Malin idag !

Idag har jag varit och badat i sandviken med malin ! Fan vad skönt! Sen ivkäll blir det att grilla och tälta ! faaahn vad kul ! Skriver senare också


Puss & Kram


AntoniaOlivia

Orkar inte !

orkar inte blogga om idag just nu! Men jag lovar att jag gör det imorgon !

Här kommwr tröjorna!

OBS! har bara Fotat trycken på dom :P









Marknaden !

Må har nyss kommit hem från ja det så kallade jobbet ;) Det har faktiskt varit jätte fiiint idag ! Förutom att ha jobbat idag så har jag köpt tre stycket T-shirts. Jag lägger ut bilder på dom lite senare.

Har egentligen ingen aning om vad jag ska göra nu i eftermiddag/kväll. Skulle kanske vara med Simon, men vet ju inte om han hör av sig. Men om han göre ska jag väl vara de =)

Kram

Olivia

Mamma Mia

Nå slog på Mamma Mia nu och sitter på msn och pratar med Sandra. jaa. nu kommer jag nog aldrig kunna somna men jaja. det är ju luungt! får bara ta och klistra lite tejp på ögonen och leee överdrivet imorrn :P

Biild påå min lilla gröna flodhäst ! :D



GAAAH

Och inte kan man sova inatt heller, det är för ljust, för varmt och dom där jävla fåglarna går mig på nerverna ! och jag ska upp om typ 5 timmar ! :@


Tjaah

Nå idag när jag kom hem från tåget så ringde jag Malin och Ida, Ida ville inte köra moppe, så han skulle höra av sig senare. Men jag och malin bestämmde att vi skulle träffas på OK kl 8 fr jag var tvungen att tanka. När jag började köra mot OK så tänkte jagatt jag var tvungen att kolla hur mycket bensin jag hade. om jag verkligen skulle mig till OK, men när jag kollade er så hade min pappa tankat den åt mig ! :D

Men när Malin kom till OK så åkte vi till Gällivare, vi var först och lämnade Danielas skor, sedan efter det så var vi till Md´s och köpte en glass. När vi var klar där åkte vi hem till migoch kollade lite på datorn, halv 10 slog det mig att vi kunde fara och hyra en film, s¨vi brassade ner till Ica med mopparna och Hyrde filmen " Eden Lake" Svin bra faktisk! Vid halv 12 åkte Malin hem, och nu sitter jag här :P

Imorgon blire att jobba på marknaden, oj, det behövs verkligen Mopeden min drar mer än vad jag trodde =/ men iaf, skriver mer imorrn!

God Natt


AntoniaOlivia

ny inköpta böcker!

så där ja, jag köpte tre stycken böcker :P " Gud räknar kvinnors tårar" " Emelie och Voltaire" och " Gummimammor, plastpappor och bonusbarn " :P  Och alla tre för endast 58 kr! Fatta vad billigt ! :D. snart blir det att börja åka mot tåget, hojja en 2 timmars tråkig resa väntar här näst. Jag skriver igen när jag kommer hem =)

Puss & Kram


Olivia



Hinner inte fixa om bilden nu, men gör det senare =)


TjenifPenis!

Kommer alldeles nyss från stan. jag och min lillebror var och köpte en dricka =) för mig blev det en sprite och för han en troccadero =) Var in i en bok affär också och dom hade 70% Rabatt på alla böcker! och jag älskar ju böcker, så det blir nog kanske för mig att fara och köpa en åtminståne!

Men nu blire att kolla Dikta.se och sen blire att fara och köpa en bok tror jag =)



AntoniaOlivia


Dagens Klädsel :P


Klänning: Gina Trikot

Skor: Din Sko


moooorning !

Tjenixen, har varknat för ungefär en timma sedan, och då har jag städat mitt rum och duschat, jag har nyss klätt på mig, ni får en bild senare ;) Har slagit på Mamma Mia igen :P Ska väl kanske ta och äta något på ett tag eller något :P

Ikväll klockan 19:14 kommer jag vill Gällivare ! :D



AntoniaOlivia


Otrogen med min bästa vän del 15

Otrogen med min bästa vän del 15


Där stod jag, och tittade ner på min bästa vän som låg där, död.  Jag kunde inte hjälpa det, jag började skaka, i hela kroppen, till och med mina fötter skakade, mitt huvud kändes tungt, och jag blev väldigt yr. Sedan blev allting bara svart.
 

