En låt som betyder något för dig.

Vi har fått som MuKo läxa att hitta en sång som betyder något för sig själv. För mig var det lätt! Jag valde We speak no Americano eftersom att det är min och Josefines låt. Och Josefine är min bästavän. Första gången vi var med varann själva, eller hennes fina syster var med. Men iaf. utan någon av mina eller hennes kompisar. Det var på Lulekalaset 2010. Det var även det året jag träffade en liten rolig tivoli kille med namn Tomi. Men iaf, då satt jag och Josefine i Waltzern och så slogs denna låt på. Och vi satt och totalt jävla dampade i gondolen. Och sen kom Tomi och typ dansade där vid oss, och vi hade så jävla kul! Sen dess har det varit våran låt och varje gång jag hör den låten tänker jag på Josefine och den roliga åkturen i Waltzer! :D

Har ni, mina underbara läsare någon låt som betyder extra mycket för er? Så skulle det vara jätte kul om ni ville slänga in en liten kommentar om vilken låt det är. Och om ni vill, kanske varför ni tycker om den låten så mycket :)



Sweet suger candyman

Nu har jag precis kommit hem efter att ha spenderat lite tid med denna fina flicka. Det var jätte trevligt, speciellt när vi inte träffas allt för ofta. Vi har gjort lite planer och sånt för sommaren, och lite sånt kul. Sedan träffade vi även några klasskompisar till mig som vi satt och pratade lite med. Det är ju liksom alltid kul, eftersom att jag tycker om min klass.
Nä, nu har jag tråkigt. Funderar på att göra läxa, men de är för sent. Och jag kommer ha massa tid imorgon att ha ihjäl, så jag gör det då. Så jag ska nog ta och hoppa i duschen och fixa mitt röd/rosa lilla hår.


btw. Så var jag med om det pinsammaste ever idag!

PÖSS HEJSS!

What am I gonna do, when the best part of me was always you?

Idag har de varit en ganksa lugnt och skön dag. Även om jag gick i skola från 8 till typ 3, skulle egentligen gå till 16, men vi fick sluta tidigare. Egentligen ska vi väl jobba hemma, men jag ska faktikst göra det sen.
Just nu sitter jag och väntar på att Annelie ska höra av sig, så att vi ska gå och fika på friends. Nu sviker jag mig själv, men Bos har faktikst nästan stängt när vi ska mötas. Och man vill ju sitta och ta det lugnt och fika, inte liksom stressa ihjäl sig.
Imorgn blir en spännande dag! Eller inte.. Börjar 09.45, har historia vart jag får plugga arslet av mig eftersom att vi har prov på torsdag. Sen har vi liiite matte ca 30 min. Sen har jag INSÅ, dock är de inte allt för roligt. Men de roliga efter det är att jag ska till tandläkarn.. Eller kanske inte allt för roligt. Och mellan 15 och 17.30 ska jag sitta på vårdcentralen och ta den första Gardasil sprutan. Vi får ju se hur det går. Jag HATAR sprutor och reagerar oftast inte bra på dom heller, men vi får hoppas att det går bra!
Nä, nu ska jag fortsätta med mitt. Kanske skriver elle rnågot senare.
PÖSS!

You smile in My face, then rip the breaks of My car.

Detta med matte gick väl inte allt för bra, jag ska prata med min lärare imorgon, så att jag kan börja gå på extra lektionerna. För just nu fattar jag nada, och på vanliga lektionstiden får man aldrig riktigt den hjälp man behöver. Men just nu satsar jag som fan för att försöka klara matte B iaf.

När jag kom hem från stan gjorde jag lite matte och sen så började jag städa mitt rum, som nu är jätte fint, mysigt och luktar gott. Nu sitter jag med en tekopp i handen och ska läsa en novell som jag ska analysera imorgon. Imorgon ska jag även träffa Annelie igen, det är så kul att träffa Gällivarefolk när man är i Luleå.

