Tjena blogglogg

Har alldeles nyss klistrat ihop ett litet evenemang på Facebook. Så nu får vi hoppas att det kommer lite folk och att det börjas pratas om min konsert! Ska även dra ut lite affischer av nå slag och sätta upp på stan och skolorna! 
 
Åååh vad jag hoppas att detta kommer gå bra!

Hej käraste loggblogg

Hejsan!

Nu är det bokat och klart!! 20 maj blir min konsert av på lillan!

Artisterna är

Sanna Winter Falk
Jazzgruppen
ITSA
akustiskt framträdande av mig, Anton Niemi, Marcus Viksten och Josefina Kangasharju.
Och Jester.

Jag försöker förfullt att få tag på Bris, för att informera dem om att jag ska ha en konsert i deras förtjänst, men det går inte alls bra.

Nu taggar vi min konsert som inte riktigt blev som den skulle, men blir nog super bra!

Det gick allt åt helvete, men sen ordnande upp sig.

Hej kära loggbok, eller Akka. 
 
Det hände en väldigt jobbig grej för mig. Jag hade mejlat Robin Stjernberg manager en massa och det var nästan klart att han skulle komma hit till Luleå och spela under mitt Projektarbete. Men då går han och vinner melodifestivalen. Jag mejlbombar Frida hans manager och efter många om och men får jag tag på henne och hon berättar att Robin inte kommer att kunna komma. 
 
Allt gick i krasch och jag visste fan inte vad jag skulle göra. Jag började mejla andra artister utan svar igen. Jag vet inte riktigt vart problemet sitter hos bokningsbolag eller bokningskontakter när man mejlar dom om en spelning och dom tar inte ens sig besväret och svarar på mejlet. 
 
Nå iallafall. Så har det löst sig ganska så jätte bra just nu. Jag har två möten/samtal att göra. Jag ska ringa lillan och boka lokalen och jag ska ringa ung arrangör och få sponsring. 
 
Jag kommer att ha en välgörenhetskonsert på lillan, eller eventuellt på lärkan i körsalen (Därför känns lillan som ett mycket bättre alternativ) och jag har fyra band som kommer att spela. Jester, It´sa, Jazzgruppen och även en grupp, som består av mig, Anton Niemi, Marcus Viksten och Josefina Kangasharju, vart vi framför några akustiska låtar. 
 
Mitt välgörandeändamål har jag valt nu. Det kommer att gå till bris dom pengarna som jag kommer att få in. 
Ska även ringa dem och prata om lite visitkort eventuellt en t-shirt. 
 
Jag tror på detta nu, och jag hoppas att det kommer att gå bra och att jag kommer att klara det. Nu är det väl snart bara att börja skriva på slutrapporten också. 
RSS 2.0