När jag vaknade igen så låg jag på en säng, jag satte mig upp kvickt, och tittade mig omkring, jag fick panik, tårarna började rinna oavbrutet, jag reste mig från sängen och började gå omkring i rummet som jag befann mig i. " Jag vill inte leva utan min bästa vän", tänkte jag. Jag började sakta gå mot fönstret som fanns i rummet, jag visste precis jag skulle göra. Jag öppnade sakta fönstret, jag satte ner den vit röda plast blomman på golvet. Jag ställde mig på fönsterbrädan och dinglade ut med min vänstra fot, jag var precis på väg att kliva ut, ta mitt sista andetag, så kommer Robin in i rummet.


•-          Anna! Du får inte göra det!


Innan jag hann reagera på att han kom in till rummet så låg jag på golvet, med Robin på mig.


•-          Vad fan tänkte du på? Fattar du inte? Varför vill du dö? Älskar du inte mig?!

•-          Men Sara... Sa jag så lågt att jag själv inte kunde höra det

•-          Det var hennes var Anna, Sa Robin


Jag kände att det började sticka i ögonen igen, nu kunde jag verkligen inte råför det, tårarna började forsa hejdlöst. Robin lyfte upp mig i sina starka armar och gick med mig till sängen, han lade ner mig och la sig bredvid mig.


•-          Det kommer att lösa sig, det kommer att lösa sig, viskade han flera gånger i mitt öra.


Jag ville inte höra, jag ville verkligen inte. Hur kan det lösa sig, min bästa vän hon fanns inte mer, hon var död!  Det knackade på dörren, det var sköterskan som jag redan träffat flera gånger den här dagen.


•-          Hejsan, Det är du som är Anna va? Frågade hon

•-          Ja, det äre, svarade jag tillbaka

•-          Jag ville bara ge dig det här, sa hon och gav mig ett dubbelvikt pappersark.


Det var ett brev från Sara. Och så här stod det.


" Kära Anna!

Förlåt, för vad jag har gjort, men  jag klarade inte av att leva som jag gjorde, Men jag kommer alltid att älska dig, och snälla jag ber dig, jag skulle vilja av hela mitt hjärta att du kan planera min begravning, jag vill också att du sjunger, jag vill ha låtarna Hallelujah, och Helig Mark. Jag vet att du klarar av det. Jag kommer alltid att älska dig, och ta väl hand om dig och Robin. Och Snälla visa detta brev till min mamma och säg att jag älskar henne otroligt mycket! Förlåt igen!

Eran  Sara "


Det var i det ögonblicket som jag visste precis, vad jag var tvungen att göra, här kunde jag inte sitta längre, utan jag hade en begravning att planera in i de minsta detalj, allt för att Sara ska få en sån perfekt begravning som möjligt!


Jaaa....

Kan inte sova  än en gång, känner mig trött fast endå inte. mitt rum är kokhett. jag har legat på spikmattan, men det hjälper inte för jag kan inte slappna av =/

Vad ska jag göra?  Kan inte någon hjälpa mig? ge förslag, vad brukar ni göra när inte ni kan sova?

Tack på förhan

Kram

Olivia

depp depp..

faaahhn vad deppad jag har blivit.....

Saknar Gällivare

Har varit i Luleå nu i 13 dagar och saknar redan alla i Gällivare, jag vet inte varför utan bara gör det. Hur ska jag kunna flytta om ett år?!?!?!?!?!?

Hemmakväll

Nå var på Hemmakväll var och plockade fram filmen jag skulle ha alltså Mamma Mia, och en glass, sedan köpte jag en dricka och en choklad till min lillebror. Men när jag var i kassan så frågade hon i kassan om jag ville köpa filmen för 30 kr istället för att hyra en i 7 dagar för 50 kr, och det var ju klart att jag ville. Sedan frågade hon om jag hade Bonus kort och det hade jag ju inte, så då skaffade jag mig ett sånt (= och sen efter det så cyklade jag och oscar hem igen =)









jaha...

nu har ju Ica stängt!  Jaja, men får väl fara på hemma kväll istället där har dom ju också både film och glass ! :D

SAAAKNAR

FAAAAN VAD JAG  SAKNAR MIN MOPPE!!! MEN IMORGON DÅ BLIRE ATT KÖRA EN HEL TANK :P

Ben & Jerry

ååh är svin sugen på en Ben & Jerry !