Min mamma berättade idag att hon och hennes man trolugtvist kommer åka till Grekland i maj, och då berättade jag att jag har TVÅ krav 1. Pojkarna ska vara i antnäs 2. Jag ska så fan ha salta pingviner från taxfreen! Förhoppningsvis uppfylls mina krav, annars blir jag ledsen.

Men nu ska jag läsa, godnatt och så bjuder jag på bilder på mitt nystädade rum :D


Maax

Sitter på Max med My just nu och vi har nyss ätit klart.

Idag så var jag på gymmet efter skolan, det var så jävla skönt, och nu har jag bara två träningar kvar, tills jag ska träffasjukgymnasten igen. Så får man ju se vad han säger, men jag hoppas att jag kommer få fortsätta gymma där.

Nä, nu ska jag hem och plugga matte, usch!!!


Nk suger apa!!

Sitter just nu och har nk, det är verkligen inte roligt!! Speciellt när vi bara har genomgångar, då man får skriva så mycket att handleden döööör!!!

Efter skolan ska jag på gymmet, sen ska jag försöka övertala My om att hon ska hjälpa mig med matten som ska vara klar imorgon, kul liv.. Förhoppningsvis hjälper hon mig, annars kommer jag att ha det riktigt jobbigt idag..

Nä, nu ska jag fokusera på nkn -.-'


I love you, so freaking bad.



Nu är jag tillbaka i Luleå. Känns väl bra, fast det hade varit skönare att vara hemma i Gällivare ett tag till, eftersom att det var så jätte längesen som jag var där. Tåg resan gick jätte snabbt, eftersom att jag satt och läste min otroligt underbara bok. Påtal om böcker, så kom mitt livs levande biblotek till mig, i fredags, dvs Rebecca btw. Så jag fick köpa 4 böcker av henne, som är så otroligt bra, hade läst dom två första i serien, så då fick jag köpa hela serien av henne. Heelt klart värt priset!

Fick idag ett brev av mamma, om att på onsdag ska jag och vaccinera mig mot HPV-virus, alltså det viruset som bidrar till livmoderhalscancer. Jag är sååå sjukt nervös, jag reagerar inte bra på sprutor, jag är så otroligt rädd för sprutor, men jag hoppas att det går bra.

Nä, nu ska jag sluta gnälla och fortsätta att titta på tv, och förhoppningsvis sova på ett litet tag :D

Godnatt! :)


Björn bröder

Sitter nu och tittar på Björn bröder med min kära tremänning, så kul!! Det är jätte längesen som jag träffade henne, så då är det kul att spendera lite tid med henne när jag kommer hit :)

Idag har jag även hunnit tömma och fylla diskmaskinen, och ska väl försöka dammsuga lägenheten innan jag åker här ifrån också.

Nä, nu ska jag fortsätta titta filmen och så bjuder jag på en bild på min fina tremänning! :D


Superduper nyvaken

Nyvaken chey älskar sitt röda hår!!! :D <33


It's a cold and it's a broken halleluja

Hejsan alla söta! Sitter just nu och myser i soffan till den underbara filmen magiska systrar.

Idag har jag vaknat alldeles för tidigt, redan kl 9, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag skulle ha kunnat plugga, men jag glömde grejerna och det i skolan, så jag får råplugga matte imorgon, och om jag inte jobbar på torsdag efter skolan får jag väl gå på matten och ta igen mig lite.

Får se, kanske jag tar och bakar något idag, igår gjorde jag en jordgubbspaj, men jag är lite små sugen på att baka lite kladdkaksmuffins, eller något med choklad överhuvudtaget.

Nä, nu ska jag plocka fram mina chips och dippen och bara Chilla läget liksom ;)

Ha det så bra :)

Ps. Jag saknar min älskade Stjerna så otroligt mycket :( <33


För det känns som vad jag än säger, då räcker jag inte till

Ligger i sängen och bloggar från iPhonen just nu, ganska skönt faktiskt. Idag har jag inte gjort allt för mycket, var ute med Ida och fotade henne, bilder kommer senare när jag har orkat redigera dom.

