Registrerat

Nu var företaget registrerat och klart! Mitt namn blev Olivia Holstad Event UF. Nu börjas det! Och detta kommer att bli sååå kul!! 

Rådgivare

Nu har jag tagit och skaffat mig en rådgivare. Carin Eavestone heter hon och jobbar med livestreaming. Jag valde väl inte henne pga just hennes jobb, utan för att hon är egen företagare och är väldigt duktig med företag. Förutom henne, så jag har även min mamma, som är egenföretagare, och jobbar med att utbilda folk inom sälj och marknadsföring, så där känner jag att jag har ett riktigt PLUS. Sedan att min styvfar jobbar på Techno Media, gör grejen också mycket bättre. 
 
Nu i veckan ska jag börja med min arbetsplan och så ska jag mejla artister. Ska även börja söka någon typ av sponsring. Detta kommer att bli jobbigt. Men jag tror att jag kommer få det riktigt roligt när detta är klart!

Det går lite segt

Just nu sitter jag fast lite i mitt projektarbete. Men imorgon börjar en ny vecka och då blir det nya tag! Måste verkligen komma igång nu.

Projektarbetet

Idag har jag börjat lite smått. Eller jag har haft mitt möte med min handledare idag. Vi pratade lite om vad jag ska göra och vad som kommer att hända i framtiden. 
 
Som mit projektarbete ska jag ha ett UF och jag ska arrangera en konsert. Jag har än så länge inte bestämt vilken artist som jag ska ta upp till Luleå. Men jag ska mejla och höra lite priskostnader och krav osv. 
 
Så det som just nu behövs göras är
 
- Mejla artister
- Prata med Björn Gällman och tips alternativt rådgivare
- Prata med ungarrangör och fråga om jag kan få förlust bidrag av dem. 
- Hitta sponsorer
- Göra klart min affärsplan!
RSS 2.0