Funderar på att kanske dra till Ica och köpa en men jag vet inte. ska iaf dit och hyra en film, hade tänkt att hyra en film också, hade tänkt hyra Mamma Mia, det är serilst en av de bästa musikalerna som har gjorts! eller nej, det är den bästa!
Men på tal om Ben & Jerry, vilken tycket ni är den godaste Ben & Jerry? Personligen tycker jag att " Halfbaked" är Godast =)

Kram

Olivia

=)

Här kommer bilderna, vilken tycker ni är finast? ni kan väl säga? :P



Dagens Outfit =)



''







Såå Berätta vilken just du tycker är finast =)

Blogglovin

Följ gärna min blogg med blogglovin ! :D

Följ min blogg med bloglovin

Vilket väder!

Vilketg underbart väder det är idag ! Idag så har vi varit ute med båten, men idag var vi inte bara i hamnen, utan vi var till Stensborg! När vi kom fram så var det någon snäll kille som hjälpte oss. det är så underbart kul att alla som är båtägare är så himla hjälpsamma och trevilga! alla hjälper till och sånt :D man blir bara så glad!

Har fotat lite idag, lägger ut bilder lite senare (=

idag har jag....

Varit med min mamma hos en tjej som heter Jessica, där var vi några timmar, vi typ kollade tv, åt en glass och fikade nybakta muffins. Vid typ 3 åkte vi därifrån då åkte vi hem och jag for och handlade och när jag kom hem så bakade jag. denna gång blev det choklad chip cockies, personligen tyckte jag inte att dom blev så goda, men iag. har satt dom i frysen nu så hoppas att dom blir godare sen =)

På ett tag blire väl att lägga sigpå spikmattan och sedan sova, eller läsa. känner mig faktiskt svin trött fast jag har sovit i ca 30 minuter på soffan. och juste min morfars syster ringde hit idag Tulla hette hon så jag satt och pratade med henne ett tag, hon berättade ärr dom skulle kommma upp hit vecka 30. och att det var jätte fins väder där. Jag ser faktiskt fram emot att träffa henne, för det har jag äldrig gjort vd jag vet iaf. jag vet bara att jag har träffat hans syster i Norge som kallas för Wesla, och fråga mig inte varför för det vet jag inte ;) men hon är iaf också jätte trevlig vi fick typ alltid bär och mackor när vi kom dit. Jag saknar faktiskt Norge jätte mycket just nu, och skulle vilja åka dit nu inder sommaren, men man får ju se hur det blir. men man kan ju alltid hoppas! :D

Puss & God Natt !


/Olivia

God Morgon God Morgon !

Har varknat för ca 25 minuter sedan, men hojja är fortfarande svin trött. men det är tydligen bra väder ute, så jag kan ju inte ligga inne i sängen hela dan, hur mycket jag än skulle vilja de :S

JAg vet inte riktigt vad man skall hitta på idag,  men ska gnälla på mamma om att vi ska åka till klubbviken (Y)

nänu!...

nu skriker spikmattan på mig ! så nu blire God Natt sååå God Natt allihopa !

Måndag kväll

har nyss fikat lite, eller ja det blev rätt så äckliga nudlar. och det var jätte starkt, och knappt ens gott. känner fortfarande att det bränner på tungan =/  Min mamma har nyss tagit spikmattan, så hon ska väl ligga på den ett tag, och sedan kanske ove, men när dom är klar så ska jag sno den, och lägga mig och läsa ett tag. sen ska jag ta och prata med Sandra igen =)

Imorgon ska jag baka och efter det ska jag försöka övertala mamma om att vi ska åka till klubbviken, seriöst jag vill verkligen dit ! så hoppas hoppas ! Jag vet itne riktigt än vad jag ska baka, antigen blir det chocklad chip cockies eller kladdkakemuffins :P, sen ska jag nog dessutom göra Lemonad, har alltid viljat testa det så =)

Nu började beck igen, det är verkligen en serie som jag gillar !

Puss & God Natt !

Önskar

Olivia!


Invigde Epilatorn!

AJ AJ AJ. Har nyss epilerat mina armar, ojoj, fast det gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra, men gruvar mig lite för alla andra gånger =/

Betygen :P

har ju inte sagt mina betyg, men iag här är dom, och jag är inte alls nöjd !


