill



Nu ligger jag i sängen min och tar det bara lugnt! Råkade dock somna vid 19 och sov till 21, så jag kommer få det hyffsat svårt att kunna somna. 

Min nya blogg kommer troligtvist att bli lite försenad på grund av en olycka som har hänt! Men det fixar nog sig snart! Funderar på om jag ska slå på en film eller något, och hoppas på att bli trött igen. jo, så får det bli!

Godnatt alla fina! <3

Söndag är typ den segaste dagen ever!



Sitter hemma nu, efter att ha varit en sväng på jobbet och köpt lite glass och pratat med en fin arbetskamrat om lite allt möjligt. Gud vad jag älskar mitt jobb, och jag har så fina arbetskamrater som alltid hjälper till och byter shift och hjälper om man inte riktigt vet allt. 
Sitter nu och tittar på DH och har varit och köpt lite godis och ska bara ta det lugnt nu resten av dagen, för att vila upp mig för imorgon då när jag ska leka en heeel dag med en 4 åring!! :D
Nä, nu ska jag sluta snacka gojja, ha en bra dag! :D

If I could fins a way to see this straight I´ll run away



Ja, vad händer i mitt liv just nu? Jag sitter och väntar på att min iPhone ska komma hem. Jag ska imorgon ta med världens bästa 4 åring på Leos lekland. Och om 10 dagar så ska jag spela på en festival sak i Råneå av alla ställen. 

Jag jobbar förfullt men ändå inte alls, älskar mitt jobb till tusen det är så himla roligt! Sedan sitter jag på alltomstockholms hemsida och försöker hitta roliga saker och planera en av mina födelsedagspresenter som var att få åka till Stockholm på en lite länge helg och bara ha riktigt trevligt och mysigt! Ska bland annat äta på Hardrock och sånt kul!

Nä, nu ska jag ta och göra något vettigt, om det nu går. Kanske springer på jobbet och hämtar mig lite glass, skulle ju inte sitta helt fel! ;)



Fyfan för tandställning!



Idag har jag gjort något så smärtsamt som att ha spännt min tandställning. Och det gör så otroligt ont! Fyfan vad jag hatar den! Men om typ 20 månader kommer det ha varit värt det. Men fyfan, 20 månader är länge. 

Jag och My var och hade en photoshoot för några dagar sedan, och nu håller hon på att knåpa på en ny blogg till mig. Så jag byter väl inom en vecka hoppas jag iaf! :D



Har jag världens bästa pappa, eller vad?!



Jag tror inte att någon av er kan fatta hur lycklig jag är. Jag har fått den bästa 18 års presenten en sån person som jag kan få! Visst, alla andra får kanske en bil eller något sånt. Men jag fick en saxofon, och inte bara en saxofon. Utan en Selmer! Nu snackar vi alltså saxofonernas saxofon! Kungen av alla saxofoner!

Nu kanske alla tänker, att jag är helt jävla dum som jämför en saxofon med en bil. Men det ska jag säga er, det är jag inte. Denna saxofon fick på 20 000 kr, det är alltså mer än vad många bilar kostar. Och om jag lägger ner ca 10 000 på den typ vart 5-8 år, så kommer jag att ha en förjävla bra saxofon resten av mitt liv!
ja
Och inte nog med att jag har fått en Selmer som är spelad av Janne Thelin som spelar i NBB. Och inte nog med att jag fått en jävla fin saxofon, så fick jag ett jävligt fint munstycke. Ni som följer min blogg, vet att jag fick låna ett av Janne. Men det lämnade jag tillbaka förra veckan, och nu när jag öppnade lådan, så hade jag fått det av honom. Men i allafall, så denna saxofon är verkligen behandlad med kärlek, och den har fått den respekten som en saxofon behöver. Och jag ska lova er, att det kommer den få av mig också!

NORGE HÄR KOMMER JAG!!