Ingen hockey vinnst

kommer alledels nyss hem från Hockeyn! Det va ganska segt, det första målet kom i tredje perioden 17 minuter in i matchen! Och det var av Skellefteå ( BLÄÄÄÄH ) Men vi vann kvittera när det var 12 sekunder kvar! DUKITGT GRABBAR!! :D Men vi förlorade dock i Sudden iaf, men jaja. Nu står det 2-2 i matcher, men vi kommer nog klara att vinna två matcher på 3 matcher, tror jag iaf  :D

Nu vet jag inte riktigt vad som händer, är hungrig som fan, men jag orkar faktikst inte göra mat, är så jävla trött. Så kanske tar och skiter i middagen idag som vanligt xD Ska nog fakitikst gå och sova på inte så länge ;)

Oj juste, hann vara en sväng på stan idag! Så köpte ett par svin snygga leggings, massa trosor, en body och ett par gröna byxor :D Är as nöjd med allt! Helt Awsome var de :D