Grundämnen
Matematik : VG
Engelska : VG
Svenska : VG
Språkval (tyska) : VG
So ämnen
Samhällskunskap :G
Historia : G
Religion :G
Geografi : G

No ämnen
Fysik : G
Kemi : G
Teknik : G
Biologi : G

(Praktiska ämnen)
Idrott och Hälsa : VG
Hem och konsumentkunskap :M VG
Bild: VG
Slöjd: VG
Musik: VG


Tjenixen!

nå idag vaknade jag typ vid 11, då hoppade jag i duschen och sedan när jag hade klätt på mig och städat mitt rum så tytog jag emils moppe och åkte till mamma som var i båten. Vi satt där ett tag. sedan åkte vi till morfar, och sedan till Ica, och så var vi på Elkedjan och köpte en eppliator. hah det kommer nog göra oont! jaja men iaf :P Sen åkte vi hem.

På Torsdag ska jag åka hem till Gällivare igen. har verkligen saknat min moppe ! Till Helgen blir det att jobba på Marknaden, det ska faktiskt bli kul, behöver verkligen pengar nu! Ska ju kanske till malmö med Malin och sen så drar min moppe väldigt mycket bensin, eller så är det jag som kör för mycket xD Det kan disskuteras :P


inte alls trött

ja, i natt verkar det inte bli så mycket sömn iaf. är inte alls trött dock sitter jag ju på datan, skriver blogg lyssnar mucik och sånt. men iaf ska nog snart ta och lägga mig på spikmattan. den hjälper faktiskt med min far vill inte köpa  någon till mig :@ hojja!

Puss & GodNatt


Olivia Holstad

Min Midsommar helg!

Fredag: Mamma och Ove väckte mig och Emil vid 8 på morgonen. då hade dom bestämmt att vi skulle ta båten till Piteå och inte bilen. jag klev upp och började packa, efter ett tag så gick vi och åt frukost, och efte det städade jag i mitt rum. sen for vi ner till hamnen, eller jag och emil gick försts till Willys, där köpte vi dricka och Godis för helgen, när vi var klar där så gick vi till båten.

När vi hade åkt ett tag så sa mammam att vi var tvungen att ta på oss flytvästar eftersom att vi var mitt ute på havet och det blåste rätt mycket. Men iaf. jag gick ner till ruffen och slog igång min dvd och kollade twilight. Sedan sa mamma att vi typ hade åkt fel så vi var typ nästan i Finnland!

jaa, men iaf, vi kom rätt till slut, och när i kom fram så var jag typ svin kissnödig, så Robin körde mig från hamnen till deras stuga där jag fick gå på toa. vi var typ framme vid 13.30 eller så. men iaf vid 2 fick vi äta lunch. juste vi var hos Emil och birgitta btw. I deras stuga hade dom massa roliga saker, som t ex fyrhjuling och moped. Som jag körde massa. sen hände väl inte så mycket mer.


Lördag: på för middagen någon gång så drog vi ner kapellet och så åkte vi vidare. vå åkte via pite kanalen och sedan till Alhamn, När vi var framme i Alhamn, var jag sviin hugrig. så ja, det var väl inte mer med det. vi gick iaf upp till stugan, alltså jag Emil, Mamma och ove. satt där ett tag. jag gick ner till båten igen för att  jag var jätte hungrig tog en macka, och läste min bok som jag btw lästa klart idag på turen hem :P.

Efter ett tag kom emil ner till båten och han ville så fan häller vara kvar här, så han tog min telefon och skickade ett sms till OVe och frågade om han fick åka hem, och då var det ett par som vad där som skulle till Luleå så han fick åka hem. När Emil gick upp till stugan gick jag efter han och satte mig med mamma och alla som var där.  Stefan hade med sig en gitarr, som jag spelade lite på, så då frågade som om jag kunde sjunga något så det blev " One Of us "

Vid kockan 8 blev det middag, och det var typ allt möjligt som fanns där, men jag åt iaf kött med grillpotatis sallad. Efter middagen for alla gubbar, eller killar och bastade. och då åt vi tjejer jordgubbar och godis :P efter ett taag så blev det mer efterrätt, det blev typ massa kladdkaka, klass och ja godis :P När vi skulle fika så kom folket från grannstugan över. och dom frågade oss om vi ville fara och bada hos dom, alltså jag och två andra barn som vad där. Och det avr ju klart att man ville. så nör vi kom dit så hade dom både jaquzzi och en pool! så vi badade där jag lovar typ 3 timmar om inte mer.