Imorgon ska jag umgås med Josefin och Josefine, ska bli riktigt roligt, har saknat båda två riktigt mycket.

Men nu ska jag försöka att sova, godnatt allihopa :)

Bjuder på två bilder av världens bästa Robin som var i Kiruna idag, så Josefine och Sandra åkte dit, så att de kunde ringa mig när han sjöng. Jag älskar er så otroligt mycket, det var så snällt att ni gjorde så <3


Seeing if it's worth saving me



Tjoho! Nu sitter jag i Gällivare, det blev att lite hastigt åka hit eftersom att jag inte jobbar i helgen. Men det lät som att jag ska jobba i veckan och sen på lördag iaf, så det gr inte mig något att få vara ledig denna helg, och vara här och chilla ett tag. Jag sitter nu i mysbyxor och tittar på Whipeout, det verkar inte vara allt för bra, men de är bra tidsfördrift tills The voice börjar.

I helgen ska jag bara ta det lugnt och vara med kompisar, ska nog imorgon ut och fota Ida om det är bra väder frhoppningsvis är det så.

Så för att avsluta detta bjuder jag på en bild på Ida, från när jag fotade henne sist :)


I love u guys so much!




Bilderna har my, den fina tjejen i mitten redigerat :D <3

Påtal om kärlek. Snart är det alla hjärtans dag. Och det blir första för mig där jag faktiskt har ett förhållande och någon att fira detta med. Så då är frågan, vad ska man göra? Kan inte alla som läser, för jag vet att ni är många, skicka in en liten kommentar till mig med förslag på om vad man kan göra på alla hjärtans dag, så skulle det vara så otroligt gulligt!

<3


Tears don't mean you are losing. Remember That.



Idag har det varit en fin dag. Skolan var ganska chill, jag fick lite kvalitetstid med Mattias under hålet och jag fick mig en pk. Jag var även på stan och hittade en present till Calle..OJ OJ OJ mer säger jag inte. Imorgon åker jag till Gällivare. Hade egenligen viljat åka till Kiruna, eftersom att Robin Stjernberg ska vara där och spela. Men jag har grejer i Gällivare som jag måste hämta, och jag har inte varit där sen skolan började igen. Så de känns bra att åka dit imorgon.



Morfar, du är stark du kommer att klara dig. <3

Ikväll brinner det ett ljus för Anton Landström i mitt rum. 
Grattis på födelsedagen, och vila i frid.

Just be true to who you are.



Mattias Larsson Stjerna. Jag gissar att du inte läser mig blogg. Men om du mot all förmodan skulle göra det. Så vill jag bara att du och alla andra som läser min blogg, ska veta. Veta hur mycket jag tycker om dig. Vi har typ alltid varit dom där som hela skolan visste om skulle vara tillsammans, och så en dag 24e November så blev vi det! (24e November är vårat inofficiella datum, för er som undrar ;) ) Bilden är tagen av finaste Amanda btw, hon finns bland mina länkar :D <3

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Varit i skolan, hade musik kul som fan. Vi fick en ny låt på ensemblen, de blev This love med Maroon 5. Så sjukt rolig låt att sjunga! Sen har jag varit hemma och bara tagit det lugnt, har gjort lite gemu läxa, eller är typ helt klar med den, ska bara rådfråga lite mer imorgon. Sen ska jag ta och lämna in den.

Nu sitter jag och tittar på Sveriges mästerkock, och har precis klunkat i min en kopp te. Det var jätte gott. Men nu ska jag fortsätta titta, hejdå :D

Videoblogg!!!!!



Jag har gjort det! Jag har gjort en videoblogg, på typ första gången på aaas länge :O

Summertime and the living is easy



Och den andra låten som vi spelade, gick väl kanske inte riktigt lika bra.

En blues av Tommy Lakso



En låt som vi spelade i söndags på lägret. Det är jag som har det andra saxsolot. Som jag fick otroligt fin respons över. Det kom fram flera personer som tyckte att jag var jätte grym och att jag rockade lös på saxen. Det är alltid kul att få höra. Jag var själv grymt nöjd, tills jag lyssnade på inspelningen, för då tyckte jag inte att det var lika bra nå mer..

