Allt går bara åt helvete nu

Något säger att jag inte borde ha min konsert...
 
Idag alldeles nyss hoppade ett av mina band av, ITSA. Men jag har kontakt med ett band som heter mörkret. Men Calle Mårtensson, och Marcus Viksten bland annat, som kanske kan spela!
 
Jag har iaf pratat med lillan idag, så allt ska gå bra där!
 
Har också varit och gjort reklam för konserten idag, så hoppas att det kommer massa folk nu!!
 
Länken för evenemanget på FB!!
 
 
https://www.facebook.com/events/150885031751892/?fref=ts

Tjena blogglogg

Har alldeles nyss klistrat ihop ett litet evenemang på Facebook. Så nu får vi hoppas att det kommer lite folk och att det börjas pratas om min konsert! Ska även dra ut lite affischer av nå slag och sätta upp på stan och skolorna! 
 
Åååh vad jag hoppas att detta kommer gå bra!

Hej käraste loggblogg

Hejsan!

Nu är det bokat och klart!! 20 maj blir min konsert av på lillan!

Artisterna är

Sanna Winter Falk
Jazzgruppen
ITSA
akustiskt framträdande av mig, Anton Niemi, Marcus Viksten och Josefina Kangasharju.
Och Jester.

Jag försöker förfullt att få tag på Bris, för att informera dem om att jag ska ha en konsert i deras förtjänst, men det går inte alls bra.

Nu taggar vi min konsert som inte riktigt blev som den skulle, men blir nog super bra!

Det gick allt åt helvete, men sen ordnande upp sig.

Hej kära loggbok, eller Akka. 
 
Det hände en väldigt jobbig grej för mig. Jag hade mejlat Robin Stjernberg manager en massa och det var nästan klart att han skulle komma hit till Luleå och spela under mitt Projektarbete. Men då går han och vinner melodifestivalen. Jag mejlbombar Frida hans manager och efter många om och men får jag tag på henne och hon berättar att Robin inte kommer att kunna komma. 
 
Allt gick i krasch och jag visste fan inte vad jag skulle göra. Jag började mejla andra artister utan svar igen. Jag vet inte riktigt vart problemet sitter hos bokningsbolag eller bokningskontakter när man mejlar dom om en spelning och dom tar inte ens sig besväret och svarar på mejlet. 
 
Nå iallafall. Så har det löst sig ganska så jätte bra just nu. Jag har två möten/samtal att göra. Jag ska ringa lillan och boka lokalen och jag ska ringa ung arrangör och få sponsring. 
 
Jag kommer att ha en välgörenhetskonsert på lillan, eller eventuellt på lärkan i körsalen (Därför känns lillan som ett mycket bättre alternativ) och jag har fyra band som kommer att spela. Jester, It´sa, Jazzgruppen och även en grupp, som består av mig, Anton Niemi, Marcus Viksten och Josefina Kangasharju, vart vi framför några akustiska låtar. 
 
Mitt välgörandeändamål har jag valt nu. Det kommer att gå till bris dom pengarna som jag kommer att få in. 
Ska även ringa dem och prata om lite visitkort eventuellt en t-shirt. 
 
Jag tror på detta nu, och jag hoppas att det kommer att gå bra och att jag kommer att klara det. Nu är det väl snart bara att börja skriva på slutrapporten också. 

Nu har jag bestämt mig!

Nu har jag bestämt mig! Jag ska försöka få hit denna kille! Robin Stjernberg! Han kommer att vara ledig för gig då. Så nu kan jag börja knapra på en budget och börja söka sponsorer på riktigt!

Datum för konserten.

Då har vi fått ett datum, eller inte ett datum, men en vecka för konserten, den kommer äga rum vecka nitton i lärkans aula! :)

Jaa!!

Nu har jag fått mig ett ja! Det var av vårt kära Luleå band Magnus Ekelund och stålet. De ville ha 20000kr plus moms på 25% . Värt det? Vet inte, väntar dock på mer svar! :)

Nej efter nej efter nej

Idag fick jag nej av

Magnus Uggla
Carola
Ulrik Munther
Och Daniel Adams-Ray

Hoppas att jag kan få svar och bra svar av de andra snart.

Artister

Artister jag har mejlat ikväll är
 
Carola
Magnus Uggla
Miss Li
Zacke
Erik Hassle
Amanda Fondell
Daniel Adams-Ray
Linnea Henriksson
Ulrik Munther
 
 
Så¨hoppas att jag får nå napp nu!

Nu börjas det!

Nu har jag skickat in min affärsplan! Ska bara skicka den en sista gång till Akka nu också. 
 
Jag har inte haft så mycket tur med artister, jag har inte fått svar, eller så har de inte varit intresserade. Men nu blire nya tag. Håller på att mejlar runt lite fler just nu. Håller även på att slipa lite på ett mejl som jag ska skicka runt till potensiella sponsorer som ska kunna hjälpa mig. 
 
Jag sitter också och försöker lista ut vilket välgörande ändamål som jag ska skänka pengar till, detta är verkligen inte det lättaste, eftersom att det finns så många jag vill skänka pengar till!

Sådärja!

Ja, hörnini!

Nu är jag då klar med affärsplanen! Imorgon skickar jag iväg den till Gällivare! Så skönt! Nu har det lättat lite från mina axlar!

Segt?

Jaa, man kan säga att det går lite segt. Artisterna vill inte svara på mina mail. Jag har lämnat in min affärsplan på omläsning, men har inte fått någon respons, men jag gissar att det kommer snart. Efter lovet då. 
 
Jag sitter och klurar lite på hur mina sponsorpaket ska se ut. Jag ska ha ett guld, silver och brons iaf. Det kommer vara olika priser så klart då. Och beroende på om man är guld, silver eller brons sponsor kommer man att synas på olika mycket media. typ guld kommer att synas på all Pr, medans silver på mindre och brons kanske bara just under konsert kvällen. 
 
All min eventuella vinnst kommer att gå till ett välgörande ändamål. Men jag kan inte bestämma mig till vilket. Måste klura mer på det. 
 
Imorgon börjar jobbet med detta UF igen, efter ett litet lov. 

Artister

Fick ett litet ryck nu med mitt UF, så jag började att mejla artister, för att få prisförslag. Lite sent kanske. Men jag hoppas att jag kan få tag i någon bra och billig artist! 
 
De jag har mejlat så länge är
 
Movits!
Zacke
Robin Stjernberg
Veronica Maggio
 
Ska se om jag hittar nå fler intressanta också. Ska i helg försöka börja mejla och ansöka om sponsorer! 

Affärsplan!!!!!!

Sitter just nu och skriver på min affärsplan som en galning! Men det går faktikst bra! För jag har planerat hur jag ska skriva ganska länge, men jag har fan inte fått ner det på papper. 
 
Hade egentligen tänkt ha en som jobbar med sånt här och hjälpa mig, men det har blivit förhinder, så därför är jag sent ute och får skriva den helt själv. Men jag tror faktikst att den är bra. Har med lite ekonomi och sånt i den. Så jag hoppas verkligen att den duger!

Registrerat

Nu var företaget registrerat och klart! Mitt namn blev Olivia Holstad Event UF. Nu börjas det! Och detta kommer att bli sååå kul!! 
RSS 2.0