När jag badat klart gick jag ner till båten occh satte på mig kläder, sen gick jag upp till deras stuga igen, vart min mamma var. Efter ett tag gick typ alla ner till båten våran. Där satt vi och lyssnade massa musik, och vi hade vi gissnings tävlingar.och det var faktskt svin kul ! vid 4 for alla hem. mamma bäddade till mig, men jag var inte alls trött så jag la mig och läste. och jag somnade typ kanske vid 6 halv sju eller något sånt!

Idag: mamma Väckte mig först typ vid 9 och frågade om jag kunde flytta mig till stickkojjen så hon kunde städa lite, så jag gjorde det ocvh somnade om. Sedan väckte hon mig vid 14.00 igen. Och då höll jag på att dö av hunger! så mamma plockade snabbt fram frukost till mig så fick jag äta. När jag hade ätit klart så åkte vi igen. och jag plockade fram min bok och läste. Så när vi var bara några 100 m från hamnen så hade jag läst klart boken !


Vi for först och tankade och efter att vi hade tankat så fick jag köra båten ! shiiet vad kul de var!  När vi la till ihamnen så var vi där i några timmar vi kollade film och jag somnade snabbt. eller ett tag :P


just nu : Mamma ropade nyss på mig och nu ska jag ta och kvällsfika :P



Nu har ni fått veta min helg, jag har som sagt haft grymt kul ! jag skulle också gärna vilja veta vad ni har gjort under midsommar, så gärna om ni skulle kunna skriva det som en kommentar :P



Puss & Kram <3


Olivia !


tivoli

Tjosan !

Har varit på tivoli idag med mamma, vi var inte där så länge typ bara 45 min, så vi/jag åkte break dence, star dancer, och waltzer. sen efter det så cykla vi till båten och satt där ett ag, efter ett tag kom Hasse dit. så nör vi hade varit i båten i kanske 2 timmar eller så så cyklade ag och mamma hem, och när jag kom hem, slängde ajg mig i sängen och började läsa igen,

nu har jag alldeles nyss duschat och rakat benen och sånt skit, Imorgon åker vi till Piteå och ska vara midsommar där, jaa, det ska ju bli kul :P eller något, komme rju bara vara med Emil hela tiden :P jag vet int än om jag sksa ta med mig datorn eller min dvd spelare :P men iaf, nu ska jag ta och kolla blogglovin och sen blire att läsa på spikmattan, sån blire god natt !


Puss & Kram


Olivia

18 Juni

tjosan tjosan, har ingen lust att blogga just nu, men iaf. idag har jag inte gjort så mycket, klev upp sedan for vi till banken för att fixa en mass saker, efter det gick vi på SUB och köpte mackor, alltså jag och mamma, eftersom att jag inte åt ngon frukost. sen efter det gick vi till båten, där åt vi våra mackor, och sedan läste jag, och efter att tag somnade jag :P hehe. Sen väckte mamma mig och då läste jag igen, sen gick vi på willys för att handla och sen på Ica, där köpte jag jordgubbar till mig och så träffade vi Inger Magnus mamma, hon kände typ inte igen mig :P men iaf sen gick vi till morfar, och lämnade mat till ho9nom, efter det gick vi hem, och åt och nu sitter jag här och nu ska jag hämta min bok så jag kan läsa lite till :P


Puss & Kram


Olivia

=/

Jag trodde fan inte de =/


har lite smått tråkigt....

tjena tjena, som sagt rubriken, har lite smått tråkigt just nu. ska väl ta och läsa nu snart på ett tag iaf =), sitter just nu och lyssnar på musik, haha jag gör typ inget annat än att lyssna musik när jag är på mitt rum, eller jo jag kanske läser ibland på tal om att läsa så köpte jag en bok idag på Willys Bridget Jones dagbok =) för endast 10 kr, så jag tror att den är jätte bra kollade igenom den lite på affären så :P nä nu ska jag ta och läsa lite :P


Puss och God Natt !


Olivia

Tjosan !

tjena tjena, Imorse kom mamma och väckte mig vid 10 idag, så då klev jag upp, och sen ringde min kära kusin Daniela och frågade om jag kunde köpa ett par skor till henne som bara fanns i Luleå. så jag gick ut och köpte skorna näästa direkt, eftersom att jag skulle köpa en macka på SUB till frukost, det blev en baguette med ost och skinka, mumma, säger jag bara, den var as god. så när jag kom hem igen var Emil och Ove hemma, och när ove såg min baguette så sa han " appropå för mycket pengar "  jag liksom ba " haha (a) " juste alla som läser min blogg kanske inte vet, att när jag fyllde år så fick jag pengar av ove's föräldrar, inget som behövs nämnas här, men det var en rätt så stor summa iaf. kan säga att det räcker för mig att åka utomland nästa år utan att behöva kämpa för pengar :P .