Do you come from a land down under?



Hejjsan bloggen! :D

I helgen var jag då i Kalix och var på bluebird läger, det var hur roligt som helst! Fast det var jätte synd att inte Thom följde med, eftersom att han har slutat spela jazz. Det hände väl inte allt för mycket, jag och Alicia fick spela med folkskoleelever och det var jätte roligt eftersom att dom var så jävla duktiga, det var nog dom bästa jag någonsin har spelat med. Vi var också och tittade på när elden spelade på folketshus där, och det var jätte kul, för dom var jätte duktiga.

Igår på skolan så fick jag en käftsmäll i form av en förkylning, hade sjukt ont i halsen och hostade och nös hela dagen. Så idag stannade jag hemma. Vi hade även ensemble igår, och då fick jag sjunga en lite sång, det var jätte roligt! Fast låten var väl kanske inte den bästa.

Nä, nu tänkte jag att jag ska föra över lite videoklipp från helgen, så att ni kan få lyssna på när vi spelade :D

Om Olivia Holstad just idag, den sjuttonde januari.

Hej!! Nu är det Amanda här och jag har ju inte bloggat på den här bloggen i ungefär en evighet fast jag till och med har en helt egen kategori och allt. Men eftersom att Olivia inte skriver själv så får jag ta saken i egna händer.
Det som händer just nu är att Olivia har färgat håret rött. Av vad jag såg på bilden så var det skitsnyggt, kolla bara:

 


Och annars händer det väl inte så mycket i Olivias liv ;) Vad jag vet... Haha skojar. Hon har fullt upp med gemuläxor, överfulla garderober, att hata senapsgult och att längta till jazzläger. Och imorgon då ska jag köpa min nya kamera så inom en snar framtid så kommer ni få se riktigt snygga(förhoppningsvis) fotografier på Olivia! Kanske i stil med den här:

Den tog jag i april eller maj någon gång. Så himla fint det var då. Verkligen. Vill ha vår nununu. Och Olivia var också sjukt fin där!! Det var så kul att fota den gången :)
Aja, nu ska jag sluta skriva här och gå och lägga mig och drömma om små gröna flodhästar. Imorgon är det fisk till lunch och jag taggar inte...

/ AMANDA.

PS. Jag har ätit semla idag.

Baby, be a simple kind of a man



Ja, nä men vad har hänt i mitt liv den senaste veckan då? Jag hag t ex tränat 4 gånger. Jag är riktigt stolt över mig, och hoppas verkligen att jag kommer kunna hålla i detta. Och jag ber till Gud över att jag får fortsätta ha min sjukgymnastik, annars kommer jag ALDRIG att ha råd att träna såhär mycket. Igår hade jag och Mattias våran 1 månads dag. Egentligen vare kanske inget speciellt, men de var ändå speciellt, vi gjorde iaf inget. Vi var inte ens med varann efter skolan xD För då gick jag och träna.

Idag var det hockey, jag blev jätte ledsen eftersom att jag inte fick satsa mina pengar på Chris. Och vem tror ni inte gör mål då? JO CHRIS!!! Så det kändes riktigt surt..

På lördag ska jag jobba för första gången på Bos, så här lite som ett test. Och om det går bra, så kommer att jag få jobba lite grann då och då, liksom typ varannan helg eller så om jag har tur. Så hoppas verkligen att det kommer gå.

Nu ska jag slå på en film och sen sova. God natt alla fina :)

Fin dag :)



Längtar redan så otroligt mycket till sommaren!

Idag har varit en jätte mysig dag, jag har fått kramas, pussas och allmänt mysa med min finaste pojkvän. Jag har fått en jätte god rysk choklad av finaste Lada. Idag var det även laxtisdag, och Amanda fick joina mig och Alicia.

Imorgon är det träning med Hedlund som gäller, jag är så otroligt taggad, dock har jag så jävla mycket träningsvärk just nu så att jag knappt kan gå, så vi ser ju hur det ska gå. Men det ska gå iaf!

Dialekt helvete

Sitter och tittar film på svenskan som. Handlar om dialekter och Fyfan vad den är tråkig!! Men som tur är så får jag sitta och mysa med min fina Mattias :D


Råkade göra av med lite pengar idag :D



Ett par sovshorts, mössa, halsduk och ett par benvärmare. 120 kr för allt ihop, de var så lätt värt de!



Och mina nya skor som jag är sjukt nöjd med! Dom hade först på sig yup senapsgula skosnören, vilket gjorde att jag verkligen inte tyckte om dom först! Men efter att ha fått byta skosnören och haft på dom ett tag så är jag kär! 238 kr för både skor och skosnören, också som hittat! :D

Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar, du är speciell för mig helt underbar.



Sitter nu och har duschat och blåst håret. Jag har än inte börjat på sagan, men de blir snart. Eller imorgon, jag är en snabb skrivare.

Jag hittade denna bild nyss, jag saknar verkligen håret och skorna! Sååå snygga! Men de gick sönder för ett tag sedan, jag vill verkligen ha ett par likadana igen, måste se om jag kan hitta dom.

Imorgon blire gymmet med Amanda för min del, jag är så grymt peppad! Sen blire gymmet på onsdag också. Imorgon ska jag även ut på staden och köpa mig ett par nya vinterskor, eftersom att mina gav upp när de var nu som fucking kallast i Gällivare. Så jag har fått frysa om mina små fötter när jag har varit ute med plastiga och gamla och förstora tygskor.

Nä, nu ska jag fortsätta att titta på DH, vi hörs! :D


Lite nya idol bilder

Jag hade jätte tråkigt när jag satt på tåget idag, och såklart så gjorde jag ju inte sagan. Måste verkligen iaf börjar på den ikväll. Men här kommer en massa bilder, hoppas att ni gillar dom lika mycket som jag gör :)






























Jätte dålig bild, men de var den enda jag hade på Peter Jihde. Och jag gissade att ni ville se snyggingen ;)


It´s gonna take alot to drag me away from you.



Jag vet att ni älskar mina idol bilder, men jag har inget annat kul att bjuda på för tillfället.

Nu har jag packat, städat, och fixat min biljett till tåget. Det känns bra, så nu har jag en timme att bara sitta och slöa på tills tåget går. På tåget blire däremot inte att slöa, ska skriva mig en liten julesaga. Hoppas att det går bra.

Skickade precis iväg ett sms till Amanda H och försöker få med henne på sjukgymnastiken i veckan, det känns bra att jag har någon som jag känner där, eftersom att jag aldrig har varit dit själv än. Som ni kanske har hört så har jag jätte mycket problem med mina knän, och jag har äntligen fått veta varför, jag är nämligen just liiiite kobent, och så är jag överrörlig i alla mina leder. Vilket har lett till att mina knän inte riktigt vill sitta på plats, så de skaver på mitt bråsk. Detta har lett till något jätte tråkigt för min del, jag får inte stretcha nå mer!!! Jag älskar verkligen att göra de, men om jag gör de kommer min kropp att bli skadad, så de är bara att låta bli. Nu vet ni det också.

Nä, nu ska jag ta och hitta på något skoj fram till att jag ska sätta mig på tåget och skriva den där jävla sagan.

God morning starshine, the earth says hello.

 
 

Hallåååå, sitter här hos farmor nu och väntar på att min pappa ska komma och hämta mig. Lite stressad är jag ju, eftersom att mitt tåg går om 2 timmar, och jag har varken packat eller städat.. Så kommer få skynda mig som ett as när jag kommer hem och kommer säkert glömma typ hälften. Som grädde på moset, så har min telefon laddat ur och jag håller på att bli lite smått galen! iPhone har fucking SÄMST batteritid!!! Seriöst klarara inte ens två dagar! Min förra telefon höll fan typ i en vecka utan att man behövde ladda den.