Senare idag så tog jag boken och twilight skivan i min hand så trallade jag och mamma ner till båten, där satt vi i hamnen ett ganska så bra tag, jag satt och läste och satt och chillade lite på bad bryggan också. När vi hade varit klart i båten så gick vi till min morfar, och satt där ett tag och jag tog då ofc och började läsa igen :P sen gick vi till apoteket och köpte något till morfar, sen gick vi in till han igen och då fick jag 100 kr av min morfar, tack tack =) för ett litet tag sedan så gick vi hem, och när vi gick så mötte vi ove, och han var påväg till båten, så vi får se om vi åker dit senare ikväll igen,

Men nu ska jag ta och äta, har ingen aning om vad men tror att det blir typ en burgare som vi stekte i morse :P


Puss & Kram


Olivia


nä fy fan

Hojj hojj och hojja, kan fan inte sova, gud vad jobbigt har vridit och vändigt aslänge nu!, och det är helt enkelt as jobbigt! jaja, nu ska jag val ta och läsa lite kanske, eller ja något annat. Sen har jag is ont i min hals! gud så jobbigt! gaah!

Godnatt !

Olivia


sista inläggetför idag!

nu har jag lagt på ett sista lager med nagellack och ett lager med överlack, ska snart gå och sova också :P är faktiskt svin trött. så ska nog kolla klart seinfeld, sen riva upp sängen och sen så ska jag kolla på snusk kocken och sen blire att slå på twilight skivan !  ja juste idag så har jag äntligen packat upp och satt alla kläderna i garderoben! haha visst har jag varit duktig =) men nu blire sängen! God natt


Puss & kram


Olivia

Inte ensam nå mer !

tjo nu är jag inte ensam nå mer ! eller har inte varit det på ett tag mamma och ove kom hem 21.21! :D När mamma och ove kom hem så gjorde vi kvällsfika, och nu sitter jag ovh kollar på DH det var ju värsta långt idag ! kul kul,  har nyss lagt på ett lager till naglarna, hojj vilken fin färg det var, jag har märkt att jag har skrivit rätt så mång inlägg idag, hoppas att ingen lessnar :P men nu ska jag fortsätta att kolla på DH


Puss & kram


Olivia

fortfarande ensam hemma

hojja fy fan och fan vad tråkigt att vara ensam hemme, fyfan jag hatar det ! det är så jävla tråkigt ! ajag hatar hatar och åter igen hatar det ! GAAH jag blir galen, vad fan kan inte någon komma hem sanrt ! mamma och ove skulle ju vara hemma för över 1 h sedan ! Hojja JAG HATAR ATT VARA ENSAM HEMMA!!!


Bild på Miig








ensam hemma

juste nu är jag ensam hemma och sitter och har svin tråkigt! har nyss slagit igång twilight skivan. Och den är faktiskt grymt bra ! Mamma och Ove är typ i båten och är påväg hem, bra bra hatar faktiskt och vara här ensam, det är fan inte kul. Emil drog nyss till Viktor, och ska väl vara där ett tag han också, men imorgon då ska jag fan ta och sno Emils moped och köra rumt lite i Luleå, det är ju inte som att köra i lilla gällivare antar jag ! där är det ju lätt.
men det som är så jävla jobbigt är att bilister har faningen respekt för mopeder ! Det stör mig sjukt mycket, jag kan nog fan inte ens räkna hur många gånger som jag har varit och tvärbromsa fast jag har kört på huvudled, för att någon idiot har kört rätt ut fast den personen har väjningsplikt! GAAH


Men iaf, har nyss målat naglarna också, lila, eller sweet violet som det står på den, hojja köpte ju det idag, och jag har aldrig tidigare tänkt på hur dyrt det är med nagellack, detta kostade ju fan 70 kr ! och det är ju dyrt!

Nä nu ska jag ta och fortsätta lyssna på låtarna och sen på ett tag blir det nog att fortsätta läsa!