Nu ska jag fortsätta vänta på pappa

Heyyssss

2011



ÅRET.
Hur har året 2011 varit för dig?- Jodå, det har vaarit ganska bra
Bättre än förra året? - Ja det har det definitivt
Någonting du aldrig kommer glömma 2011? - Den 24e November
Har du flyttat under år 2011? - kan man väl inte säga
Har du hittat en ny låt som du älskar? - oja, väldigt många. Så blire på ES

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2011? - Upp och nej, men nu är det verkligen underbart
Har du hånglat med nån utan att ni var tillsammans ? - Kan man väl säga.
Om ja, vem? - Folk som har slutat som min pojkvän
Har du varit kär? - Jojomen
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Jadå
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Det med
Har du haft ett hemligt förhållande? - Njaa, men de tog ett tag innan vi gick ut med det.

SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? - Ja, kan man väl säga
Har någon i din släkt avlidit? - Nej, inte det. Tacka Gud för de.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Nej, men har då gode viljat
Varit i slagsmål? - Nej inte direkt

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - Ja
Isåfall vad? -
Har du skämt ut dig? - Det gör jag alldeles för ofta
Har du varit ute en hel natt? - Njaa, inte riktigt
Har du blivit tagen av polisen? - Nejj
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - jajamen
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - japp

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Kulturgymnasiet - Lärkan
har någon varit elak mot dig i skolan? - nej
Har du gjort något framsteg? - joo, i GEMUN :D
Haft alla rätt på ett prov? - Det har jag inte xD

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - Ja :)
Har du förlorat en vän? - Inte under 2011
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Nope
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej
Har du ljugit för en bästavän? - Inget jag har minne av iallafall
Har du strulat med en kompis pojk-/flickvän? - Nej
Har du många killkompisar? - Ja, det har jag väl.


Whataya whant from me



Sitter hemma hos min farmor nu, eftersom att jag var hos en kompis jätte nära henne, så tänkte jag att jag kunde sova här eftersom att jag har knappt hälsat på henne och jag åker ju tillbaka till Luleå imorgon, tror jag.. Har inte helt bestämt mig än.

Idag har jag då varit med Josefine och ätit på Thai, det var hur mysigt som helst. När vi var klara så gick vi från stan till Ica, köpte lite glass och sen traskade vi vidare till Fanny, vart vi tittade på en otroligt dålig film och åt massa god glass.

Nä, nu ska jag ta och slänga mig i sängen, eller soffan rättare sagt.

Godnatt :D

And the historybooks forgotten about us



Sitter just nu och väntar på att jag ska få ta min bästa vän under armen och ta med henne på Thai och äta underbart god mat. Imorgon så åker jag tillbaka till Luleå, och på måndag får jag träffa min finaste Mattias. Så som jag har längtat!! Ojoj..

På tisdag börjar skolan igen, men innan det har jag saker jag måste göra. Det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan, att få hålla på med musiken igen, så som jag har saknat musiken! Och min saxofon! JISSES! Men snart äre BB läger och då kommer jag nog få spela så det räcker och blir över! :D Fan vad jag längtar att få spela JAZZ igen! Men iaf, jag har saknat skolan, men jag har inte saknat lektionerna, bara musiklektionerna såklart.

Nä, nu ska jag ta och höra av mig till Josse, så att vi kan åka snart! Jag är så häääär hungrig!!!!

Några favoriter från 2011

Nu kommer bilderna att vara helt skeva, vissa stora och vissa små, men jag tar bara från arviket.



Påsken firades i Kåbdalis. Och jag fick gästuppträda flera gånger hos trubaduren.



Jag fotograferade den finaste vännen



Jag hade underbart rött hår.



Dagarna ute med båten, på mitt favorit ställe, klubbviken.



Jag hade ett otroligt fint sommarjobb vart jag träffade den finaste tjejen Hannah.



Jag, JAG fick stå på en stooor scen på boden alive och uppträda! :D



Jag, Josefine och Sandra hade en super mysig kväll i deras stuga! :D



Vi hade en super mysig dag ute på varvet med klassen, och jag tog även årets första dopp!



Jag blev en en inhyrd medlem i bandet Nils and the pinguins of power Som jag fortfarande är kvar i. Vi hade i somras en spelning i Råneå på deras marknad. För någon månad sen fick vi spela in Sultans i en studio och den 10 e December gjorde vi en musikvideo tsm.



Det var bluebird läger i Januari i Haparanda, vart vi sprang inne på IKEA och hade massa kul.



I April ringde Jan Thelin till mig och sa att de ville ha mig att spela i AYJO. Och de var en av de bästa stunderna i mitt liv. Nog för att AYJO är inte riktigt min grej, men de är bara de bästa som får vara med och vi blir undervisade av Norrbotten Big Band, så de kan inte bli bättre.



Joakim fick väldigt fina födelsedagspresenter av mig, som jag hört uppskattas ;)



Joakim kom under sommarlovet och räddade mig från allt det tråkiga! Uppskattades vääääääldigt mycket! :D



24e November kysstes vi första gången. 11 December fick jag äntligen kalla dig för min <3

2011 har både varit bra och dåligt, och jag tror att 2012 kommer bli ett helvetes bra år! :D

All I want for you my son, is to be satisfied



Imorgon, då äre lördag. Och då ska jag och fika med den fina flickan på bilden här uppe, som är tagen på min födelsedag när vi var i Göteborg! Eller tror de var min födelsedag, antigen de eller så var de dagen efter.  Men iaf, det har inte så stor betydelse om när bilden var tagen..

Det ska iaf bli riktigt trevligt, har typ inte träffat henne sen i somras.

Snart har hela lovet gått, jag är så otroligt rastlös, lovet hade fått vara över helst i förrgår. Men snart åker jag tillbaka till Luleå, och får äntligen träffa min Mattias igen, saknar honom så otroligt mycket, det är så sjukt att man kan sakna någon så mycket!


Att det då finns idioter, jag har ingen aning om ifall man ska skratta eller gråta. Men jag tror då aldrig i mitt liv att jag har träffat någon så otrolig jubelidiot till människa i mitt liv..

Tycker alltid att det är roligt när Gällivare levererar



Denna tjej heter då Katarina Moberg och kommer från Gällivare. Jag kommer så väl ihåg henne, när vi hade våra uppvisningar och vårshower på blåforell, jag tyckte att hon var så himla duktig! Såg verkligen upp till henne för att hon var så bra. Och så fick hon chansen att vara med här, så otroligt roligt. Synd dock att hon inte gick vidare.

På tal om The Voice. Fan vad Carola är bäst!!! :D

Liten skit lista :D



1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Då var jag 7 år. Gick i ettan. Bodde hos mamma i Porjus och hos pappa uppe i Malmberget. Jag gick på sjöparksskolan och jag var lite av en hästtjej.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Oj, ett år sedan. Då hade jag bott i ett halv år i Luleå, på den bästa linjen som finns. Nämligen Estet - Musik. Jag var rödhårig och sprang omkring som idag och är tok kär i Cam Abbott.

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Natur Chips med dill och gräddfils smak, popcorn, salta pinnar, nötter och ostkrokar.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Det är många men.

Ras Cricket - Skin
Shinedown - Simple man
Joan Osbourne - One of us.
Erik Hassle - Hurtful
Markus Fagervall - Everything Changes

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Resa
Köpaen fett snygg bil
Shoppa hur mycket kläder som helst
Köpa en lägenhet
Köpa massa musiksaker

6) FEM DÅLIGA VANOR
Bortskämd, sjunger lite för mycket, spelar gitarr fast jag inte är allt för bra, gnäller alltid om Cam, och stökar alltid.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Sjunga, spela gitarr/saxofon, gå i skolan, dansa/drilla och åka slalom

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:

En senapsgul transparant skjorta
Lång tajt klänning
En Canon
Utvigda manchester byxor.
Någon som är senapsgult