Puss & Kram

Olivia



Hemma igen

Tjosan nu är jag hemma igen efter att ha varit med André en hel dag ! Det var faktiskt rätt kul =) Vi var först på stan, och då köpte jag Tre skivor, " Absolute sommerdance" " Twilight soundtrack " och " Mamma Mia A´Sound track", ett nagellack, grepptejp, och en idominsalva. Sen när vi var på stan så såg jag också Johan Rensfeltd! Fan vad jag blev glad. haha ! :D Sen efter vi var på stan så gick vi hem till mig, och jag tvingade André att kolla på Twilight, nog för att vi iinte kollade så mycket, vi pratade mest :P Sen efter att vi kollat filmen så satt vi och pratade en stund till, och sen så gick vi ut på stan igen, och köpte en glass, eller han köpte glass och jag köpte en ice sluch, fan vad den var äcklig smakade nästan bara socker =/ aja. Men nu blire att kolla lite på tv, och läsa min bok igen "  Så länge vi båda andas " grymt bra bok. men själv tycker jag att " När jag hör dig röst " är bättre !


Puss & Kram


Olivia


Otrogen med min bästavän

jo juste. jag lovar att innan denna vecka är slut så kommer det att finnas en ny del av Otrogen med min bästa vän !!



Puss  & Kram


Olivia

Snart blire stan (Y)

Nå snart blir det att gå ut till stan med André haha, han hade typ sovit till halv 1 oh han skulle skicka ett sma till mig vid 12 haha. men det gick ju bra iaf. han är snart klar, och jag har varit klar den typ 12 hehe jaja. men nu ska jag ta och måla ett varv till på mina naglar och hoppas att André kommer att vara klar snart =)

Nu för fan!

Nu ska jag fan ta coh skärpa mig ! jag lovar. det ska komma minst ett inlägg varje dag! plus minst en bild varje dag !


Sitter just nu och väntar på att André ska höra av sig, för då ska vi på stan och köpa lite saker. men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa, jag ska iaf köpa en skiva det vet jag helt säkert ! Igår var jag och André på bio, " The Proposal" fick förhands biljetter av Kattis. =) Nä nu ska jag fortsätta med mitt =)



Puss & Kram



Olivia


ajja bajja

gud vad jag är dålig på att uppdatera. men aja, kommer lite här iaf. nu sitter jag och lyssnar på musik, har jätte svårt att skriva för har lösnaglar på  mig. så det går lite segt. imorgon är det avslutning, och min bror ska köra moppe til menikkö fan jg vill ju ocksåfölja! men men åker till mamma imorgon, så på kvällen ska vi ut med ny båten, fan vad kul det ska bli! snart ska de bli sängen, ska väl ta och läsa lite också :P

Funderar på att börja skriva på noverllen igen, är liksom lite smått sugen och harmer ork nu när skolan har slutat. men nu blire boken som gäller " Ljudet av ditt hjärta" grymt bra bok, tredje gången jag läser den nu =)



puss och kram



AntoniaOlivia*

best ever 2

Denna är nästan bättre än den första =)
 


Finaste biten ever!

Bella's lullaby/ River flows in you
 

Ojsan

Ojsan, nu var det längesedan jag har skrivit. menhar helt enkelt inte haft tid. Har ju fyllt år och sen så håller vi jätte mycket på med skapandeskola, så det tar också jätte mycket tid. Men iaf på fredag får jag nog moppekortet :P

tjoho

~> Skriv 8 saker du ser fram emot:

- Åka till Malmö med mamma och dom
- Åka till Malmö med Malin
- Jobba på Bd Pop
- Åka ut med båten
- Midsommar afton
- moppekortet kommer snart
- uppvisningen imorrn
- Skolavslutningen


~> Skriv 8 sanningar om dig själv:

- Läser mycket
- Spelar Sax
- jag är konstig
- Älskar Movits!
- OCh Markus Fagervall
- är 15 år
- har glömmt mitt busskort hos mamma
- har en kina moped




~> Skriv 8 saker du brukar säga:

- Men hojja
- Men hallå
- Jag är lite knäpp
- Men va fan
- Hej
- Tjosan
- Coolt
- Nej


~> Skriv 8 saker du har på dig nu:

-. Trosor
- Svart kjol
- Svart linne
- silver Halsband
- Grå BH
-
-
-





~> Utmana nu 5 andra att göra detta testet

Madde
Mia ( kusin)
Ellenor
Mammsen
Malin